1964

Reiza fórum I Automobilista I Automobilista módok I Automobilista 2 I Automobilista 2 módok I Formula Truck I
-
Automobilista 2 September 2025 Development Update
-
A new update for Automobilista 2 is coming out soon, and with it the release of a new Lamborghini Dream Pack bringing four more models from the iconic Italian brand to the sim:
1- Lamborghini Miura SV
2- Lamborghini Diablo SV-R Super Trofeo
3- Lamborghini Murcielago R-GT
4- Lamborghini Revuelto
-
Automobilista 2 V1.6.6, Nürburgring 2025 & Endurance Pack PT3 RELEASED - V1.6.6.2 Live Now
-
Automobilista 2 July 2025 Development Update
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2025.07.29. 23:49:24 -
JonasSandor #1960 De gonoszok. -
Na így már legalább nekem nem kell leírni :) Válaszolni akartam én is csak nem telefonról pötyörészve és linkelgetve, meg akartam várni míg gép elé nem kerülök :) -
Néhány oldal ahol modokat lehet letölteni AMS2-höz. Többségében konvertált autók vannak, de van jó pár eredeti mod is. Eddig csak PC2-ből sikerült átemelni pályákat, de abból is van kb. egy tucat. 90%-ban frissítik is az aktuális AMS2 verzióhoz a modokat. Itt megjegyzendő, hogy a nem frissített verziók nem működnek, de mindig írják is ha frissítve vannak. Le kell tölteni az Automobilista 2 Content Manager 0.3.0 progit és a lírást követve tök egyszerű a moddolás. Továbbá a Discord csatornákat is érdemes felkeresni a legfrissebb mod hírekért.
https://projectcarsmoddingteam.weebly.com/news Autók és pályák. Ezenkívül találhatók itt a PC 1-2-höz is modok.
https://mmodding3.net/ Autók.
https://acousticcactus.wixsite.com/mods4u Autók.
https://kaosmods.weebly.com/ Autók.
Javasolt mindenhol a leírásokat követni, mert különben nem működnek a modok. Alapból nem mod barát az AMS2, de a fejlesztők adtak a hivatalos fórumon segítséget a moddereknek, kivéve a pályák esetében, mert abban, meg is mondták, hogy nem segítenek.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2025.05.21. 09:31:30 -
JonasSandor #1957 Jaja az se. Csak így meg nem annyira fer mert sokkal kevesebb a cumó. -
Axtros #1956 ...a 2-höz meg nincsenek kocsik. Pályákat se nagyon találni csak skineket
Valószínüleg nem is lesz moddolt autó, és pálya, mivel az AMS2 alapból nem moddolható játék. Ez egy kikötés volt Reiza számára, a Madness Engine liszenszeléséhez, de amúgy sem volt moddolható anno a PC2 sem, ami szintén ezzel az engine-el futott. -
Nem az AC EVO-ra gondoltam hanem a simára. Szerintem kb. arra van jelenleg a legtöbb MOD. Minap kedvet kaptam újra F1-ezni több év után, úgy hogy közben, nem hiánytalanul ugyan de megvan a legtöbb hivatalos Codie F1 játék. Az rF2 állt volna közelebb a választásomhoz, de sajnos azt tapasztalom, hogy egyre inkább kezd kihalni, így az AC felé fordultam, és több év kihagyás, és nem feltétlenül megalapozott nem túl pozitív benyomás után, kipróbáltam az AC.Sim_Dream modját és sokkal élvezetesebbnek találtam mint bármelyik Codie F1 játékot. Nyilván nem teszteltem mindenre, csupán a vezetési élményről beszélek, és nyilván elmarad karrier és egyéb funkciók tekintetében, de, legalább jó volt vezetni, és a mai napig nem néz ki rosszul...
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2025.05.20. 19:09:50 -
JonasSandor #1954 Azért mert a modok meg készülnek hozzá szépen, a 2-höz meg nincsenek kocsik. Pályákat se nagyon találni csak skineket.
Asseto corsa meg nincs kész az evó sokkal érdekesebbnek tűnik, csak ősszel lesz hozzá vasam. -
Axtros #1953 ...AMS2 is alig haladja meg a napi 1000 főt, de az még legalább egy fejlesztés alatt lévő játék
A program jó, a feeling megvan, de sajnos a tartalom nagyon hiányos a konkurenciákhoz képest.
