6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • tescodr
    basszus mért server lost-ol?!
  • HUmanHunter
    jah, le kell töltenie a többiek kinézetét meg minden szarságot, úgyhogy nekem is akad. én amúgy Hunti[HUN] néven csináltam assit, eddig bejövős a game, igaz egy nagy bugot találtam, a recon kasztot elfelejtették kivenni.
  • tescodr
    nah én is bejutottam a betába most töltöm kíváncsi vagyok nagyon.
  • tutituti
    Server lost-ol rendesen nekem.Tegnap éjjel még semmi gond nem volt.lvl 3-ig fel is toltam 4 kör alatt kb. Még meg is dícsértek.Lestem nagyokat.A spawnkill dolog eléggé megy én úgy vettem észre,főleg mert nálam bespawnolok és akadok úgy három másodpercet.Medic-ként kezdtem mint minden eddigi bf-ben.Csak hogy beleszokjak a dologba.Karkand kialakítás nekem nagyon bejön.
    Amúgy D4M13N név alatt futok.
  • koschwarz
    e célból ajánlom kabelnek a friss betont.
  • nandorb
    Csak ha vmibe belekell kotni:D
  • TDC Geronimo
    Már miből gondolod hogy assault vagyok? Engit csináltam. A másik meg a grafról nem szóltam egy rossz szót se csak a HUDról, ami otromba nagy.
  • HTS s3rg1nh00
    eddig egyébként nem laggolt(abban a kb 1 hétben amíg én játszottam),de mióta nincs M16 kb 3-4 kört toltam-mellesleg a G3 szálkeresztjével célozni lehetetlen lenne,ha nem tudnám h.5 méter alatt fél méterrel lő fölé mint ahol a szál vége van:)
  • kabel15
    én 1024x768 full képernyő. És így sem rossz.
  • Bala10
    azért annyira sok hely nincs, ahol lehetnek tetőn, így fel kell pillantani néha:)

én 1024x768-ban nyomom ablakban, úgy egész jó:D
  • kabel15
    Akkor te assault vagy? Én szeretem az assault okat. Mikro az utcá közepén kapnak egy fejest. Szép is az. Amúgy a grafika meg pont jó. nem kell ennél nagyobb graff. Így az FPS is jó és nem kell hogy gazdag gyerek legyél ahhoz hogy meglegyen a 60FPS ed egy játékban.
  • TDC Geronimo
    Toltam gyorsan 2 kört. Hát így elsőre ami kurvára zavart az a HUD és az hogy az emberek 90%a a tetőkön kempel. A HUD ugyan olyan otromba fos, mint a heroesnál. 1920as felbontásba ne rakjanak elém ilyen 800x600asba illő HUDot. Eltakarja fél képernyőt és kibaszott ronda is hogy ilyen nagy és alacsony felbontású minden. Hangok tetszenek nagyon, fegyverek is meglepően jól néznek ki, találatokat is egész jól adja. Lag az persze van, de ezért beta ugye. UIval nem tudok kibékülni meg a sok gyökér kemperrel, de amúgy nem olyan rossz ez.
  • HUmanHunter
    NA VÉGRE!
    Welcome to the Battlefield Play4Free Closed Beta!
  • koschwarz
  • nandorb
    Teszek rola hogy ne erj haza:)
  • koschwarz
    ja, lehet hogy nem te voltál :D
    ha hazaérek, úgy teszek ahogy mondtátok.
  • nandorb
    Nemtom mirol beszelsz,Amugy probald kilonni az AntiVirust firewallal mindennel, a winfos firewallt meg alapbol kapcsold ki minek az?
  • kabel15
    Mi ez a tank ott?
    Nekem jobban tetszett az a mikulás sapkás valami
  • Grr1234
    Úgy ni, baszogassuk a másikat. Ehhez értetek mind.
  • koschwarz
    ámen!
  • HTS s3rg1nh00
    avg-t is lődd ki a picsába...online játékok 1ik legnagyobb ellenfele a vírusírtó.
  • koschwarz
    mondjuk a bfh-t nem ismerem, nem csípem az ilyen rajzfilmes dizájnt. egyébként amikor katonát választottam, assault-re nyomtam, bár itt olvastam, hogy súlyos problémák vannak az ammoval, meg hogy egyébként kevés a medik. de hát az agyatlan assult illik hozzám :D

sergi: most reggel úgy hagytam a gépet, hogy tölti (elvileg), meglátom mi lesz estére, de alapvetően csak az avg aktív, meg az alap windóz dolgok

