3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
Távol-Kelet vagy Közel-Kelet? nem mindegy :) -
Távol-Kelet szerintem nem lenne valami jó, egyszerűen nem illik az Assassin's Creed-hez.
Ezio meg jó volt, stb. stb., de ideje elszakadni tőle. -
Metontour #46 Hát igen a keresztes hadjárat alatt a sok kámzsás pap meg zarándok között még oké hogy megy az elvegyülés de a kámzsa már a reneszánsz Itáliában is "feltűnő" volt. -
xido #45 Ez a kámzsa dolog amúgy is jópofa volt számomra...gyakorlatilag a katonákon kívül nem láttam fegyvert senkinél,a nemeseknél sem..nemhogy ilyen csiricsáré palástos páncélos ruhákat..csodálom,hogy tömegbe olvadással el lehetett vegyülni..majdnem olyan érzés,mint a Superman/Clar Kent-nél egyetlen szemüveg és séró belövés :) -
nem muszály a divatot követni ;) nem fogják őket érte megkövezni :D max felismerni :D hogy Ászászíni !!! Gethím :D -
Metontour #43 Egész jól átvitték az Assassin divatot a XVIII.századi öltözködésbe ha a 3.rész posztere tényleg a 3.részé.Szerintem elég feltűnő lett volna még akkor is kámzsába nyomni mikor a háromszög kalap volt a divat. -
xido #42 ez annyira nem volt spoiler,mert a 3.rész egyik teaser poszterén rajta leledzik -
Scharnhorst #41 Eddig nem írtam le pontosan mire gondoltam, mert spoiler lenne és nem akartam lelőni azt egyes embereknek hátha nem játszották még végig.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén mikor a Colosseum alatt mászkálsz a többiekkel és egy helyen hirtelen megjelennek ábrák, akkor a szemüveges faszi kijelenti, hogy amit látott két jelet az a történelem során csak egyetlen egy helyen jelenik meg egy időben. Utána nézve ennek a két jelnek a neten azt találtam, hogy ez a két jel a francia forradalom idején jelent meg. Ebből én arra következtetek, hogy egy rész biztos a forradalmi Párizsban fog játszódni.
-
xido #40 Hát ha már napjainkban fedezett fel valamit,azért kár lenne a múltba menni ismét..pláne most..
Egyre inkább érzem,hogy ez talán a Bloodlines átírt verziója lesz nekünk..Prince of persiában meg Splinter cellben is voltak ilyen alternatív átiratok mikor kijött egy újabb rész.. -
Scharnhorst #39 Én abban biztos vagyok, hogy az ACB végén a szemüveges csóka kijelentése egy bizonyos résznél meghatároz majd egy következő részt, lehet hogy nem ezt hanem egy másikat, de mindenképpen van esély rá, hogy az egy jel volt a későbbi részre. -
xido #38 Na meg ha kinyilatkozások,akkor muszáj lesz az Alma körül forgolódni:) -
xido #37 Gondolom Anymus nélkül nem leszünk a fia..más szereplőt csak úgy meg majdhogynem AC ellenes vétek lenne,onnantól már akár Saboteur 2 is lehetne:) -
Ja, remélem nem nagy spoiler hogy az AC1 eseményei után Altair lett a rend nagymestere. Szívesen látnék egy olyan epizódot, amiben mondjuk a rend egy feltörekvő üdvöskéjét alakíthatnánk. Vagy Altair fiát. -
xido #35 Nem hit kérdése volt,a hidden blade volt úgy megalkotva,hogy útban volt:)) -
Na meg annyira hitt a Rendben, hogy levágatta az egyik úját. :D Ezio is majdnem lecsapatta Leoval, de nem volt szükséges XD -
xido #33 alapjáraton nem,csak nagy lett a kontraszt közöttük
illetve csórinak nem is lehetett olyan csajozós élete,hiszen gondolom gyerek kora óta a Rendnek élt,egyfajta cölibátusban...de majd most...csak későn ért be....a társai se tudni,hogy viszonyultak a lázadásához,lehet ő is Brotherhood mester lesz -
Ugyanezt megtehetnék Altairral is, eléggé színtelen karakter volt szegény -
xido #31 szépen elkezded a 2 és 2.5-et és el is felejted ki az az Altair,annyira sokrétűen meg lett írva Ezio:) -
altairnak igen örülnék 3. részként vagy "1.5"-ként.épp most fejeztem be nemrég. -
Én speciel egy török illetve egyiptomi helyszínt várok a ACR-től. Örülnék neki. Egyébként is a mai Isztambul egy nagyon meghatározó város volt Európa és Ázsia történetének. Így valószínűnek tartom ezt a várost :D
Bár csak igazam lenne :D május 13-án minden kiderül :D -
xido #28 Hogy lesz Altair-ral csinálva olyan mutliplatformos rész,amibe nem akvar bele a psp-s Bloodlines történetének nem ismerete,amire azt írták,az 1 és a 2 közötti rést kívánta befoltozni? -
nem muszály kitölthetik még az űrt a 2 játék között úgy hogy nincs benne a folytatása a jelen kori dolgoknak hogy még inkább fokozzák a feszültséget :) . és szerintem nem 3. rész lesz mert akkor ott lenne a 3 jelző szerintem :( mivel Assassin's Creed , Assassin's Creed 2 ? Brotherhood ... akkor a Revelations csak nem egy 3 lesz :D a 3 az legyen csak számozott :) és nincs megírva hogy ez lesz a 3. rész . senki sem tudhat semi de ami biztos Altairnak köze lesz a részhez. -
Jaja, Altair az. benéztem.
