2118
-
#237 Na ja. meg nekem egy pici HALO meglovagolás is van -
#236 Vagy akár Shadow of Colossus / Assassins Creed? :D -
#235 A next gen úgy is vinni fogja, mint a cukrot, bár a BO siekreit nem fogja meglovagolni, sztem. Max MW2-ét fogja felúlmúlni eladásokban.
Elég sokakat visszataszított a sci-fi beütés. Viszont elmondható, h sokan éppen ezért fogják megvenni, mert unták a jelenkori háborút. -
Gabe18 #234 Egyetértek hogy a BO története volt a legjobb.
De ne feledjük, a Treyarch a "próbababa", így nem csoda hogy ezt a Sci-fi szálat nekik adták. Ha buknak vele (olyan nagyot úgy se fognak) úgy is jó, ha nem akkor majd a IW is átvesz belőle ezt-azt legfeljebb.
Amúgy szerintem nem rossz ez. Persze trailert mindig tudtak a CoD-hoz csinálni, abban sosem volt hiba. -
#233 Red Dead Redemption neked is rögtön beugrott?
PC-seknek: COJ: Bound in Blood :) -
#232 Jah ez is biztos jó lesz de így összevágdosva elég gáz. :D -
#231 Hát ez nem hatott meg. A COD most már tényleg kifulladt :D A trailer nem volt olyan erős mint annak idején a MW2, BO
BO folytatást akarok, Reznovékkal a hidegháborúban. Tök jó volt a 60-as 70-es évek feelingje a BO-ban. Ezzel simán ráértek volna 2013-ra az IW-sek, COD: Future Warfare (vagy MW4) címmel :(
Sokan piszkálják a BO-t hogy így szar, meg úgy szar, holott fogalmuk sincs arról, hogy a COD játékok eddigi legjobb történetével rendelkezik a BO :) -
#230 Szokásos pörgős akció dús várjuk! -
Hellsing47 #229 fos. -
#228 Nekem olyan érzésem volt mintha 4-5 különböző játékot vágtak volna egy trailerbe! :D -
#227 LOVAK EGY CALL OF DUTY-BAN???? WTF????? -
#226 Szerintem a robot varacskosdisznó, meg a vágtázás kicsit zavarbaejtő nem?
Én nem értem ezeket. -
#225 Nekem is ez volt az első reakcióm! -
#224 YES!
Bár egyenlőre nekem nem áll össze a kép, ez nekem túl sok, szóval jó hogy van trailer, de WTF ez most mi? -
#223 -
#222 ". itt az ideje a jövőbe menni. "
erre meg csak annyit akartam írni, hogy a jövőt hagyjuk inkább, az fps-ek 80%-a High-Tech meg Sci-Fi.
Max a CoD szérián bellül nem volt.
Mint a BF-nél a 2142 anno... Csak abból tanulva inkább ne! -
#221 Na semmi? -
#220 A kurvasok hud engem minden játékban kiakaszt, de maga a játékmenet jónak tűnik, azért 1x lenyomom. -
#219 Szerintem nem azért, de nekem sem tetszik. TPSben nem működik ez nekem. Meg a sok hülyeség benne... -
#218 Ja -
#217 Black Ops 2 oldalát be sem hozza, your IP is blocked -
#216 Azt egy kütyü okozza, csak egy ideig tart. -
#215 ja multi is fasza -
Gabe18 #214 Látványosnak látványos.
De amúgy nevetséges. Mi láthatatlanok vagyunk, de az ellenfeleket a falon át is látjuk, mégis mi a f...m nem kéne még?
Szerintem a gombot se kelljen már nyomni, menjen az a katona magától, célozni se kelljen, lőjön inkább magától. A "játékos" meg végignézi majd és elégedett lesz, mekkora spíler vagyok... -
#213 tudom.
whá nagyon bejövős -
#212 Ez Ghost Recon -
#211 anyáááááád
miaza cod?:O
-
:) :D :P -
#209 varacskos disznó? -
#208 -
#207 Megvan. -
#206 link? -
#205 Lejárt a számláló a world premier trailernél, erre semmi videó :P
30 perce offline :O -
#204 Azt végképp...
de most a témára gondoltam. Először jöttem a VH2-es játékok... annyi, mint a szar... aztán a háborús... itt az ideje a jövőbe menni. Aztán meg jöhet VH1 meg észak-déli háborús játékok. -
#203 BF3-at is ez nekem új. -
#202 Már kurvára unom őket. -
#201 Igen? -
#200 Elvileg már kint a trailer 19:00-tól, de még sehol semmi :S -
#199 Én örülök, hogy jövőbe mennek... unom már a modern háborusakat. Könyökömön jönnek ki. -
Gabe18 #198 Annyiból adok neki egy esélyt, hogy hátha ezzel sikerül valami újat belecsempészni.
Mert a CoD4 után szép fokozatosan olyan szinten egysíkúvá és unalmassá vált az egész sorozat, hogy az már szörnyű.