1429

• Shep
    Vajon honnan? :)
  • Fpocok
    Ez ismerős valahonnan...
  • Shep
    Igen, jól összefoglaltad :)
  • mester1987
    Parasztvakítás.
  • Shep
    Ez csak annyi lesz m,hogy kiadnak egy kicsivel kisebb gépigényt de ettől még normális futáshoz kell majd az ami előzőleg már felkerült.
  • Systore #400
    damage control... :D
  • mester1987
    Call of Duty: Ghosts gépigény - Az Activision visszakozik

• ozimak
    Jaj ez a duma minden évben elhangzik szinte minden játéknál :) "Igen majd meglátjuk... gondolkozunk rajta... felvetődött... majd még utánanézünk a lehetőségnek,miután a játékot kiadtuk..." stb.,stb.,stb.
    BF3-nál is ez volt anno amikor rákérdeztek a mod tools-ra meg battlerecorder-re :)
  • Fpocok
    Én az ilyenre nem adnék. Valszeg nem lesz belőle semmi.
  • DarkSector
    :D
  • mester1987
    Az idtech volt.
  • DarkSector
    Quake engine-el.
  • mester1987
    Ez még mindig az IW enginnel fog menni vagy annak egy újabb változatával már vajon?
  • Systore #392
    hope
  • Ryder62
    Ez a játék a Watch Dogsal karöltve elmehet a búbánatba ilyen gépigénnyel.
  • Systore #390
    40 gigányi hang, nyelv fájl és kutya animáció. Maradék 10 mw2.exe

10/10 fejlesztők
  • mester1987
    Akkor az azt jelenti, hogy 35 GB kell a játéknak és 15 GB még, mert ugyebár "biztos ami biztos" :D
  • Fpocok
    szósz
  • mester1987
    KAMU
  • mester1987
    Mi a kurva?
  • Fpocok
    [nagy][b]50GB-ot fog foglalni PC-n a Call of Duty: Ghosts!
    HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLY FUCKING SHIT!

Minimum System Requirements

CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHZ or better
    RAM: 6 GB RAM
    HDD: 50 GB HD space
    Video: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / ATI Radeon HD 5870 or better
    Sound: DirectX Compatible Sound Card
    DirectX: 11
    Internet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet connection required for activation.
  • pcgammer
  • mester1987
    Ha elkezdődne, itt van amúgy a dühöngő:

(CoD vs. BF)

Szerintem majd bannerba is mehetne lazán...
  • hellboy4591
    Sebaj! Én mindig is a szingli miatt vettem meg mind a kettőt, mert nem azt mondom hogy nem szeretek multizni, de jobban letud kötni egy izgalmas szingli kampány, mint a csalóktól hemzsegő multi móka.
  • Gabe18
    Bár én még csak stream videokon láttam az új BF-et, de az alapján valóban nincs túl sok érdemi változás. Biztos szebb meg pár dolgot jobban kipofoztak, de kb. ennyi jött le.

Na most a CoD nagy dumáit meg hallgatjuk már pár éve, a megújulásról, meg minden jó lesz, meg stb, úgy hogy részemről az is majd ha látom...

Viszont volt egy cikk tegnap: itt.

Csak az utolsó mondatot emelném ki.

"Úgy néz ki, hogy a Call of Duty: Ghosts el fog térni minden eddigi CoD résztől és a stúdió filozófiája is megváltozott. "Ne aggódjunk folyton azon, hogy a játék igazságosan kompetitív-e, csak csináljuk meg szórakoztatóra." Nem egy rossz ötlet."

Hát ez engem kifejezetten riaszt... Sajnos a "szórakoztató" ott eddig is ( a 4. rész után) az olyan perkek, tulajdonságok, fegyverek bevetését jelentette, ami csak idegesítő volt számomra, aki egy kiegyenlített, izgalmas, a játékos tudását igénylő multi játékot akart. Hát ha most még az azt a kevés "igazságos" elemet is kiveszik, hogy jobban szórakoztasson, akkor én már nem tudom itt mi lesz. Talán a vállról indítható atombomba elég szórakoztató lesz...
  • BaleniX
    Valaki tudja h mikor jelenik meg a Ghosts?
    Én meg még amikot megjelent az mw3 akkor megvettem, azóta ki se bontottam, mert még kicsit szaggatna a gépemen,majd ha erősebb lesz, akkor felteszem. Attól még fogok tudni multizni nem?
  • Systore #379
    hiába habzódnak a bf fanok, a bf4 csak egy kiegészítő a bf3-hoz, semmi eget rengető újítás. ugyanaz...
    komolyan mondom az új cod érdekesebb, mint a bf4. (egyébként ghosts is egy újabb rókabőr lesz, fos netkóddal, pedig szívesen játszanék egy jó coddal már.)
  • hellboy4591
    Skacok én imádom mind a két szériát, de ezt a videót látni kell!!! Rohadt jó!!! Lehet hogy volt már, nem olvastam vissza...

• BaleniX
    Csak mindig a motorral fikázzák a Cod-ot, de majd most akkor meg se szólaljanak! Eddig is jó volt a Graf, tartotta a saját szintjét, a játékélmenyen szokott lenni a hangsúly, nem azon hogy húú, ez meg az de szép...
  • soo277
    Ezt meg neked, majd elhiszem
  • DarkSector
    Fpocok csak poénkodik, amúgy oltári nagy CoD rajongó. :)
  • soo277
    Te vagy 1 nagy vicc komahuzzá BF ezni
  • Muttley
    best of singlep action? - Infinity Ward CoD series!!!
    :)

"you never expect something you trust to turn against you"
    milyen igaz...)

mit mond a végén? - ...???... on the mask
  • DarkSector
    Hálisten, elmentek a trollok.
  • Fpocok
    Igen, ez a játék egy vicc.
  • mester1987
    Több, mint 10 napja üres a topik? Ez ugye vicc :D

• DarkSector
    az biztos.
  • mester1987
    Ez szerintem új, másfajta fejezetet nyit a Call of Duty-ban.
  • Shep
    Hát nekem az utolsó 2 rész már nagyon határesetes volt, elfogytak az ötletek ennyi rész alatt, persze most lesz majd kutya :D
  • DarkSector
    Hát nem ugyanolyan, de nem is MW 4 a címe. :D