3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • Seth
    Igen,de azok kötöttek voltak, ez meg majd gondolom bárhol használható lesz
  • BoneDragon
    Új szkenek!
  • Atkamon
    Brotherhoodban is ott voltak már a daruk.
  • xido
    Nekem egyből Just cause 2 ugrott be...
  • Seth
    Végre gyorsabban tudunk majd vertikálisan közlekedni :)
    Néha herótom volt felmászkálni az épületek tetejére
  • Grr1234
    Erre a hookblade-re kíváncsi vagyok.
  • Prince23
    Új képek!!!!
  • Atkamon
    Hát gondolom ahogy a Brotherhood kész lett, elkezdték ezt fejleszteni, viszont most több emberrel.
  • Snexi
    jó lenne,ha egyszerre jönne ki a pc-s a konzolosokkal,mert akkor megveszem pc-re
    broterhoodot ps3-ra vettem meg,de csak azért mert elöbb jött ki rá
    egyébként nekem ez a rész nem tűnik,úgy,hogy el lett volna jóideje tervezve,remélem nem lesz összecsapott
  • Atkamon
    Utána olvastam, és mondjuk most a press release-ben írták a PC-t is, bár nem tudom, hogy az eddigi játékok bejelentésekor is írták-e...
  • destiner13
    faszának tűnik eléggé, de durva tényleg, hogy Ezio túl lesz az 50-en, de Altair, akit nagyon megszerettem az első részben, és sajnáltam, hogy nem vele vagyunk, jó, hogy visszatér, a multiplayer pedig lehetne valami duel wielding cuccos, és remélem, de tudom, hopgy úgysem úgy lesz, hogy PC-re is novemberben jelenne meg a játék.

UI: Atkaom, a 156. hozzászólást lájkolnám, ha ez olyan lenne, mint a facebook.

• Reg5
    Egyrészt a zászlójelölés eddig is lehetséges volt, a másikat pedig említettem az előbb.

xido: Ilyen már volt.
  • xido
    lehet ha gyorsan fut egy küldönc,vissza lehet követni a nyomait záros határidőn belül és lefülelni a feladót:)
  • Renjike
    nem felesteleg sokmindenre lehet használni mint mondta megmutatja merre fognak menni kb .... és a zálszókat és a többit azzal megjelölheted a térképen ha véletlen nem látod meg csak áthúzod rajta a "képernyőt" ami igen sokat segít .
  • Reg5
    Eagle Sense sztem felesleges, hacsak nem fél perc alatt kell csapdákat/rajtaütéseket összehozni.
  • xido
    jézus atya úristen
    hol van a november?:)))
  • Renjike
    - Ezio pecsétek után kutat, amik Altair emlékeit tárolják. Ezek segítségével tud majd visszamenni az időben, és bepillantást nyerni Altair életének bizonyos szakaszaiba.
    - Ekkor tudjuk majd Altairt irányítani.
    - A játék nagyrésze Konstantinápolyban fog játszódni, ami négy részre lesz osztva. (Constantin, Beyazid, Imperial, és Galata)
    - Kappadókiába is el fogunk látogatni.
    - Ezio egyáltalán nem fiatal, túl van már az 50-edik születésnapján.
    - Lesz egy bizonyos hookblade eszközünk, amivel a városban történő közlekedés lesz sokkal gyorsabb. Beakasztjuk a város felett átívelő kötelekbe, és már csúszhatunk is.
    - Vagy akár ellenfeleinket is magunkhoz ránthatjuk ezzel.
    - Ezio megtanult bombákat készíteni. Ubisoft szerint nagyjából 300 közül tudunk majd válogatni.
    - Az új felszerelések miatt megváltozott az irányítás. A Kör a hookblade-et, a Háromszög pedig a bombákat, és egyéb extra fegyvereket alkalmazza.
    - Eagles vision új nevet kapott, ez lett az eagle sense. Megnézhetjük vele, hogy egyes NPC-k merre jártak, illetve kapunk egy körülbelüli becslést, hogy merre fognak haladni a közeljövőben. Ez taktikák felépítésére, vagy csapdák állítására (odaszaladunk, és elrejtünk egy bombát a közelben) tökéletes.
    - A Borgia tornyos rendszer visszatér egy kicsit továbbfejlesztve. Konstantinápolyban lesznek Assassin Den (barlang / odú / búvóhely stb.) helyek. Ezeket valószínű akkor lehet majd megszerezni, ha erősen visszaszorítjuk a templarokat a környékről. Többféle lehetőségünk lesz, mint a Borgia tornyoknál, ahol mindig ugyanazt kellett csinálnunk. Miután megszereztük a búvóhelyet, lehetőségünk lesz fejleszteni a közelében lévő épületeket, és a tetőkre köteleket szerelni. Sőt, az őrökre is hatással lehetünk, így ellenségekből közömbösen viselkedő darabokat csinálhatunk.
    - Ha felkeltjük a templarok figyelmét, akkor elveszíthetünk egyes búvóhelyeket. Ezek támadás alatt lesznek, de ha nem érnénk oda időben, akkor sincs baj, mert küldhetünk assassinokat más helyekről, hogy besegítsenek a védekezésbe. Ki is nevezhetünk parancsnokokat, ezzel a dolgunk sokkal egyszerűbb lesz.
    - 10 helyett 15 szinten keresztül fejlődnek az assassinok.
    - Hogy sokkal hihetőbb legyen a világ, pár eddigi mellékküldetés átalakul random eseményekké. Pl városban mászkálás közben egy kislány segítségért kiált, vagy látjuk, ahogy épp kirabolnak egy boltost.
    - Új technológiát használnak, amivel az emberi arcokat sokkal jobban tudják modellezni. Ezt az új rendszert az LA Noire minőségéhez hasonlítja az Ubisoft.
    - Desmond az Animusban egy Black Door nevű kiskapun keresztül vissza tudja szerezni elveszett emlékeit.
    - Desmond játékmenete tele lesz narrációval, és logikai feladatokkal.
    - A Brotherhood sikeres többjátékos próbálkozása után nem is volt kérdés, hogy a folytatásban is szerepelni fog a multiplayer. Valamilyen szinten tovább is fejlődik, de erről még nem beszélt az Ubisoft. Annyi információt azért elejtett, hogy a multiban is szerepe lesz a narrációnak.
    - Plusz változtathatunk karakterünk kinézetén, a fegyvereken, illetve alapíthatunk guildeket.
  • Metontour
    Hát elég érdekes felosztás mert Beyazid gondolom Bajazid szultánt jelöli aki 1512-ig uralkodott.Kappadókai meg Kis-Ázsia középső területének a neve.
  • Prince23
    Konstantinápoly 4 körzetre lesz felosztva illetve lesz egy külterület, Cappadocia néven.

