1872
Reiza fórum I Automobilista I Automobilista módok I Automobilista 2 I Automobilista 2 módok I Formula Truck I
-
#1872 -
:D:D:D -
#1870 -
#1869 -
#1868 A fórumozás általában, nem neked való. ;) -
#1867 De simán lehet, hogy ez a mai habos-csókos rózsaszín barbie fórumozgatás már nem való nekem .... :DDD
-
#1866 Javaslom, hogy olvasd a #1820 számú topik bejegyzést. Renato Simioni ott elmondja, írja, fejlesztői szemszögből nézik és értelmezik a haladást és szintén fejlesztői szemszögből értelmezik a kiválóságot. Vagyis ez azt jelenti, hogy haladnak a munkával és amit kiadnak az működik. Nem tudják és nem is igazán érdekli őket, hogy te mitől fosod le a bokádat és az se érdekli őket, hogy más szimulátorok mennyivel járnak előttük vagy mögöttük. A júzerek elvárása soha vagy nagyon ritkán ugyanaz, amit a fejlesztő akar megvalósítani. Ha fejlesztő beavatja a júzereket a terveibe és meghallgatja azt hogy mit szeretnének, az nagyon pozitív dolog, de nem egyenlő semmiféle ígérettel. Adva van egy játék és kínál ezt és azt. Ha játékosnak ez megfelel, akkor használja, ha nem, akkor nem.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2024.09.29. 13:35:17 -
#1865 Ok ,az utobbi időben melyik giga über fejlesztástől kellene lefosnom a bokámat ?????????? Vagy a mostaninál. Vízes gumi, wááá...kakasfarok....vááááá.piszkálgatás a bevilágításban ....váááááá. piszkálgatás ( megint ) az AI-ban váááááá....40 X rajhley...váááá... ezek olyan modderkedések ,amiker régen itt SG-n több tucatnyian csináltak Gmotorral.... :DDD
Mikozben az AI száraz gumival vígan megy tovább.... Hagyjuk már .......
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2024.09.29. 12:55:01 -
#1864 Korábban, amikor írtam, mobilról néztem, PC-n nézve nálam most rendben van :D
-
#1863 Így viszont azt sem tudod, hogy miben kellene, hogy fejlődést láss, amennyiben azzal sem vagy tisztában, hogy mit ígértek, ígérnek. Nem tudom, hogy mennyire szerencsés vakon ennyire kritikusnak lenni, és már előre lehúzni azt ami még meg sem jelent. Ugyanakkor azt sem értem, hogy Te magad akkor miért posztoltál update-kről, javításokról számtalan alkalommal is a Codemasters F1 Game topikba, amennyiben a Te szemüvegeden keresztül a fele bullshit? pl: #21723 lA kérdéseden, miszerint "De mit kellett volna mutatni ? :)" és amit sertex meg is válaszolt, pedig őszintén meglepődtem. Mit kellett volna? Hát pl. hogy a Development Update - The Road to V1.6 Pt1 és a Road to V1.6 Pt2 -ből, mi és milyen formában valósult meg eddig. Ez úgy gondolom magától értetődő.
Széllel, tengerszintfeletti magassággal és páratartalommal pedig már számolnak a magukra adó szimulátorok, ha nem akkor mindenki hazudik aki eddig ezt állította. A kakasfarok pedig egy eye candy pluszban. Emlékezz vissza, amikor régebben az F1-es topikban, ha jól emlékszem éppen a Te videódra reagálva, felhívtam arra a figyelmet, arra hogy mennyire menő már, leginkább replay módban láthatóan, amikor az elhaladó autó által keltett turbulencia, hirtelen elmozgatja, felkavarja a szálló pihéket. Azzal nem volt gondod, sőt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bocsi, hogy ezt írom, tisztellek meg minden, de az utóbbi időben már olyan benyomást keltesz, mintha csak trollkodni járnál a különböző topokokba. -
#1861 nálam a kommentedet se mutatja, csak ha komment számra keresem, mert jelzi hogy van új komment.. wtf :D
szerk:
lol, most meg két ugyanolyan komment szám lett :DDDDDDD
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2024.09.29. 11:57:23 -
#1861 Hát nem tudom, de sem az általam, sem pedig a lac coo által beszúrt videó második része nem látható nálam. Amikor pedig elvileg nem működött, nálam akkor jó volt m8ndkettő. Mindegy. -
#1860 Nem olvasom el, nem az elso csilli villi naplo !!!! Fele se igaz.
Nem olvasni akarom , latni valamit vegre ! !!!!
kakasfarkinca: így etetnek meg titeteket, komolyan elhiszed , hogy számol páratartalmat nem csak két egyszerű változót ???
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2024.09.28. 20:56:55 -
#1859 Ez a félárkádozás eléggé beáraz téged is. Egyrészt, ha vetted volna a fáradtságot és elolvastad volna az utóbbi két fejlesztői naplót, persze a korábbiakat is, akkor tudhatnád, hogy igen, folyamatosan javítanak a gumikon és nem úgy, ahogy fejedben létezik, mármint hogy csúszkákat tologatnak, hanem frissítésről-frissítésre újra írják a gumifizikát, ahogy az újabb és újabb dolgokat felfedezik, amivel jobbá tehetik a játékot. És igen szintén olvasás útján hozzád is eljuthatott volna hír, hogy minden nagyobb frissítésben az AI is a prioritásuk. Persze ekkora autó és pálya kínálattal ez nem olyan egyszerű ahogy az a te fejedben lejátszódik, de hát te nem is vagy szimulátor fejlesztő, honnan is tudhatnád.
