246
Chivalry : Medieval Warfare
-
#126 engem be se enged sehova, folyton connection lost. szinte az összes server 200as pingnél kezdődik, és mindegyik fullon van.
a hivatalos fórumon azt írják, hogy tudnak a gebaszról, nem a patch miatt van, hanem vmit a steam meg a valve piszkált bele, más játékokat is érint... na ebből ma nem lesz hentelés. -
#125 Na ezt nem tudtam, azt hittem az előtte lévővel kell csapkodni.
Felmentem megint egy nagyobb szerverre, egyszerűen nem tudok védekezni, annyira laggol. Marad a FFA meg kevés emberes TDM. -
#124 na én csak most indítottam steamet, hátha nekem feltűnik vmi...
igen azok a számok a nem választható fegyvereken azt mutatják, hogy hányat kell még hozzá ölni azzal a kategóriával. de pl ha az utolsót akarod megszerezni, akkor nem muszáj az előtte lévőt használni, csak az a lényeg, hogy vízszintesen egy sorban legyenek. -
#123 Amúgy ma nekem asteam leszedett valami 500 megás dolgot, de nem vettem észre semmi változást. -
#122 Az unlocknál a killeket számolja? Ezt nem is tudtam eddig. Nem szoktam figyelni hogy állok csata közben, hanem max a következőnél észreveszem, hogy jé, új cucc. Aztán észreveszem, hogy semmivel sem jobb. -
#121 tele van buggal a játék. a serverkereső egy rémálom. nekem egyből kifagy, ha keresés közben próbálok ping szerint rendezni... szóval nem teszem :S
igen, azt én is észrevettem, hogy keresési opciók se működnek.
ez, hogy nem számolja a killeket az unlockhoz, kész vicc. egyik este nagyban tolom, már csak 12 kill az egyik egykezes kardhoz, de aznapra leálltam. másnap délután belépek, nem számolja a killeket. újraindítottam a játékot, másik server, bumm megint számolja. lement pár map, servert váltok, megint nem számolja... pfff -
#120 Utána néztem és a steammel van valami mert a rank/killjeid van, hogy nem menti el/elveszik és kezdheted előről vagy egyenlen szervert se képes megjeleníteni. Hotfixel fog érkezni a megoldás. -
#119 Szerverkereső másoknál is szarul működik? Most kipipáltam, hogy üres szervert ne mutasson: csak olyan szervereket mutatott, amik tele vannak. Eddig legalább azt csinálta, hogy kevés olyan szervert mutatott, ami üres. Teli szerverekre ugyan úgy fos. -
#118 Lol, ez a hét képe. -
#117 -
#116 Harmadik nap után: ahogy kezd egyre jobban bele rázódni az ember egyre jobb a játékélmény és a sikerélmény is. 30 alatti fps-el nekiállni a játéknak őrültség szóval erre nem árt odafigyelni, de a gépigénye szerintem nem nagy. Egyetlen negatívum a harcrendszerrel kapcsolatban csak annyi, hogy a stamina ami ugye az állóképességed mutatja nekem még soha nem esett le harc közben pedig jó pár emberen át vágtam magam, ergo nem is érzem azt, hogy ad valamit a játékba.
Össze állsz egy-két haverral akkor nagyon szépeket lehet csatázni, 1vs1 párbajokban pedig sokat számít, hogy mennyire ismeri az ember a játékot. Elkezd hadonászni az ellenség nem fog semmire menni vele max annyira, hogy a feje a porban végzi. :)
Lentebb volt az unlockokról szó, az szerintem később fog bekerülni. Nagyon sok lehetőség van a játékban amit ki lehetne aknázni, főleg moddereknek mivel az Unreal engine-re bárki fejleszthet.
Pénzét simán megéri a játék csak bátorítani tudok mindenkit aki szereti a középkori hadviselést. -
Eddmegleves #115 Haliho kiskalózok.
Valaki, kéremszépen írja le a lehető leg egyszerűbb módon -úgy hogy a hülye is (én) megértse(m), hogy hogy is lehet LAN-ban játszani. Sajna az alábbi oldal nem tiszta.
AZ elején ír 12 pontot meg a lan- résznél még vagy 6ot aminek majd a felét nem értettem. Bocsa a lámaságért, de egyszerűbb megkérdeznem mint felfejleszteni magam.
Köszi előre is. -
#114 Én is valami ilyesmire jutottam, 100 fölötti msel nem igazán lehet jókat védeni, főleg nem javeling shield felállásban, hosszú lándzsával viszont lehet aratni mert ha bele laggol az ellenség akkor megszívta. :P Nem egyszer volt olyan, hogy messzebb volt a csávó és úgy szúrt/vert agyon mert pont az a kicsi kell, hogy lereagáld néha. Jó kis játék, 1-2 patch és nem lesz gond. -
#113 Felmentem kevés emberes TDM szerverre, ahol csata közben nem szaggat, ég és föld, szaggatva védekezni nem tudok, meg semmit, itt meg most nyomtam egy 17/7-es meccset, hihetetlen jó.
