7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#3854 class mod esetleg? -
BlueRain #3853 mert a skill fa szerint is csak 400 a max, de láttam olyat, hogy valakinek 600-as szorzója van. -
BlueRain #3852 Hali. Hogy lehet mechromancerrel 600x anarchy-t elérni? Nekem 400-nál kiakad:S Vagy a +200 anarchy-t a dlc adja hozzá? -
#3851 -
#3850 úgy úgy -
tomas92 #3849 a story modosat -
#3848 A story modos pete-t vagy az invinciblet? -
#3847 mi vagy 6x kipucoltuk a helyet, a végén meguntuk, aztán jobbra mentünk a lifthez, aztán kinyírtuk a lángszórós köcsögöt lent :D -
#3846 Tedd TVHM-re a dlc-t es hozzad fogja szintezni...pt1 ertelemszeruen csak lvl 30 koruli ellenfeleket fog adni. -
tomas92 #3845 Hy, valaki tudna segíteni, a Mr. Torgue DLC-nél amikor benn vagyok Pete bárjában, hányszor kell megcsinálni a tier 3 rematch küldetést, vagy 15* megcsináltam már és még mindig van. Plese Help!! -
#3844 Nem True Vaut Hunter módban játszom.
Az első végigjátszás után kezdtem Scarletet. Kérdeztem is itt fórumon, hogy jobb: rögtön kezdeni a DLC-t, vagy csak a TVH után.
Úgy gondoltam, egyszer kijátszom aztán jöhet az összes TVH.
ráadásul így a ládákat sem éri meg nyitogatni, mert csak 30-as fegyvereket szór.
-
#3843 Pontosan én alapból végigvittem TVHM-ben az alapot a játék végére elértem a LVl 50-et és ugy álltam neki a DLC-nek habár XP-t nem kapott egyáltalán semmit se de a Rewardot azért még megadta ! -
#3842 Talán ugy hogy nem True Vault Hunter Mode-ban játszasz esetleg ? :D
Mert mi TVHM-ben nyomattuk ezerrel és ott bizony LVL 50-52-es Bossok voltak ! -
#3841 Vagy előbb True Vault Hunter módban kellett volna végignyomnom az alapot? -
#3840 Még csak most nyomom Scarlettet.
Hayter's Foleyban vagyok, és tényleg elég borzasztó, hogy 38-as szintemhez max 32-es ellenfelek jönnek. A skagokat ököllel csapkodom. Olyan, mint valami "GOD" mód. Nem sok esélyük van. Hogy lehet, hogy megrekedtek az ellenfelek ezen a 30--as szinten? -
#3839 Há de csak tanulnak a hibából... ráadásul mondták, hogy most egészen más hogy lesz. Szóval 99%, hogy most nem lesz ilyen.
De ha egyben így volt, akkor az hatalmas fail. -
#3838 Pont ezért nem merek most játszani. :( Amint elértem az 50. szintet abbahagytam. Tudom van más karakter, de csak egy jön be igazán. -
#3837 Onnan, hogy az első rész is ezt csinálta. Megjelenéskor feltettem a Knoxx DLC-t és lvl69-re ugrottam. -
#3836 jó hát csak mondtamm valamit xd fogalmam sincs mi lehet,elmondhatnák már végre hogy mi lesz ez a szintlépés. -
#3835 De ez honnan jön? Ez egy hatalmas baromság lenne... hogy egyből max szintre lépsz, mert gyűjti xpt. Én azt mondom BS. -
#3834 bevezetik a paragon szintezést :D -
#3833 vagy egyszer csak berakják a level upot és felugrik mindenki maxra mert ugye kapjuk az xpket továbbra is:) de ne legyen így de ez a tokenes szarságok nem jönnek be nagyon nem xd -
#3832 Amugy nekem egyre gyanusabb ez a lvl up..azt igergetik h. lesz, de maskepp ahogy gondolnank. Meg tul sok a legendary fegyver lvl 50 re...ne legyen igazam de siman azt gondolom h. ez a max.. majd boldogitanak mashogy, seraph crystalokkal meg ilyenekkel. Meg annyi tippem van h. visszahozzak a fegyverfejlodest az 1 bol. Na de majd kiderul... -
#3831 Főleg, hogy a dobozos 8k és az is Steam-es. -
#3830 Az alapjáték már most 25% kedvezménnyel van a Steamen.
49,99 helyett 37,99 euro.
Persze még így is durva drága. -
#3829 Border akció? Kizárt. Max majd miután az összes DLC megjelent. -
#3828 am szerintem nem jó irányt vettek ezek a gearboxos srácok a dlckel.megint ki lett hagyva a level up,aztán a tokenek is kevesek,szarok az új fegyverek,a headek se jönnek be annyira.maga a dlc nem lett rossz egész hangulatos,de a kalózos sokkal jobb volt.remélem a következő az sokkal értelmesebb lesz,és jobb,kapcsolodik majd a storyhoz,és level up is lesz már végre.de szerintem külön jön majd a lvl up 1 patchben ahogy az új class is majd:) -
#3827 az is van 6 rongyért (legalábbis még volt, mikor néztem) -
#3826 lol.okés köszi:) -
#3825 Torgue vendorba vannak random. -
#3824 végigvittem a dlc-t nem kellett volna megkapnom a headet?vagy azt pete the invicible dobja? -
#3823 Karácsony előtt tuti lesz valami akció. Szerintem. -
MrAndree #3822 Megveszed és 4 DLCt kapsz. 2 már kint van, 2 még jön, külön-külön 10 euróba kerül majd mindegyik, a season pass meg 30 euró. -
#3821 Hulye kerdes de mi is ez a season pass pontosan mert nekem van egy darabom -
#3820 Lehetséges, hogy az is lesz. Majd nézni kell. -
MrAndree #3819 Season pass leárazás kéne inkább. :) -
#3818 Holnap féláras lesz Amazon-on a BL2. 30dollár, kb 6500ft. Vásárlásnál lehet valamit kell trükközni, utána kell nézni. -
#3817 Borderlands 2 Claptrap Sounds -
#3816 Na megvettem a gaige es a salvador headet is...jelentem azoknal is fent all ugyanez a bug... patchet neki! -
#3815 sima 4 mill.. nemtom miert irtam oda a "k"-t :D