Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1 files failed to validate and will be reaquired. Ezt irta most ki!
IMYke2.0.0.0
Mert kiszûröd azt a lehetséges hibát, hogy a játék fájljainak sérülése okozza a fagyást.
Az ellenõrzés, majd a szükséges fájlok pótlása után már nem fogható a fagyás a játékra.

Ha így is elõfordul, akkor el kezdhetsz aggódni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Ha esetleg rosszul lett felrakva a borderland2, akkor kijavítja.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Igen megvan 😊 És ez miért is lesz jó nekem? 😊
Fpocok
Jobb alul steam ikon, jobb klikk, library, megkeresed játékot, jobb klikk, properties, local files fül, verify integrity of game cache

Ah megvan 😊
Most 1 hete raktam friss windowst fel. Mass Effectel tolom még de az nem csinál ilyet. Ez is csak tegnap elõtt kezdõdött de nem tudom mi okozhatta ezt... Verify azt hogy kell? 😛
Fpocok
Más program nem csinálja?
Próbáltad a fileokat verifyolni?
Újrarakni a játékot?

Tud valaki szaki segíteni? Két napja elkezdett a játék kifagyni random módon... eddig semmi probléma nem volt vele és most csak megáll és ennyi volt a sztori:

Ezt írja a hibára:

Leírás:
Egy hiba miatt megszakadt a program kapcsolata a Windows rendszerrel.

Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: AppHangB1
Alkalmazásnév: Borderlands2.exe
Alkalmazás verziója: 1.0.16.20091
Alkalmazás idõbélyegzõje: 507d82e6
Lefagyási aláírás: b95d
Lefagyás típusa: 2048
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
1. további lefagyási aláírás: b95d348a3e96758455c2432616eb7ed8
2. további lefagyási aláírás: 565a
3. további lefagyási aláírás: 565ab19d0ac9e5c6a513a3b8ba433c60
4. további lefagyási aláírás: b95d
5. további lefagyási aláírás: b95d348a3e96758455c2432616eb7ed8
6. további lefagyási aláírás: 565a
7. további lefagyási aláírás: 565ab19d0ac9e5c6a513a3b8ba433c60

Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040e

Ha nem érhetõ el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt
Fpocok
"I like the conspiracy threads, so here's another one.

The Invincible Bosses so far in Borderlands 2 layout like this:

Terramorphous
Vermivorous
Hyperius
Master Gee
Look at the first letter of each name for each boss and you get TVHM.

TVHM = True Vault Hunter Mode.

/insert mind blown .gif "

szósz

Fpocok
Fõmenüben karakterválasztás, kiválasztod ezt a karit és utána megkérdezi, hogy normal mod, vagy vault hunter mod, visszatudsz menni.

sziasztok volna egy kérdésem
Végigvittem a játékot és átváltott erre a vault nehézségi modra.
Most hogy jön ez a piretes kiegészítõ jó lenne visszakapni hogy mindenhol voltam már nem lehet valahogy visszaállítani a régi állást?
Így nagyon nehezek a szörnyek, és újrakezdte az egészet.
Fpocok
Kössz

Új kódok!

WinPC: KT5B3-Z93ZH-FB3JB-JTBT3-JWKBK
PS3: 535T3-JR6ZB-6H3K3-9TKT3-T9JS6
X360: 535T3-JR6WF-3F6J6-5XJT3-T9J5H

Sir Quno Jedi
nanaá, badass rangból mindenre 160% megy nekik (ez csalás) és még ha ehhez pl. 400-as anarchy-nál tartasz, az további istentelen % damage, meg olyan fegyóval lövik amivel amúgysem lehet/kell nagyon célozni (anarchyval minek)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MerlinW
Master Gee stratégia.

[merlinw.org]

MerlinW
Megöltem Hyperius-t. ~10 perc volt, nem dobott semmit, de izgalmas volt. Gee-t viszont egyedül lehetetlen, az idõre megy.

A játék legjobb fegyvere határozottan a Conference Call. Nincs párja. Bee-vel 100-150k körüli sebzéseket produkál + skill bonusz, ha van.

