1429

• mester1987
    Nem tudom a topiklátogatók hogy vannak vele, de hogyha marad a régi engine és a Modern Warfare 3/Black Ops II 15 GB-ot nyomott ugye alapból, akkor ez fog úgy 25-t és nem RAGE féle megatextúrázásról beszélünk senem Max Payne 3 /GTA V féle grafikához.
  • DarkSector
    Nekem 7 perc. :D
  • Fpocok
    Nagyobban nem volt? 5 perc mire betöltötte őket.
  • DarkSector
    Értem a szóviccet, de nekem ez fasza. :)
  • kemencebalázs
    Ezen a képen nics egy f@sz sem.
    Kinek van f@sz@?
    Ne haragudj tisztellek,becsüllek de ze csak kigyütt...
  • DarkSector
    Fasza nagyon.
  • Rayden02
    Új képek

• rage
    "Ha fekete BMWt lefested lényegében ÚJ a bmw igen, mivel felújítás után nem a régit kaptad meg."

Fogalmazzunk inkább úgy, hogy új rajta a máz... :)
  • Master91
    Miért szótározzak, a Codosok szótároztak szerinted?

Meg oldották, új engine, és új az engine, ennyi, nem tudod azt mondani hogy nem új!

Ezt próbálom meg értettni ,de lehet annyira lapozgatod a szótárt hogy nem gondolod végig!

A4-es lapból hajtogatok 1 repülőt, majd idő múlva fogom magam, vissza csinálom A4-es lappá, majd csinálok belőle egy másmilyen repülőt.

Új a repülő? IGEN!
    A repülő az új engine, ami ugyan azon alapon ül mint a régi repülő,azaz a régi engine.

Szótározod?

Részemről is ennyi.
  • Puhos
    Vegyél egy értelmező szótárt és keresd meg az "új" szónak a fogalmát olvasd el, és értelmezd. Majd keresd ki belőle a felújított szót és olvasd el azt is. Végül hasonlítsd össze a két fogalmat, és rájössz mi a különbség a fekete és a kék autó között.
    Részemről ennyi. Jó éjt .
  • Master91
    Pontosan ez a parasztos felfogás, és ezért mondhajták hogy új az engine.

Ha van 1 üres poharad az asztalon, meg fogod, bele piszkálsz és obébb rakod az új helyen van.

Ha fekete BMWt lefested lényegében ÚJ a bmw igen, mivel felújítás után nem a régit kaptad meg.

Minden dolog amibe bele piszkálsz, lényegébe újjá válik nem?

Új alatt ne mindig azt értsétek hogy most csomagolom ki a csomagolásból, most tolták le a futó szallagról stb stb

Cáfoldd már meg légyszives!

Hülye és kretén logika, de látod, "új az engine"

Nyitott ablaknál alszok és nyugdotan, örülök hogy tanácsolod, de meg előztelek
  • Puhos
    Attól, hogy te egy 2 éves kerékpárt lefestesz más színűre, attól az még nem lesz egy új kerékpár. Csak a színe lett más, de nem lett új a kerékpárod. Ezek szerint ha van egy pl.: BMW-d ami fekete színű, és ha azt lefesteted kékre akkor az "lényegében ÚJ" BMW lesz. Gratulálok! Sok sikert az életben! Nyugodtan aludjál nyitott ablaknál.
  • Master91
    pedig olvasd el még 1x és meg fogod érteni, mitől NEM régi az ÚJ engine

és mivan ha 91-es születéssel írtam ilyen hsz-t... ?
  • Puhos
    Ez igen, ha a nickneved után az a születési dátumod, nem csodálkozom rajta, hogy ilyen hsz-t írtál!
  • Master91
    De új is!

ha te veszel 1 bicajt, 2 év múlva lefested pirsról kékre "lényegében ÚJ"

felújított,új, ilyen esetbe paraszt módon lehet rá mondani hogy új, mert már nem régi!

• Fpocok
    Neeem. A mostanira mondták.
  • Puhos
    Nincs ebben semmilyen fikázás sem. Én játszom a mai napig az MW2, MW3, BO és BO2-vel. És nem is az érzésről szól a dolog. Hanem arról, hogy amikor bejelentették, hogy az új rész alatt egy új motor lesz, akkor mindenki azt várta, hogy lesz valami elrugaszkodás a több éves grafikától. De sajnos én és még egy páran rajtam kívül is úgy látják, hogy ez megint csak egy ígéret marad.
  • Jaka923
    De nem azt mondták, hogy MOST lesz új, hanem valamikor a közeljövőben :)
  • grebber
    Na és?

