327
5eq9r8niqvvconjrhm8i.jpg
  • zaki
    En most kezdtem el nezni a sorozatot, nekem nagyon bejott a pliot... Remelem hasonlo lesz a folytatas is... Ez a hazvezetono, meg a Jessica Lange eleg parak a dawnkoros gyerekkel egyutt :D Regota terveztem elkezdeni a sorozatot, de a 4. evad promoja miatt nem vartam tovabb :D

+fav
  • Ironman2
    Hárommellű nő már van a valóságban is,miért nem azt szerződtették le? DD
  • KaBuTo666
  • 6unn3r
  • KaBuTo666
  • 6unn3r
  • Ironman2
    http://www.origo.hu/teve/20140614-sarah-paulson-ketfeju-not-jatszik-az-amerikai-horror-story-negyedik-evadjaban.html
  • 6unn3r
    Kicsit késve, de pár hét alatt bedaráltam mind a három évadot. Megmondom őszintén nem ilyenre számítottam.

1. évad - Szellemház
    Örökzöld téma a kísértet járta ház, mégis egy eddig idegen, teljesen szokatlan módon közelíti meg a haunted house fogalmát. Az igazság az, hogy nem tetszett. Rettegést vártam, de nem kaptam. Nekem túl sok volt a csavar, túl sok volt a karakter, szerintem agyon lett bonyolítva. Bár ettől lett tartalmas az a 13 rész, de sokszor soknak éreztem. Néha hiányoztak az üres járatok. Némiképp zsúfoltnak éreztem magát a cselekményt. A karakterek sem fogtak meg, kivéve Jessica Lange, aki szenzációsan játszott. Továbbá rendkívül idegesítő volt, hogy a azt se tudta az ember ki szellem és ki nem. Bár nyomasztónak mindenképpen nyomasztó sorozat, a legbetegebb mégis talán az intro. Ahogy összevágták a képeket meg azt a kurva zajt alá....nagyon beteg. A vége viszont úgy lett elbaszva, ahogy azt elbaszni illik. Mint említettem nem fogott meg a sorozat, de ezzel a lezárással még adtak a szarnak egy nagy pofont.

2. évad - Elmegyógyintézet
    Bár eléggé szkeptikus voltam az első évad miatt, a leírás alapján biztatóbbnak tűnt az új téma. Már az első résznél éreztem, hogy ez merőben más lesz. Kicsit tartottam a visszatérő színészektől, hogy miként fogom tudni őket elfogadni új karakterekben, de aggodalmam alaptalannak tűnt. Ebben is úgy érzem, hogy összezsúfoltak mindent, telepakolták szereplőkkel, viszont sokkal élvezhetőbb volt. A nyomasztó hatást fokozni is sikerült, illetve a klasszikus horror/thriller/sci-fi témákat egész különös módon mixelték össze. Gondolok itt a kicsit Bőrpofa, kicsit Hannibal Lecter beütésű sorozatgyilkosra; a Viharsziget szerű elmegyógyintézetre; a Dr Moreau féle orvosra és a negyedik típusú találkozásokra. Jessica Lange ebben is hibátlanul oldja meg a feladatát, ahogy az egész színészi gárda teljesítményét is jobbnak találom az elsőhöz képest. Néhány szálat nem értek, illetve néhány kérdés számomra nyitott maradt, de ettől függetlenül baromira élveztem. Mindenben felülmúlta az első évadot.

3 - Boszorkányok
    Ez botrány volt. Hiába érdekes ez a téma is, egyáltalán nem jött át. Igazából a fiatal szereplők miatt nekem inkább volt ez valami Tuti gimis bűbájos boszorkák egyveleg némi vérrel színesítve. Még a nyomasztó hatását is elvesztette, súlytalannak éreztem az egész cselekményt. Egyes karakterek szerepe pedig egészen röhejes volt. És sajnos ezt már Lange se tudta megmenteni. Alig vártam, hogy vége legyen, rendesen szenvedtem. Egyedül a lezárásra tudom azt mondani, hogy magához a sorozathoz képest elég jó volt. Az utolsó rész többet ért, mint az előző 12 együtt.