Man at armsot egy kicsit erősnek érzem, még nem játszottam vele, csak ellenfélként eddig az tűnik a legnehezebbnek lovagként. Ha ügyes, szinte esélytelen megsebezni. -
#112 Az esés és a késleltetett találat természetes az íjnál, úgyhogy a két fő játék közötti különbség lehet érdekes, amit mondtak a videóban :)
-
#111 Elsőnek ezt akarom letesztelni, hogy mennyire baráti az íjászat. Amint sikerül többet megtudnom írok. -
#110 Na megvan a játék, szedem is steamről. :) Akinek van kedve játszani az íjon privátba. -
#109 Hát abban sincs kampány mód, csak egy multira kihegyezett játék sajnos. -
#108 nekem nem volt fent sokáig, nem sokat tudtam a játékról és azt hittem van olyan komoly kampány mint a kedvencedben :D a Roset le se szedjem akkor? -
#107 Nos, mindkét játék marha jó. A WOTR szebb, de kevésbé véres, a Chivalry brutális, viszont szerintem kevésbé felhasználó barát az ijászat rész. Nekem mindkettő bejött. A WOTR szerverein ha van lag, az baromira befolyásolja a játékélményt (eltűnnek a földben a játékosok, ide-oda tűnnek el a playerek), a Chivalryn ez még íjászkodás közben se volt zavaró. Viszont a WOTRban nekem jobban kijött a "mókafaktor", mint a Chivalryban.
A Chivalryban a térképek jobban összerakottabbak, mint a WOTRban, ellenben a WOTRban nekem ami van, az inkább bejön design és kinézet terén.
A Chivalryban viszont a választható classok kiforrottabbak, a WOTRban inkább azt látom, hogy ez vagy az miért jó, és kevésbé működik a kő-papír-olló elv. A WOTRban nekem a lovas rész kevésbé jött be, bár tény, hogy igen jól megcsinálták.
A Chivalryban van több játékórám, a WOTRban kevesebb, viszont egyelőre a WOTRban több lehetőséget érzek HOSSZÚTÁVON, mint a Chivalryban.
Mindezek ellenére aki teheti vegye meg mindkettőt, mert mindkettő hangulatos, és jól lehet velük szórakozni. -
ratgab #106 WOTR-ban? Ki lehet táncolni, de ha eltalál nagyon meg tud szívatni. -
#105 Tévedtem, láttam már 64 slotos szervert is. -
#104 Még valami, íjász mennyire hatásos szerinted? Nézegettem videót és mindig kitáncolták ugrálták a csávót. -
ratgab #103 Törik! De általában hamarabb meghalsz, mert általában hátad mögött is szúrkál valaki. -
#102 Bocs, rossz topik. (Töltés közben már megint témát váltott a banner feletti legördülő menüben.) -
#101 Így elsőre nagyon tetszenek ezek új itemek. -
#100 Ja, megtaláltam, csak először az se működött, de pár újraindítás után jó. -
#99 Van rá megoldás, használd a guglit. -
#98 Király, multiban nem listáz ki egy szervert sem...és még a paypal is mást írt euro árfolyamra a vásárlás előtt 10 perccel. -
#97 Első gondolatom most az volt, hogy össze vissza hadonászós, de ennyi erővel mind a kettő az. :) WotR-ban törik is a pajzs? eddig még nem láttam, előbb ölték le az illetőt. Ugyan ez a kérdést feltenném a Chivalry-ra. -
ratgab #96 Nincs baj a Wotr harccal, jó az! Tök ugyanaz, mint a Mount and Blade. Nekem elhiheted 16 órám van WOTR-ban.
Chivalry-ról nem tudok nyilatkozni, az biztos vidik alapján, hogy a küldik változatosabbak. -
#95 Mount and blade nekem is nagy kedvencem és ha le lesz árazva ez a játék steamen szó nélkül megfogom venni. War of the rosesban eléggé fura a melee combat videókból ítélve, ami annyira nem baj mert megszokás kérdése. Chivalryban lehet, hogy nincs akkora testreszabási lehetőség, de legalább a balance is jobban beállítható. Ami szerintem sokat dob a játékélményen/szavatosságon, hogy változatosabbak a célok a térképeket, mint a WotR-ban. Kíváncsi leszek mennyi fog fejlődni, mert rengeteg lehetőség van benne.
Lentebbi Totalbiscuit videó tényleg nagyon jól összeszedi a 2 játék erősségeit,gyengéit szóval csak ajánlani tudom. -
#94 Ja és nekem újdonság hogy tps nézetbe is át lehet kapcsolni játék közben. Azt hittem először hogy csak fps nézetben lehet nyomni. :) -
#93 Én megvettem és eddig tetszik. Szaggatást nem tapasztaltam, van sok szerver aminek 100 alatti a pingje szóval nem nagyon szokott lagolni a cucc. 32 slotos szerveren játszottam, úgy láttam ez a lehető legnagyobb. -
#92 én akartam, de végül másik játékot választottam...majd esetleg télen :D -
#91 Szóval senki se vette meg, aki el tudná mondani, hogy nyugodtan vegyem, jó lesz multiban, vagy inkább ne? :D -
#90 Igazából mindkét játék kiemelkedő valamilyen téren, de összhatásban nekem is a Chivalry tetszik jobban. Persze az én szememben még mindig a M&B Warband a legjobb játék a műfajban. :) -
#89 remek videó totalbiscuittől :) -
Szerintem egy nagyon jó bemutató/összehasonlító videó, és nem igazán lehet belekötni. Nem mellesleg az én véleményem is hasonló. -
Hunor1 #87 köszi. közben kipróbáétam, háááááát.....laggolós csapkodás össze vissza....