-
Én már sok javításra nem számítanék az AMS1-hez, 2019-ben jelent meg hozzá az utolsó hotfix. Miért nem engeded már el? Sokszor szinte ingyen haintják az ember után a 2. részt is, vagy ott az Assetto Corsa amit szintén és ha a vas lenne kevés, mármint a PC, akkor ezek sem nem nagy hardverigényű játékok. Amúgy is, szinte alig játszik már vele valaki, havi lebontásban nem éri el a napi játékosok száma átlagosan a 100 főt sem. Ez az Assetto Corsa esetében 15.000 fő körül van. Sajnos az AMS2 is alig haladja meg a napi 1000 főt, de az még legalább egy fejlesztés alatt lévő játék. -
JonasSandor #1951 Most akartam versenyezni az 1-be, de imolába nincs biztonsági autó, és 15-el mennek végig a pályán, és a boxba se mennek tankolni, ezt valahogy ki lehet javítani?,vagy ilyen bugos szar marad most már az egész játék. -
-
Automobilista 2 V1.6 Developent Update - Changelog & Release Notes -
-
Csak úgy...
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2024.11.25. 13:52:53 -
-
Az 1.6-ra várva.
-
.:D:D:D
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2024.11.22. 17:38:24 -
Mi ez a többes szám? Én egy rossz szót nem szóltam hozzád, én csak élvezem a műsort :D :D :D Legalább ennyi történés legyen itt! :D -
Nem mondta az orvosod, hogy gyógyszerre ne igyál? -
Ezért tényleg érdemes volt. :D :D :D -
Pedig elég érthető amit írtam, egy bizonyos szint felett ....
DE MINT MONDTAM NEKTEK JO LEsZ, IGENSTELEN SZATOK VAGYTOK ! :) ? ? -
Ne már! Én szeretném ;D -
Fuss neki még egyszer. Hátha sikerül értelmezned. Ha nem, akkor sem muszáj egy újabb ömlengéssel válaszolni. ;)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2024.11.22. 09:30:15 -
mi az új ? Eddig is ez volt a baja a játékosoknak, hogy taknyon csúszkál minden ha kell ha nem. Kicsúszni ,megörögni alig akar, minden fogható/driftelhető....
Nem a megcsúszással van a baj, nyilvá nmegcsúszik ha elfogy a tapadás, nem végtelen az, hanem hogy árkád vacak szinten volt megcsúszáskor .... -
Egy kis adalék/érdekesség, hogy néha mennyire szokott találkozni a játékos mag a valóság egy szimben.
-
Bármelyik szimes topikban elférne, de mostanában leginkább itt van aktivitás. Nyilván nem egy reprezentatív dolog, csak egy szubjektív vélemény. Reggel jött szembe velem a YT-on.
-
Az a legkisebb baj, de úgy tűnik esőben az AI még mindig totálisan játszhatatlan... Összevissza megy, extra rövideket fékez, extra tapadások vannak némely kanyarokban .... -
Furán néz ki egy kicsit a vizes aszfalt és a vízátfolyások, valamint a tócsák teljes hiánya. Kíváncsiságból néztem videót Project CARS 2 videót vizes körülmények között és valahogy nedvesebbnek tűnt az aszfalat, a 13-as 19-es kanyarok tövében állt a víz, ami nem biztos, hogy itt a legindokoltabb, de tök mindegy, most az AMS2-ben egyáltalán nem láttam. Lehet nem véletlenül, mert lehet továűbbra sem tudják megoldani, hogy az AI elkerülje ezeket a helyeket és hogy hasson rá a is az összegyűlő víz, ne csak a versenyzőre. Amennyiben hatna az AI autókra de következetesen áthajtanának ezeken, úgy minden esetben lassulnának, esetleg megpörögnének, amennyiben pedig nem hat, úgy az AI ellen versenyző játékos érezheti igazságtalannak, hogy erre csak neki kell odafigyelnie és figyelembe vennie.
Ez persze csak spekuláció a részemről, őszintén megmondva, azt sem tudom a jelenlegi verzióban hogy működik most ez :) -
-
Nem neked írtam ,de jah, neked is jó ! :P
De ki tudja , lehet nekem is jó lesz ! :) -
Nekem bármi jó :D
Olyan ez mint a rossz pálinkás vicc :D
Ha nem ismernéd...
- Oszt bátyám, ivott e már rossz pálinkát?
- Ittam fiam, igen.
- És milyen volt?
- Hát jó!
:D :D :D
:(én legalábbis ebben a verzióban ismerem): -
Nekem bármi jó! :D -
Nekem ez ugyanolyan gagyi mindenhol sodródó de nem melegedő guminak tűnik .... ahogy tempot akar menni előjön a pcras féle négy kerekes sodródás ... Nincsenek nagy reményeim. Neked jó lesz ! :D -
-
Ebben igazad lehet, a "p" valószínűleg valóban a Physical rövidítése, nem pedig a Power-é. Nekem valamiért a Puwer Unit jutott eszembe, bár ennek a tárgyaltak tekintetében kb. semmi jelentősége, de igen valószínű úgy a helyes ahogy Te írod :) -
:))))