2118

• DarkSector
    Mégiscsak lesz PC RDR????:D
  • mester1987
    Jó mondjuk tudom, hogy több korszakban játszódik mint az előző BO, mégis fura.
  • mester1987
    A lovakon besírtam...mi ez Call of Juarez és Halo keverék. Kurvára nem ül össze. Modnjuk az kütyü a kezén az jó ötlet, már az MW3-ban kellett volna beiktatni. Taktikai lehetőségnek jó lett volna.
  • DarkSector
    Én mondom neked nincsen cod4 szintem, elsősorban illetve másodsorban, nem mondtam hogy mindentverő grafikja van,, csak azt csodálom hogy azok töltik meg a topikot akiknek nem tetszik, és még is foglalkoznak a játékkal...ezért zárható a topik, és megjelenéskor vagy HG esetén elég lenne nyitni.
  • Optimus Prime
    A fene mégis van már topicja? (Hogy ne lenne...) Csak keresőbe nem találtam, én pontos címmel nyitottam egyet, sebaj ban úgyse járhat érte.

Én tegnap éjjel láttam a debut trailer és nem tudom ki hogy van vele, lentebb másról (is) ment a vita, de nekem marhára bejött. Érdekes a sztori, a sok új kütyü, high-tech izé, ami már-már a Terminator filmek drone-jait hozza. A lovak tényleg furák, de legalább változatos lesz a helyszín, küldetés, játékmenet.
    Csak egy kérdés: szükséges bármelyik korábbi COD rész campaignjének ismerete ehhez?
  • Smithwarden
    En rahagytam. Nem erti a magyar nyelvet es meg sem tudja fogalmazni a furcsa gondolatait "értelmesSen". :)
  • Prince23
    Nekem is több van meg mint két rész, de amit láttam a BO 2 trailer és 30 db kép alapján, azt mondom gyenge a látványvilága. A BO 2 motor már igazán lehetne szebb is, nem igaz, hogy még mindig a COD 4 szinten van a motor.
  • DarkSector
    Tudom ez a problem.
  • Fpocok
    Szerintem lassan fejezzétek be.
  • Prince23
    Ez egy mondás, hogy "nem is egyet".

azt jelenti: hogy min. van neki két rész a COD-ból.
  • DarkSector
    "Vettem CODot, nem is egyet. "

Ha nem beszélnél magad ellen még talán meg is győztél volna hogy össze-vissza beszélek.

Most akkor 1-et vettél vagy nem is egyet? Majd döntsd el...aztán lehet hogy folytathatjuk értelmessen az érveléseket. :)
  • Smithwarden
    Hol irtam olyat, hogy megveszem oket amikrol azt varom, hogy lehuzas?
    Egyet vettem, az szodaval meg elment, de nem volt az igazi.
    Utana foleg haverok miatt a ra kovetkezot beprobaltuk, de csalodtunk mind.
    Arrol nem tehetek, hogy agyilag zokni vagy es nem tudsz minimalisan kovetkeztetni par dologra.
  • DarkSector
    Az egy külön témába tartozik hogy nem érted amit olvasol, de itt a lényeg:

"Mondod milyen szar, meg lehúzás DE te ugyanúgy megveszed őket.
    Bocs ennyi elég is a témával kapcsolatban részemről."
  • Smithwarden
    Idezem ujra magamat: "Osszevissza beszelsz mar megint." :)

Es par dolgot toled: gerinctelen warezos, papos, boros, user-fail, hiteles, nem hiteles, utolag beszereztem, blabla, stb. :D

Mindegyik hulyesegre valaszolhatnek es leirhatnam kulon neked a magyarazatokat, amiket mas sztem alapbol felfogott, de sok ertelme nem lenne az esetedben. :)
    Atyaeg ember, neked nagy gondok vannak a fejedben. :D
  • DarkSector
    Csakhogy én nem is tagadtam soha, illetve nem pocskondiáztam a játékot.

Mindegy hogy warez vagy megveszed. Itt nem a warez elitélése a lényeg, csak ezt irtam hogy gondoltam ha meg nem is vetted de végigtoltad mindet)
    A lényeg ha gerinces lennél az elméleted után meg sem kéne közelítened.