- Constantin
    - Beyazid
    - Szultánság
    - Galata (ez biztos a kikötő!)
  • Piszkos  Fred
    nincs róla szó, csak Giovanni AC2 életét beszéli el
    én azt remélem, hogy a harmadik részben iszonyatosan nagy csavarok lesznek...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de mivel minerva mondja is, hogy Desmond a kulcsfigura, kétlem, hogy a fia emlékeiben játszódna az első két rész. vagy ha mégis, akkor még tovább kell bonyolítani a történetet, és inception-szerű kavalkádba torkollna az egész :D
  • Pretorian
    Áh, nem vagyok akkora perv. Mondjuk nemtom a Lineage-ben van-e szó a
    The Truth c. szösszenetről, ami ugye az egész AC-sorozat alapköve, és mindennek a miértje.

Bár a Brotherhood-ban alaposan megkavarta a dolgot
    Subject 16 báttya, és sanszos hogy Desmond fia Desmond emlékeit éli újra a jövőben, egy jóval fejlettebb és korszerűbb Animusban
    , de ez majd kiderül.
    Szóval a lényeg az, hogy engem inkább a történetnek ez a része érdekelne, nem a Borgiák :) Az meg hogy ki-kitől-mikor lopta el az Almát vagy a staffot szerintem tök mellékes a The Truth ismeretében, nem is tudom esik-e szó erről a Lineage-ben, de biztosan.
  • Piszkos  Fred
    nézd meg a lineage összes részét, és meglesz az előtörténet is :D
  • Pretorian
    Akkor lehet hogy Rodrigo és Cesare Borgia lesz koopban, még a régi időkben, az AC2 előtt. Kisfiúkat kell majd megrontani meg pénzt tarhálni hogy felépíthessük a saját parókiánkat, hogy a fater bíboros lehessen, a srác meg perverz elmebeteg (és bíboros). Ezio apja meg majd a köntösbe szalad utánuk mindenfelé a pengével az alkarján, csak megbotlik és kiújul a lumbágója úgyhogy berakja a ládába a cuccait és inkább nem lesz többé assassin. Desmond meg ettől összehugyozza magát az Animusban a röhögéstől, ami ennek következtében elromlik, és új alkatrészt kell bugáznia az Abstergo-tól.

