246
Chivalry : Medieval Warfare
-
#206 Hali.
Csak egy gyors kérdés. A Chivalry és a War of the Roses közül melyik a jobb? -
#205 Nem csoda, én kb 80 óra után meguntam és töröltem, azóta csak a kártyák miatt tettem fel. -
#204 a legutóbbi patch-el totál elkúrták az amúgy is rozoga lábakon álló játékot... -
#203 Néha felmegyek, a pingem az egekben, játszhatatlan, aztán hanyagolom. -
#202 Sajna nem nagyon pörög a topic. Nagy kár pedig egy gyöngyszem ez a játék. -
#201 Epic
-
Newfronter #200 Holnap hajnali 5-ig most csak kb 1500 Ft a játék GMG-n! -
Mátémáté #199 Már három hónapja, hogy írtam ide, ezért kicsit sajnálom, hogy még mindig alig kell legörgetni és látszik ír üzenetem. Ennek ellenére örömmel jelenthetem be, hogy időről-időre fogok Chivalry videókat felrakni a youtube-ra minimális magyar kommentárral.
Akit érdekel, az itt megnézheti a harmadikat: http://youtu.be/usuT7CwBpeg
Minden jót! -
#198 Igazi lovagot faragok belőled és 2en végig verjük a népet. :D /Aki megvette még az is nyugodtan írjon./ -
#197 háát... nem is tudom:)) :D:D -
#196 Felvettelek steamen, ha van kedved tolhatjuk majd. :) -
#195 Kipróbáltam amikor Steamen ingyen lehetett, rá 1-2 órára megvettem. Tényleg szinte ingyen van, ha valaki összefut egy RydSpes nevű vanguard-dal az én vagyok:D -
#194 Ingyenes hétvége van steamen gyerekek. Aki nem vette volna még meg az most megteheti, le van árazva 66%al. Ennyiért ingyen van egy remek játék. Tessék támogatni a fejlesztőket. :) -
#193 Vedd meg. -
residend #192 Sziasztok
Leszedtem a játékot,feltettem és levolt írva hogy hogy kell megcsinálni hogy lehessen multiba is játszani vele.
Leszedtem egy 2 gb-os patchet..de nemlehet se kicsomagolni se feltenni a patchet.valaki nemtudna segiteni hogy hogy tudnám megoldani hogy énis tudjak multizni? -
Mátémáté #191 Üdv mindenkinek!
Nemrég nyitottam egy új csatornát, ahol terveim szerint játékokat fogok bemutatni és játszni. Szeretnék kicsit komolyabb lenni, mint egy átlagos Let's player és esetenként hasznos infóval is szolgálni a nézőimnek, nem csak sikoltozással és vinnyogással. :)
A csatornám neve WAvGamer (http://www.youtube.com/user/WAvGamer/videos?view=0&flow=grid ) örülnék, ha tudtok építő jellegű kritikával szolgálni! :)
Egyelőre csak három videó van fent (1 Awesomenauts és 2 Chivalry), de tervezek új(újabb) játékok bemutatását is.
Ha időtök és kedvetek engedi, nézzetek be!
A második chivalry videó szerintem kicsit jobb, mint az első. Játék közben nehéz odafigyelni és magyarázni is. Mint kiderült számomra. :D
Máté -
Thraxcol #190 sziasztok
csináltam egy magyar csoportot a steamen ha gondoljátok csatlakozattok
a csoport neve : Magyar Chivalry: Medieval Warfare közösség [HUN]
csak, h egy helyen legyünk -
#189 Erről beszélek :) -
#188 mellesleg én meg nem is használok pajzsot sose. a hárításból szúrás sokkal hatékonyabb :) -
#187 Mentségemre szóljon, nem próbáltam még. És a kijelentésem attól még áll :) -
#186 mivel a javelin mellé fixen jár... duuuh! -
#185 Pajzsoot? Az gyerekeknek és lányoknak való -
#184 ja, most már tényleg könnyebb, de pár hónapja még botrányosan fos volt. nem tudom mit alakítottak, de úgy érzésre más. mondjuk attól még most is falra mászok, mikor dobás után fél óra mire előveszi a következőt, és (a lényeg!) addig baszik felemelni azt a rohadt pajzsot... -
#183 Javelin a legegyszerűbb.
Egy srác knightokat, vanguardokat simán verte vele, d emég a man at armst is.
Ha nem volt a másiknak kardtávolságban akkor dobálta, jól célzott fejre. 1-et mindig meghagyott hogy tudjun döfni vele, aztán védekezés+döféssel nyert, meg rúgással. -
#182 a bow meg a crossbow gyerekjáték... a javelin! na az szopás.