De mint egy pap.
    Bort iszol vizet prédikálsz. Hitelességed veszíted ezzel.

Mondod milyen szar, meg lehúzás de te ugyanúgy megveszed őket.
    Bocs ennyi elég is a témával kapcsolatban részemről.
    És nem voltam warezhuszár, amikre van pénzem utólag beszerzem.

Amúgy én azzal játszom ami meg is van origibe.
    Cod4-Cod6.
    Kinek kiprobáltam a Cod5-7-8-akat de nem játszom velük.
  • DarkSector
    User fail-ságot érzek.
    Vettem CODot, nem is egyet. Meg is bantam elegge."
  • Smithwarden
    Megjegyzem mellekesen, hogy erdekes modon pont te voltal hatalmas warezhuszar (CODoknal is) es pont te irogatsz ilyeneket...erdekes.
  • Smithwarden
    Osszevissza beszelsz mar megint. :)
    Atmentel a warez temara, amirol eddig szo nem volt.
    Vettem CODot, nem is egyet. Meg is bantam elegge.
    Ha kiadnak normalis multi demot akkor nem warezolom le, de ha nem, akkor siman, mivel elotte latnom kell egy demot, hogy mit akarnak ram sozni.

Egyebkent megint mellelottel erosen, mivel ahogy irtam engem nem izgat a single, multit meg nem fogok iwneten es es egyeb warez halozaton nyomni, max kiprobalasra. Mar nagyon regen ha tetszik valami, akkor megveszem.
    Szoval nem jott be troll-csocselek-warezos fikazasod.
  • DarkSector
    Ehhez az elmélethez mit szólsz? :)
  • DarkSector
    1szó mint100

Örök vita marad, te abban a hitben élsz hogy én meg akarok mondani frankóságot, ugyanez én szemszögemből.
    Neked is vannak társaid akik osztják a véleményed, meg nekem is.
    Te azt hiszed amit irok zsák utca én is ugyanígy vélekedem az elméletedről.

NINCS IS EZZEL BAJ.
    Csak ird le a véleményed meg a többi és lehet keresni más játékokat NEM KÖTELEZŐ MEGVENNI.

A baj OTT KEZDŐDIK mikor a trollok, csőcselék szart dobálnak, és megjelenés napján elsőként warezolják le a játékot!
    Nekem ez egy okádék viselkedés.
    Biztos az én értékrendszeremmel van baj.

Szóval ahogy te meg a többiek ezt megjelenés napján lewarezolják, sőtt fele társaság meg is veszi majd az annyira biztos hogy az életemet tenném rá.

Ez csak példa, nem rád vonatkozik:
    "Míg mindketten a saját véleményünket írom le, nem én vagyok a kétszínű.
    Nekem annyira nem tetszik a BF, de nem láttál engem még telefosni a topikot, és ajnározni hogy én látom az alagút végét és a sok játékos aki meg kedveli a játék az csak egy vak paraszt."

Itt kéne kicsit kultúrálodni.

De nekem aztán mindegy, ha direkt ez jó nektek.
  • szabii98
  • Fpocok
    Egyetértek.
  • Smithwarden
    A sztorik sztem is jok.
    Pont ezt irtam az elobb is #292-ben: "Van egy jo forgatokonyvirojuk es kesz. Ez jo, a tobbi mar nem is szamit! :D"
  • Prince23
    Pedig a Black Ops sztorija meglepően jó volt, sőt, sztem a COD széria legjobb sztoriját sikerült összehoznia a tréarknak.
  • Prince23
    Az EA reagált a BO 2-re:

“Szegény [Black Ops 2], fáradtnak tűnsz, ki kellene venned egy év szabadságot.“

kontra Medal of Honor Warfighter
  • Smithwarden
    Csillivilli effektekkel elkabitanak mas jatekoknal?
    Az igen. A francba, hu de rossz nekunk. :D
    Nem figyel rad senki sem, csak te latod a fenyt az alagut vegen mindig. Kerlek mutasd az utat mester. :p :D
    Black Ops-tol a CODok jo szarul vannak optimalizalva. Ennyit a csoda 60+ fpsrol is.

