7269
  • Sir Quno Jedi
    Én is láttam élőben 72-es fegyókat és?!?!?
  • szomferi
    az feje egész jól sikerült
  • Jackyy
    Nézd meg kérlek mind a 2 képet... Kvára nem csaltam volna.. Minek ? Hogy elb*szam a játékom ? (Amit kemény pénzér vettem) Jó észrevételező vagy, grat!
  • Jackyy
    Egyrészt nem játszottam vele! Csak láttam, h 69es megkérdeztem tőle, h mi ez ?... Tán új szinteket adott a Gearbox, azt írta nem hanem valami Save editor... Kérdem én ez nem "hack" csalás ... ? Azt válaszolta nem... Mondom akkor egészségedre, megkértem csatlakozzon fel hozzám és mutassa meg miez milyen fegyverei,pajzsai vannak. Erre eldobta énmeg köcsög módra lefotóztam és felraktam ide...
  • macleod2012
    Valakinek nincs elfekvőbe Gaige-hez egy xxx head?
  • BlueRain
    Nem lehet, hogy az új dlc-ben lett kitolva a szint 69-re? Én nem tudom, nekem is csak az alapjáték van meg, de a Bl1-ben is így volt. Egyébként az 1. részhez is volt save editor, és szerintem volt pozitív haszna. Az már más kérdés, hogy ki hogyan használja fel.
  • Fpocok
  • Bluuzia
    Ez biztos nagyon cool. (?)
    Értelme nincs, hacsak az nem, hogy halomra darálja a Bossokat. Aminek szintén nincs értelme. Franc sem érti.
  • Nagylaci
    Hát nekem ezen a képen ezek szerint több minden is elkerülte a figyelmemet... :) Sok értelmét nem látom a dolognak egyébként. Mit nyer vele egyáltalán?
  • Bluuzia
    Nem ő csalt, hanem akivel játszott (Kampfsteak), az 69-es. Gondolom a a fegyver a 69-es arcnak hullott, csak nem vette fel. Szemfüles barátunk meg "lefotózta".
  • Nagylaci
    Hú ez, de nehezen esett le... Néztem, néztem mi lehet a gond a képen aztán csak leesett, hogy a fegyver 69. szintű! :) De ennek mi értelme?! Vörös is a cucc, hogy nem tudja használni. Szóval csalt magának egy olyan fegyvert ami nem használható? Nem vágom...
  • genndy
    Ja igen, értem mire gondolsz. Hát ha ilyenhez lépsz be, lépj is azonnal ki! Látod az ő szintjét rögtön.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerk.korr.jav.: ha ilyen karakterrel lépsz be! --- ha ilyen karakterrel játszó játékoshoz lépsz be egy kooperatív játékba!
  • IMYke2.0.0.0
    De épp ez az, hogy ronthatja a Tiédet, ha ilyen karakterrel lépsz be! Olvasd el újra: #3599
  • genndy
    #3598 "Amíg más játékát nem rontja el vele..."
  • IMYke2.0.0.0
    Kooperatívban a játékosok száma és/vagy szintje alapján erősödnek az ellenfelek...
    Ha utóbbi, akkor bizony egyáltalán nem mindegy, hogy valaki, 50-es karakterrel egy 6-7-8-99-es szintre 'felcsalt' kooperatív partnerrel játszik...
  • genndy
    Gibbed Save Editor lesz, Border1-hez is volt.
    Amíg más játékát nem rontja el vele, engem különösebben nem zavar (ezt IMY kifakadására).
  • IMYke2.0.0.0
    Igen - csalással (save editor) átírta. Nem nagy cucc.
  • Jackyy
    Csaló, csaló de 69es SZINT!?
  • IMYke2.0.0.0
    Csak ennyi a véleményem a játékosról: rohadt csaló.
  • Jackyy

Ha most se jó, link:
    foto 1

Foto2
  • Jackyy
    Ezen besz*rok... Ilyet láttatok!?

Egyik ismerős, külföldi csávó
    Azt mondta valami Saveeditor vagy mi a szent szösz.
  • Tatyla
    ja tényleg basszus :D,salvadorral fel se tűnt :D
  • Myselor
    igen,előtte kell használni ugye jack hangját,és angelnél már normális lesz újból:)
  • MerlinW
    Emlékeim szerint Angel-ig marad ilyen.
  • Myselor
    szerintem is az lesz.xd am én is fostam hogy nehogy úgy maradjon :D de szerencsére nem lett ilyen
  • genndy
    Szerintem is inkább az lesz.
  • MerlinW
    Nem Opportunity-ben jártál előtte és Jack hangján beszél? Mert az a főszál része.
  • Tatyla
    nem tudom milyen egy kibaszott szar bug ez de linchwoodtool kezdve gaige axton hangján beszél,nyög meg a többi...
  • eXequtoR
    Az a +1-2 szint hamar eltűnik a főküldinél és, ha nem találsz értelmes fegyvert ( mint én pl ) akkor esel kelsz hiába próbálsz ki minden féle talent buildet. :(
  • derboy
    köszi a választ
  • Fpocok
    Szerintem nincs határ... olyan 31-34 az átlag amit elérsz első végigjátszásnál.
  • derboy
    Mennyi az elérhető maximális szint első végigjátszással,ha a mellékküldetéseket is megcsinálom?.
  • Sir Quno Jedi
    Momentán szingliben, ha az ember alaposan csinálja a melléküliket (mint én pt1-ben), akkor mindig jóval szint felett fog járni a főküldikben, szal. mint vaj a késben (vagy kés a vajban?).
  • Tatyla
    én minden küldit megcsinálok és utána megyek a főküldire,majd utána megint kapok mellék küldiket
  • slime001
    Okés köszi a segítséget, akkor nekiugrunk a mellék küldiknek is.
  • MerlinW
    Egyszer mindenképpen érdemes megcsinálni őket, nagy részük jópofa, vicces. Szintezés miatt is célszerű, 3-5 szint eltéréssel nem sok esélyetek van, illetve izzadni fogtok. Egyébként nem adnak olyan kevés XP.t a mellékesek.
  • Zickler
    plusz a játék humora ezeken keresztül jön át a leginkább
  • Zickler
    Hát 1 küldetéssel nem is fogtok 6 szintet lépni, ezért van belőlük 93.
    Szóval szépen kezdjétek el csinálgatni őket. (ja és igen... ha lvl 3-n nem csináltatok meg egy küldit az lvl 20-n tényleg elég kevés XP-t ad.)
  • slime001
    Hellósztok! Az lenne a kérdésem, hogy szükség van-e a mellék küldetéseket megcsinálni, mert haverommal 2-en toljuk, de eddig csak a főküldiket csináltuk meg és mint ha lelennénk kicsit maradva. 20-asak vagyunk, de a mobok 23-25-ösök és baromi nehéz megölni őket. Van értelme szintet grindolni? A mellék küldik nagyon kevés xp-t adnak.