22560

A Wargaming új MMO játéka
-
TomDantes #291 Ez de szaaaaaaaaar. Áááá. De utálom az ilyeneket, akik ilyen kamu izéket csinálnak. -
De meg kell hagyni egészen jól betették vele a népet :)) -
Ez Silent Hunter 3 ... -
MitsuMishi #288 Ez nem World of Warships, hanem Silent Hunter 3. A személyzet a jelzéseik ,és a dokk tuti onnan van. A felső feliratnál meg "hangár" van irva dokk helyett, bár ez már csak egy kis szépséghiba ( de innen is látszik hogy máshonnan van kivágva). -
"A HP-csík a helyén van, mint WoT-ban."
Nálam már itt elkaszálta magát. :D -
TomDantes #286 Annyira azért a WoWP sem szar. Bár a jótól kilométerekre van. És pont tegnap csak háromból háromszor volt játszhatatlan valami hülye bug miatt...de volt már olyan ,hogy azt mondtam közelít a tűrhető szinthez. De hát...akkor is veszet fejsze nyele az már. Elcseszték már azt.
A Warship ellenben szerintem fasza lesz. Oké, a Tripitz tier 7-es...jó tudni. A Prinz EWugen tier 9-es, a Xamato 10-es. És a játékmenet is, hm, repülőgéphordozók? Kiad egy parancsot és támadnak a repcsik? ( vajon műhold nézete is lesz a repülőgép hordozóknak= arty?)
A célzás és lövés így leírva jónak tűnik.
És több személy is van a hajón. Tüzér, kormányos, kapitány? A többi mi lehet? Torpedós ember? -
lammaer #285 Nem szabad azt a hibát elkövetni hogy egy repülős játékot hasonlítunk össze egy hajóssal.
Attól hogy a WoWP szar, a hajósnak nem kell annak lenni.
Érdekes információmorzsa volt a bologon, ezek szerint előrébb tartanak mint gondoltam. Jó lenne vmi mozgóképet látni :) -
Na ezt el kell menteni, aztán ha 0.7 vagy 0.8 körül jár a játék akkor majd lehet rajta röhögni :)
Nagyon várom már, remélem sokkal jobb lesz mint a WoWP. -
In game kép:
-
egy kis infó -
lammaer #281 A WT arcade egérrel TÖKÉLETESEN játszható, azon nincs mit javítani, így ahogy van fasza. Konkrétan a joyosok sírtak/nak hogy meggyalázzák őket.
Abban viszont "észosztó/fejfogó" barátunknak igaza van, hogy nem tudom ki tud bármit is a WoW irányításáról amikor csak fotoshoppolt háttérképeket láttunk eddig, nulla gameplay cucc mellett.
(amúgyvan youtubeon egy videó, ami WoW gameplaynak nevezi magát, pedig valójában az a magyar hajós/repülős/tengeralattjárós játék az.. midway vagy mi volt a címe). -
Wlanseraf #280 Olyan mintha felcserélte volna a neveket:D WT még túl jó is az egér/bill.. wargaming retekben életben nem tudtam élvezhetőre be állítani.. túl sokat nem is erőltettem.. wargaming remek fejlesztésből elég volt 1 darab... -
WT teljesen jól játszható joy nélkül , az FRB mód az ahol már szükség van rá . Én WT-ben már csak HB-t repülök bill/egérrel és semmi gond nincs így ( meg senki másnak sem , érdekes ).
WoWP-ra meg anno bárki jelentkezhetett és kaphatott alfa hozzáférést , Én is kaptam pedig nem vagyok bennfentes sehol. -
Amúgy nemtudom mennyire olvastatok itt utána, mert volt néhány hozzászólás, amitől a fejemet fogtam xD
Először is kiemelném, hogy a WoWP nekem se tetszik annyira, de higgyétek el marhára nem lesz veszteséges. Nekem nincs joystickom és kipróbáltam mindkettőt. A War Thunder totálisan játszhatatlan nélküle, még arcade módban is gyakorlatilag csak bombázóval van értelme nyomulni. WG játéka viszont teljesen élvezhető egérrel, így mindkettőnek elég lesz a játékosbázis.