[merlinw.org]

Szerintem a legnagyobb probléma a "vok" ...
Ez nagyjából -9999 INT/STR/VIT/DEX
AtiRadish
Rák vigye már el. Idáig lesoloztam... A babymakeres trükkel jó amit az imént linkeltem. Mások screenshotjait ahogy elnéztem nekik mind 5500-5800 dmg körüli a BM... nekem meg richtig h gyengébb ebbe is szerencsétlenebb vok... de legalább már kiesett... csak lehet pont ez a pici kéne ahhoz h. lenyomjam ezt a buzit... na mind1 majd holnap gunzerkerrel duplába ^^

AtiRadish
Videó Nem megy babacsinálóval akkor hyperius?

Myselor
xd az vicces.am teknõs páncélból készült,mitvársz😛 naná hogy lassú vagy tõle
Myselor
mondjuk nem is tudom melyik lehet jó pajzs nekem van egy impaler pajzsom is,az se nagy szám.talán a seraph pajzsok jók lehetnek😛 ma egy sima epic pajzsal tolta amúgy a srác velünk,és halhatatlan volt kicsit a bossoknál,jó volt a regen vagy nem tudom,vagy csak ügyes volt,1-2x volt second winden,na mindegy,nem tudom mit kellene használni😛
Nagylaci
Viszont amikor kifogy akkor meg növeli a mozgás sebességét. Szóval ha bajban vagyok akkor meg futok mint a nyúl! 😄

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Myselor
hát érdekes😊 akkor szar ez is xd
Nagylaci
Állatira belassulsz tõle és még a max életerõdet is csökkenti. Szóval nem biztos, hogy egy fõnyeremény... Francba.
Itt is van:

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Myselor
lol.nagyon szerencsés vagy te😊a fene a jó szerencsédet😛 én is nekiesek lassan farmolgatni.am aztmondod akkor nem jó?
Nagylaci
Kb- ötödszörre kiesett a pajzs! 😄 Ez most nagy mázli volt. Vagy sûrûn dobja, nem tudom. Csak csiga lassú leszek tõle. 😞

Myselor
hát nem volt tovább türelmem nekem hozzá.de majd neki állok csak tényleg szopás hogy belepottyan a lávába stb.szóval nem tudom.egyedül pedig tényleg nem lehet leölni se hyperiust se master gee-t max modolva de úgy meg miértelme van.biztos jó lehet az a pajsz amit blude dob.de ahhoz is kinek van kedve farmolgatni.ma farmolgattam kicsit,de hamar ráuntam én inkább már a többiekkel szeretek játszani.de kevés dolgot lehet csinálni ugye 1 nap 1x lehet ezeket a szaros bossokat😊 azon kívül marad a farmolás.meg ilyenek
Nagylaci
50x?! Csirke vagy! 😄 Sajnos azt nagyon nehéz megszerezni. És mennyire unalmas... Ahogy írtam, nagyon valószínû, hogy amikor dobná néha a lávában köt ki vagy a saját teste alatt. Ennyire semmit nem nehéz kifarmolni úgyhogy nagyon valószínû.
Én meg inkább egyedül játszanék, de úgy képtelen vagyok kicsinálni Hyperius -t és Master Gee -t... 😞 Lassan erõsen azon gondolkodom, hogy amiket lehet látni solo videókat ott moddolt karakterek vannak. Én bármivel lövöm csak karcolgatom. A Bee meg nem játszik mert túl kicsi a kapacitása a rohadt AOE támadása ellen.

Most a "Win by a hare" pajzsra megyek. 😊 Blue dobja azt könnyû lenyomni. Csak ez vajon meddig fog tartani??!! 😄 Viszont a pajzs 170K körüli és azt a köcsög Hyperius sem tudja lesebezni!

Myselor
ja amúgy ma megöltük megint mind2 boss mod nélkül igen,nem volt könnyû de volt velünk egy srác aki elég op volt.igazából nem voltak jók a cuccai csak a pajzsja,és hát ügyesek voltunk van 33 kristályom😛 de mikor lesz még meg a 120😄
Myselor
naja nekem is kiesett a bee kb 3-4x re-és a scorch bossbol a hellfire is vagy 10x-re,a gránát véletlenszerüen esett.meg még 1-2 dolog.de a többi nem nagyon akar összejönni.baby makerem van de azt kaptam.nekem nem esett ki xd ja beebõl 2 fajta is esett könnyen.amit megakartam szerezni warriorból a shotgun de ha 50x nem öltem egyszer sem,szal meguntam.de majd lehet neki állok nagyon kéne.😛
Zs0lt1
Kösz srácok! 😊

