Call of Duty: Ghosts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithwarden
Hat igen...uj konzolok + uj COD =

MOOORE MONEY... 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Fpocok
Új boxot új coddal vezetik fel. Nem is számítottam másra.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Smithwarden
Darksector azt irja, hogy ez a COD resz csak a mostani generacios konzolokra lesz, de ez nem igy van.

"The game will be out on November 5th, on PS3, 360, PC and ‘next generation platforms ’."

Tehat az ujakra is elkeszul es ez igy is logikus egy uj motornal.
Regi platformokra tuti nem fognak egy utolso COD resz miatt irni egy kulon engine-t. :p
Csak gondolom xbox360 es ps3-ra visszaskalazzak es butitjak a jatekot, ahogyan peldaul a DICE is teszi a BF4-nel.
Nem veletlen az sem szerintem, hogy pont az uj Xbox bemutatojaval egyutt leplezik le a az uj COD-ot. 😊

Jaka923
Viszont nem értem így, hogy minek teszik bele az új engine-t. Sokkal nagyobb durranás lenne, ha már az újgenerációs CoD-ot vérteznék fel vele maximum kihasználtsággal, mint a mostani konzolokra lebutított formában. Ezt az egy CoD-ot még kibírtuk volna a régi motorral.
Viszont jó hír, hogy a sledgehammeres bénák kimaradnak a fejlesztésbõl:

DarkSector
Ez Teaser, nem gameplay trailer.
Csak hátha valaki félreérti hogy ez nem gameplay videó, hanem egy reklám, azért még mindig több mint 4 villanás, ami nemistudom melyik játéknál volt.

Meg azt sem árt tudni hogy ez még a mostani generációra lesz, szóval nem szabad nagyot remélni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rayden02
Update! Megjött a sajtóközlemény is, ebben már megerõsítik az új engine-t is, illetve kiderült, hogy teljesen új történetet és szereplõket kapunk, a játéknak semmi köze nem lesz a Modern Warfare-hez. Ellenben sub-brandként emlegetik, ami azt jelenti, hogy a Ghosts is folytatásos lehet késõbb.

Na most már tényleg kíváncsi vagyok erre az új endzsinre!!<#miaz>
Lehet hogy nagyokat fogunk pislogni,mikor meglátjuk!<#kuss>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
Jah,nem semmi!<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02

Fpocok
Jól néz ki ez az új grafikus motor, amirõl beszéltek.

Itt a trailer:

Hát ha nem tudnám hogy mi ez, ebbõl nem mondanám meg. Nagyon nem "codos" a hangulata.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ozimak
Általában be szokott jönni...(gamestop/IGN-es poszter) De majd ma kiderül úgyis.
Ez még csak pletyka. A cím sincs megerõsítve.
ozimak
Az mind szép és jó, hogy a játék alá új motor kerül. De mi hír a csalók ellen? Errõl megint nagy a csönd. Vagy majd jönnek az ígéretekkel ahogy szokták, hogy egy külön csapat fog majd velük foglalkozni. A COD szériának annyi ha nem fognak ennél hathatósabban fellépni ellenük.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Smithwarden
Igen, amikor lattam a hirt, valahogy en sem tudtam hinni 100%-osan a dologban.
Foleg, hogy xbox360-nal irtak le ezt az infot a Tescos honlapon.
Ha PC-re es az uj konzolokra irjak az uj motort akkor oke, de uj engine regi konzolokra. :p
Hat nem tudom...
Kivancsi vagyok az elso gameplay kepekre es videokra.

Fpocok
Nagyon remélem, hogy nem.

TDC Geronimo
Jön a nextgen. Várható volt... Aztán lehet új alatt az agyonfoltozást értik ismét.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Az a gáz, hogy a 2 alapítójuk már nincs benne és külön utakon vannak. Én mellesleg drukkolok nekik!
ozimak
<#eljen>
Jaka923
Csak csinálják egyedül és azt a Sledgehammer csapatot fejeltsék el, mert csúnyán elvezényelték az MW3-at a helyes útról. Az MW2-t még egyedül csinálták, zseniális is volt azt leszámítva, hogy keveset fejlõdött az CoD 4-hez képest. A CoD 4 pedig mint a jelenlegi generáció elsõ CoD-ja egy az egyben maga az Isten. És most újra megtörténik a generációváltás, jön az új engine, új téma, új lehetõségek és a CoD végre újra méltó lesz a 2007 és elõtti nagy nevéhez. Aztán persze errõl is le fogják a rókabõrt a végtelenségig, de ha ez az elsõ újgenerációs CoD nem robban akkorát játékmenetileg mint anno a CoD 4, akkor már soha nem is fog.

Olyan magasra tennék a lécet? Ááá..bár az Infinity Ward ki tudja mire lehet képes.
Jaka923
Game over béjef! 😄

Fpocok
nofene

Hát már enyhén szólva is ideje...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Rayden02
Lehet újra feltámad hamvaiból a széria?
Én mindenesetre drukkolok nekik!<#idiota>

grebber

Next PC upgrade: 2022

setuh
Cod 2 utan egyikse fogott meg,meg az mw1 jo volt csak abban az volt a hiba,hogy nem 2.vh-s 😄

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

MerlinW
Ha nem a Valve hatáskörébe tartozik, akkor értelemszerûen le. Steam "csak" egy áruház.