-
"viszont Seth állításával is egyet értek. de a Brotherhood képében Ezio kapott egy mellékszált. akkor Altair miért ne kaphatna..." -
Ja meg most a köv epizódban jobban rágyúrnak a keresztes lovagokra és így jön képbe Altair meg a keresztes hadjárat Kis-Ázsiába (török "birodalom") vagy Ázsiába. mer a AC:B vége nagyon kemény lett. ezt muszáj valahogy megmagyarázniuk -
Ha Párizs lenne a helyszín, akkor nem arab nyelvvel tudatták volna a teaserben azt a valamit. Arab nyelv meg egyenlő Altairral. ez tuti ázsia régió lesz. Moszkvát meg kizárom, hiszen az 19. századtól volt a fénykorában, előtte fejedelemségekből állt a területük. meg a revealtions nem játszódhat a 19-20. századi oroszországban.
Meg ugye:
Európa: Ezio
Ázsia (közel-Kelet) : Alatair
Jöhetne egy újabb földrész, és ez amerika lenne, de azt meg átteszik AC3-ba. :D de akár Párizs is lehetne az AC3 főhelyszíne. csak akkor emgint Európa ugye...:SD
viszont Seth állításával is egyet értek. de a Brotherhood képében Ezio kapott egy mellékszált. akkor ezio miért ne kaphatna...
Még két hét és mindenre fény derül! várom nagyon. -
Egyetértek mindkét állítással. -
Attól,hogy említve van nem biztos hogy ő lesz a főszereplő. Meg nem is tenne jót szerintem, tovább kéne lépni végre a sztoriban és elfelejteni Altairt és Eziot is -
mivel altair lesz benne ez nem valószínű -
Gibor #19 Nem a 3. rész lesz... De viszont konkrét helyszínt úgyse tudunk :) Túlságosain is sok lehetőség van. -
ratgab #18 Szerintem pedig a 3. rész lesz már!
És szerintem tuti Párizs lesz (Moszkva se rossz, de talán Párizs hangulatosabb) Francia forradalom meg pont ideális helyszín egy Templar-Assassine leszámolásra (kiderülhet, hogy a forradalom gyakorlatilag a 2 frakció nyílt csatája volt...) -
Igen, ezt szintén tudtuk az első rész óta... -
Egyébként az AC1-ben mikor feltörte az Applet Altair, a térképen szerepelt Törökország és Egyiptom bejelölve a fontos helyekkel? van egy sanda gyanúm, hogy a két ország közül valamelyik lesz benne. Jeruzsálemi királyság és külterülete kilőve.
És ha Ezio kapott egy mellékszállat, akkor Altair is kap, tehát megint oda jutottunk hogy ez nem az AC3 :S :D -
Na az az ami nagyon nem hiányozna ebbe a szériába (szerintem) -
Ja, de lefordítva senki fia altair :D
-
... :D
Várjuk. -
Lol, Altair Ibn La-Ahad-al annyit akartak közölni, hogy köztudottan ez Altair neve az első rész óta... :D -
Német, angol fordítás alapján.
Miután korai kinyilatkoztatásra került a legújabb Need for Speed az EA jóvoltából, az Ubisoft sem hagyta magát és még az előre bejelentett leleplezés előtt az Assassin's Creed hivatalos Facebook oldalán hamarabb közzétette a Revelations banner képét. A legfrissebb infók szerint a francia kiadó Altair visszatérését tervezi a AC:R képében.
A következő Assassin's Creed részt tehát Revelations-nek hívják, és a hangsúly az első rész főhősén, Altair-en lesz. Az Ubisoft a hatalmas leleplezést május közepén vagy legvégén szerette volna megtenni ünnepélyes keretek között, de úgy tűnik a kiadónál valaki gyorsabb volt és nem bírta kivárni azt a pár napot. Azóta a közösségi oldalon eltünt a bejegyzés a képpel együtt, de nem kell megijednetek, mert a NeaGAF fórum társai (ez egy olyan oldal, ahol a friss játék bejelentések hamarabb történnek meg. Először pletykaként kezelik, végül mindig hivatalos információ sül ki belőle) azon nyomban lementették a képet és friss információkkal szolgáltak több online szaksajtó részére.
Pár percre az incidens során egy rövid teaser videó is megjelent a Revealtionról, amit azonnal letiltott a Ubisoft több videómegosztó oldalról. A teaserben Altair volt a főszereplő, és az előzetesben eredeti arab nyelven beszélték. Kiemeljük: "Az Altair Ibn La-Ahad", ami nagyjából annyit jelent: Altair, senki fia. Hogy ezzel mit akartak közölni még nem tudni. A teaser nagy hátránya sajnos.
A további részletekért egészen pontosan két hetet kell kibírnunk, amikor a Game informer információt fog leszállítani nekünk a Revelationsből. természetesen előtte még várható pár infomorzsa jellegű hír is.
A német pcgames magazin a hírt tényként kezeli. -
Teaser nézése közben aktiválódott az agyam ezidáig nem használt teljes kapacitása és elképzeltem 
De nem lepődnék meg ha igazam lenne! -
először azt hittem baj van a videókártyámmal,aztán ahogy megnéztem 10.-ére is,youtubon is,rájöttem hogy csak a "teaser" egy kalap szar,mert semmit nem mutat