1964

Reiza fórum I Automobilista I Automobilista módok I Automobilista 2 I Automobilista 2 módok I Formula Truck I
-
Sokat számít. Próbáld ki élőben. -
Jelen probléma kapcsán az mit számít...? :) -
Speciel még az sem biztos, hogy üveg a szélvédő ezeken az autókon. Súlytakarékosságból plexiből szokták csinálni. Utána kellene nézni, hogy a GT3-ban hogy van. -
Nem kötözködni, tiszta uveg ilyet nem csinál. Tipikus dohányos szurke, zsíros lerakódások csinalnilyen napfényben. Nem tudom mit tekertem el, mert eddig nem volt ilyen de szerintem marha rossz..... -
Szerintem nincs két egyforma. Csak arra akartam rámutatni, hogy nem kristálytiszta a látvány a valóságban sem. A fényviszonyoktól függ nagyban. Amúgy teljesen rendben van ez az effekt. De ha bele akarok kötni valamibe, akkor ez is van olyan jó mint bármi.
Azért megvárhattad volna az 1.6-os frissítést, mert március óta biztosan ilyen volt már a szélvédő effekt, azóta senki se nyúlt hozzá. :D:D:D
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2024.09.21. 22:30:33 -
És ez olyan ??? :DD -
-
Mikor még dohányoztam sokszor volt ilyen a szélvédőm... :D -
Ezt a bűnrossz szélvédő effektet mivel lehet kikopcsolni -
Tudom és beszéltük is, hogy milyen álláspontra váltottak a megjelenéseket illetően, ugyanakkor ez a szeptember hónap, már az update nevének a részét is képezi, így két hetük már nem igazán van a megjelenésig, de ahogy olvastam, ők is leginkább csak napokban fogalmaznak, ami attól lehet mondjuk szeptember 30 :) -
-
Automobilista 2 September 2024 Development Update - The Road to V1.6 Pt2
AMS2 V1.6 to Support Grid Sizes up to 48 Cars
-
Nagyon fegyelmezettek a béta tesztelők, mert semmi se szivárog ki, csak amire Reiza rábólint. Az meg nem sok. Ezért várja mindenki a fejlesztői napló 2. részét. Na meg azért. mert utána egy-két hét és jön a nagy frissítés és jönnek vele az új tartalmak. -
Már azt is unom...Össze kellene rakni ebből sok játékból egy faszát ! :D -
Bízzunk a legjobbakban! Ha már AI és AI promózás, remélem arra is fordítottak gondot, hogy az időjárási viszonyok és pl. a víz átfolyások, tócsák, ugyanolyan hatással legyenek az AI autóira is mint a játékoséra. Erről olvastál valamit egyébként?
lac coo-nak meg mostanában már semmi nem jó :) Úgy van vele mint a a régi Suzuki reklámban a kutya, aki "csak a Suzukit szereti, más autóra rá sem néz", csak Ő a Codie féle F1-el :D
Remélem nincs harag, poén volt! :) -
Van kakasfarok, dejo... :D
Mondjuk egy alap turbo szimuláció az meg mindig nincs ....Az AI is visszajutott a 20 évvel ezelőtti rf kepessegeihez. Hurrá.Nagy francok ezek, a csúszka tologatasokat eladjak évszázados fejlesztésnek....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2024.09.17. 09:09:05 -
-
-
-
Érdekes feladvány :) -
Can you guess which car from AMS2 is that and what track he's racing in?
We will let you know tomorrow with a new reels to give you the answer! Give your best shot and have fun! -
Ha csak annyit nem, hogy rávilágít a hozzáállásukra és ezzel elmondja, hogy olyan fejlesztői naplót fog kiadni, ami nem ígéreteket, hanem a már megvalósult dolgokat tartalmazza. Tehát még nem elégedettek az 1.6-os frissítéssel. Kevés ilyen fejlesztő van manapság.
A második bejegyzés meg magáért beszél. ;) -
Ennek jelentenie kellene valamit? :) -
auto translate
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2024.09.06. 20:25:17 -
Reméljük hamarosan kiderül! :) -
Azért ennél több, mert volt egy két elejtett mondat menet közben Renato részéről, ami arra enged következtetni, hogy ez már csak napok kérdése a devnote/roadmap második része. Ráadásul tegnap óta AMS2 leárazás van Steamen. Nagyobb frissítések előtt ez mindig így van. Ha nincs is napra pontos határídő, a jelekből arra lehet már következtetni, hogy Szeptemberben ki lesz adva a devnapló is és a frissítés is. A tüzijátékról meg írtam, hogy új ficsör is és Renato szokásos morzsaszórása. -
Igen, én is pontosan ugyanígy értelmezem, ezért nem vágom a tűzijátékot. Meg olvasgattam a hivatalos fórumon, hogy bolt aki írta, hogy tök, jó, mert pénteken vagy mikor az illető úgy is otthon lesz és a család is távol lesz, utalva erre, még ha viccesen is, hogy jöhet a frissítés, gondolom, viszont a frissítés még távolabb van mint feltehetően a család :D
Persze, olvastam én is, hogy a tapasztalatok azt mutatják, hogy nem nagyon sikerül tartani a határidőket a roadmap-eket illetően, amire mindenkinek rámegy valamije, így inkább azt a megoldást választották, hogy amikor kész lesz, ha jól rémlik, John Carmack után szabadon "When is done", viszont a tűzijáték motívumról továbbra sem tudtunk meg semmit.