patch után kicsit megerőltettem magam, és végre unlockoltam azt is, erre bazmeg rittig most tűnnek el az elit sisakok -
#181 Sokan úgy lehetnek a dologgal mint én is, minden már unlockolva van kivéve az íjakat. Begyűjteni a megfelelő mennyiségű killt pedig íjászként nem könnyű, ezért akkor is azzal tolom, amikor nem az a legjobb választás. Sőt, ha nem kellene unlockolni, nem is játsznék íjászként, soha. Olyan dolgokat művelek vele, amit már-már szégyen elmondani. Mint például amikor sikerült a saját zászlóvivőnket lelőnöm. De hát ez van, az íjakat is unlockolni kell, mégha sok bénázással jár is... -
#180 Amikor egy 5v5-ben a csapatból 3 számszeríjjal, 1 dárdával van. A faltörő ágyút / bombát (petard) tolja az ellen, de az összes íjjászunk félti a seggét és a falak mögött rejtőzik (még akkor is, amikor már a célegyenesben végig takarásban vannak) én meg lepődök meg az első pár alkalommal, hogy miért vagyok teljesen egyedül mindig amikor próbálom lekaszabolni a 3-4 toligáló ellent. Argh a random pub rant. :P -
#179 Nem tudok róla, de jó lenne. -
#178 Csak megvettem. :)
Vmi magyar group van? :) -
#177 -
dregnarr1 #176 Már kijött tegnap, nagyon durva! -
#175 Masszív tartalom hamarosan 13 új térképpel! -
#174 -
dregnarr1 #173 Szerintem a hétvége miatt sok új játékos maradt, megvette a játékot, és most tanul.
Emlékszem, a játék megjelenésekor szinte minden tömegcsata 90%-a TeamKill-ből állt, aztán idővel javult a helyzet, miután megtanulták az emberek a függőleges ütéseket és az ütésmegszakításokat (tutorial). Javulni fog, csak bele kell jönnie az újaknak is.
-
#172 A server browser a hétvégén le volt terhelve a sok free játékos miatt. Valószínűleg nem készültek fel ekkora tömegre. Most hogy nem free, megint teljesen jól működik.
Ami a bugokat illeti, azok nem bugok hanem mágia.
Én legalábbis úgy kezelem, hogy vannak megmagyarázhatatlan dolgok, de ezeket is ki lehet ismerni. Például egyszer volt, hogy futok egy ellenfél felé, ő is fut felém. Látom hogy lag van, futok a lagban, ott ahol sejtésem szerint normálisan találkoznunk kellett volna, csaptam egyet a fegyverrel. És bejött, amikor elmúlt a lag, ki volt feküdve.
Persze vannak exploitok is, amiket vélhetőleg következő patch-ban ki fognak javítani:
De vannak teljesen normális trükkök is, legfontosabb szerintem az vágás/szúrás közbeni ráfordulás. Tömegben lehet jól használni. Elindítod a támadást, és a célpontra csak utána fordulsz rá. Például ha többen közrefogtak, ezzel vissza tudod őket tartani. Egyet megpróbálsz megölni, de ha közben a másik bemozdul, akkor hagyod arra landolni az ütést.
Azt reméltem a sok vérpista eltűnik a játékból ahogy vége a hétvégének, de felemás a helyzet. Most nekem kezd nem tetszeni a játék a sok chat-spam, meg a voice-ot is ki kellett kapcsoljam. -
#171 Akkor biztos én vagyok ilyen ügyes, de majd mindegyik pályán szerintem beragadtam, legalább 1x. :)
Tudom, hogy vannak a team objective módok a ~3 lépcsős feladatokkal, ami nem rossz egyáltalán, de emellett írtam azt. -
dregnarr1 #170 Minden pályán egymás után következnek a különböző objective-ek (ezt gondolom tapasztaltad), illetve több pályán is van választási lehetőség. Én már béta óta játszom, de csak maximum grafikai buggal találkoztam, az is csak akkor következik be, ha a kezemet a testemhez szegezi egy nyílvessző, így megbénul a katona. -
#169 Nem győzött meg teljesen az ingyenes hétvége alatt, hogy hosszú távon is tetszene ez nekem, valami hiányzik belőle, talán nekem szimpi lenne ha többféle objective mód lenne nagy mapokon. Persze ezeket így is kevesebben játszák TDM/LTS mellett.
Na meg elég bugos – eltekintve attól, hogy harcban is mennyiszer előfordul, hogy valaki nem talál mégis annak regisztrálja, vagy ha igen és semmi hatása, ez normálisabb pingek mellett is – egyébként is elég instabil a játék, a szerver kereső kimondottan rossz és a pályákon ezernyi helyen lehet a legapróbb dolgokban fennakadni, vagy rosszabb esetben beleragadni, amik miatt picit béta hangulata volt.
Azt, hogy folyton volt TK, meg eszetlenül rohangáltak azt betudom az ingyenes hétvégének.
Na ez így nagyon negatívan hangzik, de a némi frusztráció ellenére azért jó móka volt, talán még visszatérek a vételhez valamikor, talán ha még le lesz egyszer árazva, a -50%-ról már lecsúsztam. -
#168 Fölösleges bemenni a 64es szerverekre. Ez 10 emberrel (5 vs 5) teljesen jó. -
#167 Hogy lagmentes szerót viszont nem találtam...
Elég idegesítő, hogy egyértelmű találatoknak nincs hatása, aztán ellen tőlem kb 4 méterre csap a földbe a kapáccsal és belehalok. A vicc, hogy többségében nem is én laggoltam nagyon (60-70 ping), hanem ők (~300 ping).
FFA-ban az első helyeket valahogy mindig a magas pingűek foglalták.