Aztán a nyílt, ergo játékosok által bekerülhető World of Warships tesztet 2014 Q1re írták legkorábban, úgyhogy még baromi soká fogtok bármit is kipróbálni, mivel az alfa a repcsisnél is bennfentes (portálok, magazinok stb emberei) meghívásos volt, ezért lehetett az áprilisi regre augusztusig várni.
Ja igen, volt szerencsém olyan 2-3 hétig Navyfield 2vel tesztelni, hát én véleményem szerint az egyhez képest (amivel jó két évig játszottam) jelenlegi állapotában egy nagy rakás szar xD
Egyébként kérdés, honnan tudjátok milyen lesz a célzás itt lentebb, mikor én egy büdös gameplay shotot se láttam még belőle, nemhogy videót? -
Montana-nak 2 kéménye van! -
kissssss #276 kár hogy nem a navy field féle célzást választották... -
ikarus44 #275 a középső képen egy Montana osztályú csatahajó van? -
TomDantes #274 Szép képek....oszt annyi. Vajon lesznek szigetek is a pályákon, vagy csak ezeken a képeken vannak látványelemként? -
-
lammaer #272 Alfa tesztre sztem nem nagyon szokas/erdemes meghivni kulso jatekosokat... En beta elott ra se neznek semmire, az alfa meg rohadt korai... -
ikarus44 #271 ez nem hinném hogy jó ötlet lenne.
sztem olyan rendszert kéne bevezetni mint a WT-nél. ott pár perc alatt meg vagy mindennel, és már játszatsz is.
de az a rendszer is jó lehet ami a WOWP-nél volt, annyi különbséggel hogy ott ne az legyen az, hogy jelentkezek áprilisban, és megkapom a kódot augusztusban. (mert nálam ez volt) -
TomDantes #270 Ha lesz is ősszel alfa teszt, vajon kik tesztelhetnek majd? Megint ez a kuncsorgás kódért, vagy...lehetne olyan is, akik régóta vannak WoT-ban meg akr a warplanes-ben kaphatnának automatikusan lehetőséget. De ezt azért nem hiszem -
lammaer #269 Egyelőre őszre tippelik hogy lesz belőle alfa.... -
ikarus44 #268 én inkább a North Carolina 406mm lövegeivel lövöldöznék. -
Nekem ez az év egyik legjobban várt játéka. Minden vágyam 380mm-es ágyúkkal lövöldözni egymást. :)
Addig egy kis kérdezz felelek:
QA
sok érdekesség van itt
-
Szép trailer de semmi több. Véleményt alkotni róla meg akkor lehet ha minimum láttunk egy gamplay videót. Addig meg ez nem más mint egy ígéretesnek tűnő koncepció. -
ikarus44 #265 én jobban örülnék, hogyha a valódi neveik lennének benne, már csak azért is mert így rálehetne kényszeríteni a játékosokat hogy utánaolvassanak, és így legyen némi történelmi ismeretük, és így talán nem lesz az mint a WOT-ban hogy bemegy a kis 11 éves pisis a PZ IV-esével aztán megkérdi hogy melyik nemzet gyártotta.
az ilyenek teljesen kiborítanak! -
lammaer #264 Hát igen, az NFben nem létezett a matchmaker, kb az volt hogy level1-60 a blitz battle, all pedig a great battle.
Azt választhattad hogy melyikbe mész, de blitzben is pl destroyerekkel sokmnident nem lehetet kezdeni egy skilles BB1 (Revenge, az még befért a level 60ba) vagy a prém cirkálók ellen. Én vagy 3 garnitúra legénységet kihúztam csak hogy a BB1-emmel a blitzben maradhassak.
Great battle az meg szopás, cirkálóval hülye volt aki oda ment, de a BB1-eknek se volt esélyük egy BB5 v BB6 ellen.
