22317
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • lammaer
    Most?
  • Piszkos  Fred
    remélem, hogy a hajóágyúk tüzelése is hasonlóképp lesz megoldva, az ott zseniális volt.
  • MatchDiabolo
    Az nem is baj nekem jobban bejött sokkal szebb kidolgozott hentelések voltak nem olyan 120x20 kis mütyür érdekesen rajzolt fordulós stratégia szintű hajók.
  • Caliph
    navy field 2 felülnézetes taktikai,ez meg inkább Battlestation midway/pacific szintű arcade lövölde lesz szerintem.
  • fityusz
    Amúgy a játéknak menet közben a neve is változott.
    World of Warships
    Átlehet valahogy írni a fórum nevét? :D
  • MuldR
    Csak a Navy field, aminek most jon a masodik resze :P
  • MitsuMishi
    Igazán csinálhatnák ezt, a WoWP-pal nagyon be fognak fürödni, ott vannak riválisok, hajósból meg kb nincs is semmi.
  • Piszkos  Fred
    Na ez lesz az én játékom. Gondolom nem is nagyon dolgoznak még rajta, wowp-ot hegesztik most.
  • PLaci #160
    Éééééés, már le is tiltotta a Wargaming....
  • davidbog
    Jaj, hogy ezek mekkora lúzerek. Több mint fél év után képesek kiadni egy ilyen semmit.
    Inkább a játékról írnának valamit. Majd egy év telt el a bejelentése óta és tulajdonképpen semmit nem lehet tudni.
  • Ninju
    Na ENNEK a hírnek nagyon örülök!!!!! :)
  • Eagle16
    Valami nagyon kezdetleges alfa már van állítólag...
    Majd ha indul a publikus alfa akkor írok róla, mert a WoWP alfa teszterek oda automatikusan bekerülnek majd.
  • lammaer
    Hejj, ha a programozóik meg a designereik csak negyed annyira jók lennének mint a grafikusok....

Amúgy gyanítom hogy a játékból pontosan ennyi (azaz csak a videó) van meg, a nevén kívül.
  • Eagle16
    E3 teaser trailer.
  • Beni521
    remélhetőleg itt azért nem úgy fognak manőverezni a hajók mint a battleship filmbe ...:|
  • Torzonborz
    néha a WoT-nál is ez az érzésem ....mármint hogy csak a marketingesek dolgoztak rajta :D
  • lammaer
    Sztem erre még nagyon kell várni... a world of planes is még nagyon-nagyon alfa, sztem ezen a játékon még csak 2 marketinges dolgozott 1 órát amig megirták a bejelentést hogy egyszer majd lesz...
  • csaba90
    sziasztok! tudni valamit a játékról? hogy elkezdték e már készíteni? esetleg melyik században lesz Beta teszt? XD
  • lexlutor
    ezer hála!!!!!!
  • Ninju
    Itt találod.

Sajna mostanában a google sem találja. :(
  • lexlutor
    hello, arrol tud valaki, h oli hajoi oldal megtalalhato-e valahol meg? a freewebes megszunt, es hiaba google abaratom, nem segit.

Koszi!
  • davidbog
    Nem. Teljesen új képek.

MuldR: Nem linkelem be mert ez WoB topik. A Navy Field topikban már kinn van a link.
  • lammaer
    Nem az a pár 3d-s kép, amivel már 5 éve etetik a népet?

Még aktív NF-es koromban (ami vagy 4 éve volt) újra meg újta előkerült ugyanaz a 2-3 kép egy 3Ds NFről. Mindíg nyitott vki topikot rá felizgulva, amíg le nem hűtötték a többiek hogy elég régi...

Itt is a link:
    subsim

Kb az oldal közepén, "SD EnterNet proudly announces first details of Navy Field 2"
  • MuldR
    Hol? Link?
  • davidbog
    Még egyáltalán nem biztos, de elképzelhető, hogy lesz konkurenciája a WoB-nek: új Navy Field.

