22408
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • TomDantes
    Hm na vajon alakul ez? Lesz ebből valami jó?
  • MitsuMishi
    A WoT esetében én is ezt gondolom, Nem sok tankos szimulátorról/ árkádról tudok(bárki tud valami jót, ne tartsa vissza :D), ami meg van, annak nagy része gagyi. Sikerült belenyúlniuk az aranyba.

Repülős játékok esetében már azért van választék, mind szimulátor (Il-2 szériák pl.), mind árkád (HAWX például) terén. Igaz, ezek nem MMO-k, de azért konkurenciának tekinthetőek.

Hajósból én csak a NavyFieldet ismerem(ebben az esetben is, aki tud hajós játékot, ne folytsa magába), ki is próbáltam, de valahogy más élményre vágyok. Hasonlóra mint a Silent Hunter, csak hajókkal, és úgy látszik, hogy a WoWs elhozhatja ezt.

Szóval elég valószínű, hogy statisztikák alapján hozták össze, hogy a repülősnek nagyobb a prioritása, de szerintem azzal is lehetne számolni, hogy a hajós játékok piaca meg nem annyira telített. SZVSZ
  • lammaer
    Ezt egy kicsit másképp látom....

A WOT telitalálat volt, mert ABSZOLÚT nem volt konkurenciája és a témaválasztás (tankok) is sokakat érdekelnek (pistike játszhat KIRÁLYTIGRISSEL) :)

A hajós téma egyrészt nem egyedülálló az MMO piacon (Navyfield nevű MMO régóta kinn van és most indulgat a 3dsitett rész) másrészt nem érdekel annyi embert mint a Tigrisek (ezt pl lemérhették a navyfield népszerűségéből is).

Sztem amúgy repülősből sincs sok MMO (hány is van? :) ), és a repülős játékok azért vmennyire népszerűek. Ebből gondolhatták hogy megérheti olyat csinálni, míg a hajósra való igény.. kérdéses.
  • ToCsEk
    kérdés válasz
  • davidbog
    Nem. A középső képen egy New Mexico-osztályú csatahajó van.
  • MitsuMishi
    De nem is értem hogy gondolták. Repülős játékból mint égen a csillag, a hajós játékok terén meg csak egy hatalmas űr tátong. Ez egy hatalmas fail a WG-től, főleg hogy a wowp is eléggé beégésnek tűnik, bár a WG-től vmi ésszerűt várni...
  • Pluskast
    Na igen az jó lenne. A wot-t meg wowp-t leszarom engem csak ez az egy érdekelne a sorozatból. Okosabb lett volna ezt kiadni amúgy mint a repülős részét az jöhetett volna ezután.
  • TomDantes
    A North Carolina tier VIII-as hajó lesz, 3*3-as 406-os ágyúkkal, 51 km/h, armor 406-178mm?, rate of fire 2; Firing rage 33, 7km, aztán lesz 127 mm-es ágyú, rate of fire 12-15, Firing rage 15,9 km

Fasza...de látnák már a játékot mozgásban.
  • Ali22
    Google-n találltam, Silent Hunter-t pedig nem játszottam ezért nem tűnt fel.
    De szerintem az igazi is valami hasonló lessz!
  • Eagle16
    Tééényleg :DD

Pedig azzal is játszottam de nem ugrott be.
  • TomDantes
    Ez de szaaaaaaaaar. Áááá. De utálom az ilyeneket, akik ilyen kamu izéket csinálnak.
  • Pluskast
    De meg kell hagyni egészen jól betették vele a népet :))
  • Tuvok #289
    Ez Silent Hunter 3 ...
  • MitsuMishi
    Ez nem World of Warships, hanem Silent Hunter 3. A személyzet a jelzéseik ,és a dokk tuti onnan van. A felső feliratnál meg "hangár" van irva dokk helyett, bár ez már csak egy kis szépséghiba ( de innen is látszik hogy máshonnan van kivágva).
  • Torzonborz
    "A HP-csík a helyén van, mint WoT-ban."

