7269
  • szomferi
    4k mill? elbuktál 4000 milliót? vagy milliárdot?
  • AtiRadish
    Na vegigszaladtam rajta gyorsan 50 esen.. hat az utolso boss 1 hitel.. kb 5.jere sikerult megolnom legendary rpg-vel meg baby makerrel... (-4k mill penz ofc)... megvettem az uj headet a vendortol es hal isten bugos. Beallitok neki akarmilyen skint... (pl.: ezt) de amint kilepek menubol az alap maya head szineire ugrik vissza ezzel a fejjel. Masnal is volt ilyen?
  • IMYke2.0.0.0
    Nem kell ám leharapni a fejem - átcsúsztam a DLC-kifejezésen [freudi a dolog, ezek szerint], és a "főjáték" vonal mellékküldetését írtam le - amit, gondolom, már Ti, a nagy 50-es szint limit miatt sírdogálók, végig is játszottatok... akkor mire fel akadsz ki?
  • Fpocok
    Az más. Az a ládában van. ÉS az egy küldi.
  • takirulZ
    DLC-ben találtam igen :D Nagy kép legeslegelején esett ki egy hatalmas kép ami epicnek számított :) Na mindegy melóban elolvasom ha van valamitek rá :)
  • Sir Quno Jedi
    Bámeg, most írta, hogy a DLC-ben találta!!! Hé!
  • IMYke2.0.0.0
    Egy mellékküldetés részei:

Moxxi egykori férje Marcus (a kereskedő). Mindkettő akarja a képeket, és Neked kell eldönteni, hogy melyiküknek adod oda a megszerzett pikáns fotókat.
    Én Moxxinak adtam át.
  • takirulZ
    De mire jók? :D
  • IMYke2.0.0.0
    A szexi képek? Azok fincsik :)
  • takirulZ
    DLC-ben gondoltam :) Kiesett egy lila Moxxi kép egy dögböl :)
  • Sir Quno Jedi
    küldiben vannak és le lehet adni vagy neki, vagy marcusnak
  • takirulZ
    Ezek a Moxxi portrék mire jók? :)
  • Zs0lt1
    LOL?
    http://prntscr.com/k8h2a
  • Sir Quno Jedi
    Annyiból jó amúgy a DLC, hogy nagy, beautózható terep van, új ellenfelek és járműből is van ellenfél új. Az aréna is faja és a group-ok egymás ELLEN is tolják, így van némi esélyünk szingliben is, ha jól technikázunk. Élvezetesnek élvezetes és régi ismerősök is felbukkannak szponzornak stb. Van benne árulás, meg ami kell.
  • Sir Quno Jedi
    nos lehet hogy 1xcsak bekapcsolják a levelupot, de tegnap még nem így volt
  • Myselor
    dehát azt mondták lesz csak nem úgy mint vártuk.akkor nagy kamu volt.és akkot ezekt a torgue tokenek se jók semmire,nem érdemes vesződni értük.hát szomorú.legalább lvl uppot raktak volna bele.a fenébe már:c
  • Sir Quno Jedi
    Egen, vicces, hogy vannak 50 feletti ellenfelek, de nem léphetsz 50 fölé. Én is küldikért kapom a rengeteg exp-et, ami semmire sem jó és a pénzt, aminek szintén semmi értelme, mivel nem lehet jobb geart venni boltban, mint ami amúgyis van. Így aztán nem sok motiváció marad, max. a felfedezés/sztori izgalma. De amúgy értelmetelen faszság így az egész.

Legjobb hogy arénában első győzelemért 5 torgue token jár, mikor leggagyibb fegyó is 50-60, az item of the day meg valami 260 volt. HAhahahaa... jó viccc...

Nem tudom miért szarnak minket torkon ezzel a köcsög szintlimittel. Egyáltalán minek csinálnak akkor DLC-ket?!
  • Myselor
    na mégsincs level uppolás?
  • pcgammer
    Az új DLC :)

• Fpocok
    De tényleg, nem azt ígérték, hogy lesz szintemelés?
  • janishar
    50-es szintnél miért nem megy feljeb az xp?
  • Sir Quno Jedi
    EGész jóak a dolog amúgy.
  • Fpocok
    Ok semmi. Csak újra kellett indítanom. sry
  • Sir Quno Jedi
    lépj ki a steam klienssel, aztán indítsd újra és elkezdi leszedni
  • Sir Quno Jedi
    Én már tolom gyerekek! Jöhetne valaki segíteni! :D
  • AtiRadish
    Max a hp regenes relicet.. a fegyok sztem ganalyok. Meg az legalabb nem 120 csak 50 kristaly.
  • Fpocok
    Nekem nem töltött le semmit :S
  • Fpocok
    Gearbox magasra rakta a lécet... látom lesznek új küldik is, fuck yea.
  • Fpocok
  • Zizou2
    seraph kritályokból érdemes vmit kifarmolni?
  • Sir Quno Jedi
    Óóóóóóóóóóóóóó csorog a 778MB-s udate a Borderlands 2-höz!!! Ójeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee TORGUE fun!
  • KisDiller
    köszönöm :)
  • Fpocok
    Steam ingyenes, mindig is ingyenes volt.
  • KisDiller
    steamet
  • Fpocok
    Fizetős mit?
  • KisDiller
    és linket tudnátok küldeni mert csak fizetőset találtam
  • Myselor
    gondolom nem eredeti szóval steamet tölts le.
  • KisDiller
    Hello az lenne a problémám hogy rányomok a playre és nem csinál semmit mi lehet a probléma ? A segítséget előre is köszönöm :)
  • Myselor
    jó már azt láttam amúgy.de azt nem figyeltem hogy abból veszi,azt hogy mennyire lesz nehéz szerezni majd csak kedden tudjuk meg úgyis:)
  • TheB1tch
    Itt van nézd:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HaLJ0UMNHLg#t=5m45s