327
-
#47 Igen, teljesen új sztori lesz. Olvastam még egy hete, hogy árulják a házat, ahol forgattak. Vagyis a ház is más lesz, ergo a szereplők is. -
Ironman2 #46 Az jó lenne -
#45 A mostani szellemek is eltűnnek teljesen más lesz? -
#44 Én úgy tudom új történet kezdődik,új szereplőkkel, a házas lezárul az eheti résszel -
#43 Fú, de várom az évad befejező részét! Hatalmas sorozat ez a 11. rész kajak oda fagyasztott a monitor elé!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Így, hogy a muter is meghalt a csaj is halott mi lesz majd a 2. évadban? Fater is megöli magát és jön egy új család? Nincs még erről semmi hír? -
#42 Akkor még eddig volt kiírva, sorry :) 12 részes lesz :) -
Ironman2 #41 De hiszen már van 11.része is.A születés a címe.Sejtem miről fog szólni,csak megvárom a magyar feliratot -
Ironman2 #40 Ja.Jó szar lett.Én nem erre számítottam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most minek kell mindenkit szellemmé változtatni? -
#39 eléggé adja ez a sorozat -
#38 Tyűű 1x10! Tettek bele egy kis kinder meglepetést! -
#37 Tetszett ez a resz elegge.Kiveve amit leirtal az nem:( -
#36 1x09
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Basszus, nem hiszem el, hogy bele kell keverni ide is ezt a szart már... Eddig annyira jó volt a sorozat, zseniálisabbnál zseniálisabb, erre a rész végén előjönnek ezzel a pápa, meg isten, meg ördög, meg antikrisztus nemzés baromsággal. Ha ezt továbbviszik, porig rombolják a sorozat eddig felépített remekművét. Áhh... -
#35 Persze, az ősz egyik legjobbja az újoncok közül. -
Ironman2 #34 Lesz benne érdekesség bőven,még csak most jön a java.Bár több ijesztgetős elemet is berakhatnának. -
#33 En kellemesen csalodtam benne.Erdekes,neha nyomaszt marmint engem. -
csubakkamuki #32 ez jó sorozat? már egy ideje szemezgetek vele, de még nem volt akaraterőm megnézni! -
#31 Nagyon odafigyelhetsz Már az első részben megemlítik őket. -
#30 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eddig is volt csak most tudtuk meg, hogy haltak meg! -
Ironman2 #29 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na most már lesz 2 homár szellem is,a 8.rész után.ASD?ASDA_SDADAA?SDD -
Ironman2 #28 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem már az rémlik hogy itt mindenki szellem a házban.DDD
-
#27 jha tenyleg.bocsi myepisodes nem irta ki az utolso 3 reszt:) de mostmar kiirja -
#26 ??? 10 részes az évad
23/Nov/11 Rubber Man
30/Nov/11 Spooky Little Girl
07/Dec/11 Smoldering Children -
#25 Hatalmas sorozat, nagyon megszerettem.Sajnos jovoheten utolso resz:( -
Ironman2 #24 AD?_DSAA?_S_A:?SD?:AS
7.része is jó volt. -
Ironman2 #23 Nem beteg,csak elvont egy kicsit. -
#22 kegyetlenül beteg ez a sorozat, imádom:D -
Ironman2 #21 DDD
Jó lett a 6.része is.Ez a piggymen story beszarás,akkora poénnal a végén mint az állat! De nem lövöm le a poént. -
Ironman2 #20 Már van felirat az 5.részhez is a feliratok.infon -
#19 mostanában kicsit lemaradtam a sorozatokkal, most néztem meg az elmúlt 3 részt.
szép lassan azért adagolják a ház múltjáról az infokat, meg azért érdekes dolgok derülnek ki.. nagyon bejön továbbra is az egész, kezd egyre betegebb lenni a sorozat..:D -
Ironman2 #18 Na jól van.Tényleg jó volt,főleg a vége.Bár az a két homi nem kellett volna a történetbe.Kiváncsi leszek a következőre.Amúgy itt ki az élő egyáltalán? DDDD -
Ironman2 #17 Van már hozzá felirat? Mert tegnap még nem volt -
#16 a 4. rész még jobb ;) -
Ironman2 #15 Jó volt a 3.része is.Hirtelen sok téma nyitva maradt.DDDD -
Ironman2 #14 Én ma hajnalban néztem meg az első 2 részt.Igen érdekes,de eléggé beteg egy sorozat.Bejön,mert kiváncsi vagyok a folytatásokra.Jessica Lange már eléggé megöregedett.Emléxem rá a Postás mindig kétszer csengetben mekkorát alakított -
#13 Akit érdekel magyar felirat a 3. epizódhoz!
>>Klikk ide!<< -
#12 Szerintem is baromi jó, meg hangulatos. -
#11 pff ez a sorozat nagyon átjön 3 rész>>
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kiscsaj olyat kapott lapáttal picit szakadtam a röhögéstől:D:D Amúgy awesome volt így egybe az egész:D
Nagyonadja. -
#10 most néztem meg a 2 részt, jó volt.. remélem tartani tudják a színvonalt. -
0oldman #9 Nem rossz, nem rossz!
Nekem csak a Tate gyerek nem jön be ezzel a halálos világ szemléletével és a Violet is elég furcsa csajszi, de olyan jó ránézni! :) -
KaBuTo666 #8 2. rész jó volt...