2118
-
#357 Nem is piszkálják...dx11 kezdetektől ott van, csak most hiresztelték el... -
#356 Egy hete meg arról dumált Lamia, hogy ilyen lesz a BO motor, nem piszkáljuk nem látványosítunk, mert az FPS-ek száma nagyon fontos, hogy jól fusson minden gépen. -
#355 Majd kiderül, nincs április 1.-je
ITT van angolul is. -
#354 Jaaaj, melyik írta meg a cikket?
ez kamu, a BO2 DX9 only lesz. -
#353 Adja isten:
"DirectX 11 támogatást kap a Call of Duty: Black Ops II
A Treyarch azt ígéri, hogy PC-n meseszép lesz az új Call of Duty.
Hazudnék, ha azt állítanám, hogy a Call of Duty: Black Ops II bejelentését kísérő trailer láttán egy emberként törtek volna ki éljenzésben a rajongók. A valósághoz inkább az áll közel, hogy egy részük ujjongott, a másik fanyalgott. Futurisztikus FPS? Mindig is ilyenre vágytak. Régi játékmotor? Legalább nem kell gépet fejleszteni. Nem, a szarkazmust nem képzelitek oda, az igazi.
Alapvetően ez a két pont, vagyis a témaválasztás és az új motor hiánya miatt érte a legtöbb kritika a Treyarch csapatát, éppen ezért érezte fontosnak Mark Lamia stúdiófőnök, hogy különböző interjúkban védelmébe vegye "gyermekét".
A Quake III-as alapokra építkező IW Engine legújabb változatát felkészítették a DX 11-es grafikus chipekben rejlő lehetőségek kihasználására, és emiatt PC-n lényegesen mutatósabb, mint konzolokon. További jó hírrel szolgált a csalók kiszűrésével kapcsolatban is. Saját rendszereket fejlesztettek ki erre a célra, hogy megvédhessék az online játékélmény integritását, és a becsületes játékosokat.
A Call of Duty: Black Ops II november 13-án érkezik PC, PS3 és X360 platformokra." -
#352 Mi a baj vele ,nem rossz?
Remélem lesz benne sok kis kütyü . -
#351 Ha nem jelenne meg akkor itt nézhető
-
#350 linkeld. -
#349 Hát ezek a béna robotok szerintem nem igazán kellenének bele. Legalább néznének ki valahogy. -
gosumofo #348 deus exet zenében, színvilágban és gépi ellenfelekben is ellopták :DD -
#347 nagy szar volt a bemutatója :) be se linkelem -
#346 A bajnokok ligája döntő félidejében új trailert mutatnak majd be! -
#345 Friss infó -
#344 Jó játékot jó pénzért...:D -
#343 No comment... -
#342 Hogy lehet ennyit beszélni a semmiről. 0 információ tartalma van, max annyi, hogy lesznek zombik. -
#341 -
#340 grafika szokásos. :DD
-
#339 :D
a lényeg hogy eddig kibírtad. :D -
#338 frusztráló egy játék, szal elég is volt az a kis idő :D -
#337 Persze nem fog vele mindenki játszani ahogy eddig sem, de én nem aggódom érte, lesz elég játékos a multiplayerben most is, és fog fogyni néhány példány.
99%-ra merem állítani a trailer alapján hogy ha vannak is benne még mindig a háttérben gyengébb textúrál (melyik játékba ne lenne) szebb lesz mint a BO...vagy akár az mw3. -
Hellsing47 #336 hát ezzel már egy kis ideig sem :D -
#335 Elég az, egy ideig...nem? :) -
#334 DEUS EX HUMAN REVOLUTION -
#333 társasággal el lehet vele szórakozni egy ideig
trailer zenéket mindig eltalálják egyébként, mostani is jó
-
#332 Pár hét? Komolyan? Én a BO multit fél óra után töröltem, mikor tavaly először volt a free weekend. -
#331 Ja értelek, én sem az fps játékokat teszem a vásárlólistám elejére. :) -
#330 próbát megér, de ezt megvenni már nem fogom -
#329 Ja értem, csak mert láttam írtad hogy nyomod majd a multit azért, akkor ezekszerint mégsem annyira rossz nem? -
#328 régebbi iw-s codokkal nincs bajom -
#327 Ezekszerint mégsem szar a cod. -
#326 valóban így van
azt hittem, hogy mw3 milyen jó, aztán pár hét játszás után rájöttem, hogy fos
black ops esetében 1 hét is elég volt és mentünk vissza régebbi codokra
ez a black ops 2 arra lesz jó, hogy single playert végigvigyem és alteron játszak vele egy kicsit -
#325 nektek ilyen az életetek?
-
#324 -
#323 Az érdekes. Kapásból a Tribes: Vengeance jutott eszembe, ami oda-vissza két idősíkba és 3-4 karakteren keresztül meséli el a történetet. -
Reg5 #322 Aha, viszont 2 idősíkon fog játszódni. -
#321 Ha jól olvastam talán a BO főszereplőjének a fiával leszünk? 40 évvel a BO után játszódik. -
Reg5 #320 Azt mondják, hogy történetileg az első BO közvetlen folytatása. -
#319 :D -
mester1987 #318 Hehe, az jó lenne. Csak ne az Activisiontől xD