Az a kakasfarkinca azt jelenti, hogy a páratartalmat is számolja a progi, tehát fontos a légáramlás szempontjából.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2024.09.28. 20:50:01 -
#1858 Nekem eleg lenne ha ezt a takony , felarkad gumit javitanak vegre, meg az AI ne lenne ennyire sotet......
De sokba nem fogadnek egyikre sem.....
A kakasfarkincat a szarny vegen, meg a tuzijatekot leszarom..... :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2024.09.28. 20:38:58 -
#1857 Ez még jobb, azt elemzi, hogy mit mondott a videóban a fickó. Úgy hogy egy percig se próbálta az 1.6-os verziót. Ez olyan, hogy az F1 ismétlés alapján megmondanám bármelyik pilótának, hogy mit csinált jól és mit rosszul. Úgy, hogy az életben még közelében se jártam egy ilyen autónak. Mindegy. Mivel beírta a videó címébe az AMS2 1.6-ot, jóval több kattintást kapott. :D:D:D -
#1856 -
#1855 Be lehetett volna mutatni a "Road to v1.6" Pt1 és Pt2-ben leírtak alapján az egy 1.5-ről 1.6-ra ugrás milyen javításokat és milyen fejlesztéseket hozott. Be lehetett volna mutatni az új autókat és az új pályákat. Lehetett volna beszélni a benyomásairól, hogy a korábbi és az új frissítés hozott-e újdonságokat a fizikában, gumifizikában vagy éppen a pályák fizikájában. Az AI kiemelt helyet kapott az 1.6-os frissítésben, legalább is a fejlesztői napló leírásai alapján. Ezt is tesztelhette volna alaposabban. És nem utolsó sorban bemutathatta volna az új felhasználói felületet is. Bár szerintem fogalma se volt róla, hogy milyen volt a régi. :D Ja! Nem ártott volna mindezt legalább 1080p vagy 2160p-ben megtenni.
A koronát a kivilágítatlan esti pályán történő F1 autóval körözés tette fel erre az amatőr fércműre. Szerintem nem is kel folytatni, hogy mit kellett volna. -
#1854 De mit kellett volna mutatni ? :) -
#1853 Ebben a videóban kb. annyit lehet látni, hogy egy ember kapott egy feladatot, amit nem volt képes megoldani. Az Overtake-től azért többre számítottam. Reiza fórumon ki verte a biztosítékot. Renatonak kellet lenyugtatni a kedélyeket. :D -
#1852 amúgy mit kell nézni a videón, mi az az óriásiiii fejlődés? Ok, visszatértek az alap AI-hoz , végre védekezik egybites szinten ,mást én nem igen láttam változást ....Most tüzijátékot , meg ilyen parasztvakításokat, meg a szokásos gumifizika csúszkatologatást hagyjuk .... -
#1851 így már jó :D -
#1850 Csak az nem működik ! :D -
#1849 Az viszont közben már linkeltem én :) Mindegy, öregszel :D -
#1848 Jah, azt hittem a 2.-kat linkeltem :DD -
#1847 Már linkelted korábban. Miért tetted újra? -
:D
BTW, nálam már a videó beszúrása lehetőség sem működik itt a topikban :(
szerk: javítottam, Szabi :DD
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2024.09.27. 18:53:46 -
#1844 -
#1843 Sokat számít. Próbáld ki élőben. -
#1842 Jelen probléma kapcsán az mit számít...? :) -
#1841 Speciel még az sem biztos, hogy üveg a szélvédő ezeken az autókon. Súlytakarékosságból plexiből szokták csinálni. Utána kellene nézni, hogy a GT3-ban hogy van. -
#1840 Nem kötözködni, tiszta uveg ilyet nem csinál. Tipikus dohányos szurke, zsíros lerakódások csinalnilyen napfényben. Nem tudom mit tekertem el, mert eddig nem volt ilyen de szerintem marha rossz..... -
#1839 Szerintem nincs két egyforma. Csak arra akartam rámutatni, hogy nem kristálytiszta a látvány a valóságban sem. A fényviszonyoktól függ nagyban. Amúgy teljesen rendben van ez az effekt. De ha bele akarok kötni valamibe, akkor ez is van olyan jó mint bármi.
Azért megvárhattad volna az 1.6-os frissítést, mert március óta biztosan ilyen volt már a szélvédő effekt, azóta senki se nyúlt hozzá. :D:D:D
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2024.09.21. 22:30:33 -
#1838 És ez olyan ??? :DD -
#1837 -
#1836 Mikor még dohányoztam sokszor volt ilyen a szélvédőm... :D -
#1835 Ezt a bűnrossz szélvédő effektet mivel lehet kikopcsolni -
#1834 Tudom és beszéltük is, hogy milyen álláspontra váltottak a megjelenéseket illetően, ugyanakkor ez a szeptember hónap, már az update nevének a részét is képezi, így két hetük már nem igazán van a megjelenésig, de ahogy olvastam, ők is leginkább csak napokban fogalmaznak, ami attól lehet mondjuk szeptember 30 :) -
-
#1832 Automobilista 2 September 2024 Development Update - The Road to V1.6 Pt2
AMS2 V1.6 to Support Grid Sizes up to 48 Cars