Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Aztán jöhetne egy ilyen országutas, újjármûves DLC is, mint a knoxx-os.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Jobb lenne, ha valami olyat adnának ki, ami kötõdik a fõsztorihoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A little sister is komoly 😄😄
[merlinw.org]
A staff member has replied to your question:
Hello Aullah,
Thank you for contacting Steam Support.
I have updated your account. Please try once more.
If you have any further questions or difficulty, please let us know."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
– Prevents data instability when launched with unsupported commands.
Jó sok minden. <#vigyor>#vigyor>

Mint az elsõ részben, pl. Lilith: "Igazán jó vagyok ebben!"
Az oroszok ezt is megcsinálták.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Basszus!
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Egyébként én is tiszteletben tartom a véleményedet és úgy gondolom majd ha kipróbálod megtapasztalod, hogy igazam van.
És a végén elég jó következtetést vonsz le. Már eleve nehéz a nagyon erõs ellenfelekhez közel menni. A decepti0n csak 5 másodperc. Szóval nagyon messze még nem nyomhatod be. Közel menni sokszor meg álca nélkül öngyilkosság.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Csak arra szerettem volna utalni, hogy Zer0 Képesség Fája direkt úgy lett kialakítva (és ez vonatkozik Mayára is - a másik kettõhöz még nem volt szerencsém), hogy szinte minden képesség egymásra épül - ellenben az elsõ résszel, ahol gyakorlatilag (és szinte) egyetlen kimaxolt képesség is elég volt a félistenné váláshoz.
Személyes: én nem utalom magam rá a képességeire - elsõsorban ugra-bugra, fedezék, távolról orvlövészkedek (ehhez jó a Deception és a többi, vele együttmûködõ képesség). Közelharcba nem bocsátkozom, így a hátbaszúrást sem favorizálom.
Magasabb nehézségi szinten (RVHM) pedig simán járhatatlan útnak tartom az ellenfelekhez közel jutást - ezt azért majd magam is megtapasztalom, remélem.
És itt áljunk meg egy pillanatra! Máshogy hogyan fogsz hátba szúrni valakit?! Áruld már el lécci, mert én még nem találtam Zer0 -nál olyan skill-t amivel 200m -rõl hátba szúrhatok valakit.
Folyt... 😊 Szóval ott állsz az ellenfelekhez közel álcázva(!), hátba szúrod, túléli és ekkor láthatóvá válsz és mondjuk nyócan' lõni kezdenek mint állat. Úgyhogy én is idéznélek:
""Azt vártad, hogy isten leszel, és a "magas szinten", zéró kihívást nyújt majd a játék azzal, hogy csak odamész és egy képességgel az örök vadászmezõkre küldesz mindenkit?!""
Nem azt vártam. DE AKKOR miért van erre felépítve egy teljes képességfa??!! Mert erre van. Ezt elmesélnéd nekem? Bloodshed CSAK AKKOR mûködik ha egy csapásból gyilkolsz. Ez is tény.
"Magas szinten NEM LEHET MELEE -vel kinyírni egy csapással (szinte) senkit"
Azt vártad, hogy isten leszel, és a "magas szinten", zéró kihívást nyújt majd a játék azzal, hogy csak odamész és egy képességgel az örök vadászmezõkre küldesz mindenkit?!
Akkor meg azért menne a sírás a neten, hogy nincs kihívás.
Ez korántsem azt jelenti, hogy a Borderlands 2 nehéz lenne - nem az, csak az 1. rész óta eltelt egy kis idõ, és másra erõsítettek a fejlesztõk.
Ha taktikusabban játszol a karakterekkel és nem "W és bal egérgomb, bal egérgomb, bal egérgomb", akkor játszol úgy, ahogy ez a játék "igényli".
Kooperatívban biztosan lehet rambózni, mert ott van segítsége is az embernek.
Kombinálni kell a képességeit - direkt így lett kialakítva. Ha csak a Deception-nel
* senki sem maxolná ki Zer0 más képességeit
* kooperatívban mindenki azzal nyomulna.
Hidd el, ha kombinálod a Decepti0n-t a többi, kifejezetten vele passzoló képességekkel, és emellett nem mindig rohansz vele bele az ellenfél arcába, akkor hasznos képesség az - nagyon is.
S én is tapasztalatból beszélek, nem hasból.
