22322
A Wargaming új MMO játéka
-
Tababo #53 én biztos hogy wop-al fogom tolni. wargaming szuper ballance játékok kuka -
#52 Gyors kérdés - bár ez itt off:
Neked megvan a WoP? Mármint a Wings of Prey?
Mert az egy nagyon szuper kis repülősjáték, már - már szimulációs elemekkel ... Én is nagyon szerettem, a megjelenése óta megvan, de nem egy Il-2 vagy CoD ...
És bár értem mire gondolsz, HIÁBA hasonlítgatják szimulátorhoz ... NEM AZ!
Abban igazad van, hogy a Lego Star Warsos rész inkább a Warplanesre és a az ilyenekre vonatkozott, de ha bemész a World of Planes topikba, és megkeresed az erről szóló hsz-emet, ott leírtam miért nem életképes egy szimulátor - MMO ... -
Sir Cryalot #51 ÉS MI KÖZE VAN a GAIJIN Ent. -nek a Wargaminghez ? SEMMI!!!
Talán időnként külföldi fórumokat is át kéne olvasgatni, mert nem hülyeségből hasonlítgatják szimulátorokhoz a WoP-t ? -
#50 Én is :) Ott a fórumban leírtam ... attól még nem szimulátor valami, hogy van benne valami amit vezetni lehet ...
Ezeknél a "szimulátoroknál" még a Lego Star Wars is élethűbb :) -
Sir Cryalot #49 A World of Planesről beszéltem szimulátorjelleggel kapcsolatban. -
#48 Nem szimulátor jelleg lesz, hanem valamilyen alsóhangon is alapszintű fizikaszerűség, ahogy a Wargamingot ismerjük ... -
Sir Cryalot #47 Leginkább Úgy képzelem, hogy a Gaijin entertainment megcsinálja a World of Planes-t jól, akkor az rettenetesen sok pénzt érhet, ez a warplane cucc meg a farvizen akar sokat érni. -
Sir Cryalot #46 Na itt semmi komoly dologról nem esett eddig szó, ez az egymásra licitálás meg kezd nevetségessé válni ( World of planes vs. World of warplanes ugye), pl World of planes-be be van ígérve szimulátor "jelleg" (röppályák stb) és hajók is a szárazföldi járművek mellett!
Persze 65*65km-re kell összezsúfoljanak mindent ,de gondolom majd bővíthetővé is válhat ? 130? 200 ? 1000 ? :DD -
#45 +1 -
#44 Meg mondjuk, lesz e benne tengeralatjáró is? -
#43 Én az anyahjókra leszek kíváncsi. Mármint az, hogy fog működni? Mondjuk a world of warplanesben lévő gépemmel fel tudok majd szállni és bombázhatom a hajókat? Vagy mondjuk az anyahajók lesznek a "vizi artyk" és a gépeket majd az ai iranyítja? -
#42 Nos, asszem a halálbokrok és halálfelhők után jönnek majd a halálködök is :)
Érdekes lesz, ez jobban mozgatja a fantáziámat mint a repülős ...
Kiváncsi vagyok benne, hogy sikerül-e ezt is annyira elb@szni majd mint a WoT-ot ... -
davidbog #41 Akkor ez kb olyan célzás mint a WoT-ban. Látom a célpont ráközelítek, egérrel kijelölöm hova lőjjenek az ágyúk és ennyi. -
#40 nem,egérrel célzol görgővel közelítesz,nem automatikus. kivéve akkor ha épp a légvédelmi lövegeket vagy a torpedóvető csöveket kezeled. -
davidbog #39 Nem ismerem a játékot. Itt csak annyi történt, hogy kijelölte a célpontot és automatikusan célpontra álltak a lövegek?
-
#38 Azért a CoD és a BF3 topikban állandóan csak a flém megy, meg hülye CoDosok stb stb. Szinte minden CoD topikban el van az játszva, hogy ez a játék szar meg ilyenek, az nem ugyan az, mint a WoT topikban szerintem. :D -
#37 Off
Én még két hónapig játszottam a WoT-al miután a topicot kivettem a kedvencek közül. A flémet meg úgy kell érteni, hogy a WoT topic kb. negyedét kitiltottam volna egy hónapra, mert megérdemelték volna. :)
Sajnos a játék népszerűség átka az, hogy a tömeg vonzás törvénye szerint sok kellemetlen alak is feltűnt, akik képtelenek a fórumozás alapvető szabályainak tiszteletben tartására.
