Nem létezhetett élet a Mars felszínén
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ezt nem csak én mondom, a kutatás vezetõje is azt állítja, hogy ásni kell a következõ misszióban. Ha nekem nem is, neki remélem hiszel, hiszen õ a szakértõ. :)
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
Az elmélet szerint lehetnek még vulkanikus aktivitásai a Marsnak, csak persze már nem olyan erõsek, mint a Földön (pl aktív vulkánok). Viszont ez lehetõvé teheti a jégtakaró alatti élet fejlõdését, amit mi sajnos még nem tudtunk megfigyelni.
Ez persze sci-fi-nek hangzik, de maga az elmélet megáll a lábán, bármelyik aktív, vízzel rendelkezõ bolgyóról is van szó.
ezt gondold át újra. Eléggé lerontja a szavaid hitelét, ha olyasmivel támasztod alá, amirõl tíz másodpercnyi kereséssel bizonyítható hogy nem igaz."
Ja, nem is találtak semmit, egészen addig míg durván ~23 éve egy merülés során nem találtak pár víz alatti, hidrotermális kürtõt (ne keresd, ezeket találtak már 1977-ben, csak nem mélytengerit). A környezetében pedig dúlt az élet;)
Na most ezekbõl levezetni a Mars történelmét évmilliárdokra visszamenõleg elég ügyeskezû tudósokra vall, vagy csak nagy önbizalmúakra.
De végül is ha az USA le akarja zárni a Mars kutatási programjait lesz mire hivatkozni, függetlenül attól, hogy ezek a kijelentések igazak, vagy nem.
<#papakacsint>#papakacsint>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Fõleg, ahogy alant mondták, a talaj alatt még nem kutattak. Ki tudja, mi van ott.
Gaming is believing.
Neked, de az emberiségnek annál kevésbé!
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Másik, hogy mit kéne még jobban megismernünk a Földrõl, hogy máshol is életet kereshessünk? nem értem mire gondolsz ez alatt...
Lehet hogy atverik oket, volt mar ilyen.
<#nyes>#nyes>
Az, amit a környezetvédõnek látszó barmok mûvelnek, az nem elmélet! A sínekhez önmagukat láncoló elborult agyú emberiség-gyilkosok nagyon is valósak.
A "dugódíj" sem elmélet lesz majd ha lekopasztják rólunk az utolsó filléreket is, amit a téli fûtésre raktunk félre.
Részemrõl ezt a vonalat befejezném, mert off.
Ha a Titán a Föld pályályán keringene, már nem lenne légköre.
ezt gondold át újra. Eléggé lerontja a szavaid hitelét, ha olyasmivel támasztod alá, amirõl tíz másodpercnyi kereséssel bizonyítható hogy nem igaz.
往前看同志
Mi az, hogy normàlis? A Titàn is rendelkezik lègkörrel.
往前看同志
mindamellett éppen az éhenhalás felé csapatunk itt is, szóval hála istennek nem fenyeget a veszély, hogy megszálljuk szegény szomszédot.
a cikkhez annyit, hogy szerintem azért elég bátor olyanokat kijelenteni, hogy a "mars egészére" meg "5000 év". persze nyilván nagyon jól alátámasztott kijelentés, de épp nemrég találtunk tök új életformákat a kicsit alaposabban ismert földön is. szóval ezt 15 mûholdból meg 7 távirányítós autóból így kijelenteni kicsit merész az én józan belátásom szerint.
A Mars túl kis tömegû ahhoz, hogy normális légkört sokáig meg tudjon tartani. A napsugárzás sem túl erõs, ami az élet kialakulásának feltétele. Persze, ha tényleg máshonnan jött az élet, ahogyan a pánspermia elmélet állítja, akkor ez utóbbi 2 megálapítás nem mérvadó. (Én nem nagyon hiszek ebben a pánspermia dologban)
Az, hogy a Marson nem találtak életet, számunkra inkább jó, mint rossz. Nem lesznek a szokott disszonáns hangok a civilizáció-ellenesek részérõl, hogy ó jaaaajj vigyázzunk az ottani környezetre, tilos legyen odamenni! Meg hogy összefertõzzük a Földet... aztán végül megtiltanák a Mars megközelítését.
Sajnos, már jól ismerhetjük ezeket a figurákat és ezeket a hangokat.
Így viszont mehetünk.
Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)