327
-
PiciEri #127 :) okéoké nem mohózom akkor, de olyan fura lesz, hogy utána megint nem lesz semmi. Egyébként tényleg érdekel, hogy fejezik be ezt az egészet, mert egy csomóan kihulltak a sorozatból -
#126 -
KaBuTo666 #125 Ne legyél ennyire mohó! :D -
PiciEri #124 Már csak 1 rész van? nem kettő? -
karajjj #123 én abban bízok, hogy kibontják a Kit féle szálat is és megtudjuk, hogy miért éppen Ő -
#122 egy kicsit ugrottunk az időben..
az utolsó rész nagyon durva lesz:D -
#121 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tényleg maradt őrült az utolsó részre is, Mr Harmon :D -
#120 áá, ez a főcím vagy mi a szösz nagyon beteg, a zene is nagyon eltalált, már ettől a frász jön rám néha :) -
#119 Basszus ez a 11-es rész megint odavágott!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elég gyorsan hullanak a szereplők, előző részben Arden meg Mary Eunice, most meg Thredson :O És még két rész hátra van baze. -
#118 második évad jobban bejön... eddig nagyon jó, már várom a befejezést. -
PiciEri #117 sztem ne aggódj, biztos lesz ebből is valami okosság :) ;)
btw nekem a táncolós mulatozós rész kifejezetten tetszett, mosolyra fakasztott :D -
#116 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bakker, ne már! Hullanak a leggonoszabb karakterek. -
#115 első évadot nézem: A doki miért viselkedik ugy mint aki nem ütötte le egy lapáttal a kis ribancot, Haydent? Felesége már gyógyóházban van, ez meg ugy csinál mintha ő nem látna semmi furát... nem értem... -
#114 már azt hittem az ufo szálat elfelejtették, de nem szerencsére.
kurva jó rész volt tényleg, ahogy eddig az egész idei évad az.:) -
KaBuTo666 #113 Szerintem is fasza az évad. :D
Pedig hogy fostunk az első évad végeztével, hogy el ne szúrják a második évadot, de eddig mind1ik rész ütött. :D Már várom az utolsó részt, remélem nagyon ütni fog. :D -
#112 Azt a büdös, mi rész volt már megint ez a 8-as . Zseniálisan kurva jó az évad :D :D -
#111 Legjobb, legerősebb őszi sorozat, ez nem vitás :) -
karajjj #110 aztakurva dekemény volt a múltheti rész is :D nem is tudom már, hogy hova lehetne ezt még fokozni... -
#109 3. évad berendelve! -
#108 akkor én is rosszul tudtam, mert én 12-re emlékeztem. -
karajjj #107 most nézem, hogy imdb-n, viszont 13 van, akkor én kérek elnézést -
karajjj #106 tv.com-on összesen 8 részesre van írva az évad -
#105 hát azért még van hátra 8 rész, az nem olyan kevés:) -
karajjj #104 ubazmeg, a 4. is durva rész volt, kár, hogy ilyen kevés van hátra... -
PiciEri #103 azaz :D -
:D -
#101 :D -
PiciEri #100 a teljesség igénye nélkül mától a Dominique a csengőhangom :DD -
karajjj #99 jól láttad :D tényleg az volt -
#98 milyen agymenés ez a sorozat. ebbe tényleg minden van:D:D
kurva jó rész volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor jude nővér kereste a szökésben lévőket jól láttam, hogy egy ufo jelent meg vagy csak behaluztam?:D -
#97 : ) -
karajjj #96 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ebben a sorozatban minden van, ami már volt horror filmben. Hatalmas, hogy belesűrítették az űlényeket, az őrült orvost, a mutáns zombikat, az ördögűzést, a darabolós gyilkosokat és mindent, amit csak lehetett... :D -
#95 Azt a kurva Brutál jó volt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A cold open is tetszik ezzel a tematikával, hogy a jelenben játszódik, kár, hogy ilyen rövidek :) De ott is kíváncsi vagyok, mi lesz a vége. Durvulás van ezerrel :D -
#94 A harmadik is adja, ez egyre durvább :D -
PiciEri #93 szerintem is izgibb volt :) -
#92 szerintem meg ez jobb volt mint az 1. rész:) -
#91 Hát nekem ez a 2. rész nem jött be annyira, de semmi gond. Várom a következőt. -
#90 S02E02 Magyar felirat! -
#89 Van már magyar felirat? :) -
PiciEri #88 Igen, ez az ördögűzős jelenet zseniális volt, nagyon tetszett, meg a mutáns is az elején, minden szuper, kellően beteg és lefoglalja az embert :))