Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
me nõsoviniszták vagytok 😄DD (én is)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Myselor
nekem is ugyanígy xd
wesker24
Jah Manci nekem is tetszik már öt is kimaxoltuk Maya mellett !

Már van 2 Lvl 50-es csaj karakterem 😄
Myselor
jah hát akkor értem,mondjuk nem tudom milyen kari jöhetne még,de biztos nem most fog még jönni,de kíváncsian várom😊nekem a mechromancer is nagyon bejön ^^
wesker24
Az a baja hogy azt majd megint meg kell venni és nem lehet tudni milyen áron lesz majd szerintem és persze nem tartalmazza a Season Pass az új karit ha lesz ! 😄
Myselor
most az a baj hogy új karakter klasszok jönnek majd?😊
Bluuzia
Ez nagyon jól sikerült:

Breaking down the borders

Fpocok
;(

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
"egyébként meg mindenféle spéci cucc nélkül is jól el lehet lenni ám a játékban 😄"

Én tudom... de ezt mond azoknak a csalóknak is, akik így akarnak megszerezni 1-1 cuccot.

😄D

Zs0lt1
nézõpont kérdése :-)

egyébként meg mindenféle spéci cucc nélkül is jól el lehet lenni ám a játékban 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Fpocok
moddolni ez esetben = csalni.

Zs0lt1
Aki nagyon moddolni akarja a játékot, nem órákat szenvedni 1-1 cucc megszerzésével, annak ez a link hasznos lesz:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Save editor kell hozzá, gamecopyworld-ön fent van.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

IMYke2.0.0.0
Ennyit tud ez az irodai gép. Örülök, hogy fut.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

a gunzerkerek már csak ilyen kötekedõek <#nevetes2>

-tRs-Landor

Myselor
de hülye vagy😊 most amúgy mért kötekedsz?😛
kicsit off.de hogyha valakinek tetszik a borderlands 2ben a gunzerKing életfilozófiája,akkor ez is biztosan fog,mint nekem 😄

-tRs-Landor

Myselor
kicsit off.de hogyha valakinek tetszenek a borderlands 2ben a wub wub zenék,akkor ez is biztosan fog,mint nekem 😛
Myselor
jó tudom,de nem az hogy unom,csak legalább a dlc-n változtassanak,rakjanak be új legendaryt,meg vegyék ki a boss lockot,és kussolok😛 am ti is ennyire nehezen találtok partnert játszani?aki értelmes
Fpocok
bazz... egy hónapos a játék, most jött ki dlc... türelem 😄

Myselor
am ki tudja mikor jön a következõ dlc?vagy valami változás mikor lesz ezekkel a bossokkal?
Myselor
am hyperius nem annyira genyó mint gondolnánk,egészen könnyen ölhetõ a captain scarlet dlc-s smgvel.1 sráccal most öltük meg,nem volt nehéz így😊
Myselor
mintha a játék nem csalna eleget😊
Tatyla
fhuu ez jó low graf...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

IMYke2.0.0.0
És cserébe egy piszkos kis csaló.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Ö is ugy járt ahogy a többiek akiket csaláson értek !

Persze nulláztáka badass Rankot meg nem tom mi volt de cserébe volt egy csomó Legendary Gunja !
Myselor
én amúgy azon gondolkodtam nem is csodálkozom ha valaki hackel szerez meg 1 cuccot,pl a warrior shotit,komolyan mekkora vicc hogy beesik a lávába vagy alá,és baszhatod ha 100x-ra kiesik,nekem is nem 1x esett alá tök jó cucc,de a conference callt ki se dobta,jó én nem hackelek,de akkor is megértem õket.szarul van megcsinálva ennyi,a bossok is csalnak,sok hülyén megoldott dolog van,pl újrakellet raknom a játékot,a windowst is,eltünt az összes badass rankom,headem skinem,vicces volt mondhatom.nem simán a mentések tárolják ezeket,valami tök más rendszer fájl.megszereztem oké,de nem volt kellemes érzés.meg hogy vannak olyan narancs cuccok,amik kiesnek ,pl a hornet,tegnap este óta 4 esett,de max 49lvl.most mondjuk ezt eljátszom a baby makerrel.kiesik mondjuk 2 nap után,és csak 48as vagy 49,hát ez is mekkora szar,miért esik kisebb szinten?lenne mit patchelni én azt mondom,és kikéne venni ezt a szar boss lockot is ,mert nem lehet így másokkal se játszani,megölik akkor kivel megyek?alig van értelmes ember az már megölte,mit csinálok?na mindegy😊
MerlinW
Szintén kíváncsi lennék rá. Lévén, nincs kliens-szerver kommunikáció, nincs VAC, nincs semmi.