Ehhez képest a wot mm maga a paradicsom. Lehet ezért nem sírtam sohase az ellen ha +2 tiere van köztem és a célpont közt, NFben megedződtem :) -
Én nem akarom a WoT bukását , egyszerűen csak egy jobb harckocsis mmo-t szeretnék mert nekem a WoT már nagyon nem gyere be ( még egyszer : nekem ). Jelenleg úgy látom hogy a Gaijin talán képes lesz olyat alkotni ami majd megfelel mert a WT is olyan ( ismétlem : nekem ). -
TomDantes #262 Ja, hát igen mivel ott a WT a Warplanes*nek kevesebb az esélye, de mi lesz ha a WT-nél is megjelennek a tankok? Sokan, valamiért a WoT bukását várják, szinte örömködve,-nem tudom miért okoz bárkinek örömet, ha belebuknának, nekem más dolgok okoznak örömet, na de mindegy- hát kiváncsi leszek erre is. -
TomDantes #261 Ez is lehet. De a hajók: szerintem érdekelné az embereket egy jó hajós játék. A NavyField2- beta tesztjében játszottam, egyszer! Mert a szerver pár alkalommal inkább nem működött /kifagyott a játék már nem emlékszem. Az egy dolog, hogy nem szép, de marha izgi volt. A legjobb hajómat egyetlen lövéssel lőtte le egy sokkal nagyobb hajó, az én lövésem meg mintaha borsóval dobáltam volna. Kb, mintha a WoT-ban a loltraktor egyből Tiger II-esek ellene menne...elég is volt ennyi belőle. Azóta lehet haladt ott a teszt fázis, és már jobb...de teljesen elvette a kedvem ezzel. -
lammaer #260 Van egy olyan sanda gyanúm hogy a WG okkal nem tol bele sok erőforrást a repülősbe.
Ugye egyrészt van a WT ami már előrébb jár (tehát nem lennének egyeduralkodók a piacon, osztozni kéne a játékosokon) másrészt a repülés úgy tűnik nem annyira izgatja a népeket mint a tankozás (tehát jelentősen kevesebb player).
Szóval szerintem max presztízsből nem lőtték még le a WowP-t, a tankot meg tolják továbbra is ezerrel fejnek.
A hajós - sztem az még kisebb játékosállomány mint a repülős, lásd a NAvyFieldet, ami elteng-leng, de sztem még 5000 player se volt fenn soha egyszere az ÖSSZES szerveren... -
TomDantes #259 Én azért Warplan-oztam két napot. Nem lenne rossz...lenne benne potenciál..ha nem lenne bugos
ha jobb lenne az irányítás
több térkép, és több géptípus kéne bele...és....több játékos!
Mert vannak részei amik jobban tetszenek mint a War Thunder, de összeségében a Warplanes bukta, bukás, vacak szar, ebben a formában.
-
TomDantes #258 Ezen gondolkodtam én is. Hogy mindenki Yamato-val fog menni, vagy Yamato-osztály lesz, de adhatok saját nevet a hajómnak. Ez utóbbi megoldás tetszene.
Csak épp ha én nevezhetem el a hajómat...lefogadom lesz 5 ezer Hitler meg ilyesmi féle hajó...lesz több ezer FUCK....vagy ha lengyel az illető HMS Siemka kurwa....ha magyar az illető USS Pinaszőr...
Lehet mégse lenne jó ötlet. -
lammaer #257 Navyfieldben is volt Montana, sőt Nebraska osztály is :)
Szóval az Iowa csak a top3 alján volt :D -
ikarus44 #256 csak az lesz majd egy kicsit vicces amikor a tenger közepén lesz mindkét csapatnál majd yamato. -
A Warplanes nekem sem tetszik, de remélem ez jó lesz.
Még akármi lehet a tech-fával, szerintem voltak tervezve a Yamato-nál nagyobb hajók is ám :)
Ammcsi oldalon sem feltétlenül az Iowa-osztály lesz a cúcs, hanem pl. kehet ez is: Montana-class -
TomDantes #254 Fú, de örülnék ha lenne egy pre-alfa-béta-gamma zárt teszt az E3 után és tesztelhetnék is. -
lammaer #253 Áh, nincs ez a játék még sehol, trailereket már tavaly is tologattak :( -
TomDantes #252 Vajon a Szent István bekerül jászható hajóként? Azt értékelném.