olvastam a fórumon, hogy másnak is van ilyen lefagyó töltés problémája, de megoldást még sehol nem írtak
  • HTS s3rg1nh00
    kapcsolj ki minden faszságot,menjen vagy 25 folyamat közben,akkor tuti jó lesz.
  • Vaxi
    ja értem már hogy értette :)
    ebben egyetértünk egyébként, talán jobb lett volna egy olyan megoldásmód, hogy a karakteredet te építed fel a legelejétől.
    de ez azért tudvalevő volt, hogy sok dologban hasonlítani fog a bfh-ra.
  • Vaxi
    így maximum anyukáddal beszélj, ha ő eltűri.
    mellesleg csak a véleményem írtam le, nem vagyok én itt senki.
  • JagFater
    Hát ja, te vagy itt a legjobb ribanc, úgy hogy nem szívesen veszítenélek el.
  • Elektrofrombc2
    Ami a laggolást illeti, én tegnap szinte egész nap kockultam. Dél előtt alig laggoltam tényleg csak egy minimálissat. Délután viszont...pfej :D
  • koschwarz
    igen, azt már én is kifundáltam, mert az IE-vel is ugyanez van, bár ott először úgy nekilendült a töltés, azt hittem jó lesz, de az is megakadt.
  • Smithwarden
    Felted a helyedet mi?
  • 0Fritz0
    Nálam tüzes rókával percek alatt lejött, szóval nem a böngésző a ludas.
  • koschwarz
    hát, ma is próbálkozom majd még :D
    egyébként szeretettel várom a tippeket. láttam, hogy pl. nandornak valami peerblock nevű zavart be, de speciel nekem az nincs fent.
  • Bala10
  • JagFater
    Te se sokat béefeztél úgy látom...
    Amúgy te vagy itt a basszájba?
  • koschwarz
    mellesleg nem bírtam letölteni azt a szutykot egész tegnap délután és este, egy ideig megy a töltés, aztán lefagy, vagy mi a fasz. FF, IE, mindegy.

azon gondolkozom, hogy vajon az AVG valamelyik funkciója miatt? a winfos tűzfal elvileg átengedi.
  • koschwarz
    nem tud váltani antitankra, mert csak assault-tal lehet. így értette. a többi bf-ben. ha egy jármű kicsinál, alap, hogy engivel jövök vissza, a bosszút melegen felszolgálni.

egyébként ez a kasztrögzítés azért idegesítő, mert a steve blood elhatározta, hogy ő sniper lesz, akkor az istennek sem lehet így erről lekattintani.

én alapból nem is tennék ilyen kasztot egy multis játékba, reális vagy sem, mert a játékosoknak csak a fele az (és AZ), akkor már megdöglött az értelmes játék.
  • Vaxi
    Nem tudom ki, hogy van vele, de ez az előre kaszt választás engem felbasz.
    Akkor minden online játékon felbaszod magad?

Jön egy tank, lelő, de nem tudok átváltani rögtön antitankra.
    Ha a tank már a pofádban van, maximum imádkozzál. Előtte kell fegyvert váltani.

A másik, meg minden katonámnak más neve kell h legyen, ez is mekkora faszság, a bfh-nál is asszem egy néven futott mind.
    Nem jól tudod.

Jah és ami még szintén felbasz a tetőkön kempelő faszkalapok. MG3-al darál a tetőn a köcsög, jóesetben mg3 persze, rossz esetben meg csipa.
    Vérpistike szindróma, nem lehet vele mit tenni.

nagyon sokat kell még ezen dolgozni, akkorákat laggol a játék, hogy az elképesztő.
    120. alkalommal is megismétlem magam, ez egy closed beta. hát persze, hogy tele van hibával és lagol az egész...
  • Zs0lt1
    Nem tudom ki, hogy van vele, de ez az előre kaszt választás engem felbasz.
    Jön egy tank, lelő, de nem tudok átváltani rögtön antitankra.
    A másik, meg minden katonámnak más neve kell h legyen, ez is mekkora faszság, a bfh-nál is asszem egy néven futott mind.

Jah és ami még szintén felbasz a tetőkön kempelő faszkalapok. MG3-al darál a tetőn a köcsög, jóesetben mg3 persze, rossz esetben meg csipa.

nagyon sokat kell még ezen dolgozni, akkorákat laggol a játék, hogy az elképesztő.
  • SpekiHUN
    Sziasztok!

Speki_HUN assult 8-as szint egyenlőre.

Vissza sírom az M16!!
    Ez a GA nem jön be nekem.
  • Vaxi
    Én meg ott, hogy Castiel lett a recon, mint első kari :D
    és két engi van, elcsesztem :(
    Agrippa néven van még egy assault, szóval medic nincs :DD
  • Gyuszopapa
    Ha valakinek van felesleges kulcsa küldje már el.Nagyom szépen előre is köszönöm.