3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
Reg5 #88 Annak nem csapnának ekkora hűhót. -
xido #87 hát mondjuk már 4 hónapja 2011 van és pár helyütt a Legacyban ott van,hogy coming soon 2011... -
Én attól félek, hogy a Revelations egy szaros kis facebook alkalmazás lesz :( -
kár, h egyelőre még nincs hivatalos fóruma
amit olvasnak az UBI vezetői is
és ahol lehetne voksolni, hogy mi legyen benne :) -
Ja, főleg mivel a játékbeli assassin rend behálózza az egész földet :D -
Ez azért nem teljesen korrekt:) Illetve jó az 8-9. századnak is:)
Az asszaszinok - I. rész Az eredet
Az asszaszinok - II. rész: Az asszaszinok fénykora és bukása
-
Fbn Lx #82 ezt akartam bebizonyítani, hogy - mivel alternatív történelemben játszódik az alább leírt okok miatt, ezért egyáltalán nem lenne ehhez képest elvetemült dolog, ha japánban is kapcsolataik lennének. -
3 teaser videó
szokásos. semmitmondó -
Egyébként a valós hashashin rend és a játékbeli assassin rend marhára nem ugyanaz (mondhatni ez egy alternatív történelemben játszódik), így fölösleges arról vitatkozni hogy Ezio vagy a japánok ismerhették-e egyáltalán ezt a szót :D -
de nem lesz, mert akkor a teaserben nem arab/héber nyelven "beszéltek" volna :)
ha meg lesz is ninják benne, nyugodt lehetsz, a shogun 2-től sokkal jobban fogják bemutatni a részleteket :D -
ninjákat, szamurájokat tessék nekünk adni ebben a részben :)
legalább olyan színvonalon, mint a Shogun 2 -
De mint mesterség, szakma már ősidők óta létezik. az egy dolog hogy assassins nem ismerték az adott korban. sztem -
Én valahol azt olvastam, hogy boxra november környékén várható, pcre meg szokásosan jövő március-áprilisra. -
dregnarr1 #75 Ha tartják az eddigi minőséget és az eddigiekhez hasonlóan kellő újdonsággal fűszerezik a játékmenetet, akkor én nem bánom. -
nem biztos hogy idén jön ! csak idén jelentik be ! :P -
Úgy látszik, az Ubisoft is szép lassan átveszi a "minden évben adjunk ki egy játékot a legsikeresebb franchise-unkból" üzletpolitikát. -
kár,hogy nem a 3. rész jön(műr így sem egy trilógia mint eredetileg lett volna),de hát várható volt,amennyit ki lehet sajtolni ebből a címből azt meg is teszik...bár senki ne értse félre,szeretem amit csinálnak csak éppen nem szimpatikus -
Fbn Lx #71 egyébként elvileg japánban is van piece of eden, és az assassin csapatok ezeket helyben kutatják, nem tudom olvastátok-e a brotherhoodban a beérkező üzeneteket rendszeresen, de Oszakában is van egy assassin bázis, szóval ott is kereshetnek valamit a múltban. mégsem lehet a hely annyira idegen. -
Fbn Lx #70 nem tévedsz, viszont nem értem, ez miért mond ellent annak, amit írtam :D
az "assassin" mint fogalom egy a 11-13. századi szíria-perzsia vidékein élő kiterjedt szektától ered, akik fontos politikai célpontokat likvidáltak, akiket korruptnak ítéltek meg. feltehetőleg a hashishin szóból ered, ami hasist szívót jelent, lévén ezek a "bérgyilkosok" hasisszívással lazítottak, mielőtt a majdnem biztos halálba mentek, hogy egy-egy górét levadásszanak
ezen kívül az assassin szót sehol a világon nem ismerték és nem használták, nem tudom pontosan, de csak valamikor a 19-20. században kezdték el a szót ebben a formában használni, a bérgyilkosokra. egészen addig hashishin volt, és ezeket az arab lázadókat értették alatta.
