Chivalry

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
svájci bicska jelleggel szerintem a knight longswordal mellé 1h axe+throwing knives-al kb mindenre jó.
de próbálhatod greatswordal is.

Per Aspera Ad Inferi.

ja igen, ez lehet hogy nem jó helyre ment Chivalry 2 fórum nincs is itt?
Tudna valaki segíteni?
Nem tudom merre fejlődjek. Alapvetően mindegy melyik kaszt, mindegyikkel elvagyok, de kéne valami normális fegyver.
Sajnos sokat kell farmolni a jobb cuccokhoz, ezért nem mindegy merre indulok el.
A Devastator már majdnem jó, 10. szinten megkaphatja a great sword-öt (ez meg is van), de kicsit rövidebb, kicsit gyorsabb jobb lenne, (nyilván nem a hossza a baj, mert minél hosszab bannál jobb, de tudom ,hogy a sebességért valami árat kell fizetni), a dmg az rendben van. Sajnos csak sokkal rövidebb vagy sokkal gyengébb fegyvert találok.
Esetleg a battle axe-hoz hasonlítva, ami szintén majdnem nekem való, ott a dmg-ből engednék, ha kicsit hosszabb lehetne.
A fegyver statisztikákat sem szeretném sokáig böngészni, mert foylton agyonvernek közben.
Találtam részletes statot, de ez átláthatatlan, és nem derül ki melyikért mennyitt kell farmolni:
fegyverek link
Szóval kéne egy tanács melyik lehet a nekem való irány.

Júni 8
Ha nem jelennek meg a szerverek akkor mi van? Steam oldalon nem írtak ki semmit.

zorrobomber
<#eljen>

Sziasztok! Néhány napja lelehetett szedni ingyen és megmaradt. Azóta futtatok szervert belőle ha valakit érdekel és még nézi ezt a fórumot.:) A szerver neve egyenlőre: Szerver 16 férőhelyes általában teli a szerver :D fele magyar szokott lenni a szervernek és egyébként nem is láttam magyar szervereket így én indítottam és úgy néz ki eddig bejön sok mindenkinek :)

Kipurcantix

Én újra elkezdtem egy nagyobb szünet után. Nehéz lesz megint lejönni róla :D

zorrobomber
<#zavart1>

RatBaG
nemnemnem... nem akarok ismét indulatkezelő tréningre járni.

Per Aspera Ad Inferi.

zorrobomber
kösz hogy írtál, így eszembe jutott hogy el kéne indítani :)

Jim Morrison
ez a javelin a legjobb az egész játékban :o

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

aranyozott ak 47-re :D
(egyébként már nincs eladó példány)
s1lkforrent
De jó áron méred baszki, Mercire gyűjtesz, vagy vadász hétvégére a Lézer Janival?<#idiota>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Sziasztok, eladó két Chivalry: Medieval Warfare (steam ajándék), 1200 Ft / db áron.
Vasárnap este 7-ig csak 4,24€ a játék. 1 próbát simán megér.

zeli
Ha valakit érdekel, Steamen most le van árazva €3,39-re.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Malakai
Valami idõszakos hiba volt, mások is panaszkodtak chatben, de azóta se jött elõ.
A pingek egyébként nem voltak rosszak, vagy rosszul mutatta a játék.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ez a legújabb javítás. Nálam nincs probléma a pinggel. az official európai szerókon mindig ok, a többin meg eddig se volt jó a hitreggel együtt.

Malakai
Valamelyik utóbbi update alkalmával elcseszhettek valamit megint a netkóddal. Vagy a pingeket nem írja ki jól, vagy jó pingek mellett is szar a hitreg.
Álló íjjász célpontok, oldalbatámadom, széles csapás áthalad két emberen is, mindkettõ még simán kilövi a nyílvesszõt és természetesen nem sérülnek. Ez persze csak egy egyértelmû példa. A gyilkolásaim nagyobbik fele meg olyan volt, ahol meg pont úgy láttam, hogy mellé ment...

Tudom, hogy régen is volt ilyen, de folyamatosan csak akkor, ha magasak voltak a pingek, most viszont ilyen 20-60 közé esett mindenki a szerveren. Hozzáteszem 3 szerón is voltam és mindenhol érzékeltem ezt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Eh, egy régi bugot sikerül visszahozniuk. Emlékszek még az elsõ patchek elõtt a last man standing / last team standingben néha volt, hogyha ki is lett írtva az egyik csapat a map nem ért véget. Akkor elég volt az, hogyha akkor a túlélõ csapat öngyilkos lett, na most azóta újra van ez a bug, de most ha már nem él senki a szerver akkor se látja, hogy végetért a kör. :D
Azthiszem jobb lesz beállítani a console-t, meg a mapvote parancsot kinézni. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

RatBaG
kb tavaszig szinte folyamatosan játszottam a megjelenés óta, mindegyik kasztban jó sok órám volt.
mikor meguntam a melee csapkodást a sok noobbal, rámentem az íjászra. miután ráéreztem a célzásra, warbow-val gyerekjáték volt az egész. utána nem is erõltettem a többit. már akkor is kegyetlen hentet tudott rendezni egy-egy ügyesebb íjász, azóta meg még buffolták is õket. WTF! totál mesevilágban élnek a fejlesztõk, vagy nem tudom.