Vannak képek egy új, még csak készülő Navy Fieldről.
  • PLaci #143
    max populista ál-majakutatokokkultistafanok szerint :)
  • MuldR
    De akkor meg lenne 8 napod, mert 21-e lesz a vilag vege.....a majakutatokokkultistafanok szerint :)
  • PLaci #141
    Amilyen szerencsénk van, meg amilyen ütemben a WoT -ot nyomják, majd 2012.12.13.-án :)

/*valójában nem hiszek az ál-maja baromságban*/
  • Eagle16
    Valamikor jövőre. Még nem tudni pontosan.
  • Königstigrincs
    hmmmmmm nem tudja valaki mikor jön ki ez a játék!?
  • tigrincses
    na én már készűltem máris megvettem a Bismarck makkettemet************ remélem jobban megcsinállják ezt mint a tankos verziót*
  • davidbog
    Persze, meg lehet lenni subok nélkül is. Csakhogy azok hozzátartoztak az akkori tengeri hadviseléshez, mégha nem is értek el olyan látványos sikereket hadihajók ellen mint szállítóhajók ellen. Meg lehet csinálni őket úgy, hogy nem lesznek kimagaslóan erősek vagy egyáltalán nem lesznek erősebbek a többi hajókategóriához képest. Színesítenék a játékot és a taktikát. Meg aztán egyáltalán nem fontos a BB vagy a CV dominacia.

A NF-ben az első időkban nagyon OP-k voltak a tengeralattjárók. De aztán balancolták őket és a számíukat is korlátozták. Jól beleolvadtak a játékba, sokszor lehetnek csatadöntőek. Főleg abban a játékmódban amikor zászlós hajót kell védeni/elsüllyeszteni.
  • Pluskast
    Igen bár tegyük, hozzá, hogy a woposoknak van némi tapasztalatuk a repülőgépes játékok terén.
  • lammaer
    Ja igen, van a world of planes meg a world of warplanes.

Bár tegyük hozzá, a WOP-ot is oroszok fejlesztik ;)
  • Pluskast
    Ez az a bizonyos másik.
  • lammaer
    Melyik a repülős versenytárs...

Amúgy, értelmes ember tud mérlegelni, és annyit fizet amennyit szte vmi megér. Valóban, a WG elhúzott a lehúzás irányába (10k meg 12k HUF egy tankért) de nem kötelező megvenni. A havi prémium meg sztem simán megéri, ha vérjózsefet lehúzzák miért zavar az? :)

Más: mindenki kritizál, hogy miért nem lesznek subok. Nemtudom játszottatok a NavyFielddel, mint stílusban legközelebbivel. Ott nagyon sokáig nem voltak subok, az emberek mentek a battleshippek meg carrierek irányába. És akkor megjelentek a subok, akik szarrá tudtak szedni egy hosszú hónapok alatt kigrindelt BB5-t is. Na, ott nagyon keveseknek hiányzott a sub, fújtak is miatta eleget.
    Szóval: subok nélkül is lehet nagyon jó hajós játékot csinálni. Az érvelés persze hülyeség, de nem ezen áll vagy bukik a játék.

• Tababo
    "Istenem, hogy ezek egyáltalában, hogy a francba tudnak játékot csinálni???"

hatalmas lehúzó cég az egész. áldom az eget hogy 1 forintot sem költöttem rá.
    azért örülök hogy a repülős verzióból lesz versenytárs. kéne még egy másik tankos játék és lehet észbe kapnának.
  • Pluskast
    JAAAAJ. Istenem, hogy ezek egyáltalában, hogy a francba tudnak játékot csinálni??? Milyen szar duma ez már??:

"You know and I know and every gamer knows what will happen when players go beyond random battles and begin to put together their own rosters. Everyone will get into a submarine, one poor bastard will get into a boat, the boat will die a horrible death and everyone else will have no one to shoot at. It just makes the game unbalanced, unplayable, and not friendly… If you have a sniper sitting in a tree, killing everyone off, and no one knows where he is, that's not fun. And that's the submarine."

Limitálni kell (ahogy ezt már az artykkal is meg kellett volna régen csinálni a wotban) a tengok számát. oldalanként 1 max 2 és a probléma megoldva. Istenem csak egy picikét kellene gondolkozni, de ezeknek az nem megy. Hülye ruszkik.
  • Renegade
    örülök, hogy többen arra a következtetésre jutottak (csak más szavakkal) mint én.
  • Tuvok #129
    Ez baromság ! Egy jól felszerelt rombolóval szemben (asdic, hedgehog) egy tengeralattjárónak vajmi kevés esélye van . Egy jól körülvett csatahajót meg jó móka (és KÚRVA nehéz) becserkészni U-boottal ...
    A nagy tankokat a kicsik védik meg az artytól, a nagy hajókat meg a kis hajók a tengóktól . Ez így van rendjén . Totál egysíkú lesz, ha csak az ágyúcsövel puffogtatjuk egymást, ráadásul egy Buckley osztályú ladik mégis mit kezd egy Revenge osztályúval ? Előre látom: szar balance ! SZAR BALANCE ! :DD