Chivalry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Leszedtem a játékot,feltettem és levolt írva hogy hogy kell megcsinálni hogy lehessen multiba is játszani vele.
Leszedtem egy 2 gb-os patchet..de nemlehet se kicsomagolni se feltenni a patchet.valaki nemtudna segiteni hogy hogy tudnám megoldani hogy énis tudjak multizni?
Nemrég nyitottam egy új csatornát, ahol terveim szerint játékokat fogok bemutatni és játszni. Szeretnék kicsit komolyabb lenni, mint egy átlagos Let's player és esetenként hasznos infóval is szolgálni a nézõimnek, nem csak sikoltozással és vinnyogással. :)
A csatornám neve WAvGamer (http://www.youtube.com/user/WAvGamer/videos?view=0&flow=grid ) örülnék, ha tudtok építõ jellegû kritikával szolgálni! :)
Egyelõre csak három videó van fent (1 Awesomenauts és 2 Chivalry), de tervezek új(újabb) játékok bemutatását is.
Ha idõtök és kedvetek engedi, nézzetek be!
A második chivalry videó szerintem kicsit jobb, mint az elsõ. Játék közben nehéz odafigyelni és magyarázni is. Mint kiderült számomra. :D
Máté
csináltam egy magyar csoportot a steamen ha gondoljátok csatlakozattok
a csoport neve : Magyar Chivalry: Medieval Warfare közösség
csak, h egy helyen legyünk
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Egy srác knightokat, vanguardokat simán verte vele, d emég a man at armst is.
Ha nem volt a másiknak kardtávolságban akkor dobálta, jól célzott fejre. 1-et mindig meghagyott hogy tudjun döfni vele, aztán védekezés+döféssel nyert, meg rúgással.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
patch után kicsit megerõltettem magam, és végre unlockoltam azt is, erre bazmeg rittig most tûnnek el az elit sisakok <#duma>#duma>
Per Aspera Ad Inferi.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Emlékszem, a játék megjelenésekor szinte minden tömegcsata 90%-a TeamKill-bõl állt, aztán idõvel javult a helyzet, miután megtanulták az emberek a függõleges ütéseket és az ütésmegszakításokat (tutorial). Javulni fog, csak bele kell jönnie az újaknak is.
Ami a bugokat illeti, azok nem bugok hanem mágia. <#nyes>#nyes>
Én legalábbis úgy kezelem, hogy vannak megmagyarázhatatlan dolgok, de ezeket is ki lehet ismerni. Például egyszer volt, hogy futok egy ellenfél felé, õ is fut felém. Látom hogy lag van, futok a lagban, ott ahol sejtésem szerint normálisan találkoznunk kellett volna, csaptam egyet a fegyverrel. És bejött, amikor elmúlt a lag, ki volt feküdve.
Persze vannak exploitok is, amiket vélhetõleg következõ patch-ban ki fognak javítani:
De vannak teljesen normális trükkök is, legfontosabb szerintem az vágás/szúrás közbeni ráfordulás. Tömegben lehet jól használni. Elindítod a támadást, és a célpontra csak utána fordulsz rá. Például ha többen közrefogtak, ezzel vissza tudod õket tartani. Egyet megpróbálsz megölni, de ha közben a másik bemozdul, akkor hagyod arra landolni az ütést.
Azt reméltem a sok vérpista eltûnik a játékból ahogy vége a hétvégének, de felemás a helyzet. Most nekem kezd nem tetszeni a játék a sok chat-spam, meg a voice-ot is ki kellett kapcsoljam.
Tudom, hogy vannak a team objective módok a ~3 lépcsõs feladatokkal, ami nem rossz egyáltalán, de emellett írtam azt.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Na meg elég bugos – eltekintve attól, hogy harcban is mennyiszer elõfordul, hogy valaki nem talál mégis annak regisztrálja, vagy ha igen és semmi hatása, ez normálisabb pingek mellett is – egyébként is elég instabil a játék, a szerver keresõ kimondottan rossz és a pályákon ezernyi helyen lehet a legapróbb dolgokban fennakadni, vagy rosszabb esetben beleragadni, amik miatt picit béta hangulata volt.
Azt, hogy folyton volt TK, meg eszetlenül rohangáltak azt betudom az ingyenes hétvégének.
Na ez így nagyon negatívan hangzik, de a némi frusztráció ellenére azért jó móka volt, talán még visszatérek a vételhez valamikor, talán ha még le lesz egyszer árazva, a -50%-ról már lecsúsztam.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Elég idegesítõ, hogy egyértelmû találatoknak nincs hatása, aztán ellen tõlem kb 4 méterre csap a földbe a kapáccsal és belehalok. A vicc, hogy többségében nem is én laggoltam nagyon (60-70 ping), hanem õk (~300 ping).
FFA-ban az elsõ helyeket valahogy mindig a magas pingûek foglalták. <#wow3>#wow3>
(\__/) ( X.x) ( } . { )
In space no one can hear you scream.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Menni kell darálni azt annyi, ilyen is kell.
Tudom ajánlani a M&B Crpg modját, az nem ennyire arcade. Csak ott meg az lesz a bajod, hogy 1 évig kell gyakorolni mire eléred a többi playert skillben. Meg zavaró lehet a 10 éves grafika is.