Minden skillnek szerepe van, még ha elsõre nem is tûnik használhatónak.
Mayával nagyon elõl járok, és ezért indítottam egy Zer0-t, hogy a fordítás tempójának megfelelõen ellenõrizni tudjam a szövegeket.
Megkérdezhettél volna a feltételezések elõtt. Otthon azzal játszom.
A Decepti0n egy kiegészítõ skill, ami akkor pl. az Execute (ekkor a Megtévesztésnek aktívnak kell lennie és amikor rárontasz az ellenfélre, a támadásod sebzése sokszoros lesz), vagy a Many Must Fall képességgel társítva (ami ráadásul többszörözhetõ is - több Decoy (Csali) és hosszabb ideig leszel láthatatlan), a Death Blossom sebzést is megnöveli a Deception (ez az a bizonyos kunai dobás - aminek használata ráadásul nem szakítja meg a Deception és a Death Mark mûködését sem = láthatatlanul oszthatod az áldást).
Az Innervate képességhez is kell a Decepti0n: "Míg a Megtévesztés képességed aktív, nagyobb lesz a fegyver sebzésed, az életerö regenerációd és a mozgási sebességed."
Amúgy meg neked már az is jó, hogy addig nem veled foglalkozik a Bullymong! Közben lõheted ahogy akarod. De én egyet lövök és már jönnek is rám.
Amúgy meg pontosan ahogy Thaddeus mondja a Decepti0n szinte csak menekülni jó.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Amúgy azért Thaddeus én megcsináltam a zászló védõs küldetést a 2.5 -edik végigjátszásban! (Tehát 2. warrior kill után) Szóval nem lehetetlen csak (és itt a baj!) frusztrálóan nehéz. 😞 20K -s pajzsot elfelejteni! Kétszer vagy több mint kétszer erõsebb kellene az már hagyna idõt legalább, hogy elmenekülj. The Bee nagy tömegben nem játszik!!
Egyébként is messze Zer0 -val a legnehezebb a játék. Mindenkinek(!) brutálisabb az Action Skill -je mint neki. Maya miatt egyenesen morgolódnak elég sokan a hivatalos fórumokon, hogy nerf -elni kellene. Messze a legjobb és leggyorsabban töltõdõ AS. Salvador (no comment...) két fegyver, tûzgyorsaság az egekben. DPS szinte felfoghatatlanul magas vele. Axton tornya(-i) már nem olyan tápok, de lekötik egy idõre a tömeget és ez aranyat ér ebben a játékban! Mechromancer robotja nagyon erõssé tehetõ és a harcok alatt kitolható a hatóideje annyira, hogy kitart végig és megint csak leköti a tömeget! Nagyon fontos dolog.
Ezzel szemben Zer0 fogja magát és eltûnik... LOL. OK, hogy a Decoy -ra a tömeg rámegy, de ez csak 5 másodperc és meghosszabbíthatatlan. Ilyenkor abszolút értelmetlen is mesterlövészkedni. Területet sebzõ gránát vagy rakétavetõ a Decoy -ra. Az még elég jó megoldás.
Amúgy persze tudom, hogy egy melee Zer0 -val a Decepti0n meghosszabítható DE A MELEE ZER0 ÉLETKÉPTELEN! Hogy ez nem igaz?! OK. Szúrd hátba Terramorphous -t. Lécci. Na ugye.
És itt jön Zer0 egy újabb gyengesége. Tudniillik, hogy az egyik komplett fejlõdési irány (Melee) használhatatlan! Emiatt majdnem a teljes Bloodshed és kis részben a Cunning ág "megy a levesbe".
Jaj, bocsánat a hossz miatt, de csak oda akartam kilyukadni, hogy aki nem Zer0 -val nyomja magas szinten az nem tudja mennyire nehéz ez a játék ezzel a karakterrel...
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Elöször is mindenképp kell egy Siren aki a háttérbõl támassza fel a holtakat aztán jöhet Manci is a Death trap-el mig a Deeath trap lefoglalja addig a Commando használhatná a Nuclear Blast Scorpio Turret képességét és a többiek meg lönnék ahogy tudnák !
De az semmi Hyeprion után van még egy na az Impossible mert Havernak Hyperion megvolt csak kb 10x-szeri próbálkozásra de ami után jött az volt na ott már ö is feladta ! xD