6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#1169 Főoldalon. -
HUmanHunter #1168 megvan -
HUmanHunter #1167 hogy tudok létrehozni más kasztot? -
RYO21 #1166 Sikerült thx! -
#1165 menj fel a hivatalos oldalra, lépj be, és ott a megoldás, benne a linkkel:
We are aware that some players are currently having problems launching and entering a game due to receiving a black window with nothing but a 3D Soldier inside of it.
To fix this issue simply follow This Link for a simple workaround to this issue, but know that we are actively looking into providing a real fix for this in a future release. -
RYO21 #1164 Nah sikerült leszedni. De nem indul. Először villog a kép feketén-fehére, aztán bedob 2 ugyanolyan katonát. Az egyiket lehet forgatni. Mi lehet a baj? -
RYO21 #1163 Megállt a letöltés a Sound_Client.zip-nél. Ez így most normális? Mit csináljak?
Miért nem tudtak egy normális downloadert csinálni? Mint minden más betánál? -
#1162 MA azt próbálom ki hogy megegyezik a kiterjesztés a bf2-ével,mert akkor át lehet vinni a mapokat régire.Új karkanddal nagyon tolnám,meg meglesném omant is map editorral. -
#1161 nyilván, csak hogy ez mégis egy ingyenes cucc, a fene se tudja mit akarnak vele, a heroes meg nem ismerem, nem tudom ott mi volt a szokás :D -
#1160 omán!! kedvencem a bf2 demó óta. -
#1159 -
#1158 Amúgy ha belenézünk a file-okba,alapból benne van még a gulf of oman is.
CSak bsznak feloldani. -
#1157 am meg a teljes képernyőn nincs kurzor dolgot meg lehet oldani azzal h ablakban futtatod, majd amikor elindúl a játék és becsatlakozott akkor alt+enter és ennyi... -
#1156 bf2 -
#1155 Hát konkrétan nem. De nem egyértelmű? Volt valaha is olyan FPS játék ami csak egy pájából állt? Am egy előző BF játékból vannak a páják. Nem akarok hülyeséget mondani szóval csak tippelek BF1942 BF2? -
#1154 miért, te találtál infót arról, hogy mennyi és milyen pályák lesznek? -
#1153 most ezt komolyan kérded?:D -
#1152 ez a brutál lag ami tegnap volt, általános, vagy csak különösen szar nap volt?
egyébként megrohantak a régi jó karkandos emlékek (meg reflexek).
ugyanakkor teljesen feleslegesnek tűnik számomra, hogy ennyi háztetőre fel lehessen mászni, de végül is mindegy. a legtöbbet snipertől haltam, de nem volt olyan vészes a helyzet, mint vártam.
a pisztoly nagyon király, közelharcra szinte jobb mint a G4.
elértem a 4. szintet, akkor azzal mit lehet kezdeni?
a hitbox nagyon jónak tűnik, a lag az viszont mindent tönkretesz.
azért egy bétának SEM lehet megbocsátani, hogy teljes képernyőn nincs kurzor, ez kicsit gáz.
egyébként a lagon kívül magában a játékban játékot akadályozó egetverő bugot nem láttam, mert ami bugnak tűnt, azt én inkább a lag számlájára írtam. pl. újratöltésnél nem írja ki, mennyi skuló van a fegyverben, majd egy gyors akadás, és kiírja, meg ilyenek. lövöm az ellenfelet, nem hal meg, visszaugrok a fedezékbe tölteni, majd 2-3 mp múlva kiírja a killt.
mondjuk ezek a kiírások lehetnének kisebbek is.
rájöttem, hogy nem is baj, hogy nem engi-t választottam, úgyis annyi tow van a pályán. járművel egyébként rendesen lehet öldökölni, egyszer vittem el egy füstölgő apc-t, és máris 3x annyi killt szedtem össze, mint gyalogosan. aztán belehajtottam egy gödörbe és nem tudtam onnan kijönni vele
nem tudom, lesz más pálya is a véglegesben? -
#1151 Aham de most végülis mit fejleszt a TOWon? Mert irányítani így-is úgy-is birod...
