1429

• mester1987
    Jaja, de most megnézve a trailert, nekem nem igazán jön át a hangulat ellenben a Modern Warfare részekkel...
  • DarkSector
    Ezt előtte is tudták nyomatni.
  • mester1987
    És mindig akkor tudnak ütőset, amikor jön egy Battlefield mellé :O
  • Master91
    Akárki akármit mond, a legjobb single-akciók azok a Codok.
  • DarkSector
    Igen, az a durva hogy mindig tudják azt hogy basszus végig akarom vinni, ha 1x is, változatos stílus, sok-sok eltérő pálya, vagy játékrész...
  • grebber
    Call of Duty: Ghosts Single Player Campaign Trailer

Rettentő hangulatos! BF ilyen téren megint csak kullog a hátsó sorban majd!
  • mester1987
    Hát igen, az a ~60 év nem látszik meg rajta túlságosan.
  • Master91
    Pricet már túlzásnak éreztem, Cod1-be is ott volt, és nem tudom hány éves volt akkor , de több mint 65 éve volt kb. ( Cod időbe pontosan nem tudom meg mondani hogy pl. MW3 mikor játszódik)
  • mester1987
    Engem az érdekelne, hogy a jól ismert szereplők, mint pl. Cpt. Price jelen lesz vajon?!
    Vagy Yuri, aki megmentette Price-t a Modern Warfare 3 végén (bár kapott szegény ruszki pár lövést)?!
  • pcgammer
  • frango
    Nem humor ez csak BF4 reklám...
  • DarkSector
    BF3 szebb, csak CoD-al többen játszanak, jobb a történetvezetése (single), stb.
  • otisz111
    Én nem látom be, bocs.
  • attiGT
    te mit szívsz?
  • kanduhr
    Hehe:) Tényleg vicces, bár szerintem azért annyira nem rossz a CoD grafikája és még mindig reccenéstelenül veszi be a nagyobb csatákat is egy középkategóriás gépen. (mindezt baromi jó hangulattal megspékelve)

Azért lássuk be, például a Battlefield 3, a korszerű motor ellenére is, újfent alul maradt az éppen aktuális CoD epizóddal szemben. (annak ellenére, hogy az MW3 talán az egyik legszarabb játék lett a sorozatban - főleg multi téren)
  • ozimak
  • otisz111
    Egy kis humor: Videó1 Videó2
  • mester1987
    Kíváncsi vagyok ezután mi jön majd az Infinity Ward-ból, egy Ghosts sorozat vagy egy új cím ezután is :D
  • Jaka923
  • Master91
    őőő és?
  • Fpocok
    Ennyi bazmeg...

• DarkSector
    Mármint arra értem hogy volt 3, 3.5 .3x stb.
  • grebber
    És nézzél meg egy 2-es meg 3-as csúcs game-et kb ég és föld.
    Itt sem lesz másképpen.Persze a csúcs megint csak a készítők játékaiban lesz mint mindig.
    Az elején jönnek a csira próbálkozások Fortnite,Daylight stb aztán majd idővel amik ütnek!
  • lac coo
    Mindig ez a szöveg ha új Unreal engine jön ... ;)
  • grebber
    Unreal Mit csinál? Unreal engine 3 vs 4 kb a földbe alázás felsőfoka lesz.

Titokban olyan game-eket hegesztenek ,hogy pelenkázni kell majd magunkat mert máskülönben szétfossuk a bokánkat majd.

Nem is kérdés hogy megint az UE4-et fogja a legtöbb cég használni majd ha kiforr és elterjed!
  • steweee
    én is tervezek egy ilyet, de utána modern warfare mert abból egyet se játszottam még, sőt bf bad companyt se...
  • Master91
    Ja, én pont azon parázok hogy elfut e a szaros pc-men :D jó lenne

Gondolkoztam hogy csinálok 1 Cod maratont, Cod1-2 mw-1-2-3 -at végig tolom.

Talán még a Black Ops 1-2t is aaaw
  • Reg5
    A játékipar 99%-a úgy hazudik mint a vízfolyás. Ezen manapság fennakadni nagy naivitásra vall.
  • simonl #334
    Nekünk játékosoknak miért olyan qrva fontos, hogy van e új engine?
    Ki nem szarja le?
    Fusson a gépen és kész, ez a dolga nem több.
    Egy mai átlag konfigon elfut az MW3 mindenkinek extra beállításokkal, az kinek nem elég?

Elnézést a szókimondó szavakért ....
  • Fpocok
    Most linkeljem be megint? Ők mondták.
  • Master91
    Mondom hogy újnak lehet tekinteni, mert nem ugyan az mint ami az előzőt hajtotta :D

Nem vadonat-zsír-űber új, teljesen szűz motor, ezt alá is írom!!!!

De már részleteztem hogy miért lehet rá mondani hogy ez-bizony-egy-új engine.
  • DarkSector
    Bocs de nem mondta szerintem senki hogy új engine lesz.
    Végülis új engine, csak nem alapjaiban.
    Unreal mit csinál ? meg a többi? Frostbite?
  • lac coo
    Bocs , hogy beleszólok, annyira új ez is mint az aktuális Cryengine, vagy az aktuális frostbite ....Ez így megy manapság .Nekem nagy bajom nincs ezzel .
  • Fpocok
    Szerintem semmi vita sincs itt. Egyértelmű, hogy hazudtak és nem új engine lesz. Ez tény.
  • steweee
    de jó hogy benéztem ide. lélekösvény mélységekig folyik a vita, mondhatni most is okosabb lettem "ÚJ" dolgokkal :)

az igazság az, hogy 1984/86-tól van számítógépem. bár akkor ugye C64 volt a sláger.

hogy most egy engine új vagy nem új, mennyire új ha új, és ha nem új akkor mennyire van felújítva tényleg EZ A LÉNYEG ?

egy elavult engine-re is lehet szuper játékot írni, lásd Black Mesa. mert ugye itt együttvéve sem tudnák olyan "régi és szar engine"-t osszehozni, mint azok a programozók akik ezt már korábban, akár évtizeddel ezelőtt megtették.

szóval szerintem a filozofisztikus kérdés az, hogy jó lesz e a játék vagy sem. mert szépnek szép, lesznek benne új elemek, ez a trailerekből kiderült. és hogy jó is lesz e, azt meg mindenki eldöntheti amikor megjelenik és kipróbálja

nekem multiban nem jött be a cod sorozat. lehet vele játszani, de a bf nekem sokkal jobban bejön. viszont az sp módja FELEDHETETLEN órákat okozott már életemben, és ezt az új résztől is várom...
  • DarkSector
    thx.
  • soo277
    Faxa lett tesoo ügyi vagyo!
  • DarkSector
    Call of Duty Ghosts

• DarkSector
    Csak vicceltem de pár másodpercig télleg töltötte a képeket...:D
  • Rayden02
    Ez most komoly? :D
    Amúgy a hivatalos weboldalon vannak fent,
    máshol nem találtam nagyobban!