Project Zomboid
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet kombinálni a tárgyakat, az táskádban van alul egy "kalapács-szög" gomb, azon belül lehet.
A kötszert úgy adod neki oda, hogy odamész, kiválasztod a táskádból a kötszert rányomod az asszonyra.
Odáig még nem jutottam el, de ha keletre mész a harmadik házban találsz shotgunt, és tûzoltófejszét.
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Én fél-egy órát játszottam vele.Aztán el kellett mennem itthonró ezért gép lekapcs.Gondolom menti az adott helyzetet,vagy nem?
A másik meg lehet kombinálni a tárgyakat?
Aztán a feleségemnek hogy adjam oda a kötszert meg a többi dolgot?
ÉS a bárba hogy tudok bejutni,meg fegyverem sincs csak shoti ammóm.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Próbáltam az exe-vel, és a bat-tal is inditani, de semmi.
Hogyan tovább? (64bit xp)
Þór vígi þessi rúnar
eléggé alfa a dolog, de így is bejövõs.
!!!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Guren: az tény, h minöségi zombis játékbol kevesebb van, de az utobbi 1-2 évben elég sok zombikkal kapcsolatos játék jelent meg 😊
kezdve az l4d játékoktol, killing floor, a codokban alapbol beépitett zombi modok, meg rengeteg indie játék amiknek szintén a zombikhoz van köze valamilyen modon 😊
de mondhatnám a minecraft-ot is, mert ott is zombikkal kell megküzdeni 😊
és mivel sokan untig játszották ezek közül valamelyiket( én l4d-be és killing floor-ba öltem elég sok idöt), egyszerüen nincs kedvük egy ujabb zombi hent-hez, legyen az akár rpg, akár más...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az bazi jó volt...
Amúgy +fav.
Bár kicsit nem értem.
Le lehet tölteni warezról a frissítetted de mivel ez nem szép dolog, ezért használd legálisan a pre-alfát ??? Hogy is van ez tanárúr?
Þór vígi þessi rúnar
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A téma teljes címe, és a bevezetõ mondatom sokat elárul és mégis keveset 😊 Egy indie fejlesztésû, szabadon bejárható világú, Minecraft szerû craft rendszerrel megáldott, retro izometrikus grafikájú játékról van alapvetõen szó. A játék abban is hasonlít a Minecraft-hoz, hogy már fejlesztés közben árulják, jelenleg a fejlesztõk szerint pre-alpha állapotban van. Mikor elõször olvastam róla érdekesnek tûnt, kedves kis indie projekt, de zombis, amitõl már (szerintem nem csak nekem) herótom van, így pár kattintással le is tudtam az érdeklõdést.
Szerencsétlenségükre, viszont az én szerencsémre viszonylag sok hír jött azóta a játékról, elsõsorban negatív tartalommal. Elõször a Google Checkout zárolta a számlájukat, meg is kellett szüntetniük a közvetlen árusítást, jelenleg úgy próbálnak túlélni, hogy a már készen levõ játékaikat ha megveszed, kapsz mellé egy life-time subscriptiont a Zomboid-hoz is, tehát folyamatosan ingyen megkapod a frissebb verziókat a'la Minecraft. Nem eszik azonban olyan forrón a kását: kalózok létrehoztak egy olyan verziót, ami frissíti magát, és ez a frissítési folyamat a hivatalos updater rendszert használja, ami a fejlesztõknek pénzbe kerül. Eredmény az, hogy ha megveszed a kész játékokat, jelenleg nem kapsz érte aktuális Zomboid verziót. Ellensúlyozásként viszont az áldott torrent technológia segítségével(!) le lehet szedni egy ingyenes pre-alpha tech demo-t a játékból. Én itt kapcsolódtam be a játékba, és bízom benne hogy még sokan mások is, legalább a demo erejéig 😊 Megéri, és egyelõre én nem is írnék a játékmenetrõl, mert olyan jellegû, amit érdemes saját magadnak felfedezni, én is így tettem. Rengeteg mindent lehetne még írni, de egyrészt még úgyis nagyon sokat fog változni a játék, másrészt hagyok nektek is témát, plusz innentõl szavak helyett jöjjön inkább pár kép...

...és szedjétek le a pre-alpha tech demo-t INNEN!