7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#3894 Már megint hajnalban...
Köszi Bluuzia. -
#3893 PC: WTW3B-BB3SK-WXBJJ-3BB3J-ZSXKX -
#3892 Bocs, a link elmaradt.
Itt lesznek a kulcsok. -
#3891 linket plíz -
#3890 Borderlands 2 Golden Keys Incoming:
Friday, November 30 - Post at 6PM CT, Active until 9PM CT - 01:00 óra
Friday, November 30 - Post at 11PM CT, Active until 2AM CT - 06:00 óra
Saturday, December 1 - Post at 5AM CT, Active until 8AM CT - 12:00 óra
Saturday, December 1 - Post at 11AM CT, Active until 2PM CT - 18:00 óra
Saturday, December 1 - Post at 3PM CT, Active until 6PM CT - 22:00 óra -
#3889 Végignéztem.
Resident Evil: ORC-ben is ott vannak a DLC-k a lemezen.
"Hatalmas" Borderlands veteránként: aki nem játszott a Borderlands 1-el, az nyugodtan pótolja be :) -
Schimanski #3888 :) lájk -
#3887 (csalók és gyenge gép, net miatt nem veszek, bocsánat ) -
(vegyetek BF3 Limited kulcsot tőlem) -
#3885 Na végre! Ez a kulcs még jó volt - köszönöm szépen! -
#3884 6-kor probaltam es mukodott meg halas koszonet erte
-
#3883 Édes kisfaxom hogy mindig hajnalban van kulcs a köcsög amcsik miatt...
Köszi Feri! -
#3882 új kulcs:
KJKB3-RRBCK-CXJ3J-TJBBJ-JK6R9 -
eXequtoR #3881 Heh. Megvan a megoldás. Normálba végigtolom, látom a storyt, kifarmolok pár 100 tokent, majd TVH módba kiszedek pár fegyvert mivel viszed magaddal a tokeneket.
Nincs üresedés valamelyik raid csapatba? Kopasz commandó meglesné a bossokat. -
eXequtoR #3880 Ezzel az a legnagyobb probléma, hogy nem tudok kilépni az utcára, mert egyből szétesek. Raid itemem nincsen, csak az a pár epix ami ládából jött. Kb. annyit tudok csinálni, hogy kidobom középre az ágyút és megölök annyit amennyit bírok míg áll a torony. Próbáltam már minden féle talent kombót, de egyik se hozott több sikert. Na sebaj, tolom a sima küldiket + kalózost. -
#3879 -
#3878 Most már nem érvényes :((( -
#3877 Egen a torgue dlc-ben alap ellenfelek is néha meglepik így az embert egy hirtelen halállal. Én pl. a kisebb Mechromancer-emmel már leszoktam az anarchy-ról teljesen, mert ha térdre hullasz, úgyis megy a lecsóba nagy része, ha meg meghalsz az egész. Kinek van kedve ezzel szórakozni?! ÉS ami a legdruvább lev50.-es sirenem nem1x instant hal. Megölnek és beng már éledek is újra a mentőpontnál, WTF! EZt csinálja és elég gyakran a játék, szal. szinglibn pl. lehetetlen folyamatosan életben maradni emiatt, mert nem tudsz kihozni second wind-et, nem ad neked esélyt se rá...
Az első részben a szirénnel úgy toltam, hogy ellenség közepébe be és borultam-keltem, de 1xcsak mindég elfogytak. :DDD -
#3876 Most meg mukodik kosziiii :D -
eXequtoR #3875 Azért az, hogy a 60k hp, 30k pajzs annyit ér mint halottnak a beöntés kicsit vicces. Bármi. Bármi 1 max 2 hitel. Kb. a légy rám szarik és szétestem. -
#3874 Nagyon egyszerű. Az eddigiekkel ellentétben nem adja hozzá az amp damage-t minden egyes tárban maradt golyóhoz, hanem csak egyhez. Ha jól emlékszem még a paatch notes-ban is benne van... -
#3873 thx, van 21 kulcsom majd ha ráérek -karácsony stb. talán ki is használom!!!! -
#3872 Megelőztél. :D -
#3871 4 perce twitteren:
PS3: C3WBT-TX6C3-T55CB-HTWTJ-KZHB5
PC: 535JT-SBJ5C-WF33J-JBTBT-Z35WX
X360: KJKJ3-ZBT3F-F9RB6-56JTB-ZKZXF -
#3870 Sajnos, most már nem érvényes. :( -
#3869 Kössz!!! -
#3868 Igaz, hogy már öt órája kiírta, de nekem 00:18-kor még elfogadta:
PC: KJ5BJ-KTB5W-WXBJT-33JTJ-5Z9JX
X360: WTWJ3-WJTTX-6SR3R-WF3JJ-3XJK3
PS3: CJCJT-RKF53-J5C5B-ZBK33-3RCXR -
csikiscsiklo #3867 .. "mivelhogy csak egy lövedékre hat a Bee amp damage."