Mindkettõ jó ötlet volt, csak a megvalósítás nem az igazi. Ennél ennyi volt, a másiknál talán a paradox nyomására lehet valami.
A medve nem játék.
Agyatlan klikkelgetéssel lehet nyerni benne, taktikát nélkülözve.
Ott van pl a vanguard aki kétkezes hosszúkardjával vagy a spear-el hadonászik ott ráhajolnak a mouse 1-re és az esetek 90%-ban nyernek.
A másik mikor gyors fegyvert választanak, általában másodlagos fegyver (man at arms, archer) odamegy hozzád beviszi az elsõ találatot ami általábana szúrás, aztán azt spammeli.
Visszaütni nemtudsz mert ebben a fosban minden kapott ütés, lövés megakasztja az aktuális ütésed, lövésed. Tehát úgy halsz meg hogy cska állsz elõtte mint egy darab fa, hátrálni kevés az eséyl, man at arms, dodge-a miatt, meg íjász se lassú. Parryval addig tudod kivédeni míg elfoyg a staminád, ha eleve kevés volt vagy semmi, akkor egyenes út a halálba.
A szervereken meg ezt látom 24/7.
Hát jó szórakozást nekik...
"Timeo Danaos et dona ferentes."
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
én megvettem, mikor kijött, rá is untam 3 hét alatt kb. objective modeban elég kevés map van, egyhangúvá vált.
Per Aspera Ad Inferi.
Na meg szervezetten azért elég durván lehet irtani a népet.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Én az utolsó 10 percben vettem meg pár napja, mikor a végleges leárazások zárultak, nehezen szántam rá magam a hetek alatt :)
De mondom most azt a 2500Ft-ot megéri.
Mondhatnám azt, hogy jobbra számítottam, de mivel már hallottam róla ezt-azt, nem vártam csodákat ... nem is kaptam. Leginkább egy béta hatását kelti a játék ... és hiába a csili-vili pályák, ha egyébként full statikus az egész (fák, azok levelei, pallók, stb) ... egy kis 'életet' varázsolhattak volna a környezetbe :)
Láttam jön majd egy update januárban ... kiemelik benne, hogy ingyenes lesz. Remélem ez nem azt jelenti, hogy hamarosan már pénzért is akarnak adni valamit.
Akciósan még úgy ahogy megérte, full árat biztosan nem.
Jó kis játék lesz ez, hogy ha még finomítanak rajta :)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Akinek DX11es kártyája van, javaslom ezt, amitSSnake linket az AC3 topikba feltenni.
Picit változik a kinézet. :)

A medve nem játék.
A medve nem játék.
Egyébként ez a tánciak már szerintem a múlté. Ahogy fejlõdnek a playerek, tényleg kijön, hogy te most éppen mire raktál a lovagodnál. Nem biztos, hogy a baszott nagyot odacsapok nekik az jó. :)
A medve nem játék.
WotR szerintem simán dupla pénzbõl épült dupla gárdával(mindkettõ 2010-2012 között készült) épült, és egyfajta Mount and Blade spinoffnak szánták. A berhelési lehetõség tényleg bámulatos, mint egy jobb MMO-ban, azzal a pozitív különbséggel, hogy itt nem kizárólag egyszerû +1 vagy -1 értékek állítgatásáról van szó.
De a bonyolult harcrendszer rettenetesen idétlen tényleges közelharcba torkollik, rettenetes látni hogy a játékosok idétlenül elõre-hátra táncikálnak egymás körül, hogy egyes ellenek a képedbe másznak és megraknak swordspammel(4 irányú blokkolás közvetlen közelben mi?<#duhos2>#duhos2>), hogy sokadjára is instakillelnek a full páncélos nyilasok.
A Chivalry kvázi egyszerûbb, de amit csinál, azt kiválóan csinálja, és a kapásból küldetés alapú pályarendszerrel léényegesen jobb idõtöltés tud lenni, mint a WotR vég nélküli deathmatch-je.
Vitákban gyakran elõkerül hogy a WotR "realisztikusabb", de épp a nagyon hajszélhasogatós harcrendszer miatt(amit természetesen a népek úgy próbálnak rosszindulatúan kihasználni ahogy tudnak), a squad spawn miatt, a felélesztõs rendszer miatt, sokkal inkább hasonlít a mai modern KDR istenítõ military shooterekre, mint a Chivalry az egyszerûbb, mégis élvezetesebb csapat alapú játékmenetével.
Ezzel mások is egyetérthetnek, mert a Steamgraph szerint a Chivalry messze megelõzi a War of the Roses-t játékosszámban.
Persze gondolom az sem segít, hogy a Chivalry 18€, míg a WotR 30€ európában, de tosszák meg Paradoxék, hogy majd teljes áron dobták piacra.<#rolleyes>#rolleyes> Egy indie multi játékot, aminek létfontosságú a nagy játékosszám.<#whatever>#whatever>(Hány indie cím bukott meg kizárólag amiatt hogy nem játszották?) Persze 800 játékos bõven nem világvége(más játékok csak szeretnének ennyit), de azért érezni a trendet, 3600-ról azért el kellett ide jutni.<#shakehead>#shakehead>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate