1429
-
Vajon honnan? :) -
Ez ismerős valahonnan...
-
Igen, jól összefoglaltad :) -
mester1987 #402 Parasztvakítás. -
Ez csak annyi lesz m,hogy kiadnak egy kicsivel kisebb gépigényt de ettől még normális futáshoz kell majd az ami előzőleg már felkerült. -
damage control... :D -
mester1987 #399 Call of Duty: Ghosts gépigény - Az Activision visszakozik
-
Jaj ez a duma minden évben elhangzik szinte minden játéknál :) "Igen majd meglátjuk... gondolkozunk rajta... felvetődött... majd még utánanézünk a lehetőségnek,miután a játékot kiadtuk..." stb.,stb.,stb.
BF3-nál is ez volt anno amikor rákérdeztek a mod tools-ra meg battlerecorder-re :) -
Én az ilyenre nem adnék. Valszeg nem lesz belőle semmi. -
:D -
mester1987 #395 Az idtech volt. -
Quake engine-el. -
mester1987 #393 Ez még mindig az IW enginnel fog menni vagy annak egy újabb változatával már vajon? -
hope -
Ez a játék a Watch Dogsal karöltve elmehet a búbánatba ilyen gépigénnyel.
-
40 gigányi hang, nyelv fájl és kutya animáció. Maradék 10 mw2.exe
10/10 fejlesztők -
mester1987 #389 Akkor az azt jelenti, hogy 35 GB kell a játéknak és 15 GB még, mert ugyebár "biztos ami biztos" :D -
szósz
-
mester1987 #387 KAMU -
mester1987 #386 Mi a kurva? -
[nagy][b]50GB-ot fog foglalni PC-n a Call of Duty: Ghosts!
HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLY FUCKING SHIT!
Minimum System Requirements
CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHZ or better
RAM: 6 GB RAM
HDD: 50 GB HD space
Video: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / ATI Radeon HD 5870 or better
Sound: DirectX Compatible Sound Card
DirectX: 11
Internet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet connection required for activation. -
pcgammer #384 -
mester1987 #383 Ha elkezdődne, itt van amúgy a dühöngő:
(CoD vs. BF)
Szerintem majd bannerba is mehetne lazán... -
hellboy4591 #382 Sebaj! Én mindig is a szingli miatt vettem meg mind a kettőt, mert nem azt mondom hogy nem szeretek multizni, de jobban letud kötni egy izgalmas szingli kampány, mint a csalóktól hemzsegő multi móka. -
Gabe18 #381 Bár én még csak stream videokon láttam az új BF-et, de az alapján valóban nincs túl sok érdemi változás. Biztos szebb meg pár dolgot jobban kipofoztak, de kb. ennyi jött le.
Na most a CoD nagy dumáit meg hallgatjuk már pár éve, a megújulásról, meg minden jó lesz, meg stb, úgy hogy részemről az is majd ha látom...
Viszont volt egy cikk tegnap: itt.
Csak az utolsó mondatot emelném ki.
"Úgy néz ki, hogy a Call of Duty: Ghosts el fog térni minden eddigi CoD résztől és a stúdió filozófiája is megváltozott. "Ne aggódjunk folyton azon, hogy a játék igazságosan kompetitív-e, csak csináljuk meg szórakoztatóra." Nem egy rossz ötlet."
Hát ez engem kifejezetten riaszt... Sajnos a "szórakoztató" ott eddig is ( a 4. rész után) az olyan perkek, tulajdonságok, fegyverek bevetését jelentette, ami csak idegesítő volt számomra, aki egy kiegyenlített, izgalmas, a játékos tudását igénylő multi játékot akart. Hát ha most még az azt a kevés "igazságos" elemet is kiveszik, hogy jobban szórakoztasson, akkor én már nem tudom itt mi lesz. Talán a vállról indítható atombomba elég szórakoztató lesz... -
BaleniX #380 Valaki tudja h mikor jelenik meg a Ghosts?
Én meg még amikot megjelent az mw3 akkor megvettem, azóta ki se bontottam, mert még kicsit szaggatna a gépemen,majd ha erősebb lesz, akkor felteszem. Attól még fogok tudni multizni nem? -
hiába habzódnak a bf fanok, a bf4 csak egy kiegészítő a bf3-hoz, semmi eget rengető újítás. ugyanaz...
komolyan mondom az új cod érdekesebb, mint a bf4. (egyébként ghosts is egy újabb rókabőr lesz, fos netkóddal, pedig szívesen játszanék egy jó coddal már.) -
hellboy4591 #378 Skacok én imádom mind a két szériát, de ezt a videót látni kell!!! Rohadt jó!!! Lehet hogy volt már, nem olvastam vissza...
-
BaleniX #377 Csak mindig a motorral fikázzák a Cod-ot, de majd most akkor meg se szólaljanak! Eddig is jó volt a Graf, tartotta a saját szintjét, a játékélmenyen szokott lenni a hangsúly, nem azon hogy húú, ez meg az de szép... -
Ezt meg neked, majd elhiszem 
-
Fpocok csak poénkodik, amúgy oltári nagy CoD rajongó. :) -
Te vagy 1 nagy vicc koma
huzzá BF ezni

-
best of singlep action? - Infinity Ward CoD series!!!
:)
"you never expect something you trust to turn against you"
milyen igaz...)
mit mond a végén? - ...???... on the mask -
Hálisten, elmentek a trollok. -
Igen, ez a játék egy vicc. -
mester1987 #370 Több, mint 10 napja üres a topik? Ez ugye vicc :D
-
az biztos. -
mester1987 #368 Ez szerintem új, másfajta fejezetet nyit a Call of Duty-ban. -
Hát nekem az utolsó 2 rész már nagyon határesetes volt, elfogytak az ötletek ennyi rész alatt, persze most lesz majd kutya :D -
Hát nem ugyanolyan, de nem is MW 4 a címe. :D