307
NASA új bejelentésre készül a földönkívüli életről
  • 0Fritz0
    Semmi meglepő nem fog történni.
    Bejelentik, hogy léteznek más értelmes életformák is a világegyetemben és már meg is adóztatták őket.
  • High end PC #20
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • ldavid
    holnap lesz 2000-tól (2pm EST)
  • Büdös Bohóc
    ha nincs értelmes szöveg, akkor kussoljatok plz
  • Büdös Bohóc
    nem értem, most a live streamen egy európai űrhajóssal beszélnek akinek első kiutazása lesz és kb ennyi, mi van a bejelentéssel, az első 5 percben leengedték azt annyi vagy mi??
  • ProGabe #16
    szerintem bejelentik, hogy rájöttek: a Földön sincs értelmes életforma -.-
  • HöfEE
    A fekete lyuk nem asztorbiológiai felfedezés. Amiről meg itt szó fog esni az.
  • Tinman #11
    A több száz sci-fi film és szép számú sci-fi könyv után engem max azzal tudnak lázba hozni, ha bejelentik, hogy nyalókagyártásba fognak eztán...
  • Seth
    Gondolom a szokásos, vízre utaló jelet találtak ezen meg azon a bolygón,holdon. Nem számítok nagyobb bejelentésre
  • Monoton
    Múltkor is hasonló bejelentést vártak, aztán "csak" egy fekete lyukat találtak. :)
  • Molnibalage
    Ja, van űrkutatás topik...

Itt. Szerintem ez zárható.
  • ba32107
    pluszfav
  • MR ME
    fúdeizgi!
  • mosoporr
    tudjuk...megtalálták E.T. 100e fényévnyire,és már csak 1millió évet kell várnunk és oda érünk :D
  • Desiderata #4
    én nem tudom szerinted mit akarnak bejelenteni?
    azért a SETI klienst nem állítom le a gépemen
  • Molnibalage
    Gratulálok az értelmes megyjezéshez.

• Muki100
    Szerintem csak Hillary leszólt Houstonba hogy tereljék már el valamivel a figyelmet a Wikileaksről. Másra úgyse nagyon jó már a NASA, sajnos.
  • kwili
    bizonyára sokan kiváncsiak vagytok, hogy mit akarnak nyilvánosságra hozni, amiről jelenleg teljes hírzárlat van. az asztrobiológiai bejelentést élőben nézhetitek online, vagy ezen a linken tudtok utánanézni a nasa honlapján: http://www.nasa.gov/centers/ames/news/releases/2010/M10-110.html?sms_ss=facebook&at_xt=4cf691897bde7488,0