317
Project Zomboid - The Zombie Survival RPG
  • tutituti
    legutóbb sajna az volt a multival a bajom hogy ahova spawnoltam már mindent kifosztottak.egy csapat elvitt a bázisra minket,kaptunk pár cuccot de fegyvert nem ugye.na kiengedtek de úgy akadt a szerver mint a rosseb.alig töltötte be a felfedezetlen helyeket :/
  • Madi92
    Kipróbáltam végre a multit.
    Nagyon tök jó, normális emberek játszanak hál isten, mondjuk nem kifejezetten vérpista játék.
    Jó dolog csapatosan kutatni, zombit ölni.

Valakinek van kedve együtt létrehozni egy Woodburyt?:D Ha már holnap WD úgy is. Hozzám hasonló gondolkodású emberekre gondolok, akik perceket tudnak inverntoryban pöcsölni és szeretnek minden átnézni.
  • Stief
    Valaki?
  • Stief
    Srácok saját szervert lehet csinálni? Mert enyhén szólva többi nagyon laggos!
  • T800
    Srácok ha esetleg megvenném a gamet,könnyen lehet playereket találni? Vagy ha csak összebeszéltek a haverokkal? :)
  • SötétBarom
  • SötétBarom
    Hibátlanül működik. A sandbox módot rommá lehet customize-olni, ha akarsz játszhatsz sprintelő, brutál erős zombik ellen, akik megérzik a szagodat egy km-erről, de be lehet lőni úgy is, hogy elbaszott sok, de lassú és gyenge zombi legyen.. Elég fasza..
  • Terawatt
    Cool. Szavatossága most milyen a jelenlegi állapotában? :)
  • SötétBarom
    Remekül. :) Elvileg lassan visszakerülnek a fejlesztett NPC-k a játékba.
  • Terawatt
    Hogy áll ennek a gamenek a fejlesztése? :)
  • Sanyo
    Elkészült a build 27 magyar fordítása: Project Zomboid magyarul. A fájlokat a \steamapps\common\ProjectZomboid\media\lua\shared\Translate\HU\ mappába kell másolni. Nemsokára remélhetőleg a steamen is frissülni fog.

Hivatalos fórum, magyar fordítás topic.
  • Malakai
    Ha már multi, azt ti is tapasztaltátok, hogy nem ugyanúgy telik az idő a játékosoknál?

Van hogy már eleve van eltolódás becsatlakozáskor, de ha nincs is igazán, akkor is pár óra játék és valakinél még délutáni napfény van, másnál meg már beesteledett.

Mi mondjuk most egy ideje félreraktuk a játékot, szóval nem tudom, hogy ismert bug, javítás van-e, stb.
  • nemethge
    @pZoli81 itt van róla leírás: http://pzwiki.net/wiki/Multiplayer_FAQ
    jobb lenne saját szerver szerintem...
    A maximum player szám sávszél és erőforrás függő
    coop vagy Pvp majd kitaláljuk.
    7végén próba?
  • pZoli81
    Sziasztok!

Multiplayer része hogyan működik?
    Saját szervert csinálunk vagy valami akár több száz fős hivatalos szerverhez csatlakozunk?
    Ha az előbbi, akkor hány player-es maximum?
    A multiplayer coop vagy PvP?

• nemethge
    Nem kellene csinálni egy szervert és tolni multiban? :)
  • tutituti
    Aki nem találná meg.A build 27ben ezek lesznek:
    http://theindiestone.com/forums/index.php/topic/8467-released-iwbums-build-27/