Nálam már itt elkaszálta magát. :D
  • TomDantes
    Annyira azért a WoWP sem szar. Bár a jótól kilométerekre van. És pont tegnap csak háromból háromszor volt játszhatatlan valami hülye bug miatt...de volt már olyan ,hogy azt mondtam közelít a tűrhető szinthez. De hát...akkor is veszet fejsze nyele az már. Elcseszték már azt.

A Warship ellenben szerintem fasza lesz. Oké, a Tripitz tier 7-es...jó tudni. A Prinz EWugen tier 9-es, a Xamato 10-es. És a játékmenet is, hm, repülőgéphordozók? Kiad egy parancsot és támadnak a repcsik? ( vajon műhold nézete is lesz a repülőgép hordozóknak= arty?)

A célzás és lövés így leírva jónak tűnik.

És több személy is van a hajón. Tüzér, kormányos, kapitány? A többi mi lehet? Torpedós ember?
  • lammaer
    Nem szabad azt a hibát elkövetni hogy egy repülős játékot hasonlítunk össze egy hajóssal.

Attól hogy a WoWP szar, a hajósnak nem kell annak lenni.

Érdekes információmorzsa volt a bologon, ezek szerint előrébb tartanak mint gondoltam. Jó lenne vmi mozgóképet látni :)
  • Eagle16
    Na ezt el kell menteni, aztán ha 0.7 vagy 0.8 körül jár a játék akkor majd lehet rajta röhögni :)

Nagyon várom már, remélem sokkal jobb lesz mint a WoWP.
  • Ali22
    In game kép:
  • ToCsEk
    egy kis infó
  • lammaer
    A WT arcade egérrel TÖKÉLETESEN játszható, azon nincs mit javítani, így ahogy van fasza. Konkrétan a joyosok sírtak/nak hogy meggyalázzák őket.

Abban viszont "észosztó/fejfogó" barátunknak igaza van, hogy nem tudom ki tud bármit is a WoW irányításáról amikor csak fotoshoppolt háttérképeket láttunk eddig, nulla gameplay cucc mellett.

(amúgyvan youtubeon egy videó, ami WoW gameplaynak nevezi magát, pedig valójában az a magyar hajós/repülős/tengeralattjárós játék az.. midway vagy mi volt a címe).
  • Wlanseraf
    Olyan mintha felcserélte volna a neveket:D WT még túl jó is az egér/bill.. wargaming retekben életben nem tudtam élvezhetőre be állítani.. túl sokat nem is erőltettem.. wargaming remek fejlesztésből elég volt 1 darab...
  • Torzonborz
    WT teljesen jól játszható joy nélkül , az FRB mód az ahol már szükség van rá . Én WT-ben már csak HB-t repülök bill/egérrel és semmi gond nincs így ( meg senki másnak sem , érdekes ).

WoWP-ra meg anno bárki jelentkezhetett és kaphatott alfa hozzáférést , Én is kaptam pedig nem vagyok bennfentes sehol.
  • KonoHUN
    Amúgy nemtudom mennyire olvastatok itt utána, mert volt néhány hozzászólás, amitől a fejemet fogtam xD
    Először is kiemelném, hogy a WoWP nekem se tetszik annyira, de higgyétek el marhára nem lesz veszteséges. Nekem nincs joystickom és kipróbáltam mindkettőt. A War Thunder totálisan játszhatatlan nélküle, még arcade módban is gyakorlatilag csak bombázóval van értelme nyomulni. WG játéka viszont teljesen élvezhető egérrel, így mindkettőnek elég lesz a játékosbázis.
    Aztán a nyílt, ergo játékosok által bekerülhető World of Warships tesztet 2014 Q1re írták legkorábban, úgyhogy még baromi soká fogtok bármit is kipróbálni, mivel az alfa a repcsisnél is bennfentes (portálok, magazinok stb emberei) meghívásos volt, ezért lehetett az áprilisi regre augusztusig várni.
    Ja igen, volt szerencsém olyan 2-3 hétig Navyfield 2vel tesztelni, hát én véleményem szerint az egyhez képest (amivel jó két évig játszottam) jelenlegi állapotában egy nagy rakás szar xD
    Egyébként kérdés, honnan tudjátok milyen lesz a célzás itt lentebb, mikor én egy büdös gameplay shotot se láttam még belőle, nemhogy videót?
  • Ali22
    Montana-nak 2 kéménye van!
  • kissssss
    kár hogy nem a navy field féle célzást választották...
  • ikarus44
    a középső képen egy Montana osztályú csatahajó van?
  • TomDantes
    Szép képek....oszt annyi. Vajon lesznek szigetek is a pályákon, vagy csak ezeken a képeken vannak látványelemként?
  • mijki

