1429
-
Aztán lehet nagyon nézünk majd....:d -
Szerintem várjuk meg azt az E3-mat aztán majd akkor besoroljuk....:)
A Watch Dogs, Killzone, BF4 mellet nem fog kitűnni grafikában a Ghosts az biztos, ezt ámenezheted....Codnál az már elég lesz ha felér hozzájuk :) -
Dehogyis, csak kiforgatom a mondandóját. :P -
Dugjunk béjbi. :D -
Pont ezt akartam irni, hogy elbeszeltek egymas mellett. :D
Vagyis foleg Dark a tobbiek mellett. :) -
Most lesz, legalábbis ezt mondták...ha nem akkor nem, egyenlőre mivel NEXTGEN gép adott, naná hogy elhiszem a környezeten spórolnak és TÁDÁM, ezen a kézen is látni hogy azért nem CG animáció...nem hihetetlen annyira, mikor a fegyveren kívül csak 2 kezet látsz a játék 90/%-ban...:) -
Imádom ahogy mellébeszélsz bébi :D -
Persze, ezt ezennel ÁMEN-ezem, maradjunk ebbe.
A lényeg amit akartam fél órával ezelőtt, hogy szép esz ez is...csak max a környezet nem lesz tele csillivilli lámpafényekkel meg nem csöpög a víz mindenhonnan.... -
A Cod csak azért lesz nextgen mert xbox one-ra és ps4re jön, egyenlőre legalábbis nálam igy fest :)
Persze messze szebb mint az eddigi részek szó se róla :) -
Én örülök is a Crysis 3nak meg az összhatás szép,de milyen áron :(
Ezt kezet meg nem nevezném én next gen-nek mert ilyet már 10 éve is mutogattak tech demókba azóta sincs real time játékba semmi ilyen. -
Ez egy új engine, amikor fejlesztették az Unreal-t, az is új volt. :)
Csak nem alapjaiban. -
Majd térjünk erre akkor vissza amikor látunk cod gameplay-t....
Mert ez még igy meddő vita....
Én csak azt tudom hogy a bf4 gameplaytől magam alá vizeltem...:D És pont az egyik erőssége a karakterek :D -
Ez minden játékra igaz.
Te is örültél anno a Cry3-nak...
én nem megvettek ezzel hanem EZZEL PÉLDÁZOM HOGY EZ MÁR NEXTGEN...ennyi
Nem kell szeretni. :P -
Szal szerinted tény hogy a Cod karakter szebb....szerintem meg vélemény, mert szerinted szebb, szerintem meg nagyon nem:D -
Tudom, már megbántam, bár csak ne tettem volna, az egészet arra akartam rávinni, hogy a motor mennyit ugrott, ez NEXTGEN...hogy összeségében szebb-e lesz a többi nextgentől azt nem tudom, a trailer csak összevissza bevágott képeket, de a karakterek így ha ez valós realtime, messze jobbak. -
Látom téged szépen meglehet venni a semmivel!
Crysis 3-nál is milyen hihetetlen brutálok az arcok és a 5 órás végigjátszás alatt hányszor látod? kb 5 percre és ott is az átvezetőkben!
-
Jah ezen pont röhögtem is mert egy kezet ki fog nézegetni...:D
Nah de részemről a karakter témát rövidre zárni , nálam az etalon jelenleg még mindig Pscyho...:) -
DE, PONTOSAN AZT MONDTÁK, HOGY ÚJ ENGINE LESZ! -
Lehetne de ez tény nem vélemény. :) -
De hat pont te linkeltel BF kepet! :DDD
De miert ne lehetne CoD topikban a CoD-ot BF-hez hasonlitani?
Legkozelebb a kategoriajukban kb ezek allnak egymashoz. -
Ecsém itt a keze:
-
Nem akarok én vitázni csak kivi vagyok...:) Lehet véleménykülömbség...mert miértne :) -
Szerintem is a játékmenet a fontos, nem a grafika, csak amikor már sokadszor látom ugyanazt, nagyon zavar.
Dark a két képpel meg nem tudom mit akartál mutatni. Az alsó is csúnya. A BF4-et meg nem veri le semmi. Az a csúcs meg a crytek most. -
Privátba mehet a vita, küldj egy képet és gyors megdumáljuk de siess lassan kéne aludnom. :D -
Tehát azt mondod a Cod Ghost Karakterei szebbek? ugye most csak ugratsz?? -
Nem gyengén.
Ott van mind2 karakterről kép.
De mutass szebbet hátha meggyőzől, végignéztem a demot, nem találtam szebbet.
arcról beszélek nem az hogy a fegyver hol csillog szebben. -
-
De ne tereljük már a témát a képeket arra nyomtam hogy a COD-on bellül mekkora az eltérés.
BF-et elég lesz mára, annál csillivilli minden (karakterek szerintem nem annyira, de mind1...most COD topikban COD legyen a téma...:) -
Szal azt mondod a Cod Ghosts karakterei, szájbaberik a bf4 karaktereit? -
Én egy fps-ben pl jobban díjazom a fizikát és az akciót....
Nah jó azért a crysis3 graf az bejövős nem mondom hogy nem..
Battlefield 4 meg azért jön be, mert bika komoly a graf és bika komoly az akció....pedig nem csipázom a battlefieldeket...
Cod multihoz meg születni kell, bár multkor kiprobáltam multiba a black ops2öt, és elsőre nem is ment rosszul, de azt
n rám szóltam hogy az ingyen hétvége miatt sok volt a láma kezdő játékos, elis ment tőle a kedvem :D -
Itt a prezentált videóban a környezetből cod-ban nem mutattak sokat, de ez a karakter szájbaveri a BF4-et, de nem csoda hiszen itt a karakterekre nyomultak. -
Bf4 az no comment grafikailag nálam :) -
Nocheinmal:
BO2
MW4
-
Kár a grafikával szarakodniuk (szerintük és igazuk van)
Egy Cod sem szólt soha a grafikáról hanem a tömény akció dús hangulatról.Azt pedig részről részről megvan és egyre jobb!
A multi meg magáért beszél ,nem hiába a rekord eladások.(Itt meg főleg nem számít a grafika)
Ez nem Cryis hogy másról se beszéljenek az emberek, mint hogy milyen gépen hogy akadt stb.
Videók alapján ez is rohadt jó lesz hozz a szokásos hangulatot.
Ha grafika kell játszotok mással jön majd 35 másik fps ami szebb lesz! -
Ha az alsó nem is tűnik nektek szebbnek vagy 5-6x erősebb gép kell nekije. -
Nem tudom, a karakter miatt linkeltem, nézd meg az arcukat, ruházat.
De van BF4-ből is face:
-
Jo kerdes. :DDD
Meg az egy darab kutya es a kamu napsutes is nextgen szerintem.
Szepen szetfejlesztik ezt a hangulatos CODot. :) -
az alsó a szebb? :D -
NEM Nextgen:
Nextgen:
-
Ez is nextgen lesz, mert ezt nem bírná el a mostani generáció.
Nem hazudtak, azt nem mondták hogy mindent lesöpör majd.