Ízelítő a listából:
    Trapping
    Some fix in the items distributions (spawning shoes in vending machine of the laundry.. :P).
    rakat új item
  • tutituti
    új patch!(tegnapi ha jól emlékszem)
    http://projectzomboid.com/blog/2014/06/the-puppy-distraction-mondoid/
  • kissssss
    azóta már nevet is változtatott a war z meg pakoltak bele némi új tartalmat is, de ettől függetlenül én azon a véleményen vagyok vele hogy normális zombijátékot kedvelő gamer inkább kerülje el... ha lehet.
  • zorrobomber
    az egy lehúzás volt, csak a nem elég körültekintőek vették meg...
  • ISSUxChaos
    Én még a The war Z-t kezdtem el alpha korában, akkor nem fogott meg túlságosan. Rég nem néztem rá, lehet hogy már sokat fejlődött azóta, csak sajna nincs túl sok időm :(
  • monyomanyi
    Ez is kifejezetten jó játék!Én speciál imádom a post-apokaliptikus játékokat és nem is tudom megunni!Olvastam egy bemutatót is meg itt egy hozzászólót is hogy a csapból is a zombik folynak!Én bizom benne hogy még a levegőből is ezt a világot szivhatom be ha egy remek játékot csinálnak belőle!Lásd ezt vagy a State of decay!Ezzel a játékkal csak annyi a bajom hogy nem elég nekem egy nap 6-7 óra sem belőle:D
  • Malakai
    Ha többet összekötsz leengedheted emeleti ablakból is ki tudsz mászni anélkül, hogy sérülnél, meg vissza is lehet mászni, zombik pedig nem másznak.
  • gvarga12
    vegre megtalaltam a terkepet es mar egy hetet tuleltem
    meg van balta vegre, ugy hogy kezdodik az epitkezes :)
    valaki tudja hogy a kotel amit a lepedobol vagy mibol lehet epiteni mire jo ?
  • Sanyo
    Steam akció, 9.37 euró.
  • ISSUxChaos
    Köszönöm a tippet, most már elindult. Valahogy sejtettem hogy kénytelen leszek letölteni az Nvidia legújabb driver-ét, a múltkor sajnos valamit nagyon összekavart ezért egy régebbi verzióra visszabutítottam, de ahogy látom azóta már fejlesztettek rajta. Remélem a jobbakat :)
    Még egyszer köszönöm a tanácsot, most megyek zombi aratásra :D
  • Sanyo
    Na ezért kellenek a visszajelzések. :)
  • tutituti
    Nálam is ez volt a hiba.Rájöttem végül mi is a problémára a gyógyír( a dev le se sz*rta) Kiemelném ez ATI kártyáknál volt hiba,de ugyanúgy nvidia-nál is megoldást jelent szvsz.
    nekem azóta működik úgyhogy hátha ez a megoldás:

http://steamcommunity.com/app/108600/discussions/1/540732889526764427/
  • Ben Grimm
    Én inkább reflektornak mondanám. :D
  • Sanyo
    Lamp on pillar - Amikor elsőre nem esik le: "lámpa pillér". :D Ma néztem MathasGames egy videóját, abban láttam, hogy mi is az. Hát persze, hogy (elemmel működő) állólámpa. ;) Ahh. A fordítás javítva és feltöltve.
  • ISSUxChaos
    Sziasztok

Van egy kis gondom, tudna valaki segíteni.

Megvettem a játékot de nem indul el, indításnál felvillan egy "Dos" ablak amiben végig fut egy betöltési sor és ennyi.
    Én nem a Steam-en keresztül vettem hanem a Desura-n de szerintem ez nem befolyásol semmit, Java alkalmazásom is van. Lehet hogy csak nem veszem észre az egyértelmű gondot, ezért ha valakinek volna ötlete azt szívesen veszem.
    Köszönöm.
  • Sanyo
    Total Commanderből másoltam ki, a kettőből azért csak összejön. :)
  • Malakai
    off: steamapps\common\ProjectZomboid\media\lua\Translate\HU\
    Lehet így is, csak duplázni kell a fordított perjelet. :)
  • Sanyo
    steamapps/common/ProjectZomboid/media/lua/Translate/HU/
  • Sanyo
    A frissített és javított fordítás linkje az első hozzászólásban van.

A fordítást a steamen belül a "steamappscommonProjectZomboidmedialuaTranslateHU" mappába kell másolni. Remélem, hogy a fejlesztők a steamen is frissíteni fogják.
  • Sanyo
    Sok javítás és a hiányzók pótlása után feltölteném, de éppen nem megy a dropbox.
  • Sanyo
    A február óta elérhető nyilvános bétában volt néhány változás, az új szövegeket lefordítottam. Most jöhet a teszt. :)
  • Sanyo
    A menü egy része és pár játékon belüli szó (pl. elem típusok, fegyver, ruha, élelem) még nem fordítható, de ezt már többen is jeleztük. Ami az eredeti txt fájlokban is benne van, azt lefordítottam. Hacsak valamit nagyon nem néztem el. :)

Holnap összehasonlítom a jelenlegi angol verzióval, de az eredetihez hozzáadott anyagokkal párhuzamosan igyekeztem folyamatosan frissíteni.

Ezért kérem, hogy aki használja, mondjon véleményt róla. Itt hiba, ott elírás, ez és ez nincs lefordítva. Sokat segítetek vele.
  • Malakai
    Gondolom részlegesen, korábbi build-hez van még, nem a legfrissebbhez, a fórumból letölthető verzió is.
    Pl hiányzik még a Join Server (Többjátékos mód) és Players (Játékoslista) menü szekció, pár új beállítás, pár új trait (jellegzetesség), meg egy-két egyéb apróság.
  • Ben Grimm
    Tuti, hogy csak ennyi van? Mert a menü nem magyar.
  • Sanyo
    A szerkesztéshez a Notepad++ a legjobb, a karakterkódolás pedig ANSI.