AT akna? azt ki bírja elhelyezni? -
#1150 szép sorban:mozgásérzékelő
TOW az TOW,van egy pár a pályán,irányítható rakétát lő ki,mindenféle jármű ellen hasznos(bár én a múltkor vagy 7 embert is megöltem vele),az avoid trip wire meg tényleg valami akna lesz,de passzolom,lusta vagyok hozzá elindítani a játékot(gondolom sípol ha a járműnél AT akna/gyalogosan claymore van a közelben,fedezd fel te nekünk melyik:)) -
#1149 szabii98-é lett a kulcs! -
#1148 éniskaptam énisénisénis :) -
#1147 Megmagyarázná nekem valaki, hogy mi is pontossan a Reconál a Trainingbe az a Motion Sensor? Mert így az én angol tudásommal ugyanaz mint az a bigyó :D Ja meg az a Tow Missle System sem világos teljessen ja meg ha már így belementem akkor az Avoid trip wire: basic-sem :D Valami aknát emleget, de olyannal még nem is találkoztam. -
Bala10 #1146 jahh, most elég szarok a szerverek. -
Tenkory #1145 nem irigyellek, pont amikor laggol az egész xD -
RYO21 #1144 GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ KAPTAM KULCSOT!!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#1143 assault nagyon szar m16 nélkül -
#1142 Na ezekről a fizetős fegyverekről csak annyit ,hogy ugyan úgy lesz mint a BFH ban. Szóval lesz az alap fegyver lesz az uber. Az uberért fizetni kell de erősebb mint a sima (majd ezt jól megcáfoljátok). És valószínűleg ruhákat illetve set eket is lehet madj venni. Bár itt ne számítsunk rózsaszín nyuszi fülekre és kígyóra a vállunkon. Egyébként én most kiadnék 1400Bf et egy M95 sniperért -
#1141 na, aki elsőnek küld privátot, kap egy kulcsot tőlem. -
Tenkory #1140 A kulcs már elkelt! -
#1139 na sikerült letőteni, tényleg ki kellett kapcsolni az avg-t. ekkor mikor újra felléptem a hiv. oldalra, megint (!) feltelepítette a FF addont, és utána már gond nélkül lejött. felmentem egy szerverre, lelőttek, kiléptem :DDDD (na jó, csak próba volt) -
Tenkory #1138 Van 1 fölösleges kulcsom, akinek kell írjon pmet! -
#1137 CSak skinért fizetnek,meg gyorsabb unlockért én úgy tudom.Amúgy nem lesz epic fegyver meg ilyesmi.Aki meg úgy veszi meg az meg úgyse ül előtte annyit.Szerintem a fizetős embereket simán be lehet érni pár hét alatt.És addigra meg az ember megtanul minden apró dolgot.ők meg ugye nem pl. -
#1136 nahjó erről én nemtudtam :D -
#1135 attól még a cuccokért fizetni is kell,és úgy látszik ha valami használhatót akarsz akkor bizony muszáj tejelni. -
#1134 Na most játszottam eddig mióta hozzászóltam.Hát szervere válogatja.Most elég gyorsan bejoinoltam.Büszke voltam végre a K/d-mra és rendesen dobáltam a medpackokat,amit más nem tenne meg.Egy kettő volt.Én rohangásztam hátha kell valakinek.Hummve vs medic machinegun nyertese a gépfegyver.egy körön belül 3-4 simán megvan.Viszont van egy undorító camp dolog.Hotel elülső spawn mellett az épület aminek a tetejére fel lehet menni.Na oda bezúz 3 sznipper meg 2 medic.És ki se lehet őket robbantani.
Autóból ki lehet lőni az enemy-t ami óriási pont,BC2-ben erre nem emlékszem.
Persze én no vehicle szervert várok ha talán lesz.
Lag néha van,de nem vészes.Ha jófejek vannak veled akkor akár !csapatban! ami nagy szó mostanában a bf sorozatnál(én véleményem).Addig medic bejön,max lvl-ig kiviszem(nemtudom mennyi volt már írva,azt hiszem lvl5) grenade kill alig akad be,úgy pattog mint a turok2-ben.pisztoly iszonyat erős.Kést előbb beadja mint bc2-ben.
Én maximálisan meg vagyok elégedve.bc2 beta-ban benne voltam,az is jó volt akkor.És nekem meg van a véleményem róla de nem ez a topic.
Még írogatok később ha nem gond a tapasztalatokról. -
#1133 tudod mi az a Play for Free?:D
-
SpekiHUN #1132 Egyetértek a GA használhatatlan. Szerintem az M16-al már csak a fizetős részben találkozunk! És szerintem szépen így jön minden kasztnak sorba a fegyverzete. Sajnos! -
#1131 Jó má! -
#1130 Nálam is...nem nálunk a hiba.