327
-
Ironman2 #167 hehe,komolyan mondom beszarok.most néztem meg a 6.epizódot,tiszta kabaré az egész
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
fejszés összejött a végén Fionával,szép kis páros lesz majd.D
a Madam Delphivel mi van? nem szerepelt ebben a részben,pedig Fiona odáig volt érte.KIT Walker alakja (Evan Peters) meg tiszta röhejes,igazi frankenstein szörny lett belőle.Nekem Zoe Benson (T.Farmiga) karaktere a favorit,miatta is nézem a sorozatot.
Egyedül ez az állandó gyilkosság/feltámasztás lesz egy kicsit unalmas.Most visszahozták Madisont is ráadásul.Jó kis csavarok lesznek még itten.
-
#166 Fasza, mehet be. -
Ironman2 #165 ez ugyanakkora méretü mint ami a bannerben van,ha nektek megfelel:
-
Ironman2 #164 LOL,eszméletlen jó az évad,3.résznél tartok még,és nem okoz csalódást.jó volt ez a boszorkás témaválasztás.bannert amúgy le kéne cserélni az új évadra -
#163 3x04 aztakurva a vége -
#162 jó rész volt :D -
#161 Számomra az 1. volt a legjobb.
A 2.-nak nagyon megörültem, de hiányérzetem volt.
Túl sok mindent akartak és nem hoztak ki mindent.
(sorozatgyilkos régen meg most, ördög, démon, ufók meg zombik) mindenből kaptunk egy kicsit de valahogy nem eleget.
Ez a 3. eddig nagyon nagyon jó, csak remélem nem esnek bele a régi hibába hogy sokat akarnak de igazából nem kapunk eleget. -
#160 Nekem is, sztem az volt a legjobb eddig. -
karajjj #159 nekem speciel az előző szezon jobban tetszett, bár ez sem rossz, de jobbat vártam, mert elég magasra tették a mércét -
#158 Ez komoly egy beteg rész volt.
Remélem Madison visszatér valahogy. -
#157 kezd egyre betegebb lenni az évad :) -
#156 Igen. -
paly90 #155 lenne egy kérdésem
1. évadot elkezdtem nézni, 8 részig jutottam ,de valamiért abbamaradt....pedig tetszett
2. évadot nem láttam
elakarom kezdeni a 3. évadot
tudom, hogy elvileg nincs semmi összefüggés az évadok közt ezért bátran elkezdhetem úgy hogy majd a másik kettőt ezután nézem meg??
vagy ezzel párhuzamosan?? -
#154 Láttam mindkét évadot is mindkettő eléggé tetszett. A második egy kicsit jobban. Kíváncsi leszek mit hoznak ki ebből a harmadikból. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Volt egy-két dolog ami kicsit fura volt, néhány klisé szerű dolog(pl.: amikor megjött a csajszi a házba és MUSZÁJ volt megijeszteni kicsit erőltetett volt szerintem), meg a vörös hajú öreg asszony amikor először megjelent olyan idegesítően alakított. viszont a dagi fekete csaj rohadt vicces, úgy érzem ő lesz a kedvencem. Jónak ígérkezik. Kíváncsian várom a folytatást. -
#153 Elég jó volt a premier. Ez nem egy bűbájos boszorkák lesz.:D -
karajjj #152 valószínű, hogy rossz feliratot töltöttél -
#151 mivel tudtam hogy egyszer véletlen letöltöttem a s02e01 részt, most elővettem és szedtem le hozzá feliratot, de kb 5perc után van az a rész amikor azt is mondják ami a felirathoz illik. Valamit nem is mondanak, de felirat van hozzá, vagy tök mást mondanak. Több verzió is van? -
#150 Jött még egy
Amúgy a második évad szerintem is jobb volt, mint az első. Bár a vége felé picit mintha összecsapták volna. -
#149 Harmadik évad első teasere:)
-
#148 köszi, akkor lehet mégis nekiállok :) azt tudom hogy nincs sok köze az első évadhoz, a szereplők nekem nagyon bejöttek, nagyon jól játszottak szerintem :) -
KaBuTo666 #147 2. évad még jobb is, sőt kurva jó. úgy hogy az ismerősöd birka, b*sz le neki egy tarkósat. -
pauly #146 Szerintem is jobb a 2. évad -
karajjj #145 Rosszabb? :D A másodiknak annyi köze van az elsőhöz, hogy ebben is feltűnnek ugyanazok a színészek, semmi más. Rohadtjóra sikerült a második évad, végig van benne feszültség és tele van fordulatokkal. -
#144 Hali !
Megnéztem az első évadot és elég vegyes gondolataim vannak vele kapcsolatban, évadzáró sem volt nekem olyan hűha. Egyik ismerősöm már meg se nézte a második évadot mert azt olvasta, hogy az rosszabb. Az lenne a kérdésem azért megéri később nekirugaszkodni, vagy tényleg nem sikerült valami jól a második évad összességében? -
#143 tv.comon 2014 october van, de akkor ezek szerint elírás -
#142 bebaszna:D időn ősszel -
#141 Ez a sorozat most komolyan 2014 októberében jön új résszel? -
Ironman2 #140 It's Official: Frances Conroy, Taissa Farmiga to Return for American Horror Story's Third Season
NA ennek örülök!!
http://tvline.com/2013/02/07/american-horror-story-season-3-cast-taissa-farmiga/ -
PiciEri #139 hát a vége, hogy mit jelentett az a monológ a végén..mert az a verzió, hogy csak kitaláció az egész, sztem több sebből is vérzik... -
#138 Mi nem volt egyértelmű? -
PiciEri #137 :D annyira köszi :)) -
#136 Néha tényleg nehéz megállapítani, de most ott volt vége, mikor a 40. perc körül elkezdték kiírni a készítők neveit. -
PiciEri #135 hmmm..lehet. hogy én vagyok túl hülye, de nekem nem volt teljesen egyértelmű a vége... :( -
karajjj #134 csak úfoszomdisnácissorozatgyilkosospszichopataördögűzős -
#133 szerintem meg pont elég volt.. ez nem a nulladik tipusu találkozások sorozat :) -
karajjj #132 hát, én az ufós dologtól többet vártam volna... -
#131 Zseniális volt gyerekek! -
#130 hát anno az 1. rész után nem gondoltam volna, hogy ilyen nagyot fogunk ugrani az időben:D az elején kb fogalmam se volt, hogy ezt a sok szálat, hogy fogják összehozni és végül lezárni, de jól megoldották.
nagyon jó volt ez az évad, még jobban tetszett mint az első. ez simán 9/10 volt. várom a 3. évadot, remélem jessica lange szerepelni fog abban is. -
KaBuTo666 #129 -