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Nagylaci
Ugyanezen gondolkodtam én is! 😊 Mert mire nekem összejött a Conference Call én már nemhogy videót nem rögzítettem, de leginkább mint egy zombi ültem a gép elõtt és már totál rutinból öltem szerencsétlen warrior -t. Szóval minden run -t felvenni. Az kemény...
Egyébként nekem a Bee -vel is nagy szerencsém volt, talán másodjára kidobta. Az elsõt... 😄 És a Baby Maker is meglett kb. tizedjére. Ami elég jónak számít.
Itt egy videó hogyan farmoltam a Warrior -t a Baby Maker -el. Mielõtt valaki megjegyzi természetesen ez már nem annyira a "normális" játékról szól hanem, hogy minél rövidebb idõ alatt, minél hatékonyabban végezzek vele egy konkrét legendary reményében!

Myselor
mindegyik legendaryhoz kell rendesen türelem,de azokat se értem hányszor veszik fel a videót,aki odamegy és kiesik neki és felvette videóra,biztos párszor törölgette az üres videókat xd.vagy elsõre dobta neki,bár azt nem hiszem
Nagylaci
Persze, mostanra nem gond. 😊 Ellie "garázsa" vagy mije (roncstelep?) mögött van egy terület (Bug Gulch asszem') amin végig kell menni, nem túl hosszú. Elõbb - utóbb elérkezel egy házhoz ami egy szikla tetején van. Na ott kellene spawnolnia, de nem mindig van ott! Szóval kell türelem rendesen. Ilyenkor quit, continue aztán hátha. Ráadásul nem dobja minden alkalommal! Itt egy kis video guide én is innen tudom.

Borderlands 2 Legendary Weapon Nukem and Black Queen Location Guide

Link a Black Queen -rõl:

The Black Queen

Elég jelentéktelen, az ember akkor sem emlékszik rá ha találkozott vele a játékban...

Myselor
Akkor úgy néz ki az U3 motorja a ludas,UDK forumon utána lesek thx az infot
Zs0lt1
Hali, tudnál mutatni térképet, hol található ez a balck queen?

Köszi! :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Fpocok
Nekem ilyen azt hiszem a dishonoredben volt. Nem tudom mi az... b2ben még nem volt.

Nekem nem akad és nem is zavar a cell shaded graf viszont néha,teljesen random a kép alján nagyon vékonyan megjelenik 1 RGB csík. Valami ötlet erre esetleg?
E5200/2gb/9600gt/xp
Új kódok!

WinPC: 53KTT-KSJ9H-63TTB-JTTBB-XTC6S
PS3: 535JJ-XKRHJ-XS3WT-9JKT3-FTSSR
X360: 535JJ-XKRCR-TR6TX-5RJT3-FTSSW

Beállítások akinek akadna, vagy ki akarja kapcsolni a fekete vonalakat a játékba,hogy szebb legyen

DISABLE FRAMERATE SMOOTHING

This might help you get better performance if you’re having some graphical issues.
In WillowEngine.ini, find this line:

bSmoothFrameRate=TRUE

If it’s set to TRUE, you can disable it by setting it to FALSE, like this:

bSmoothFrameRate=FALSE

DISABLE BLACK OUTLINE SHADER

You know that big black outline that surrounds most objects and gives them a more cartoonish look? It’s cool, but removing it is another way you can tone down the graphical requirements of Borderlands 2 to get it to run better.
In WillowEngine.ini, find this line:

DefaultPostProcessName=WillowEngineMaterials.WillowScenePostProcess

To turn off the shader, you need to make adjustments to the line — namely, remove both instances of the word “Willow,” so it looks like this:

DefaultPostProcessName=EngineMaterials.ScenePostProcess

DISABLE CEL SHADING

In WillowEngine.ini, find the same line as above:

DefaultPostProcessName=WillowEngineMaterials.WillowScenePostProcess

and change it to:

DefaultPostProcessName=WillowEngineMaterials.RyanScenePostProcess

That will remove the black outline shader as above, and also disable the cel shading effect to make the graphics slightly more realistic and add more contrast on surfaces. You’ll also get a pretty marked performance boost, because these shaders take a fair amount of processing power.

DISABLE SHADOWS AND LIGHTING TO BOOST PERFORMANCE

In WillowEngine.ini, find these lines (all of which are under but not all of which are together:

DynamicLights
DynamicShadows
bAllowLightShafts

Set them all to “False.” The lines should look like this:

DynamicLights=False
DynamicShadows=False
bAllowLightShafts=False

If you’ve already knocked your graphical settings down to the minimums and are still having troubles with framerate, turning off those settings may help.