Szóval sorrendben nekem a második évad volt a csúcs, de az nagyon. Utána a 1., illetve 3. Ha jól tudom a 4. széria cirkuszi témában fog készülni, amiből akár még jó is kisülhet, ha eleresztik a fantáziájukat.
  • ForzaInter
    A 2 nekem is jobban tetszett, eddig az volt a csúcs.
  • KaBuTo666
    Nekem a 2. évad picivel jobban tetszett...De nem vagyunk egyformák. :) Szerintem ebből a boszorkányosból jót hoztak ki, nekem se egy kedvelt műfajom.
  • ForzaInter
    Lesz az már biztos.
  • Tikal #196
    szerintem az évadok minősége is követi az évadok sorrendjét, első évad volt a legjobb....nagyon remélem hogy a negyedik évad megfordítja az irányt. Egyébként van már valami hír, hogy lesz nem lesz, mi lesz? :D
  • KaBuTo666
    Nekem tetszett ez az évad is, de az első kettőt nem űberelte. Nehéz is lesz...
  • Tikal #194
    ugyanezt gondolom én is.. szomorú vagyok, hogy eltűnt a horror a sorozatból, semmi rettegés nem maradt... az évad elején még talán volt egy két jó rész, de nagyon hamar unalmas lett ez a boszorkányosdi...
  • ForzaInter
    bántóan középszerű évad volt. sok szállal és karakterrel semmit sem kezdtek vagy ha kezdtek azt is hamar lezárták.. ezzel az évaddal pedig a sorozat címét is sikerült megcáfolni, mert sztem semmi horror nem volt ebben az évadban.. és az a baj, hogy rekordnézettséget hozott idén a sorozat szóval esélyes, hogy jövőre is egy ilyen lightos évadot látunk, ez jön le a készítők nyilatkozataiból is sajnos..
  • Kmarha
    érdekes évvad volt. Amolyan súlytalan. Mondjuk még így is lekötött részről részre.
    Kíváncsi vagyok 4.re mit találnak ki.
  • stargatelost
    Végre egy élvezhető rész volt, de hát a finálé előtt még jó, hogy ilyeneket húznak...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jól kicsináltak 3 fő karaktert, Fionán eléggé meglepődtem, váratlan húzás volt. És most vált érdekessé a ki a next supreme rész is, eddig 'who cares' kategória volt kb... DE most is csak azért, mert nem maradt már semmi más történetszál :D
  • Tikal #190
    első két évad nagyon jó volt... ennek eddig se füle se farka..
  • Tower Guard
    A 9. rész elég jó volt!!
    Tetszett hogy a boszorkányvdász végül azokat a boszikat támadta le akik terrorizálták, hogy ölje meg a feleségét meg a többit. Queenie remélem még belehalt azért. Nagyon nem szimpatikus.. :D
  • KaBuTo666
    Most tartok a 3. évad 5. résznél...eddig elég betegre sikerült, hozza a formáját. :D
  • stargatelost
    Hát ebből pont egyik se lesz :D Murphyék nyilatkozták még az elején, hogy vámpíros baromságot biztos, hogy nem csinálnak. Zombik meg már voltak.
  • Ironman2
    Egy kis erotikát is belevihetnének ha már korhatáros.Emma Roberts le is vetkőzhetne talán
  • Ironman2
    Van még téma bőven.Vámpírok,vérfarkasok,zombik....jaj.Szerintem jobb lenne egy olyan sorozat mint ami a Mesék a kriptából volt
  • ForzaInter
    Remélem a következő évad ütősebb lesz.
  • Ironman2
    igy van! nekem se jött be még az utóbbi rész sem
  • ForzaInter
    hát ez az elmúlt 2-3 rész tényleg nem volt az igazi.. ha nem csak 1 évad lenne lehet kaszálnám..
  • Steve Downie
    Jó volt szerintem is, az évadban láthattunk már unalmasabb epizódot is.
  • ForzaInter
    Azért a vége ütött.:D
  • Ironman2
    Hát ez a rész elég pocsék volt.Elfogytak az ötletek,vagy később fognak bedurvulni a dolgok?
  • Ironman2
    Már van felirat a 8-hoz! kösz stephan94-nek!

http://www.podnapisi.net/hu/ppodnapisi/podnapis/i/2766714
  • karajjj
    honnan tudhatnánk?
  • trident
    A 3. évadot fogja vetíteni a Viasat (szinkronosan)?
    Visszaolvastam, kerestem de nem találtam választ rá.
  • Steve Downie
    A 3 évad alatt én is először érzem azt, hogy unalmas. De azt mondják, kellenek laposabb részek is, hogy utána még jobban élvezd az akciót (pl. Boardwalk Empire). Bár hozzáteszem, az AHS második évad nálam 10/10, minden másodpercét imádtam.
  • Ironman2
    Mennyire hasonlít a mostani Madisonra
  • Ironman2
    Fiona megkapta a fiatalító szérumot:

amúgy én ezt láttam anno a moziban
  • Ironman2
    pfff.most 2 hét pihenő jön.eléggé ellaposodott a story szerintem

már kezdtem megkedvelni a madamot milyen jó fej lett,erre a dagi nigger jól bekever.fiona-baltás romantikája tiszta unalmas volt a feléig,de legalább megdöngette vén korára a nőt,mivel gyerekkora óta figyeli a perverz állat.D kit walkert meg nagyon szarul lehet hogy ennyire nyomta Madit,de legalább ágybacipelték Zoét is (kár hogy azt nem láthassuk).

• Ironman2
    pfff.most 2 hét pihenő jön.eléggé ellaposodott a story szerintem
  • ForzaInter
    Általában pénteken szokott lenni felirat.
  • Ironman2
    Ma lesz a 7.rész,akkor holnap már nézhető lesz remélem feliratosan.Nagyon ráizgultam az egészre
  • ForzaInter
    Mad-et megérte visszahozni.:)