327
-
#87 Ez a második rész is kib jó lett, eddig üt az évad! -
PiciEri #86 Sziasztok! Most találtam meg a topicot, még új vagyok. :)
Nagyon tetszett az első évad, elég beteg volt, és a mostani is elég jól indult! Örülök, hogy nem vitték tovább az első évadot, így teljesen új dolgok lehetnek az előtérben. Még mindig tetszik a jelen és múlt összemosása. -
Ironman2 #85 Én ezt máshogyan szoktam megoldani -
#84 Az durva lenne, ha ennyire belemennének a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!UFO-s
dolgokba...
Ebbe amúgy bele se gondoltam.. :D -
#83 ezt a sorozatot azért szeretem mert minden perce számomra nyugtalanító elemekkel van megtöltve ami egyfajta nyugodtságot generál bennem. Ennek van értelme? :D -
Ironman2 #82 Elég beteg egy sorozat,de én az előző évadot a szereplők miatt szerettem,nem a történet miatt.Teljesen összekuszáltak benne mindent rendesen.Remélem ez még bonyolultabb lesz
A végén úgyis kiderül hogy mindenki ufo,nem lesz nehéz rájönni előre.Ezt csak én feltételezem. -
#81 jaja, olvastam.
megszoktam várni az ő feliratát mert pár napot kibírok, de több mint 1 hetet már nem:D -
Ironman2 #80 Igen,pont azért nem azt szedtem le.Amúgy Barta József úr szokta csinálni hozzá a "hivatalos" feliratot,csak most nem ért rá,mert elutazott.Irta. -
Ironman2 #79 Jessica Lang még mindig jól adja magát,de Peter Evansot miért kellett újra berakni? Nem bírom a nyálas pofáját neki.Látszik hogy ezt is inkább a hölgyeknek gyártják -
#78 van egy másik felirat a magon azt rakták ki elébb, az tele van félrefordításokkal meg értelmetlen mondatokkal. -
Ironman2 #77 Ez a legjobb hozzá,mert benne vannak a szópoénok is,és teljesen ugyanazt adja vissza mint amit mondanak.Ennél a sorozatnál pont a szöveg számít a legjobban -
#76 ez egész jó szerintem.
mondjuk én egy másik felirattal néztem meg ami katasztrófa volt, de mondjuk annyira tudok angolul szóval nagyjából értettem mindent. -
Ironman2 #75 Pontosan:
American.Horror.Story.S02E01.HDTV.X264-LOL
ehhez jó az elöbbi felirat -
Ironman2 #74 Van
http://data.hu/get/5706839/American.Horror.Story.S02E01.720p.HDTV.X264-DIMENSION.srt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
én a magról szedtem le HDTV_x264_LOL
annál van magyar felirat,amúgy a Dimensionhoz is jó
-
#73 Elindult a 2. évad? Az elsőt nagyon szerettem! Van már felirat?
Bannernak?
-
#72 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jah azt el is felejtettem, hogy amikor kísérletezett Kit-en a doki, akkor őt is földönkívülinek látta, viszont ő meg kiszedte belőle azt a fém robot bogarat... vagy vajon még az is hallucináció lett volna?! :D -
#71 Kibaszott jó volt, nem értem hogy junkien pl hogy kaphatott csak 7/10-et :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, először így gondolkoztam még a legelején amikor jött a fény, hogy ez valószínűleg UFO lehet, de gondoltam csak nem rakják bele a sorozatba őket...de aztán úgylátszik mégis... :P Én csak örülök neki, 100x jobban érdekel mint a vámpíros/szellemes sablonstoryk, viszont én is nagyon remélem, hogy ez nem csak képzelgés, és valóban megtörtént :P Bár ilyen téren kicsit szeret játszadozni az emberrel a sorozat, hogy nem tudod hogy most mit hihetsz el tényleg :D Majd kiderül... -
#70 Nagyon ott volt! -
#69 Kurva jó volt, nekem nagyon bejött.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az ufós szál különösen tetszett, remélem nem csak képzelgés/hallucináció lesz, hanem actual aliens :D Végül is azt mondta Murphy, hogy vámpírokon kívül bármilyen horror lény benne lehet a további évadokban, nem csak szellemek :) -
#68 Az első rész megvolt már mindenkinek?
Elég beteg lesz ez az évad is. Kissé zavaros volt az első rész, hirtelen belecsaptak a közepébe, úgy, hogy a karakterektől még igazából semmit se tudunk, de nekem tetszett. -
legutóbb promo
ez nagyon beteg lesz:D -
#66 még több plakát -
#65 -
#64 promok -
#63 Elvileg október. :) Rohadtul várom már, kíváncsi leszek... tuti nagyon beteg lesz ez is majd :D -
Ironman2 #62 Mikor indul? -
#61 A 2. évad címe American Horros Story: Asylum lesz.
Szereplők: Jessica Lange, Sarah Paulson, Evan Peters, Lily Rabe, Zachary Quinto, James Cromwell, és Joseph Fiennes
Nem rossz szereplőgárda.:)
-
#60 Jessica Lange állandó szereplő lesz az American Horror Story 2. évadjában is, de teljesen más karaktert fog alakítani, mint az 1. évadban. A többi főszereplőt pénteken jelentik be.-sorozatjunkie -
#59 Az American Horror Story 2. évadjára valamilyen kapacitásban vissza fog térni Jessica Lange, viszont a Harmon-család tagjai nem. A sztori a keleti parton fog játszódni egy “horrorintézetben”.-sorozatjunkie -
#58 -
Ironman2 #57 http://vod.fxnetworks.com/watch/ahs -
Ironman2 #56 Nagyágyúk sorozatban is szerepel az ürge,tegnap volt a tv-ben -
csubakkamuki #55 végig is néztem! :D a vége elég gáz lett, de mégis volt benne vmi jó is. 2. évad egy teljesen másik család.. ? várom már! :D -
csubakkamuki #54 már rájöttem.., most tartok a felénél.. :D -
#53 csak nézzed tovább, gecijó sorozat -
csubakkamuki #52 Mondhatsz akármit.., de most nézem a 3. részt és már ott rájöttem egy két dologra amit előtte nem mutattak, szal ez így kissé gyors feltevés volt, nem? -
KaBuTo666 #51 buta vagy -
csubakkamuki #50 Én most néztem megy 2 részt.. hát az elsőről nem tudtam eldönteni, hogy most jó vagy nem..! a második már inkább megfogott! bár még itt sem érzem olyan erősen, hogy megfogom nézni az évadot! Bár tény, hogy itt elgurult a gyógyszere aki ezt kitalálta és véghez vitte! Mondjuk a történetet talán soha nem fogom rendesen megérteni, hogy miért is tűnik fel ennyi ember abba a házikóba.. :D -
#49 American Horror Story - Infomorzsák a folytatásról -
Ironman2 #48 Jah.Szépen lezárult az egész.Azért biztos feltünnek majd a régiek is az új epizódokban.Már várom a trailert