1429
-
mester1987 #450 Az is bebaszna. -
Főleg, hogy 90%-át a 4K videók teszik ki. :) -
Állítólag xboxon csak 720p lesz. -
mester1987 #447 Szépnek is kell lennie, minden porcikájában ilyen mérettel. -
Hivatalos gépigény.
Nincs odaírva de gondolom ez a minimum!
64 bites Windows 7 vagy Windows 8
Intel Core 2 Duo E8200 (2,66 GHz) vagy AMD Phenom X3 8750 (2,4 GHz)
6 GB RAM
40 GB szabad hely a merevlemezen
NVIDIA GeForce GTS 450 vagy AMD Radeon HD 5870
DirectX 9.0c-kompatibilis, 16 bites hangkártya
Szélessávú internet a Steamhez és az online multihoz
Albert Penello gyorsan meg is írta a Twitterén, hogy látta a játékot Xboxon, és szerinte "kibasz*tt szép"... -
mester1987 #445 Úgy jön át amúgy a legjobban, ha mind3at végigviszed, én tavasszal tartottam ilyesféle maratont
-
:DDDDD
Olyan star wars napokat én is tartottam régebben! -
az Infinity Wards féle CoD-ok mind "breathtaking"-ek voltak
lsd. 2007-2009-2011
a singlep mindenképp :)
a kutya téma - azon kívül, h újdonság - jelentősége számomra nem sok
a self-hero feeling-ben az IW utánozhatatlan
van egy hülye haverom, aki évente 1-2x
elkergeti a családot különböző helyekre és
Star Wars hétvégét tart :)
mind a 6 részt non-stop megnézi egymás után home cinema rendszeren... :)
én ugyanezt lejátszottam tavaly 2 ünnep között
amíg a család elment a minden évben a csak ilyenkor látott
rokonokhoz protokolláris-s.gget nyalni
addig én lenyomtam 2 nap alatt MW1-2-3-at egymás után... :)
idén megint lesz karácsony...
-
Baxo #442 Már rendeztük és ott is van a könyvtáramban, már biztos vagyok benne, hogy nem vagyok becsapva. :) -
mester1987 #441 Hát még visszatérhet, ha nem a jövőbeli hadviselés jön. -
BaleniX #440 Jó lenne újra egy 2.vh-s CoD csak új köntösben, és a németek oldalán, mert nem nagyon csinált még olyat senki! -
maross #439 Figyelek am :). Nem kell tulizgulni, a legszornyusegesebb tortenet ami hozzam kapcsolodik, az hogy visszautaltam valakinek a penzt, mert elfogyott az adott jatek. -
mester1987 #438 Lehetett volna több pálya az MW2-ben a Stimulus Package-n kívül, nekem is az jött be jobban sőt mintha több fegyver is lett volna benne, mint a 3-ban, de lehet, hogy csak délibáb :) -
Én utoljára jót multiban MW2-ben toltam. Nem is keveset, úgy 1000 órát :) Azóta viszont nem jöttek be a dolgok, főleg a kapcsolati rendszerük nem tetszett, de voltak gondok .dll fájllal is ami miatt emlékszem az E8400-asom 100%-on pörgött(MW3) :) Az MW2 utáni COD-ok "lag" ,"hit detection" és a képkésés effektus miatt nálam játszhatatlanok voltak. BO2-vel nem hagytál ki semmi jót, ne aggódj! ;)
Single részekről csak az MW vonalon tudok nyilatkozni, mert a BO nem fogott meg egyáltalán. Az eddigi single részekkel nem volt gond, talán az MW3 egy kicsit már "erőltetett" lett, de az 1 és 2 tényleg nagyon hangulatosra és magával ragadóra sikerült. Ebben nagy volt mindig is a COD széria. A single résztől most sem tartok, azt szerintem megint faszán összehozzák. Csak, jaj istenem könyörgöm csináljanak valamit a netcode-al, mert az valami borzalom :D Notóriusan hamarabb észrevesznek mint ahogy én őket, meg nekem 2 golyó, neki 20, kilövöm az rpg-t a gyereknek semmi baja, a killcamban meg már ki sem lövöm, ugyanez normál kézifegyverekkel, stb.,stb. -
Én azt várom már megint a Cod-tól hogy egy nagyon jó akció játékot adjon.