Ez persze nem a WoT hibája. Sokszor érez az ember késztetést a büntetőponteső kiszórására, ha beleolvas egy BF3 vagy MW3 topicba is, hogy a Való Világ és hasonszőrű csodákról már ne is beszéljek. Viszont nem az a cél, hogy elnéptelenítsük az SG-t. :) -
lammaer #36 Azt hittem azért tüntél el mert meguntad a sok flémet a WOT topikban ;) -
#35 Elnézést, átfogalmazom. Az én szememben elvérzett. -
lammaer #34 WOT nem vérzett el. Él és virul, most még a német tankbuzik is csöndben vannak, megkapták az OP tankjukat (E széria, főleg az E50 ahogy hallom).
A népek tömegével veszik 12.5K-ért a prémium tankokat, szóval megy a bolt rendesen. -
#33 battlestationsben a távolság alapján oldották meg. a nagy hajóágyúk messzire hordanak,így bizonyos távolságig csak azzal lehetett lőni,ahogy közelebb értél úgy csatlakoztak be a kisebb lövegek. -
#32 Itt is az lesz a probléma, hogy balancolja ki a dolgokat. És itt is fog elvérezni, ahogy a WoT. Összemossa az 1930-as években készült hajókat majd az 1946-ra elkészült-volna-ha-akarták-volna típusú hajókkal, és a fejlesztők majd megmagyarázzák, hogy miért nem számít a tűzvezető asztal vagy a lokátor úgy, ahogy.
Külön öröm lesz itt is a láthatóságot megoldani, illetve a másodlagos fegyverzetet nagyon kiváncsi leszek, hogy szándékoznak integrálni a játékba. Egy csatahajón uge alapból vannak a nagy hajólövegek, van a másodlagos tüzérség (esetleg DP feladatkörrel) és van a kis kaliberű légvédelem. Namost ha CV van, akkor repülőgép is lesz. Ez lesz a harmadik probléma. Ezt így hogy akarják összehozni? Úgy, mint a Navy Fields-ben, hogy vagy ezzel lősz, vagy azzal, a kis kaliberű légvédelem meg önműködő?
Mondjuk az az igazán szomorú, hogy a Navy Fields 3D sehol sincs ennyi év után se... -
#31 szerintem az irányítás teljesen battlestation midway/pacific lesz.
bsp yamato -
davidbog #30 A legalsó képen az Ark Royal CV van.
A másodikon egy Fuso- és egy Yamato-osztályú BB van.
A harmadikon pedig egy Fletcher-osztályú DD.
A többi képet elnézve készen van egy Chapayev-osztályú CL. Illetve a többi képen a Renown-, King George V-, és R-osztályú BC/BB-k láthatóak. -
#29 Erre vártam mióta megtudtam h repcsis is lesz -
#28 loál -
Tababo #27 remélem hasonlóan jó lesz a ballance mint a wotban. -
#26 +fav jónak néz ki -
Pupuci #25 Induláskor loltraktor helyett loltutaj lesz.. D -
#24 csitu, enyim' :P -
#23 mer' nincs ilyen :P hmm gyorsan regelni kéne aztán megkopasztani wg-t :D -
#22 Imádnivaló kis képek. ;) Végre nem vörös csillagokkal van tele a képernyő. :D Alap, hogy japán hajókkal fogom tolni ha lehetséges. -
#21 Nem jön be az oldal. -
#20 worldofbattleships.eu domain még regisztrálható :) -
#19 Még nem tudni. A hivatalos oldal sem indult el még. -
#18 várható gépigény? -
Renegade #17 szvsz az adott oldalt olvasva más, más sorok esetében használtuk a virtuális szövegkiemelőt. :-) -
davidbog #16 Az attól függ, hogy milyen lesz a játék. Olyan FPS/TPS nézetű mint a WoT vagy olyan RTS szerű mint a Navy Field. A Navy Fieldben a felhők alatt lehet elbujni, de sokszor nem éri meg. Ott többet számít ha manőverezel. -
ratgab #15 Tényleg ott az amcsi zászló... nem ott kerestem! -
#14 Amúgy változó időjárási körülményeket is ígérnek. Ezt berakhatnák majd a tankosba is, miután fejlesztettek a fizikán :)
A World of Warplanes bétája ősszel indul, szóval reméljük, hogy ősszel ezt is tesztelhetjük.