[merlinw.org]

Myselor
miért baszott rá?😄 kíváncsi lennék
Hello!
Van aki még farmol Bossokat, Terra stb?
Szívesen mennék, de egyedül, se eddigi teamekkel nem sikerült leölni azt a nagy "gyíkot" 😄

Steam profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198013082659/

wesker24
Az illetõ meghackelte a játékot van egy server cucc amivel megtudod hackelni a játékot és minden egyes pörgetésnél Legendary weapon-t kapsz !

Haver is megcsinálta rá is baszott ! xD
jatiking

jatter

IMYke2.0.0.0
Így jártam 😊

jatiking
Ez meg,hogy? 😮

jatter

Fpocok
Nem én mondtam Imi...

Itt van:

wesker24
Kinek mennyi van ? <#vigyor>

IMYke2.0.0.0
Biztos én vagyok béna, de csak ezt találtam:

Gomb társításoknál nincs hasonló funkció.

Fpocok
Beállításokban VAN ilyen opció.

lalakov
Van ilyen. Engem ütött már el úgy vonat, hogy a közelében sem voltam. 😞
skymannn
Srácok, valaki nem tudja hogyan tudnám felcserélni az egér gombkiosztást salvador gunzerkerje alatt, a bal egérgombbal a jobb fegyó lõ és ez pepitában. A beállításokban nem találtam erre opciót.

Myselor
nem akar esni ez a szaros conference call😛 ejnye már.az istenit xd
Ugy néz ki megoldottam!

A memória modullal volt valami kicseréltem a memóriákat a foglalatban és kifujtam a tápnál a port és most megy a játék tisztán 1 órát toltam és még gyorsabb is lett hozzá sem nyultam 😊
wesker24
Ilyen egy buzi bugot megöltem egy 2 szinttel magasabb Super Badass Goliath-ot erre mikor kinyiffan látom hogy 450k minus a pénzembõl ?

WTF ??? Hát elmehetnek a picsába ! 😄

Meg mi az hogy teleportálásnál levon 130k mert ugy tesz mintha meghalt volna ! 😄
Myselor
igazából nagyon más fegyverekkel nem lehet, a trükkje ezeknek a bossoknak olyan fegyver kell ami tölt és eldob és robban 😄 közel kell menni baby maker,ja és a conference call az nagyon durvát sebez,de hát hogy mind2 meglegyen mekkora türelem kell kifarmolni😛 nekem shotim nincs,tegnap este kifarmoltam 2 hornet pisztolyt,azok nagyon jók😊 csak sajna nem robbantva tölt.ez idáig mindig volt valaki egy shotival aki robbantva tölt.úgy csináltuk meg,és amúgy miért kell ennyire rare lootot dobnia?örülsz hogy megölöd,és semmi szart nem dob,nem túl élvezetes így.egy picit javíthatnák:/
gagax
Nekem csak most tûnt fel hogy ha lelövöd a goliath fejét ès hagyod h zuzza a tobbieket akkor az is lvl up olgat aztan egyre nagyobb lesz : o

Hát olvasgattam a fórumot és Nvidia probléma lesz mert csak 560 - és 660-as kártyáknál van a hiba 😊 De ezt nem értem idáig fullon gyönyörüen futott és egyik napról a másikra meghal... érthetetlen számomra ez az informatika... XBOX 360-at fogok venni az már biztos 😊 Azért köszönöm a segítségetek és türelmetek
Fpocok
Töröld le a játékot és rakd újra az egész játékot.

És kifagyott... Ugyanott Animal rights küldinél mikor beugrok elösör a skagokhoz... Vicc ugyanazzal a hibával
Most lement mégegyszer és azt irta successfull. Köszi a helpet megpprobálom újra 😊
IMYke2.0.0.0
Akkor azt letölti - s simán lehet, hogy ez okozta a gondot.

Fpocok
Az jó... talált hibát. Akkor lehet emiatt fagyott.
Engedd, hogy kijavítsa.