Ezt hogy érted? Ha nincs lemerülve a pajzs még egy egységnyit sem, akkor aktív ez az amp damage képessége. Mind1 milyen fegyverrel lövök, még a kocsik gépfegyvere is használható ilyenkor. Szóval lövöm folyamatosan az enemyt, figyelve arra hogy ne merüljön a pajzs, és minden találatot fel erősít. Nem csak 1et!
Mondjuk azt sem igazán értem miért kellett legyengíteni őket? Hiszen nem PvP esetében, tehát mikor a gép ellen mész, és nem multiban ember ember ellen, akkor igen hasznos segítség. Mert vannak olyan enemyk, főleg inkább nagy boss-ok akik ellen igen is kellhet a + rásegítés. Pláne ha valaki 1edül játszik! Lőszer spórolásnak sem utolsó dolog! Nem mintha sokba kerülne. Persze vannak kivételek mikor 50-es szinten már 16 000 $ mindössze 3db gránát, nem beszélve a 32 000 $-os rakéta lövedékekről! -
#3866 Nagyon helyesen tették. -
#3865 Nem bug, hanem a legutóbbi patch-ben legyengítették a Bee-t. A Bee nerfelésével együtt a Baby Maker-t is gyengítették, mivelhogy csak egy lövedékre hat a Bee amp damage. -
csikiscsiklo #3864 Szasztok.
Nálatok is beragadnak, ismétlődnek a mellék küldetések ebben az új DLC-ben? Hiába adom le a küldetést, újra és újra megjelenik a hirdető táblán ugyan az! pl: volt egy olyan küldi ahol a kocsmában kellett kinyírni mindenkit, legfőképp a Badass enemy-ket.
Na itt már a 3. kört is letudtam, leadom, mire újra megjelent ugyan az! De Tiny Tina 1ik küldije sem stimmel. [spoiler]Meg találom a kutyusát, kiengedem, elmegyek tőle balra fel a dombra ahogy jelöli a helyet, de csak ugyan azt a szöveget ismétli, újra és újra. Itt mit kell csinálni?[spoiler]
Meg láttam a YouTube-on olyan videót, "panaszkodott az illető", vajmi keveset tudok angolul de a lényeget levettem,és én is tapasztaltam. Egy ideje el tünt, vagy inkább derekasan le csökkent a Baby Maker el dobásakor az enemybe csapódáskor megfigyelhető hatalmas sebzés.
A The Bee pajzs AMP Damage szintje is rendesen le csökkent 50-55 000 körüli értékről alig 45-46 000-re a videóban amit láttam alig volt több mint 37 000. A pajzs kapacitása és újra töltési rátájával egyetemben! Nálatok is tapasztalhatóak ezek a problémák?
Köszönöm a válaszokat 8-). -
#3863 semmit xd nagyon bénák.max headek. -
Zizou2 #3862 azt már kivettem :D akkor ez ennyi volt :) és ezekből az új torgue tokenekből érdemes vmit? :D -
#3861 max hp visszatöltö relicet am nem -
Zizou2 #3860 seraph kristályból érdemes vmit kiszedni egyáltalán? :S -
#3859 Amikor mész hozzá, öld meg az összes pókot ami az utadba esik, állítólag nagyobb eséllyel spawnol úgy. -
#3858 Sehogy. Random, mikor van ott.. -
Zizou2 #3857 A black queen-t hogy lehet előcsalni? -
BlueRain #3856 nagyon köszi, megnézem:) -
#3855 Van talent, hogytöbb anacrhy stack legyen nálad.