7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#3774 jah,hát akkor kb ugyanaz lesz mint a seraph kristályok.na majd meglátjuk:) -
TheB1tch #3773 Linkelt valaki 1 videót mutatta srác hogy arénán belül lesz 1 automata amibe csak Torgue fegyverek lesznek... -
#3772 hmm,hát oké csak jobb legyen mint a seraphos vacak,az nem is érdekelt.de bízok a gearboxban:) -
#3771 fegyvereket? :D -
#3770 na ezt ki se találtam volna :|
arra voltam am kiváncsi mit lehet belőle majd venni stb -
#3769 Torgue Token. -
#3768 valaki tudja hogy mi lesz megint ez az új fizető eszköz?:O -
#3767 Kivettem a mennyien nézik scriptet mert néha nem töltötte be az oldalt néha. -
#3766 úgy van ahogy aullah mondja:) -
#3765 Általában igen. De ennél nem feltétlenül: Volt amikor simán haverra rácsatlakoztam online, úgy laggolt, mint a k*rvaisten. Aztán belőttük hamachit, rámentem és jééé, nem volt lagg. -
#3764 hát tungle a warezosoknak kell általában :D -
#3763 semmi warez nem volt benne.barátokkal való játétról kérdeztem tunglen.de akkor bocsi:) am már megoldottam -
#3762 max a wareztopikban kérdezd meg, mi megvettük a játékot... -
#3761 srácok van itt ugye aki tunnglen szokott játszani a barátaival ugye kint az 1.2.0 patch.nem tudok senkire csatlakozni tungglen,nem használnák még ott vagy mi lehet a próbléma?
-
#3760 Mivel ez nem a szokásos twittes kód, ezért él tovább, mint 3 óra. -
#3759 En is koszontem jelentem most is aktiv -
#3758 várom már ezt a dlc-t jaj.de azért megmondhatnák mégis mi lesz ez az újfajta szintlépés stb.hmm:) -
eXequtoR #3757 Most is aktív még köszi ! -
#3756 Aktiválva, pedig már 10órás. -
#3755 Köszönöm szépen, én is aktiváltam :) -
#3754 köcce -
kHares #3753 Mister Torgue echocastjáról: CTWTB-JTBW5-KFTTT-JTB33-JTBWB
most még működik -
#3752 Skinek és fejek. -
#3751 Arena ide v. oda ezzel nagyon felcsigaztak: "new character customizations". El sem tudom kepzelni mi lehet. -
#3750 srácok nem lesz ez rossz ^^ am a level cap emelkedés elvileg máshogy lesz mint azt gondolnánk.kíváncsi vagyok:)
Get ready, Vault Hunters -- Mr. Torgue's Campaign of Carnage, the second downloadable campaign add-on for Borderlands 2, is coming your way next week!
This story-driven expansion challenges players to conquer all that the titular Mr. Torgue has waiting in his newly-constructed Badass Crater of Badassitude, complete with a new storyline, new areas and environments, new bosses, new guns, new chara
cter customizations and more. In addition, Mr. Torgue's Campaign of Carnage features appearances from fan-favorite characters like Tiny Tina and Mad Moxxi!
Available for download on PC, Xbox 360 and PlayStation 3 beginning next Tuesday, November 20, Mr. Torgue's Campaign of Carnage is the second of four add-on campaigns announced for Borderlands 2 and will be available for $9.99 / 800 Microsoft Points by itself or as part of the Borderlands 2 Season Pass which bundles all four campaign add-ons for $29.99 / 2400 Microsoft Points.
-
#3749 20-án DLC áll a házhoz -
#3748 Most már jó. Köszi. -
#3747 loggolj ki a steamböl majd be,azaz teljesen állitsd le
-
#3746 Indításkor nem akar felhővel szinkronizálni? Ott meg kellene lenniük az eggyel régebbi mentésednek. -
#3745 [nagy]Oké, most már kezdek aggódni. Segítene valaki?
Haver sav fileját bemásoltam, mint új file, elindítottam, nem indult. Egyszer indítottam, utána ki is töröltem. Na most azóta bármit csinálok, nem indul a játék. "initialization error. Please ensure the game files have not been corrupted or moved."
Újraraktam, verifyztem is a fileokat, semmi...
-
#3744 Pedig működnie kell. A titok, hogy előtte létre kell hozni egy újat, majd azt felülírni a pajtásodéval. -
#3743 Na faszom. Megnéztük haverral, hogy lehet e simán karaktert importálni. Bemásoltam a mentését, nem indult. Kitöröltem filet, nem indul. :D Most rakhatom újra a játékot, az talán segít gg. -
#3742 tök szingliben tolja az ipse -
#3741 Akkor tegyük már be a hivatalos (by Torgue) videót is :)
-
#3740 Fogalmazzunk másképp: kooperatívra készült. -
#3739 Tehát gagyi arénás... -
Csokis #3738 -
Csokis #3737 -
eXequtoR #3736 Ejj az ilyen remek bugokból bezzeg kimaradok. :/ 3 volt 3 is maradt. -
#3735 Érdekes.
Én is kaptam +10 kulcsot, mert a 25 helyett most 35 van.
Na, nem baj. Köszi!