246
Chivalry : Medieval Warfare
-
#6 PVK 2-ben is kézifegyverrel kell blokkolni jó irányt nyomva hogy teljesen blokkolj egy támadást, ott is van ilyen rendszer, de mondjuk egy nagy ostromot csak a többi tudja visszadni :) Mount & Bladet még nem néztem. -
#5 jó a PVK gyenge eresztés ehhez képest sztem. Mount & Bladet nézz az már igen. -
#4 előzőleg amit csináltak, a Steamen az Age of Chivalryval én is játszottam évekkel ezelőtt, az nem volt rossz :)
másik ilyen kézifegyveres FPS amivel játszottam a PVK 2, az is jóas volt, szintén ingyenes. Ezt meg meglátjuk :) -
#3 jó lesz -
Snipa #2 Nem beszélve arról, hogy mindazok akik ártatlan falusiakon akarják kitölteni a feszültséget, és a fosztogatás műfajának akarnak hódolni azok szintén gazdag élményeket szerezhetnek a játékból... -
Snipa #1 Chivalry the game
Október 16-ikával kijön egy új középkorban játszódó játék. Hasonló mint a Mount and Blade csak részletesebb és élethűbb környezetbe helyezi a játékot. Az infók alapján levágott végtagok -tól hemzsegő és kiömlött vértől vöröslő csatatereket vizionálhatunk magunk elé.
Eddig nem volt nyitva a játéknak topic (vagy nem találtam meg, pedig a videók alapján egy igazi középkori koponya bezúzós deep melee combat systemre épülő játék várható... Kíváncsian várom a demót, remélem hasonló feelingel ajándékoz meg minket mint a sikeres Mount and Blade!
Nem