[merlinw.org]

Grove4
Értem, akkor tehát hiába reportolom a steamprofilját, leszarják?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

MerlinW
Csak akkor néznek utána, ha Steam téren csal (visszaél a kliens szolgáltatásaival, mint áruház, community, stb), vagy VAC védelemmel ellátott játékban. Tehát csak a saját házuk táján sepregetnek. Ha COD-ban csalnak, akkor a COD fejlesztõit kell értesíteni. Valve-nak semmi köze hozzá (kivéve, ha VAC-os a játék.)

[merlinw.org]

Grove4
Amúgy kicsit offtopic, de ha jelentem a Steamen a csalót annak valamikor utánanéznek, vagy vígan éldegél tovább?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Prince23
Ha második világháborúsba megy vissza, lehet ott még kihozni dolgokat. Pl Kamikaze akció behívása 5-7 kill után 😄 Ezt úgy a farkaskutyák és a tüzérség mellé bedobni.

Megvan az MW2+2 dlc, MW3+2 dlc, BO és a BO2 (poszter+bögre) de egyik sincs már a gépen. Sajna úgy döntöttem, hogy a BO2 volt a COD szériából az utolsó amit megvásároltam. Majd ha tesznek a csalók ellen valami hatalmas fejlõdést akkor esetleg, de addig nem (esetleg a singel-t virágboltival kipróbálom)!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Lacee86
A MW3-at én is megvettem még karácsonyra, de egyszerûen annyi a csaló, h gyakorlatilag élvezhetetlen a játék... 😞

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Metalmilitiakid
Most tettem épp fel az mw2 õt én is nosztalgiázni 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Grove4
<#eljen> Én még mindig tolom az MW2-t multiban, de szinte minden körben van egy vagy több csaló, teljesen tönkreteszik a játékot. :S

Az jó hogy telepakolják a játékot mindenféle úgymond csúcstechnikával, meg majd lassan bukfencezés közben is lehet majd lõni, de a csalók ellen megint nem fognak hathatósan fellépni. Ez a legnagyobb baj.

wollnerd
Megy is vissza a játék a II. világháborús stílusba?! Ajaj! Tartok tõle hogy nem lesz hasonló a MW3-hoz/BO2-höz, mert talán nem lesznek modern kill/scorestreakek pl. Counter UAV, assault drone, EMP, remote sentry, guardian, hunterkiller, Death Machine, Lodestar.. És fegyók modern kiegészítõjükkel?! Pláne az UAV RADAR (minimap)?!
Mit gondoltok?
márc. 14-tõl bannolva lettem a COD BO2-bõl...! Pedig NEM csaltam! Sose használtam hacket!! És mégis! Várom köv. COD-ot, reméltem hogy az is modern warvare-s lesz... de nem úgy tûnik...<#sniffles> Addig elvagyok a COD4-gyel.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Solid Snake
"jövõben fog játszódni, de mostani fegyverekkel, mivel egy hirtelen fordulat végett rákényszerülnek embereink, hogy „régi” fegyverekkel szálljanak szembe ellenségeikkel."
zaki
waw 2-t a népnek!

R0zs0máK
Dehogynem változott, sokkal szarabb multi pályákat csináltak az MW2 óta...az volt a beszt multiban eddig szerintem 😊

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

szabii98
nem a történettel van a probléma, mert eddig is jók voltak a sztorik.
A probléma a multinál vannak, nincsenek szerverek, ha vannak akkor szarok és laggolnak, fél évvel a megjelenés után is, a játék alapvetõen lófaszt nem változott az mw2 óta, néhány új skin és modell(fegyverek és emberek), ezen kívül semmi. Ugyan azok az autók, házak, hordók vannak minden egyes pályán, mint ami a Modern Warfareban volt. És ez itt a gáz 😄

I met God. She's black

jackoneill90
Lövés közben lehet oldalazni.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

bakkerman
ígyvan,na akkor tényleg kapnánk egy jó játékot

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

akyyy
kb a mw1-3-ig kéne lennei egyaz egyben egy szimpla call of duty modern warfare-nek! terjedelmében, meg kb mindenben ugyanaz ajátéknak kéne lennie 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Lacee86
Remélem lesznek benn ufók, meg ûrlények, meg plazmafegyver meg hasonló baromságok... Ez a játék is már az "évente ontjuk a tucattermékeinket" szintre süllyedt, mint a NFS, Fifa stb.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Vidd végig a Modern Warfare trilógiát nem fogsz csalódni! Nagyon jó az egész történet.
bakkerman
modern warfare 1 még hozta az elõdök színvonalát,utána nagyon dúrván leesett a szint,legalábbis én így látom,minden õj cod részt kipróbálok,de sajnos csalódom bennük

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!