Per Aspera Ad Inferi.

Mardel
Én év elején játszottam vele és nem volt könnyû. Sokkal nehezebb volt mint a többi kaszt.
PErsze ezt úg ymondom, hogy én fegyver unlock-ra mentem tehát minden kasztnál kimaxoltam a fegyvereket.
Ebbõl a szempontból íjász szívás volt.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Malakai
Igen, játszottam íjászt és igen, könnyû. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Mardel
Játszottál már íjászal egyébként?
Ennél nehezebb, are you joking???

A vesszõt baromli lassan tölti be, a számszeríjnál pöcsöl a és csak a földet nézed ár másodpercig.
A vesszõk meg 20-30 db-ra vannak limitálva, örülsz ha egy kör alatt a 20-ból 2 embert sikerül leszedned.
A láda meg olyan helyeken van, hogy útközben tuti eghalsz.

Ezen még mit kéne nehezíteni?
Szerintem próbáld ki az íjász kasztot és utána mesélj.

Malakai
Noh, rég játszottam, de most újra elõvettem tegnap.
A változtatásokkal nekem õszintén szólva csak egyetlen bajom van. Azzal, hogy lassabbak lettek a karakterek (elsõsorban az oldalazás) az íjászoknak ez baromi nagy elõny. De szerintem nem a régi sebességet kellene visszaadni, hanem az íjászatot nehezíteni, élethûbbé is tenni egyben.

A másik rossz élmény az volt, hogy régebbrõl nem rémlik, hogy túlzottan letttek volna csalók, most viszont találkoztam kettõvel is. Egyiknek gyorsított voltak a csapása, nem abszolút feltûnõen, de azért látható volt, fõleg mikor nagy nehéz fegyvereket használt és gyorsabb volt vele mint én az egykezes kardal. A másik csaló meg aimbotos volt nyílpuskával, full lõtávról lõtte a fejeseket. A játékkultúra meg béka segge alatt van, megpróbálnánk kiszavazni, de saját csapattársai nem szavazzák ki, hiába csal... :(

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Én most vettem meg, semmi gondom a server keresõvel.

Egyébként zseniális játék :)

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Ryder7
Én amikor még nagyon rég játszottam vele, számomra tökéletesen ment a szerver keresõ.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

denevérember
Üdv!

A játékban még mindig használhatatlan a szerver keresõ?

In space no one can hear you scream.

üdv
Mi ez a 2gb amit letöltött a steam a játékhoz?Amikor beléptem semmi nagyobb változást nem tapasztaltam a játékban.

http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB

zorrobomber
bár hozzáteszem, én inkább a játékmódokkal, pálya customizálással(várépítés neadjisten) variálnék, de persze az jóval nehezebben megvalósítható és kevésbé is lenne eladható

zorrobomber
várós

RatBaG
omg...

http://www.youtube.com/v/jpynx151S_k&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Per Aspera Ad Inferi.

Piszkos  Fred
Hát ez kész, nincs valami megoldás a szerverkeresõre? Olyan fos, hogy valami hihetetlen, az esetek 90%-ában egy szervert sem tölt be.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Mardel
Mondjuk par napja elkezdtem ujra funolni ffa szervereken ijasszal.
Lehet majd "frag" moviet is osszedobok mert van par vicces tortenes.

Aquir
xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Mardel

Ryder7
Chivalry. az FPS nézet miatt. megnéztem a videót amit Aquir linkelt, szerintem jobb a Chivalry. durvább.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

macleody
Köszi.
Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

macleody
Hali.
Csak egy gyors kérdés. A Chivalry és a War of the Roses közül melyik a jobb?
Mardel
Nem csoda, én kb 80 óra után meguntam és töröltem, azóta csak a kártyák miatt tettem fel.

RatBaG
a legutóbbi patch-el totál elkúrták az amúgy is rozoga lábakon álló játékot...

Per Aspera Ad Inferi.

bardocz
Néha felmegyek, a pingem az egekben, játszhatatlan, aztán hanyagolom.
Terawatt
Sajna nem nagyon pörög a topic. Nagy kár pedig egy gyöngyszem ez a játék.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Terawatt
Epic

Holnap hajnali 5-ig most csak kb 1500 Ft a játék GMG-n!
Már három hónapja, hogy írtam ide, ezért kicsit sajnálom, hogy még mindig alig kell legörgetni és látszik ír üzenetem. Ennek ellenére örömmel jelenthetem be, hogy idõrõl-idõre fogok Chivalry videókat felrakni a youtube-ra minimális magyar kommentárral.
Akit érdekel, az itt megnézheti a harmadikat: http://youtu.be/usuT7CwBpeg
Minden jót!
Terawatt
Igazi lovagot faragok belõled és 2en végig verjük a népet. :D /Aki megvette még az is nyugodtan írjon./

Ryder7
háát... nem is tudom:)) :D:D

Oldal 1 / 5Következő →