7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#3614 Én is láttam élőben 72-es fegyókat és?!?!? -
#3613 az feje egész jól sikerült -
Jackyy #3612 Nézd meg kérlek mind a 2 képet... Kvára nem csaltam volna.. Minek ? Hogy elb*szam a játékom ? (Amit kemény pénzér vettem) Jó észrevételező vagy, grat! -
Jackyy #3611 Egyrészt nem játszottam vele! Csak láttam, h 69es megkérdeztem tőle, h mi ez ?... Tán új szinteket adott a Gearbox, azt írta nem hanem valami Save editor... Kérdem én ez nem "hack" csalás ... ? Azt válaszolta nem... Mondom akkor egészségedre, megkértem csatlakozzon fel hozzám és mutassa meg miez milyen fegyverei,pajzsai vannak. Erre eldobta énmeg köcsög módra lefotóztam és felraktam ide... -
macleod2012 #3610 Valakinek nincs elfekvőbe Gaige-hez egy xxx head? -
BlueRain #3609 Nem lehet, hogy az új dlc-ben lett kitolva a szint 69-re? Én nem tudom, nekem is csak az alapjáték van meg, de a Bl1-ben is így volt. Egyébként az 1. részhez is volt save editor, és szerintem volt pozitív haszna. Az már más kérdés, hogy ki hogyan használja fel. -
#3608 -
#3607 Ez biztos nagyon cool. (?)
Értelme nincs, hacsak az nem, hogy halomra darálja a Bossokat. Aminek szintén nincs értelme. Franc sem érti. -
#3606 Hát nekem ezen a képen ezek szerint több minden is elkerülte a figyelmemet... :) Sok értelmét nem látom a dolognak egyébként. Mit nyer vele egyáltalán? -
#3605 Nem ő csalt, hanem akivel játszott (Kampfsteak), az 69-es. Gondolom a a fegyver a 69-es arcnak hullott, csak nem vette fel. Szemfüles barátunk meg "lefotózta". -
#3604 Hú ez, de nehezen esett le... Néztem, néztem mi lehet a gond a képen aztán csak leesett, hogy a fegyver 69. szintű! :) De ennek mi értelme?! Vörös is a cucc, hogy nem tudja használni. Szóval csalt magának egy olyan fegyvert ami nem használható? Nem vágom... -
#3603 Ja igen, értem mire gondolsz. Hát ha ilyenhez lépsz be, lépj is azonnal ki! Látod az ő szintjét rögtön. -
#3602 Szerk.korr.jav.: ha ilyen karakterrel lépsz be! --- ha ilyen karakterrel játszó játékoshoz lépsz be egy kooperatív játékba! -
#3601 De épp ez az, hogy ronthatja a Tiédet, ha ilyen karakterrel lépsz be! Olvasd el újra: #3599 -
#3600 #3598 "Amíg más játékát nem rontja el vele..." -
#3599 Kooperatívban a játékosok száma és/vagy szintje alapján erősödnek az ellenfelek...
Ha utóbbi, akkor bizony egyáltalán nem mindegy, hogy valaki, 50-es karakterrel egy 6-7-8-99-es szintre 'felcsalt' kooperatív partnerrel játszik... -
#3598 Gibbed Save Editor lesz, Border1-hez is volt.
Amíg más játékát nem rontja el vele, engem különösebben nem zavar (ezt IMY kifakadására). -
#3597 Igen - csalással (save editor) átírta. Nem nagy cucc.
-
Jackyy #3596 Csaló, csaló de 69es SZINT!? -
#3595 Csak ennyi a véleményem a játékosról: rohadt csaló. -
Jackyy #3594
Ha most se jó, link:
foto 1
Foto2
-
Jackyy #3593 Ezen besz*rok... Ilyet láttatok!?
Egyik ismerős, külföldi csávó
Azt mondta valami Saveeditor vagy mi a szent szösz.
-
#3592 ja tényleg basszus :D,salvadorral fel se tűnt :D -
#3591 igen,előtte kell használni ugye jack hangját,és angelnél már normális lesz újból:) -
#3590 Emlékeim szerint Angel-ig marad ilyen. -
#3589 szerintem is az lesz.xd am én is fostam hogy nehogy úgy maradjon :D de szerencsére nem lett ilyen -
#3588 Szerintem is inkább az lesz. -
#3587 Nem Opportunity-ben jártál előtte és Jack hangján beszél? Mert az a főszál része. -
#3586 nem tudom milyen egy kibaszott szar bug ez de linchwoodtool kezdve gaige axton hangján beszél,nyög meg a többi... -
eXequtoR #3585 Az a +1-2 szint hamar eltűnik a főküldinél és, ha nem találsz értelmes fegyvert ( mint én pl ) akkor esel kelsz hiába próbálsz ki minden féle talent buildet. :( -
derboy #3584 köszi a választ -
#3583 Szerintem nincs határ... olyan 31-34 az átlag amit elérsz első végigjátszásnál. -
derboy #3582 Mennyi az elérhető maximális szint első végigjátszással,ha a mellékküldetéseket is megcsinálom?. -
#3581 Momentán szingliben, ha az ember alaposan csinálja a melléküliket (mint én pt1-ben), akkor mindig jóval szint felett fog járni a főküldikben, szal. mint vaj a késben (vagy kés a vajban?). -
#3580 én minden küldit megcsinálok és utána megyek a főküldire,majd utána megint kapok mellék küldiket -
#3579 Okés köszi a segítséget, akkor nekiugrunk a mellék küldiknek is. -
#3578 Egyszer mindenképpen érdemes megcsinálni őket, nagy részük jópofa, vicces. Szintezés miatt is célszerű, 3-5 szint eltéréssel nem sok esélyetek van, illetve izzadni fogtok. Egyébként nem adnak olyan kevés XP.t a mellékesek. -
#3577 plusz a játék humora ezeken keresztül jön át a leginkább -
#3576 Hát 1 küldetéssel nem is fogtok 6 szintet lépni, ezért van belőlük 93.
Szóval szépen kezdjétek el csinálgatni őket. (ja és igen... ha lvl 3-n nem csináltatok meg egy küldit az lvl 20-n tényleg elég kevés XP-t ad.) -
#3575 Hellósztok! Az lenne a kérdésem, hogy szükség van-e a mellék küldetéseket megcsinálni, mert haverommal 2-en toljuk, de eddig csak a főküldiket csináltuk meg és mint ha lelennénk kicsit maradva. 20-asak vagyunk, de a mobok 23-25-ösök és baromi nehéz megölni őket. Van értelme szintet grindolni? A mellék küldik nagyon kevés xp-t adnak.