317
Project Zomboid - The Zombie Survival RPG
  • oneal1
    szuper, köszi!
    Meló után csekkolom!
  • Norbertboy
    Mobil verzió megint szar, így videót nem tudok berakni, viszont itt egy link
  • oneal1
    sziasztok!

Anno mikor megjelent a játék nyomtam vele jó pár órát, azóta viszont semmi, biztos sokat változott és sok dologgal bővült.

Van esetleg valahol egy beginner guide ami viszonylag friss?
  • Norbertboy
  • Norbertboy
    Vannak könyvek a lakásokban, azogat olvasgatni. Könyvesboltok is vannak, onnan is tudsz könyveket szerezni. Vannak fészerek, garázsok, raktár épületek onnan csomó hasznos dolgot tudsz elhozni. Konzerveket spájzolj be, csak ne egyél ész nélkül. Hamar el tud hízni a karakter és lomha lesz és fáradékony.

A városok szélein is meghúzhatod magad, vannak jó épületek. Képezd magad, később tudsz csapdákat is lerakni, növényeket termeszteni. Itt még a növények is betegeket lehetnek. Én raktárba szoktam beköltözni, akkor csomó mindent nem kell keresni. Generátorokat, benzines kannákat is szedd össze, később se áram se víz nem lesz. Csapadékvíz gyűjtőt is kell majd építened, jó lesz öntözni vagy mosakodni. Pár épületben vannak vizes ballonos gépek, azok remek ivóvíz készletek. Viszont csak autóval tudod elhozni. Hirtelen ennyi...

Sok szerencsét és főleg kitartást.
  • undY1ng #272
    Én is belekezdtem a játékba de ahogyan ntex is írta 7 days után sokkal HC-bb a dolog (ettől függetlenül az is egy remek játék a maga stílusában). Viszont amire magamtól is rájöttem, hogy az első pár napban érdemes csak úgy túlélni, hogy a Life and Living tv csatornát nézni a 06:00 / 12:00 / 18:00 / 24:00 időpontokban... Viszont azután mi? Próbálok szerezni egy járgányt és elhajtani valami nyugisabb helyre bázist keresni de néha ez sem jön össze. Valaki nagyvonalakban egy saját tapasztalat alapján leírna egy kis how to dolgot?
  • ntex
    Azóta már rájöttem hogy testre lehet szabni a játék minden aspektusát, ki is kapcsoltam a zombi fertőzést, meg feljebb húztam a zombi spawnt hogy azért maradjon kihívás. 4-5 zombi ha közel jön így is szét tudnak kapni, mert stunlockolni kezdik a karatkert és szétharapdálják.
  • Balázs 17
    komolyabb mentésnél szerintem érdemes varinálni kicsit a custom beállításokkal
    én pl ki szoktam kapcsolni a zombi respawnt, mert egy idő után már unalmas, hogy mindig ölni kell őket, talán kicsit valóságosabb is így
  • Norbertboy
    December vége óta szárnyal a játékosállomány.

Jól sikerült az új patch, elvileg még idén érkeznek a NPC–ik is a játékba.
  • ntex
    Megvettem én is eme remek játékot. Eddig kb mindig megharaptak ahogy megpróbáltam a spawn helyemen kívül kolbászolni. Elég jó játéknak tűnt videókról, 7 Days után viszont eléggé hardcore :D Főleg hogy itt ki sem lehet gyógyulni, megharapni viszont baromi könnyen meg tudnak, elég egyetlen hiba vagy apró figyelmetlenség. És ugye ilyenkor nincs más, csak új játék létrehozása...
  • sanyesz55
    Online próbálkozom szervereken, gyanítom van
  • lammaer
    Van már multi benne?
  • sanyesz55
    Sziasztok!

Reménytelen kérdés, van itt olyan aki esetleg nem régen kezdte és lenne kedve játszani?
  • Marcinko
    Abban valaki tud segíteni, hogy hogy tudom eltüntetni azt bugot , hogy ne lássam egyfolytában a tetőt az épületen belül, mert így nem látom az épületen belüli részeket ? Az egyik savegamenél jelentkezik +40 órával és nem nagyon akarom elölről kezdeni.

Keresgéltem a neten ........ újratelepítést ajánlott , mod újratelepítést , de eddig egyik sem vált be !

Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2021.07.10. 17:04:38
  • Marcinko
    Tényleg nagyon jó lett ez a 41-es build, még1szer kösz
  • Marcinko
    ránézek köszönöm
  • Norbertboy
    Az új bétában nagyon sok a változás. Twitch-en keress rá és próbáld ki.
  • zorrobomber
    Évek óta nem néztem a játékra, a topikban sem jártam, de most ránéztem és van friss dev blog post, meg volt is. Szóval ránézésre fejlesztik ezt csak kutya lassan :) Volt már rá példa hogy hasonló játék megjelent, szóval jó lesz ez biztos... egyszer :) Kivárom inkább, mert megértem hogy egy aktív játékost frusztrál ez a lassúság.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2021.05.04. 19:49:51
  • JonasSandor
    Ezért kéne már, hogy kilépjen belőle 10-en év után. Fejlesztőknek se tesz jót, ha 1 címen ülnek ilyen kurva sokat.
  • Marcinko
    Csak sajna nem fejlesztik ...Pontosabban nem látom az eredményét a fejlesztésének !
    Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2021.05.04. 14:25:22
  • Norbertboy
    Nem baj ha korai hozzáférésű a játék. Ha valami nem az, attól még folyamatosan fejlesztik. Ez egy hiánypótló játék a mai napig és hasonló játék nincs is a piacon.
  • JonasSandor
    Ez már a büdös életbe nem fog megjelenni.
  • Balázs 17
    kiadhatnának már egy újabb verziót...
  • ntamas94
    Sziasztok túlélők!
    Létrehozam egy FB csoportot , hogy bár mindenki megtalálja új tulélőtársát vagy egy magyar közösséget hozzunk léttre :)
    https://www.facebook.com/groups/844115629348218
    UI: lenne egy discord szerver is nyugottan tuduk komunikálni :)
    https://discord.gg/2ddMFFr
    Utoljára szerkesztette: ntamas94, 2020.03.05. 17:25:34
  • SötétBarom
    NPC-k vannak már? :D
  • GeryD1
    Üdv!
    Hosszú csend után kapott a játék egy új Béta frissítést. Sok minden van benne. Több mindent fel lehet most már venni, zoknit, kesztyűt, ilyesmi. A karakter animációja is megváltozott. Futás közben ha zombinak megy, képes hasra esni. Le lehet ülni a földre. A borotvából pl ki lehet venni a pengét is.
  • Balázs 17
    Hali
    Privátban eltudná valaki küldeni a legutolsó magyarítást?
    Köszi ;)
  • GeryD1
    Találtam egy Magyar szervert. Ha valakinek lenne kedve játszani, keresse ki a szerverek közt a játékon belül.
  • GeryD1
    Szerintem nincs baj a kezelőfelülettel.
  • Balázs 17
    reméljük egyszer tényleg kijön EA-ból... és talán még ebben az életben újragondolják a kezelőfelületet
  • Marcinko
    Én most kezdtem el de nagyon beszippantott ez a játék ! Remélem lesz belőle végleges !
  • zorrobomber
    2013-ban kezdődött az Early Access program, és igen, az elejétől fogva benne van, de bekerült olyan is az első évben, amit akkor már vagy 7-8 éve fejlesztettek, és végül nemrég megjelent (Kenshi) :)

The Oldest Games of Steam Early Access.
  • GeryD1
    Privátban írj rám és küldöm a linket, amin keresztül le tudod szedni.
  • Balázs 17
    Akkor én is szívesen venném a magyarítást, mert nem tudom a játékban mikori lehet :)
    Köszi
  • GeryD1
    Biztosan lehetne, de ahhoz kapcsolatba kellene lépnem a fejlesztőkkel. :) Egyelőre nem foglalkoztam vele. És mivel már van egy "hivatalos" fordítás, így nem tudom, hogy az enyém hogy kerülhetne bele. És a tesztelés se ártana. Hibák keresése, kijavítása, ilyenek.

Bár, a legújabb verzióba is belekerült egy másik angol mappa, EN helyett EE mappanéven, amiben már sokkal több sor van. Akkor az én fordításom lehetne HH, vagy ilyesmi. :)
    Utoljára szerkesztette: GeryD1, 2018.12.27. 21:35:37
  • Balázs 17
    hivatalosan nem lehet a játékba tenni?
  • GeryD1
    Begrip, most tudtalak csak bejelölni Steam-en.

A fordításomat hozzáigazítottam a legújabb, a steam-en fellelhető verzióhoz. Privátban küldök elérhetőséget, ha valakinek kellene.

Egy kis mókázást össze kellene hozni valamikor, ha lenne rá jelentkező. Minél többen, annál jobb.
  • hqx
    Üdv!

Játszik még valaki multit?
  • Begrip
    Jól hangzik. Majd vegyél fel steamen ha gondolod Mr.Universe a nevem és egy ilyen kutya a képem
  • GeryD1
    Annyiban, hogy a multiban mindent együtt csinálunk. :) De amúgy lehet kereskedni is egymással, ha nincs közösködés. Ha úgy van beállítva a szerver, akár egymást is lehet nyirbálni. :)

Valami multi félét a közeljövőben össze lehet hozni.