• lammaer
    Alfa tesztre sztem nem nagyon szokas/erdemes meghivni kulso jatekosokat... En beta elott ra se neznek semmire, az alfa meg rohadt korai...
  • ikarus44
    ez nem hinném hogy jó ötlet lenne.
    sztem olyan rendszert kéne bevezetni mint a WT-nél. ott pár perc alatt meg vagy mindennel, és már játszatsz is.
    de az a rendszer is jó lehet ami a WOWP-nél volt, annyi különbséggel hogy ott ne az legyen az, hogy jelentkezek áprilisban, és megkapom a kódot augusztusban. (mert nálam ez volt)
  • TomDantes
    Ha lesz is ősszel alfa teszt, vajon kik tesztelhetnek majd? Megint ez a kuncsorgás kódért, vagy...lehetne olyan is, akik régóta vannak WoT-ban meg akr a warplanes-ben kaphatnának automatikusan lehetőséget. De ezt azért nem hiszem
  • lammaer
    Egyelőre őszre tippelik hogy lesz belőle alfa....
  • ikarus44
    én inkább a North Carolina 406mm lövegeivel lövöldöznék.
  • mijki
    Nekem ez az év egyik legjobban várt játéka. Minden vágyam 380mm-es ágyúkkal lövöldözni egymást. :)

Addig egy kis kérdezz felelek:
    QA
    sok érdekesség van itt
  • Pluskast
    Szép trailer de semmi több. Véleményt alkotni róla meg akkor lehet ha minimum láttunk egy gamplay videót. Addig meg ez nem más mint egy ígéretesnek tűnő koncepció.
  • ikarus44
    én jobban örülnék, hogyha a valódi neveik lennének benne, már csak azért is mert így rálehetne kényszeríteni a játékosokat hogy utánaolvassanak, és így legyen némi történelmi ismeretük, és így talán nem lesz az mint a WOT-ban hogy bemegy a kis 11 éves pisis a PZ IV-esével aztán megkérdi hogy melyik nemzet gyártotta.
    az ilyenek teljesen kiborítanak!
  • lammaer
    Hát igen, az NFben nem létezett a matchmaker, kb az volt hogy level1-60 a blitz battle, all pedig a great battle.

Azt választhattad hogy melyikbe mész, de blitzben is pl destroyerekkel sokmnident nem lehetet kezdeni egy skilles BB1 (Revenge, az még befért a level 60ba) vagy a prém cirkálók ellen. Én vagy 3 garnitúra legénységet kihúztam csak hogy a BB1-emmel a blitzben maradhassak.

Great battle az meg szopás, cirkálóval hülye volt aki oda ment, de a BB1-eknek se volt esélyük egy BB5 v BB6 ellen.

Ehhez képest a wot mm maga a paradicsom. Lehet ezért nem sírtam sohase az ellen ha +2 tiere van köztem és a célpont közt, NFben megedződtem :)
  • Torzonborz
    Én nem akarom a WoT bukását , egyszerűen csak egy jobb harckocsis mmo-t szeretnék mert nekem a WoT már nagyon nem gyere be ( még egyszer : nekem ). Jelenleg úgy látom hogy a Gaijin talán képes lesz olyat alkotni ami majd megfelel mert a WT is olyan ( ismétlem : nekem ).
  • TomDantes
    Ja, hát igen mivel ott a WT a Warplanes*nek kevesebb az esélye, de mi lesz ha a WT-nél is megjelennek a tankok? Sokan, valamiért a WoT bukását várják, szinte örömködve,-nem tudom miért okoz bárkinek örömet, ha belebuknának, nekem más dolgok okoznak örömet, na de mindegy- hát kiváncsi leszek erre is.