Project Zomboid
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jól sikerült az új patch, elvileg még idén érkeznek a NPC–ik is a játékba.
Reménytelen kérdés, van itt olyan aki esetleg nem régen kezdte és lenne kedve játszani?
Keresgéltem a neten ........ újratelepítést ajánlott , mod újratelepítést , de eddig egyik sem vált be !
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2021.07.10. 17:04:38
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2021.05.04. 19:49:51
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2021.05.04. 14:25:22
Létrehozam egy FB csoportot , hogy bár mindenki megtalálja új tulélőtársát vagy egy magyar közösséget hozzunk léttre :)
https://www.facebook.com/groups/844115629348218
UI: lenne egy discord szerver is nyugottan tuduk komunikálni :)
https://discord.gg/2ddMFFr
Utoljára szerkesztette: ntamas94, 2020.03.05. 17:25:34
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Hosszú csend után kapott a játék egy új Béta frissítést. Sok minden van benne. Több mindent fel lehet most már venni, zoknit, kesztyűt, ilyesmi. A karakter animációja is megváltozott. Futás közben ha zombinak megy, képes hasra esni. Le lehet ülni a földre. A borotvából pl ki lehet venni a pengét is.
Privátban eltudná valaki küldeni a legutolsó magyarítást?
Köszi ;)
The Oldest Games of Steam Early Access.
Köszi
Bár, a legújabb verzióba is belekerült egy másik angol mappa, EN helyett EE mappanéven, amiben már sokkal több sor van. Akkor az én fordításom lehetne HH, vagy ilyesmi. :)
Utoljára szerkesztette: GeryD1, 2018.12.27. 21:35:37
A fordításomat hozzáigazítottam a legújabb, a steam-en fellelhető verzióhoz. Privátban küldök elérhetőséget, ha valakinek kellene.
Egy kis mókázást össze kellene hozni valamikor, ha lenne rá jelentkező. Minél többen, annál jobb.
Játszik még valaki multit?
Valami multi félét a közeljövőben össze lehet hozni.
Miben másabb mint a single?
Utoljára szerkesztette: GeryD1, 2018.07.02. 18:31:24
Vannak évszakok. Hó is, eső is, minden, ami kell. :)
3, vagy 4 város van megadva a játékon belül, viszont ha fájlszinten állítasz be koordinátát, hogy hova rakjon, akkor tök mindegy, melyik várost választod ki az elején.
Ha meghalsz, újraéledsz. Van pár előre betáplált Respawn koordináta. Viszont elölről kell kezdeni a fejlődést. Vagyis újra kell tanulni mindent. Van egy olyan beállítás is valahol, hogy ha meghalsz, a hullád közelébe respawn-olsz.
A tárgyak respawn-ját is be lehet állítani, milyen gyakran termelődjön újra. Viszont ez elveszi a realitását, már aki azt szereti. :) Itt nyerhet értelmet a portyázás.
Délután írtam, de valamiért nem küldte el ....
Pár kérdés:
- Vannak NPC-k a játékban, ha igen milyen céllal?
- Évszakok? PL kell készülne egy kemény télre vagy valami?
- Ha meghalok, akkor vége is teljesen?
- Láttam van többféle kezdési lehetőség, én szeretem, ha nem reswapnolnak (ha egyáltalán van ilyen) a dolgok orrvérzésig, hanem meg kell szenvedni a lootért, akár elmenni a map másik felébe is
Eddigi abszolút kedvencem a Don't Starve és The Long Dark, úgyhogy szeretem a kihívásokat :D
Hirtelen ennyi lett volna a kérdésem, biztos jövök még:)
Had kezdjem a végén. A ceruza pont a térképen való rajzoláshoz kell. Magadnak kell beleírni, belerajzolni, hogy hol, mik vannak, saját jegyzeteket készíthetsz rajtuk, ilyesmi.
Valóban sok eszköz, tárgy van a játékban, mind kell valamihez. Így egyszerre nagyon nehéz lenne leírni, mire van szükség és mire nincs.
Mivel a játék területe óriási, ezért akár multiban is játszhatsz, max összefutsz valakivel és ha úgy van, harcolni se kell egymás ellen. Szerintem ez a játék épp a multi miatt izgalmas. De persze mindenki szíve joga, hogy egyedül szeret játszani.
Ha lenne egy értelmes szervere a játéknak, a klánháború is értelmet nyerne. Mivel több város van, egy-egy várost uralhatná egy-egy klán, vagy akár több is.
A játék kezdéséhez én csak annyit tudnék írni, hogy az első dolog, ami a túléléshez kell, hogy találj egy számodra szimpatikus házat, ahol majd ellakhatsz. Szerelj szét a játék elején annyi bútort, amennyit csak tudsz és amire nem lesz szükséged a játék további részében. Keress szakkönyveket, amik a fejlődéshez elengedhetetlen. Halmozz fel élelmet, kifosztva a szomszédos házakat, épületeket. A nagyobb fás területeken tudsz gyűjtögetni, találhatsz kőbaltához alapanyagokat, amivel ki tudsz vágni fát. A rönkből pedig áthatolhatatlan akadályt tudsz emelni a házad köré. Szerezz egy autót, vagy furgont. Ezekbe pakolhatsz rendesen, ülésre, csomagtartóba. Egyelőre ennyi jut eszembe.
Utoljára szerkesztette: GeryD1, 2018.06.14. 18:44:02
Régóta követem ezt a játékot, következő akciónál megveszem, mert úgy érzem most már ideje :D
Azon játékok egyike amit nekem találtak ki
Imádom a mászkálós, túlélő, bázis építős, addiktív gameket és csak egyedül szeretek játszani :)
szerencsére még vannak játékok, amik azért gondolnak a singleplayerekre
Még mielőtt belekezdek majd, gyűjtöm az infókat a játékról
Pl olvastam, hogy van map a játékban, ezt meg kell találni és akkor úgy működik, hogy amit bejárok terület az benne lesz?
Tudnátok írni pár tanácsot majd kezdéshez?
Nézegettem rengeteg item van, mi az aminek értelme is van, pl láttam van ceruza meg még nem is tudom milyen dolgok
Más: Aki akar multizni, az jelezze PM-ben.
2015-ben kb. két fajta pre-made játék volt. Az elsőben rohadt kevés zomib volt, a másikban egyszer sikerült talán 2 napot túlélni, mindehol sok, gyors és erős zombi.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
#219: "Elképzelni sem tudom, mit szeretnél craftolni az elején."
Guminőt!:D
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A játék indulásánál a táskádban van egy kalapács, jobb esetben még egy baseball ütő is. Szerezni kell szöget és lehet tuningolni. Mi kell még az első 10 órában? Elképzelni sem tudom, mit szeretnél craftolni az elején.