Mindegy, a világért se vedd kötekedésnek, de annyit tudtunk meg, hogy hegesztik és, hogy egyszer kész lesz, amit bármelyik bejelentett szoftverről el lehet mondani. Persze várjuk meg minden, de kb. ennyi. -
A roadmap címe "Road to 1.6 Pt1". Vagyis az 1.6 felé vezető út 1. része. Most jön az 1.6 felé vezető út 2. része, amiből majd az is kiderül, hogy mikor jön maga az 1.6 számú frissítés. Az 1.6-os frissítés egyben jön majd, nem lesz felosztva, csak a roadmap lesz kettő, de az is lehet, hogy három felé osztva, mert Renato szerint nagyon terjedelmes lenne egyben leírni. A tüzijáték meg kettős értelmezés is lehet. Egyrészt egy új ficsör a játékban, másrészt az hogy elértünk az 1.6 felé vezető út végéhez és ebben a hónapban ki lesz adva. Ja, és a pálya is lényeges a képen. Sebring, ami szintén egy új tartalom.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2024.09.03. 18:34:41 -
Továbbra sem értem :D A v1.6 Pt1 roadmap-je 2024.May 31-n publikálódott, tehát bő 3 hónapja, amiből én arra következtetnék, hogy amennyiben most fogják bejelenteni a Pt2-t, akkor valószínűleg eddig hegesztették a Pt1-et. Viszont ha a Pt2-t most fogják publikálni, ahogy írod, úgy annak is kell legyen egy fejlesztési fázisa, időtartama, ami nem gondolom, hogy pl. 2 hét lenne, mert ugyanúgy lehet akár újabb 3 hónap, mint amennyi a Pt1 volt. Viszont akkor nem vágom ezt a tűzijáték dolgot. Amennyivel a Pt1 végéhez értek, úgy az maximum nekik eredmény, a végfelhasználó úgysem érez belőle semmit és nem is tud meg többet arról, hogy mikor érkezik meg a teljes frissítés. A tűzijátéknak utalnia kellene valamire, de eléggé értelmét és szimbolikáját veszti, amennyiben azt jelenti, hogy innen már csak 3 hónap és jön az update :) -
A Pt2 most fog megjelenni, azért nem találtad még. Ez azért alakult így, mert menet közben rájöttek, hogy sokkal nagyobb és több munka lesz az 1.6 mint előzetesen gondolták és így a devnote is több részre lett osztva. De az 1.6, mint frissítés az már egyben fog jönni.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2024.09.03. 17:38:55 -
Köszi a magyarázatot, viszont ezt a Pt1-et és Pt2-t továbbra sem értem. Az általam is linkelt The Road to V1.6 Pt1 mellett, ahol a Pt1, jó eséllyel a part 1-et takarná, sehol nem látok a hivatalos fórumon Road to V1.6 Pt2-t, aminek nyilvánvalónak kell lennie, ha már van Pt1 :) Ez lenne az én logikusnak tartott következtetésem :D
Próbáltam utánaolvasni a hivatalos fórumon, de olyan túl sok időt nem tudtam rászánni, viszont azt olvastam, hogy volt aki kis túlzással azt írta, hogy ez egy új játék lesz, minden bizonnyal a jó értelemben, és hát legyen is így, természetesen! -
Ez csak a The Road to 1.6 Pt2. lesz. Ezekben szokta Renato leírni, hogy milyen munkákat végeztek el és milyen várható tartalmakkal fog bővülni a progi. A frissítés maga a v.1.6 sorszámot fogja viselni. Egy ideje már nincs ütemterv vagy határidő. Az új irányelv, hogy akkor adják ki a frissítéseket, ha az már "kész". Azért kisebb javítások mindig jönnek a nagy frissítések után. A napokban már jönni fog a fejlesztési napló. És szerintem, utána 1-2 héttel, maga frissítés is jön. Egyesek, akik benne vannak a teszt csoportban, a hírzárlat ellenére, mondtak egy két dolgot, hogy ez nem is frissítés lesz, hanem már Automobilista 3. :D -
Nem nagyon követtem mostanában, de miért, az v1.6 Pt1 már megjelent, hogy most a Pt2-re kell várni? Nálam 1.5.6.3 verziós az exe fájl (hol lehet ezt megnézni STEAM-ben? :) ). Vagy nem is lesz külön-külön kiadva, csak ez volt a fejlesztési ütemterv, ami ha mindkettő megvalósul, utána adják ki egyben? -
Tegnap posztolta Renato ezt a képet, hogy enyhítse a várakozást a Dev.update 1.6 Pt2 megjelenéséig, amire most már nem kell sokat várni és ha végre kiadja, abból talán kiderül az is, hogy mikor jön a nagy 1.6-os frissítés. Ami biztos, hogy jön Sebring, Road Atlanta és jön az Alpine Hypercar. Több dolog is felfedezhető a menetközben "kiszivárogtatott" képekről, de ez van egyelőre megerősítve.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2024.09.03. 15:21:35 -
Csak nem ma érkezik az V1.6 Pt1 amiről itt talán még szó sem esett? :D
Láttam a PH-re is kitetted ugyanezt a képet, szóval Te már tudsz valamit :D -
-
-
-
Assetto Corsa EVO
some additional information that some of you may missed because comes out of an Italian interview that Marco did a few weeks ago:
1- New propetary engine
2- New graphics, new physics, new AI
3- interviewer said: did we also have a carreer mode in EVO? Marco said: Much more....
4- New asphalt and weather algorithm
5- vr support day one
6- also out on consoles but no date
7- very long support to the game
8- ACC content and support surely until end of 2024 but no further info on 2025 (so that let's me think about a Q4 2024 release for EVO)
9- Marco said: When we launch the game, you will find out how much we are crazy... -
JonasSandor #1804 Nascar szériába győzni rohadt nehéz még a legalacsonyabb nehézségen is. Egyszer kipörgetnek azt vége a dalnak az elsőt már a büdös életbe nem éred utól.