REDUCE TEXTURE POP-IN TIME ON AMMO

If you’ve noticed texture pop-up when you open loot containers and it’s irritating you, you can greatly reduce it or eliminate it with this alteration.
In WillowEngine.ini, find these lines:

MipFadeInSpeed0=0.3
MipFadeOutSpeed0=0.1
MipFadeInSpeed1=2.0
MipFadeOutSpeed1=1.0

Reducing the texture pop-in requires you to turn down the values by changing them all to zero. They should look like this:

MipFadeInSpeed0=0
MipFadeOutSpeed0=0
MipFadeInSpeed1=0
MipFadeOutSpeed1=0

REDUCE ALL TEXTURE POP-IN

You can also alter the time it takes for textures to render throughout the game. I’m unsure just how noticeable an effect this tweak actually creates, but it may make the game run a little smoother.
In WillowEngine.ini, find .
Scroll down until you see a number of lines that start with the phrase TEXTUREGROUP.
On each of those lines, copy and add this text string: ,NumStreamedMips=0

ENABLE/DISABLE REFLECTIONS

You can turn reflections in water and other surfaces on and off independently of your other graphics settings if you choose.

AllowImageReflections
AllowImageReflectionShadowing

Just switch the True/False value to turn them on or off. They’ll look like this:

AllowImageReflections=True
or
AllowImageReflectionShadowing=False

BOOST TEXTURE RESOLUTIONS

If you want to kick up the graphical fidelity of Borderlands 2, you can increase the resolution of some textures so they’ll look more like those of cutscenes. Expect this tweak to negatively impact your performance, however.

MaxProcBuildingLODColorTextureSize
MaxProcBuildingLODLightingTextureSize

and change them to this:

MaxProcBuildingLODColorTextureSize=2048
MaxProcBuildingLODLightingTextureSize=2048

IMYke2.0.0.0
Köszönöm. <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Kössz

Új kódok!

WinPC: WB5T3-JS3Z9-RJTTT-JJ333-FTXJX
PS3: KB5BJ-WCRZ3-6S35J-HBK3T-XK9RH
X360: KB5BJ-WCRW6-3R63R-CFJ3T-XK9TB

Nagylaci
No, mivel a raid boss -ok nem igazán elérhetõek így egyedül nekiálltam kifarmolgatni a játék legbrutálisabb fegyvereit. Na és pont ez az egyik probléma amit nagyon sokan kezdenek felvetni a készítõk felé is. Mivel bizonyos rettentõ OP legendary fegyvereket CSAK bizonyos boss -ok, mini boss -ok dobnak ahhoz, hogy egy 50. szintû karakterrel megszerezd ezeket nem játszanod kell normálisan hanem néha soha véget nem érõ boss run -okat kell nyomni. Nem jobb lenne ha a legendary -k bizonyos eséllyel BÁRHONNAN eshetnének? És akkor normális játék közben szerezhetnéd meg õket. Én konkrétan ha még egyszer meglátom a warrior -t sikítozni fogok...
Itt a "termés":

A Baby Maker amit már megszereztem nemrég. Madame Von Bartlesby pár run után kidobta. Ezzel farmoltam aztán a warriort.

A Conference Call amit csak és kizárólag a Warrior dob. Rohadt kis eséllyel és nagyon úgy néz ki, hogy még akkor is néha a lávában köt ki vagy a warrior teste alatt... Lassan becsukott szemmel is megölöm az 52. szintû Warrior -t! XD

Nukem. Ez annyira nem OP mint inkább brutális. Nuke -okat lõ. Mondjak még valamit?! 😊 Ezt egy kevésbé közismert mini boss dobja a Black Queen.

Tatyla
köszi <#worship>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Bluuzia
Újabb kód:
K3K3T-H6B9H-R3BBT-333J3-BSH5T

szomferi
na, kinek van nálam randább Gaige-e? 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Myselor
persze dobhatok,amúgy én se láttam még ilyet.sõt kerestem képet is róla.mondom egészen az update 4ig.le volt lockolva a 3-4 weapon slotom,hogy az is mitõl passz,de már megjavult.de ez megmaradt.nem mondom hogy nem hasznos,de érdekes mindenképpen😊