*csuklyában nem köntösben
  • Prince23
    Hát figy, nem muszáj Coopba Ezióra és Altairre gondolni. A coop lehet egy külön sztori is, két új vagy már ismert főhőssel az élén. Lásd. CONVICTION.

:D
  • Pretorian
    Az meleg lenne ha 300 év távlatából (Altair és Ezio kora közötti idő) koopban lehetne nyomni. Az egészen új távlatokat nyitna meg a játék történetében. lol.
  • Grr1234
    Öreg rozmár nem szarozmár... :D
  • Gibor
    + kitudja miért ment Alta'ir nyomdokaiba... Köztudott hogy almán kívül van más is, csak eddig az almán volt a hangsúly.
  • Metontour
    Az nem lenne rossz ha Ezioval kicsit takitkusabban kéne játszani tekintettel a korára.Például nem lehetne végig sprintelni az egész pályát hanem elfáradna,kicsit lassabban mászna meg ilyenek végtére túl lesz az ötvenen bár a fene tudja hogy milyen kondiban van hiszen fiatalkora óta erre gyúrt meg lehet az Apple is tartosította kicsit.
  • MikX
    Akkor legyünk pontosak, nem a klónozás rövidítette meg, hanem a klónozás során úgy "tervezték" hogy csak eddíg éljen.
  • Renjike
    meg altairét is gondolom :D de őt jó újra látni főleg ha huzamosabb időre mehetünk vele és valami új fegyver kerül a karmaink közé vele :D
  • BoneDragon
    Akkor jó. :)
  • Atkamon
    Nem az szokott a probléma lenni, hogy nem tudják "tartani" a megjelenést, pénzügyi okokból jelentetik meg később PC-re.

#176 A harmadik AC is készül, ez csak Ezio sztoriját fogja lezárni.
  • BoneDragon
    Ebben van valami... Akik egész életükben nem végeztek fizikai munkát és nyugdíjas korukban is ülnek azok sokkal hamarabb halnak meg, mint akik akkor is mozognak, esetleg kapálnak a földeken :)
    Szerintem ezzel nem lesz vége az AC-nek. Max Ezio történetének, mert ezt mondták... Még bármi meg eshet.
  • balee4
    Snake "csak" 42 éves volt a 4. részben, klónozás megrövídette az életét, ezért örgedik olyan gyorsan.
  • Renjike
    ha olyan állapotban van és egész életét úgy töltötte el lazán futkoshat meg mászhat ..... csak a mai emberek ilyen tropák ..... ki tudja régen mivolt ....

amúgy a játék most novembere van kitűzve mert Ubi montreal melett más csapatokat is felkértek segítségül és szerintem tartani is fogják mind a 3 platforma
  • Kongy
    A "fos számítógépek" nélkül konzolok sem lennének nagyokos.
  • Kongy
    Eddig minden AC játéknál eleinte ott volt a PC is a 2 konzol mellett, de aztán mindig jövőév első negyedéve lesz belőle...
  • Metontour
    Gondolom azért olyan fit még mert korán kel egészségesen étkezik, szedi a Béres cseppet meg a prostamok unót!:D
    Bár a kép alapján nem gondoltam volna Eziora kicsit füstösen néz ki.
    Egyébként az egyik linkelt cikkben tényleg egyszerre ígérik az összes platformot. Lehet Uborkáék rájöttek hogy az annyira nem jó ha a PC-sek ingyen kapnak meg DLC-ket és hasonlók csengessenek ők is érte.
  • xido
    Solid Snake se volt éppen fiatal a 4.részben
    Fisher apó sem:)
    Ne írd le az öregeket:))
  • Fbn Lx
    Ezio 1459-ben született, és a brotherhood 1507-ben ér véget.
    Azaz Ezio akkor már 48 éves. már egy kicsit ott is kezdte elveszteni számomra azt a parányi realitását a főhős akrobatikus készsége, de ha folytatják a sztoriját és Ezio még az ötvenes éveiben falakon rohangál, 8 méter magasból leugrik gond nélkül és szaltózik jobbra-balra, az talán már sok lesz :D