Túl bonyolult lett a Linux

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mousee
De, egy 1024*768as kijelzõn 1080p videót szoktam nézni nap mint nap.
360p szépen megy rajta, nekem laptopon többre nincs szükség. Ha nagyot akarok, akkor ott a nagy gép a fullHD monitorral.

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Molnibalage
1080-as videó lejátszása is? No, azt megnézném.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Más rendszert is kockák tákolják/csinálják, csak nem mutatják meg, hogy mit csináltak és többet is kérnek érte. A flashplayer például nem verné agyon a gépet vagy legalábbis az egyik magját, ha belenézne még jópár szem és adná az ötleteket, megoldásokat az optimalizálásra.
Most, hogy a válság a nyakunkon, meg lehetne spórolni elég sokat, hogy nem kell annyit programra, meg gépújításokra költeni, bár kiadási ösztönzõerõnek még mindig megmarad az energiatakarékosság és a mobilitás növelése. Most úgyis ennek van itt az ideje.

mousee
Tévedés, azt ismerte be, hogy õ szereti tákolni a rendszert.

Az MS támogatja õket szerverfronton, hálózati kütyükön olyan szintû az elterjedtsége mint desktopon a windowsnak.

Asztalin pedig szép lassú megfontolt csiga tempóval araszol fölfele. Lehet itt jönni a jó öreg 1%-os statisztikákkal, de igazából a retket nem érdekli. Én rengeteg embert "térítettem meg", amiben a térítés abból állt, hogy ránéztek a laptopomra, megtetszett nekik, kipróbálták, és ez maradt. Persze nem mindenki, de 10bõl 8an kb.
Nálunk a család szinte teljesen pingvin orientált, nagyszülõk (családi gép), apám(üzletember), anyám(ingatlanok területe), párom(kommunikáció szakos bölcsész) linuxot használnak teljes megelégedettséggel.

Én szeretek szöszmötölni a gépekkel, ez a hobbim, a munkám is részben.

Ettõl függetlenül nem tartom magam hatalmas linux fannak, egyszerûen szeretem használni, bütykölni, és meglepni az embereket azzal, hogy egy p3 700mhz-es gépen 256 rammal (jelenlegi laptopom, nekem bõven elég, openttd, office, jútúb minitúbbal, zene, videó teljesen hibátlanul megy rajta) mi mindent lehet csinálni.

Üzemeltetek kisebb irodákat is linux alapon (szerver és desktop egyaránt), és teljesen elégedettek a felhasználók vele.

A linux tök jó, és ha bonyolult, hát, na bumm, bonyolult 😊
man kernel 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

A Linux feltalálója is elismerte, hogy a rendszer csak ultrakockáknak való tákolni, röhögnöm kell 😄

LZ forever

← ElőzőOldal 4 / 4