És eddig mindig sikerült
Mondjuk Black Ops2-vel nem toltam, de a többi mind-mind tetszett a single része.
Mw2-3-al sokat multiztam is, az is baromira bejött.
Szerintem ez is nagyon tetszenifog a single/akció része, kutyát nem értem, én nem raktam volna bele, de hát ízlések és pofonok. -
Biztos 50 gigából 49 a kutya 3d modellje, textúrája.
-
Arra az 5-6 órára amíg a single tart majd arra pont jó lesz. :) -
Jónak néz ki...
De ez a: "Breathtaking..." - IGN
Eddig az összes COD-ra ezt mondták... aztán mi lett belőle? Kicsit erős megfogalmazás :) Annak idején még a Crysis 1-re(esetleg BF3-ra) mondták a grafika miatt, meg az MW1-2-re. Na azokat megértettem... de a többit... :)
Mindegy, remélem nem nekem lesz igazam és végre tényleg egy brettéking COD-ot kapunk! Én örülnék neki a legjobban. -
-
játékosok fele ghost skinel fog rohangálni.. ehh -
-
??? -
mester1987 #423 Call of Duty: Ghosts - Ghost visszatér -
Baxo #422 Megrendeltem, mert hardverapron is láttam hírezi magát és csak piros pontja van, meg a hozzászólásokat is olvasva, minden oké másnak is a vele való üzlete. ;) -
Baxo #421 Igen fogja tartalmazni. Csak attól félek, hogy át ne legyek b!szva vele. 7500Ft azért elég kecsegtető. Honnan szerzi vajon be ilyen olcsón, mert orosz verzio és a vPNezés tilos. cdkulcsokról anno még így vásároltam, mert akkor a vpnezés nem volt tiltott steam vásárlás közben. -
Ha előrendelői kulcs, akkor tartalmaznia kell. -
Baxo #419 Köszi szépen!! Én csak a cdkulcsok.info-t ismerem, de ott csak megjelenéskor vásárolható. Viszont ez nem tudom tartalmazza-e a Free Fall előrendelői dlc-t. Előrendelői kulcs azt vágom. Megkérdezem a sráctól. Am te vettél már tőle? Honnan hallottad, hogy megbízható? -
Nála
megbízható elvileg. -
Baxo #417 Tudnál adni linket? -
Én 7,5k ért láttam kulcsot. -
Baxo #415 Gondolkodom előrendelésben, de nem tudom hol a legolcsóbb, ezért kérdeznélek titeket, hogy ki hol rendelt elő. (már ha van ilyen :) ) -
mester1987 #414 [flash=http://www.youtube.com/watch?v=Nlmezywdx[/flash] -
Kamu a gépigény nyugi!! -
BaleniX #412 Jó jó jó jó tudoooooom!!!
COD! -
Lesznek halak, meg kutya, meg óóóóóóóóriási rombolhatóság stb :D -
Minek?Hogy akkor meg az legyen a baj hogy nem fut csak 300 ezres gépen?
Amíg rekordbevételek hoz addig nem fognak semmit drasztikusan módosítani! -
BaleniX #409 Eddig elnéztem a CoD-tól hogy ugyanazt a motort használja már régóta, de már kicsit unalmas kezd lenni... Ez a 10- rész, illene nagyot újítani! -
Igen, lassan tripla facepalm ami most a gépigények körül folynak. Minden esetre valahol, valaki jól szórakozik. Mintha trollkodnának a pc-sekkel. -
Nem igaz. UGYANAZ LESZ. -
BaleniX #406 Én meg még anno azt olvastam, hogy a Ghosts-nak teljesen más lesz a motorja. Remélem ez igaz.