Van egy jo forgatokonyvirojuk es kesz. Ez jo, a tobbi mar nem is szamit! :D
    Mondjuk engem a single hidegen hagy regota, inkabb multirol beszelnek, de azt a COD4 ota sikeresen egyre jobban a szakadekba taszitjak. :p

Casual jatekos fogalmat sem latod at teljesen.
    Pont ok szeretik a grafikat felhuzni singleplayernel ugy, hogy szaggasson 10-15 fps-el, de szep legyen a jatek.
    Veled nem sok ertelme van beszelgetni es vitazni mert egy alomfelho lebeg a szemed elott. :)

• DarkSector
    Pontosabban könnyed alkalmi játékost takar.
    Vagyis bemész egy limbo-ba vagy egy verekedős játékba, fociba és mész majd kikapcsolod.
    Míg egy HC egy rpg-ben pl órákat elvan nehezebb játékokkal és mélyebben belemerül egy játékba, vagyis nem instant gémel.
  • DarkSector
    Az nem Causal fogalom alá tartozik.
    Ettől független értem mire gondoltál.

A Causal játékos az aki könnyebb nehézségű játékokkal játszik inkább.

Fogalom max a grafbuzi-ság. :) más finomabbat nem ismerek...:D
  • Prince23
    Én úgy tudtam, hogy a casual: gyorsan végigjátssza az amúgy is szép cuccot egyszer, aztán keresi a másik divatjátékot. A régieket, a foss grafikájú cuccokat elkerüli. csak a mának él, és mindent easy-n nyom le.

vagy netán erre van egy másik fogalom?
    mindig ez volt a gond a casual vs hardcore között... a fórumon így emlékszek
  • DarkSector
    Igen mert félreértitek a causal gémereket vagy te félreértelmezed, ők nem a grafikára mennek.
    Arcade játékok akkor nem léteznének, vagy kinect-move-nunchaku

Én is Causal-kodom mikor pl Limbo-zok.

Nézd meg FB1 motor meddig élt! És most a FB2 motor meddig marad mire jön a FB3? nah ezt várd meg....:D
    Erre értem hogy nem 1-2 év a váltás, csak éppen az DICE most váltott.
  • Prince23
    De figyelek én amúgy :)

De ha azt mondod hogy a COD részek a casual gamereknek kedvez, akkor PLÁNE amiatt kéne javítani a grafikát, mivel ők eleve szép játékokkal szeretnek jáccani. nem úgy mint a régi motorosok (erre írtam a old gamer kifejezést) vagy a hc réteget nézve. nekik mindegy a grafika, csak korrekt legyen. BO-tól kezdve a grafika visszafejlődésnek tekinthető

a casual gamer elé dobnád a "régi" MOH-át biztos 5 perc után törölné, vagy abbahagyná a játszást.
  • DarkSector
    Igen ezt írta nemrég valaki, hogy felesleges lenne ilyen gyakran váltogatni a részeket, de látod van akinek a sok extra megér ennyit.
    Most nem magyar fizetés viszonylatában értem, ráadásul a cod-ot szeretik mert könnyen törhető warez-ban. :)
  • Prince23
    Ennyi :)
  • DarkSector
    Ja bocs.

No, te sem figyeltél!
    Olyat akik 1-2 évente váltanak, ne a váltás időszakát írd le, hanem hogy 1-1 grafikus motor hány évig ment!!!
  • Svenhassel
    Ilyen alapon minek adnak ki új részt? Multizzon tovább mindenki az MW huszonnyóccal és kész, nemde?
    Ja mer ebben lesz távirányítós atomtöltet...
  • Fpocok
    Mass effect1-Mass effect 2.

WOW
  • Prince23
    Én nem old game-t írtam, hanem old gamerek. olvasd vissza még1x
  • Prince23
    30 kép a BO 2-ból....

ez gyenge teljesítmény akkor is, grafban
  • DarkSector
    Mik az old game-ek?
  • DarkSector
    Nem.
    Nem figyelsz, mondom nem nagy szám a grafika, de közel sem annyira szép a mai többi játék, csak azt hitetik el veled mert azt akarjátok látni...csillivillifényekkel.

Valamint cod-nál ezt írtam csak nem figyeltál, a játék ha maga jól szórakoztat, az fps a lényeg, nem hogy 20 fps-emmel hogy csillok az ak-m a multiban mikor szarrá ölnek.