1936
Reiza fórum I Automobilista I Automobilista módok I Automobilista 2 I Automobilista 2 módok I Formula Truck I
-
#1815 Továbbra sem értem :D A v1.6 Pt1 roadmap-je 2024.May 31-n publikálódott, tehát bő 3 hónapja, amiből én arra következtetnék, hogy amennyiben most fogják bejelenteni a Pt2-t, akkor valószínűleg eddig hegesztették a Pt1-et. Viszont ha a Pt2-t most fogják publikálni, ahogy írod, úgy annak is kell legyen egy fejlesztési fázisa, időtartama, ami nem gondolom, hogy pl. 2 hét lenne, mert ugyanúgy lehet akár újabb 3 hónap, mint amennyi a Pt1 volt. Viszont akkor nem vágom ezt a tűzijáték dolgot. Amennyivel a Pt1 végéhez értek, úgy az maximum nekik eredmény, a végfelhasználó úgysem érez belőle semmit és nem is tud meg többet arról, hogy mikor érkezik meg a teljes frissítés. A tűzijátéknak utalnia kellene valamire, de eléggé értelmét és szimbolikáját veszti, amennyiben azt jelenti, hogy innen már csak 3 hónap és jön az update :) -
#1814 A Pt2 most fog megjelenni, azért nem találtad még. Ez azért alakult így, mert menet közben rájöttek, hogy sokkal nagyobb és több munka lesz az 1.6 mint előzetesen gondolták és így a devnote is több részre lett osztva. De az 1.6, mint frissítés az már egyben fog jönni.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2024.09.03. 17:38:55 -
#1813 Köszi a magyarázatot, viszont ezt a Pt1-et és Pt2-t továbbra sem értem. Az általam is linkelt The Road to V1.6 Pt1 mellett, ahol a Pt1, jó eséllyel a part 1-et takarná, sehol nem látok a hivatalos fórumon Road to V1.6 Pt2-t, aminek nyilvánvalónak kell lennie, ha már van Pt1 :) Ez lenne az én logikusnak tartott következtetésem :D
Próbáltam utánaolvasni a hivatalos fórumon, de olyan túl sok időt nem tudtam rászánni, viszont azt olvastam, hogy volt aki kis túlzással azt írta, hogy ez egy új játék lesz, minden bizonnyal a jó értelemben, és hát legyen is így, természetesen! -
#1812 Ez csak a The Road to 1.6 Pt2. lesz. Ezekben szokta Renato leírni, hogy milyen munkákat végeztek el és milyen várható tartalmakkal fog bővülni a progi. A frissítés maga a v.1.6 sorszámot fogja viselni. Egy ideje már nincs ütemterv vagy határidő. Az új irányelv, hogy akkor adják ki a frissítéseket, ha az már "kész". Azért kisebb javítások mindig jönnek a nagy frissítések után. A napokban már jönni fog a fejlesztési napló. És szerintem, utána 1-2 héttel, maga frissítés is jön. Egyesek, akik benne vannak a teszt csoportban, a hírzárlat ellenére, mondtak egy két dolgot, hogy ez nem is frissítés lesz, hanem már Automobilista 3. :D -
#1811 Nem nagyon követtem mostanában, de miért, az v1.6 Pt1 már megjelent, hogy most a Pt2-re kell várni? Nálam 1.5.6.3 verziós az exe fájl (hol lehet ezt megnézni STEAM-ben? :) ). Vagy nem is lesz külön-külön kiadva, csak ez volt a fejlesztési ütemterv, ami ha mindkettő megvalósul, utána adják ki egyben? -
#1810 Tegnap posztolta Renato ezt a képet, hogy enyhítse a várakozást a Dev.update 1.6 Pt2 megjelenéséig, amire most már nem kell sokat várni és ha végre kiadja, abból talán kiderül az is, hogy mikor jön a nagy 1.6-os frissítés. Ami biztos, hogy jön Sebring, Road Atlanta és jön az Alpine Hypercar. Több dolog is felfedezhető a menetközben "kiszivárogtatott" képekről, de ez van egyelőre megerősítve.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2024.09.03. 15:21:35 -
#1809 Csak nem ma érkezik az V1.6 Pt1 amiről itt talán még szó sem esett? :D
Láttam a PH-re is kitetted ugyanezt a képet, szóval Te már tudsz valamit :D -
#1808 -
#1807 -
#1806 -
#1805 Assetto Corsa EVO
some additional information that some of you may missed because comes out of an Italian interview that Marco did a few weeks ago:
1- New propetary engine
2- New graphics, new physics, new AI
3- interviewer said: did we also have a carreer mode in EVO? Marco said: Much more....
4- New asphalt and weather algorithm
5- vr support day one
6- also out on consoles but no date
7- very long support to the game
8- ACC content and support surely until end of 2024 but no further info on 2025 (so that let's me think about a Q4 2024 release for EVO)
9- Marco said: When we launch the game, you will find out how much we are crazy... -
JonasSandor #1804 Nascar szériába győzni rohadt nehéz még a legalacsonyabb nehézségen is. Egyszer kipörgetnek azt vége a dalnak az elsőt már a büdös életbe nem éred utól. -
#1803 Nálam pont fordítva van, beleraktam 100 órát , leginkább a remek ffb miatt, de első féktáv itt és egy RF2 Porscheval és ez nagyon eccerő árkádnak tűnik amellett.... Nyílván nem az, sőt szerintem ma már nem is készülnek árkád játékok, de nagyon eccerű szegény egy jó mai szimulátor mellett.... De nyilván erre is épít az egész játék: csapatás, padlófék , mindenho ldriftelő autótk, stb .... -
atiwrc #1802 Már hogyne lenne boxkiállása, ha rakok egy kis esőt :)
Nem vagyok az a tipikus szimulátoros aki képes egy hétig egy kocsival egy pályán menni csak, nekem kell a változatosság, ezt a 24 perc( ami leintéssel kb 30 is van) pont elég, utána megyek valami másik lmp-sel vagy gte-vel.
