7269
  • szomferi
    class mod esetleg?
  • BlueRain
    mert a skill fa szerint is csak 400 a max, de láttam olyat, hogy valakinek 600-as szorzója van.
  • BlueRain
    Hali. Hogy lehet mechromancerrel 600x anarchy-t elérni? Nekem 400-nál kiakad:S Vagy a +200 anarchy-t a dlc adja hozzá?
  • Fpocok
  • szomferi
    úgy úgy
  • tomas92
    a story modosat
  • AtiRadish
    A story modos pete-t vagy az invinciblet?
  • szomferi
    mi vagy 6x kipucoltuk a helyet, a végén meguntuk, aztán jobbra mentünk a lifthez, aztán kinyírtuk a lángszórós köcsögöt lent :D
  • AtiRadish
    Tedd TVHM-re a dlc-t es hozzad fogja szintezni...pt1 ertelemszeruen csak lvl 30 koruli ellenfeleket fog adni.
  • tomas92
    Hy, valaki tudna segíteni, a Mr. Torgue DLC-nél amikor benn vagyok Pete bárjában, hányszor kell megcsinálni a tier 3 rematch küldetést, vagy 15* megcsináltam már és még mindig van. Plese Help!!
  • Bluuzia
    Nem True Vaut Hunter módban játszom.
    Az első végigjátszás után kezdtem Scarletet. Kérdeztem is itt fórumon, hogy jobb: rögtön kezdeni a DLC-t, vagy csak a TVH után.
    Úgy gondoltam, egyszer kijátszom aztán jöhet az összes TVH.

ráadásul így a ládákat sem éri meg nyitogatni, mert csak 30-as fegyvereket szór.
  • wesker24
    Pontosan én alapból végigvittem TVHM-ben az alapot a játék végére elértem a LVl 50-et és ugy álltam neki a DLC-nek habár XP-t nem kapott egyáltalán semmit se de a Rewardot azért még megadta !
  • wesker24
    Talán ugy hogy nem True Vault Hunter Mode-ban játszasz esetleg ? :D

Mert mi TVHM-ben nyomattuk ezerrel és ott bizony LVL 50-52-es Bossok voltak !
  • Bluuzia
    Vagy előbb True Vault Hunter módban kellett volna végignyomnom az alapot?
  • Bluuzia
    Még csak most nyomom Scarlettet.
    Hayter's Foleyban vagyok, és tényleg elég borzasztó, hogy 38-as szintemhez max 32-es ellenfelek jönnek. A skagokat ököllel csapkodom. Olyan, mint valami "GOD" mód. Nem sok esélyük van. Hogy lehet, hogy megrekedtek az ellenfelek ezen a 30--as szinten?
  • Fpocok
    Há de csak tanulnak a hibából... ráadásul mondták, hogy most egészen más hogy lesz. Szóval 99%, hogy most nem lesz ilyen.
    De ha egyben így volt, akkor az hatalmas fail.
  • lalakov
    Pont ezért nem merek most játszani. :( Amint elértem az 50. szintet abbahagytam. Tudom van más karakter, de csak egy jön be igazán.
  • MerlinW
    Onnan, hogy az első rész is ezt csinálta. Megjelenéskor feltettem a Knoxx DLC-t és lvl69-re ugrottam.
  • Myselor
    jó hát csak mondtamm valamit xd fogalmam sincs mi lehet,elmondhatnák már végre hogy mi lesz ez a szintlépés.
  • Fpocok
    De ez honnan jön? Ez egy hatalmas baromság lenne... hogy egyből max szintre lépsz, mert gyűjti xpt. Én azt mondom BS.
  • poruljartal
    bevezetik a paragon szintezést :D
  • Myselor
    vagy egyszer csak berakják a level upot és felugrik mindenki maxra mert ugye kapjuk az xpket továbbra is:) de ne legyen így de ez a tokenes szarságok nem jönnek be nagyon nem xd
  • AtiRadish
    Amugy nekem egyre gyanusabb ez a lvl up..azt igergetik h. lesz, de maskepp ahogy gondolnank. Meg tul sok a legendary fegyver lvl 50 re...ne legyen igazam de siman azt gondolom h. ez a max.. majd boldogitanak mashogy, seraph crystalokkal meg ilyenekkel. Meg annyi tippem van h. visszahozzak a fegyverfejlodest az 1 bol. Na de majd kiderul...
  • MerlinW
    Főleg, hogy a dobozos 8k és az is Steam-es.
  • Bluuzia
    Az alapjáték már most 25% kedvezménnyel van a Steamen.
    49,99 helyett 37,99 euro.
    Persze még így is durva drága.
  • MerlinW
    Border akció? Kizárt. Max majd miután az összes DLC megjelent.
  • Myselor
    am szerintem nem jó irányt vettek ezek a gearboxos srácok a dlckel.megint ki lett hagyva a level up,aztán a tokenek is kevesek,szarok az új fegyverek,a headek se jönnek be annyira.maga a dlc nem lett rossz egész hangulatos,de a kalózos sokkal jobb volt.remélem a következő az sokkal értelmesebb lesz,és jobb,kapcsolodik majd a storyhoz,és level up is lesz már végre.de szerintem külön jön majd a lvl up 1 patchben ahogy az új class is majd:)
  • szomferi
    az is van 6 rongyért (legalábbis még volt, mikor néztem)
  • Myselor
    lol.okés köszi:)
  • AtiRadish
    Torgue vendorba vannak random.
  • Myselor
    végigvittem a dlc-t nem kellett volna megkapnom a headet?vagy azt pete the invicible dobja?
  • Bluuzia
    Karácsony előtt tuti lesz valami akció. Szerintem.
  • MrAndree
    Megveszed és 4 DLCt kapsz. 2 már kint van, 2 még jön, külön-külön 10 euróba kerül majd mindegyik, a season pass meg 30 euró.
  • jetblack
    Hulye kerdes de mi is ez a season pass pontosan mert nekem van egy darabom
  • Fpocok
    Lehetséges, hogy az is lesz. Majd nézni kell.
  • MrAndree
    Season pass leárazás kéne inkább. :)
  • Fpocok
    Holnap féláras lesz Amazon-on a BL2. 30dollár, kb 6500ft. Vásárlásnál lehet valamit kell trükközni, utána kell nézni.
  • Bluuzia
    Borderlands 2 Claptrap Sounds
  • AtiRadish
    Na megvettem a gaige es a salvador headet is...jelentem azoknal is fent all ugyanez a bug... patchet neki!
  • AtiRadish
    sima 4 mill.. nemtom miert irtam oda a "k"-t :D