Szerinted x játék szar ,szerintem meg király,akkor most mivan?

Nekik ez új ennyi kész!Az hogy te minek tartod, leszarják!
  • Fpocok
    "Mondjuk nem értem ezen a vergődést.
    Nem teljesen mindegy hogy új vagy régi vagy felújított vagy micsoda?"

AZÉRT NEM, MERT ŐK MONDTÁK, HOGY ÚJ LESZ.
  • grebber
    Hagyjad rájuk.Ez a Cod fika egy kultusz náluk.Ennél nevetségesebb csak az új xboxnak a fikázása!

De ettől jól érzik magukat ez a lényeg.
  • Gabe18
    Mondjuk nem értem ezen a vergődést.
    Nem teljesen mindegy hogy új vagy régi vagy felújított vagy micsoda?
    Az számít hogy hogy néz ki.
    Ha lenne új motor de így nézne ki csak "xyz engine" lenne a neve az jó lenne? Ha meg nyíltan odaírnák hogy ez a Quake 3 hatszázötvenkilencszer módosított változata, de úgy nézne ki mint a Crysis 3 max beállításon, az nem lenne jó?
  • Puhos
    Így van.
  • Fpocok
    Ugyanaz a motor, feljavítva igen. De ettől nem lesz új.
    Amúgy minden játéknál ezt csinálták. Fogták a régi motort és felújították. Minden. Egyes. Résznél.
  • Puhos
    Amit felújítanak azt nem lehet újnak nevezni hanem Felújítottnak. Nem mindegy, hogy egy házat felújítasz vagy egy teljesen újat építesz! Nagy különbség van ám köztük.
  • Master91
    Mert új is, nem a régi.

(Igen, ez a régi át turbózva, tehát "új", felújított)

nem akkora kamu a kamu
  • DarkSector
    Épp fordítva, te csinálod jól hogy mondtad, csak szar hogy mindig rákérdeznek .:)
  • Puhos
    TUDOM! Ezért írtam amit írtam!!!! Mert mi volt az első hírek közt, hogy új motorral érkezik a COD új része!!!!
  • Fpocok
    Miért kell ezt eltitkolni?
  • JaSoN HuNTeR #293
    mi ez a sz*r videóminőség?
  • DarkSector
    Hányszor kell még majd ezt elmondani.
  • Fpocok
    NINCS ÚJ MOTOR. Ugyanaz van.
  • Puhos
    Ez az új motor? LOL ez semmi egy nagy nulla!!! A fű meg az tényleg röhejes, ahogy Gabe18 is írta.
  • Smithwarden
    +1
  • Gabe18
    Halacskás videó hosszabban, meg kutyás videó

Jó ötlet ez a kutya, meg aranyos, meg szerethető, meg tuti a végén elpusztul vagy megsérül, és nagyon fogjuk sajnálni. Csak az a baj, ennek ilyen jó kis extrának kellene lenni, nem egy "nextgen" rész fő erősségének...
    Márpedig eddig nincs sokkal több. A grafika meg hát ügyes szemfényvesztés. Az erdőben azok az egymástól 5 centire növő 3 centi vastag fűszálak már így elég viccesen néznek ki. Vagy én nem tudom milyen növény akar az lenni... Lényeg hogy ez már kb. a CoD 2-ben is ilyen volt, de a 4-be tuti. A fényekkel jól játszanak, az jól néz ki (jobban mint eddig) de hát nem tudom.
    Mindegy, ahogy írtátok, úgyis eladnak belőle 10 milliót...
  • DarkSector
    Figyelj a tehetséget nem lehet pénzért megvenni, az csak úgy van. :D
  • Smithwarden
    Hat ja, lehet.
    Nagyon tudnak a sracok.
  • DarkSector
    Ugy hordták össze szemcsékből. :D
  • Smithwarden
    A hatterben a szurkes por jol nez ki. Biztos sokat dolgoztak rajta.
  • DarkSector