F1-nél meg csatázni szeretek meg küzdeni az AI-al mert ebbe lehet, de azért néha én is hibázgatok így van hogy lemaradok és értelmetlennek látom még 1 órát körözgetni hogy talán majd egyszer utol érek valakit.
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2024.05.20. 08:08:07 -
JonasSandor #1801 24 perc az semmi nincs boxkiállás. 2 órásakat szoktam meg másfelet az 1 el mikor hogy. -
atiwrc #1800 Nekem egyik nagy kedvencem lett most, mind a le mans-al (24 órás verseny 24percben), mind a f1 hitech kocsikkal.
Még AI ellen is lehet jó élvezetese csatákat vivni, legalábbis az én szintemen jó. (93-ban a williamsek utolérhetetlenek akármelyik kocsival is próbálkozok :D)
Az éveket feldolgozó 92. 93-as textura modokkal,kicsit visszajön a Grand Prix 2 feeling, amit évekig toltam anno új gép hiányában.
Rf2 és AC-ben sem volt olyan F1-es mod amit élvezni tudtam volna, okát nem tudom valami mindig volt ami érzésre mindig fura volt, Rf2-ben a kis formulákat szerettem, AC-be talán csak az alap F4-et. Rf1-be is kevés vagy tán semmilyen F1-es nem tudtam nagyon élvezni. F1 challenge meg régen volt, és ott is tán csak a picitt jobb grafika meg a sokévet feldolgozó mod mentette meg hogy azt választottam nem a GP2-t, (majd 3-4et)
Szóval AMS2-ben pont az a jó hogy fáradtan este munkából hazaesve is jó érzés leülni és gyorsan csapatni vele egy versenyt, de közbe mégsem érzem azt hogy ez valami arcade vagy sim-cade játék lenne. -
JonasSandor #1799 Jsa igen kössz. -
#1798 Szia!
Itt biztosan fognak tudni segíteni. Ez direkt kormányos topik, eléggé pörög is, szóval én inkább innen várnék tanácsokat. Lehet, hogy ismered is. -
JonasSandor #1797 Trustmasters 248 milyen? -
Axtros #1796 Logitech G923 (PS) / G920 (XBOX), PC-vel mindkettő kompatibilis. Belépőszintű, de komplett kormány, tudja a 900 fokot. Árban is neked találták ki. -
JonasSandor #1795 Ilyen 130-140 ezer max. -
#1794 A pénztárcádtól függ. A határ a csillagos ég.
Thrustmaster, Logitech, Fanatec, Moza, Simmagic, Simucube, stb...
Vannak szíjas, szíjas-fogaskerekes és direct drive(DD) FFB kormányok. Ezek mind tudják a max. 900 és 1080 fokos elfordulást és az áruk emelkedésével nő a tudásuk is.
Tényleg csak az anyagiak és az aszerinti igényeid határozzák meg, hogy mit veszel. -
JonasSandor #1793 Ja észrevettem. Milyen kormányt kell venni ami 1080 fokos? -
#1792 Billel minden szim élvezhetetlen.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2024.04.21. 16:38:51 -
JonasSandor #1791 Második résszel az a baj, hogy billel teljesen 0 élvezhetetlen. -
#1790 Az AMS2 topik a Prohardveren eléggé élénk. Szinte már mindenki átnyergelt a második részre. -
JonasSandor #1789 Jaja valamiért nem csipázzák, pedig van benne craft rendesen modokkal mindennel. Multizni is lehetne ha összehoznánk egy brigádot. -
#1788 Sajnos itt nagyon kevesen játszanak az első résszel és ha igen, nem igazán kommentelnek ide, de ahogy látod, még az aktuális Automobilista 2. részről is csak szökőévente esik szó. Tanácsolni akartam, hogy próbálkozz esetleg másik fórumon, pl. a Prohardveren, de ahogy láttam, az ottani topikban is leginkább magaddal beszélgetsz, mert 200 hozzászólásból 110 a tied. Nem hiszem, hogy kapsz itt a kérdésedre választ, de ne legyen így. -
JonasSandor #1787 Most meg játszhatatlanná vált a játék, mert nem jöttek ki tankolni, ezt meglehet orvosolni?,nagyon szétcseszi a játékot. -
JonasSandor #1786
Kizártak a versenyből, ez mitől van, hogy azért zárnak ki mert a többiek 10-el mennek a pályán aztán mennék az sc mögött? -
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2024.01.02. 07:47:24 -
#1784 Már javítva van. -
#1783 egyelőre ne frisítsétek, senmkinek nem idul még a játék sem .... -
#1782 -
#1781 https://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/256991682/movie_max_vp9.webm?t=1704029752 -
#1780 -
#1779 -
#1778 -
#1777 -