szóval Ezio és a 15-16. századi olaszok nem tudhatták mi az, hogy "assassin". -
A rövid fejlesztési idő miatt kétlem, hogy készítenének egy vagy több, az előzőektől ilyen szinten eltérő várost.. Szerintem maradunk délen, de meglátjuk. -
"nem tudhatták olaszországban, hogy mi az. egy 11-13. századi perzsa szekta volt"
Javíts ki, ha tévedek, de Ezio története a 15-16. században játszódik. -
A jelenkori szál tutibiztos, hogy benne lesz, mert az a fő szál. Ez az egész Desmond története, nem Altair-é, vagy Ezio-é, vagy másé. -
xido #66 vagy köze se lesz hozzá,csak Altair mellékszál időtöltésnek -
Metontour #65 A képregény ami Oroszországban játszódik az már a XIX. század második fele és nem Desmond a főszereplő benne hanem valaki más akinek valami gyógyszer miatt vannak látomásai nem az Animus miatt.
Desmond lehet az ájult állapotban éri el megint Altair emlékeit. -
Mivel Riga meg Marienburg (vagy mi) meglehetősen közel van Oroszhoz. elképzelhető -
Oroszországban is játszódik a képregény például, azt mondták is a készítők, hogy lehet, hogy az lesz a következő helyszín. -
syberia2 #62 peter griffin néger ükapja:D -
De európai szál vajmi kevés köthetné hozzájuk. max a portugálok, németalföldiek szóltak bele anno a szamurájok "dolgába".
és az AC sztori leginkább francia, angol, német-római, itáliai vonatkozású. A rendek is ezeken a terülteken voltak a legaktívabbak, na meg fent, északon Riga környékén is voltak ilyesmik. Az ac meg - gondolom én - ragaszkodik a rendhez :D
-
Fbn Lx #60 neked is tudnának mutatni olyan 500 évvel ezelőtti ősödet, aki nem annyira hasonlít rád, sőt, talán másik rasszba tartozik... -
Fbn Lx #59 "A" szamurájoknak? Japánban rengeteg egymással háborúzó daimjo volt, miért ne lehetne köztük templomos érdekeltségű? 2012-ben például mitől sokkal reálisabb templomosok háttérhatalma, mint a középkori/újkori japánban, vagy akár a francia polgárháborúban? :D főleg, hogy a templomosokat itt nem a keresztény hit fogja össze, hanem egy világuralmi törekvés, ami japán haduraknál eléggé megvolt. kialakították ezt úgy, hogy bármelyik történelmi korra és helyszínre ráhúzható legyen az ellentét. -
plusz nem hasonlítana a szereplő desmondra, pedig az eddigiek hasonlítottak. -
Na ez ami teljesen kizárt. A szamurájoknak semmi közük a Templomos rendhez.
Akkor már semmi értelme nem lenne a történelmi alapoknak. teljesen szétzilálnák amit felépítettek ubiék történész csapatukkal. Valótlanná tennék az eddig részek történéseit. -
xido #56 nem is kell mindenkinek ismernie,csak a beavatottaknak:) -
Fbn Lx #55 ha már az elnevezésnél járunk, akkor az assassin szót Ezio korában nem is ismerték, főleg nem tudhatták olaszországban, hogy mi az. egy 11-13. századi perzsa szekta volt, szóval ennyi erővel, egy kis fantáziával bárhová átvihetik. -
Gibor #54 De az Assassin-ok nem Ninják :D Senem szamurájok. -
Fbn Lx #53 kifejezetten fasza lenne egy ilyen váltás, szerintem kellene a sorozatnak.
végső soron a ninják is nagyon hasonló értékrenddel bírtak, a templomosok meg nagy hatalmú tartományurak, szamurájok lennének. elég következetes dolog lenne Japánba vinni a sztorit. -
Csak úgy írta, mintha mi épp azt a témát pedzegettük volna, pl kína japán stb témát :D arra fel írtam.
én speciel a közel-keletre gondoltam, illetve azt hoztam fel, hátha beletennék ubiék. -
Mivel távol-keletet írt, ezért valszeg arra gondolt, nemde?... -
? :) -
xido #49 nem annyira,mert akkor már Ninja creed lenne:)