246
Chivalry : Medieval Warfare
-
#86 Multiban, eredeti. Botok elleni játékhoz képest. -
#85 Tess -
Hunor1 #84 tunngléval megy lanon? -
#83 Leszedtem, kipróbáltam, botok ellen fut, mennyivel eszi jobban a gépet multiban? Ennyit nem vigyorogtam az utóbbi időben egy játék alatt sem. -
#82 Videók alapján nekem jobban tetszik mint a War of the Roses. Habár egy idő után szerintem ez is unalomba fog fulladni. -
#81 Demo nincsen? -
#80 Igen. A multis játékok nagyrészét árulják 4pakkban, 4 példány (így olcsóbb). -
#79 Ha az, abban mi a logika? Ilyet szoktak összerakni? Nem vagyok nagy steam vásárló ... -
#78 3 másik példány? :D -
#77 Mi a különbség az áron kívül a sima Chivalry és a Chivalry: Medieval Warfare 4-Pack között? Mi van benne a 4-packben ami plusz 25 eurót megérhet? -
#76 Na, milyen lett? Érdemes megvenni? -
#75 Azt meg ne nézd! :D Titanic az egész. -
#74 Botok ellen van elvileg. -
#73 Kösz, akkor részemről sajnos passz...
Nincs semmilyen single player mód?
Mea culpa, de rühellem a multit. Van, aki a palacsintát sem szereti :D -
benioh #72 Így igaz! -
#71 Ez csak multis cucc? -
benioh #70 Rendeld elő hivatalos oldalon, elvileg holnap jön ki a teljes.(Bár steamen még se híre se hamva érdekes) Szerintem egy rettentő jó játékot kapsz ezér a 25 dollárért. -
#69 Nincs valakinek véletlen egy fölös béta kulcsa? :) -
#68 Dark Messiah egy remek játék volt szerintem, most már kicsit elmaradottnak számít a grafikája. Sajnos a multija jóval gyengébb lett az általam vártnál. Ettől függetlenül nagy kedvenc. -
#67 Ez szerintem nézőpont kérdése, védőként például nagyon nagyot lehet nézni, mikor a csapat egy sarokba bekempel hogy a királyhoz fizikailag ne juthassanak hozzá(és tényleg nem tudnak), erre az ellen csak ijászként és tűzgránátos Man At Arms kamikazeként éled újjá, és lemészárolja az egész sarokba szorított bagázst.
A több párhuzamos feladat elvégzése addig nehéz míg mindet egyszerre próbálnak meg védeni, pl van egy pálya, ahol a végén királyi család pincékbe bújt tagjait kell lemészárolni/megvédeni, na ott a 2-3 pincén simán át lehet darálni helyi túlerővel, de az utolsóra ha bekempelnek a védők, akkor simán ki tudnak tartani a végéig. -
#66 amit láttam videókat az alapján nekem úgy tűnik, hogy egyes célokat lehetetlen megcsinálni. pl védd meg a falut vagy a király megölése.... -
#65 Hát emberek ez baromi jó játék, lényegesen jobban élvezem, mint a War of the Roses-t bármikor.
Ha ritkán is, de egész jó kardozós jelenetek alakulhatnak ki, nincs kard spam(illetve Man At Armsnál van, de ez nem bug hanem feature, cserébe mellbe vágod kétkezessel, hát ott marad), de van állóképesség csík, a blokkok működnek, van ellépés a kis kaszttal, van futásból letámadás, és ha valakinek nem tetszik az arca, simán hasba rúghatod. A grafika szép(mondjuk mindkét játék egész jól néz ki), a hangok viszont jobbak, a harci kiáltás egész feldobja a hangulatot(legalábbis most még az elején biztos).
A játékmód sem olyan bugyuta mint a WotR térkép kempingje, a feladat alapú pályákon gyújtogatni, kaszabolni, és valamennyire csapatmunkálkodni kell, ha az csapat elbaromkodja az időt random csatázgatással, és nem a feladatra figyel, simán elveszíti a küldetést. Az ostrom gépek ötletesek, ugyan nem olyan hatékonyak(hajítógéppel egész jól el lehet intézni 3-4 ellenséget, de ugyanolyan könnyen lehet teamkillelni ennél is többet), néha kell őket használni a feladathoz is. A pályák változatosak, a WotR-ba siekrült berakniuk egy szem pályát ami várostromot feltételez, Chivalry feladat alapú térképenek jó része pedig valami védművel van kapcsolatban, a feladatok több szintűek, vár védelem, parasztok védelme, kastély védelme, majd a király védelme az nagyon jól néz ki egy pályán, sokkal kevésbé megunható, mint az egyszerű zászló foglalás. -
#64 nem rossz csak párszor tk is becsúszik.Óvatosan kell vele lődözni.
mondjuk én csak a katapulttal lőttem. -
benioh #63 Ballisztával 1x átlőttem egy lovagot pajzzsal együtt szerencsétlen még vagy 2 percig óbégatott a földön -
#62 Az ostromeszközöket kipróbáltátok? -
benioh #61 Próbáld ki a Dark Messiah of Might & Magic-et. Abba hasonló harcrendszer volt mint a chivalryba. Igaz csak a single player modot ajánlom, de az remek! -
#60 Azt átfutottam, köszi! -
#59 #4 :p -
#58 akkó nincs -
#57 Az megvan, de egy idő után nem az igazi :S -
#56 warband -
#55 Amúgy van most valami ilyen jellegű játék? War of the roses vagy mi nem futna el a gépemen. -
#54 Azaz! Filmszakadás volt, pedig jópár játékórám van benne. Múlik az idő ... :( -
klman #53 Azt hiszem soldier of fortune 2-ben lehetett ilyet csinálni. -
#52 Nem. Zsoldosok voltak benne, és úgy lehetett shotgunnal darabolni az ellent, mint itt a kétkezessel. :) -
#51 blood, shadow warrior?:) -
#50 Nem rossz ez a játék. Potyognak a fejek és végtagok, mint egy régi pc klasszikus akció játékban, aminek most nem ugrik be a címe. :D -
#49 huhú már szedem is le! -
#48 Okt. 16-án megjelenik és most bétakulcsoznak? :) -
benioh #47 http://www.curse.com/betas/chivalry-medieval-warefare-eu Betakulcsok!