261
Fizetős RTL klub januártól!
  • Tomy Lee
    Az a Nóci annak jók a mellei meg a szája:D
  • Tomy Lee
    Engem nem érint.Eddig se néztem ezekután meg pláne nem fogom.
    F1-et megnézem neten aztán rohadjon meg az rtl klub remélem azért jól belebukik a sok zsidója..
  • st3ve
    Legyen Győzikéné Bejja Győzikével

• bosco05 #18
    "De amúgy komolyan, nem lenne már egyszerűbb egy törvénnyel eltörölni a magánszemélyeknek kiadott hitelek fennmaradó adósságát, és pofánröhögni a bankokat? Ennyire fosunk tőlük?"

Ez belőlem váltana ki felháborodást és szerintem ezzel nem lennék egyedül. Nem azért, hogy a másiknak ne legyen jó, de pl aki felvett olyan hitelt, amiről tudta, hogy nem tudja majd fizetni, az csak úgy kapja meg a pénzt? Van olyan aki közben elvesztette az állását, van aki a devizát nyögi, de könyörgöm kicsit körül kéne nézni mielőtt az ember belevág egy ilyenbe. A forint hitelesek jogosan háborognak, hogy miért segítik a devizásokat. Annak idején a forint hitel törlesztés másfél kétszerese volt a deviza hitelének. Aki akkor nem kockáztatott és maradt a jól bevált forintnál az dögöljön éhen és fizesse továbbra is az akkori összeget, csak azért mert aki szart bele és felvette devizában és vállalta a kockázatot, az benézte? Most jóval magasabb a deviza törlesztése, no de akkoriban az volt a jó. Mindenki tudta, hogy kockázatos, ez nem most derült ki...

Amúgy meg rátérve erre az RTL Klub témára, elég felháborítónak tartom. Engem rohadtul nem érdekel az a szenny ami ott megy, itt haljak meg ha nem mondok igazat, de egyáltalán nem nézem. Ebbe az xFaktorba belepillantottam, mert zenélgetek és érdekeltek a fiatal tehetségek, de az a műsor sem arról szól amiről kéne, úgyhogy be is fejeztem. Ezt leszámítva évek óta nem néztem meg egy műsort sem se ezen se a tv2-n. Egy a gond, hogy ez nem fog érdekelni senkit. Egyszerűen kiszámláz majd a szolgáltatóm egy ezressel többet, még ha oda se kapcsolok megint évekig. Olyan csomag meg nincs ami nekem kell, mert ezek a szennyek az alapban is benne vannak. Lehetne ilyen 100 iq feletti csomag, ami tartalmazhatná az összes ismeretterjesztőt és mellé mondjuk a sportcsatornákat és kész. Speciel én semmi mást nem nézek a tv-ben és szerintem ezzel sem vagyok egyedül.
  • Gollo
    Nos igen.. és az a Egyet fizet kettőt kap is olyan átbaszás.. mint annak a rendje.. ugy kifizettetik veled a kettőt.. csak egy árának tüntetik fel ... és az meg még a ráadás rajta hogy rakás szart ér .. :D
  • st3ve
    Telefonáljon most!És nem egyet hanem kettőt is postázunk egy áráért---Ami melledleg egy rakás szart sem ér.
  • Gollo
    Én egy darabig nagyon RTL-es meg TV2 ös voltam anno de mostanába annyira szar műsorok vannak rajta tényleg.. hogy ... mostmár vagy Discovery, vagy Nat Geo, Vagy AXN...
    ezekkel a jósokkal meg.. a vedd meg ezt vedd meg azt mert ilyen szuper porszivó, legujjab találmány stb... reklámokkal televan a tököm :)
  • Svx
    Ja tényleg, eoff. Na igen az még egy másik gyönyörű cégecske. Remélem náluk is találnak valami szabálytalan szerződést majd. Bár már kezdem sajnálni szegény régieket, egyrendbeli hivatali visszaélésre asszem már bizonyíték is van, ha még kiderül hogy az eoffal is trükköztek valamit, akkor frank bácsi jó sokáig lesz a star vár(s)ban, a végén tényleg ő lesz Palpatine :)
  • st3ve
    Az ilyen (hasonló) saját gyártású műsorok is verhetetlenek.Ezért fizeetni?

Aki most fent van.Ajánom a figyelmében a tv2 musorát.Néhány perc mulva lesznek a jósok látok médiumhalálizék

Vagy az rtl en dél környékény az Asztro tévét.

"Köszönöm hogy itt volt velem.Küldöm az energiát telefonon.

Gyógyitás..Minden a rák van itt.

• karajjj
    mivan? nem bírják fizetni győzikét?
  • ScarY MAN
  • NessieGraf
    Arra már van rendelet: közterületen aludni tilos. Elviszik a kéglit, mehetsz a sehova. Onnan meg a parlament elé hogyan? Amúgy meg nemcsak a hitelek, a túlszámlázó közüzemi szolgáltatók is jócskán betettek családoknak. Akik nem tudnak fizetni, azoknak egy alapítvány majd ad támogatást.

Ja. 2011 ősztől. Azokon a településeken, ahol a település rendesen megtámogatja az alapítványt.

És a miért is jogtalanul számlázott pénz hova is lesz addigra? Senki nem fogja tudni se, nemhogy számonkérni.
  • Svx
    Ezek hülyék. Ha úgy dönt a UPC, Digi, meg az AH, hogy nem fizet, akkor azonnal csődbe mennek. Nem lesz reklámértékük, sőt lehet még az előre kifizetett reklámszerződések után is visszakérik az összeg egy részét a hirdetők.

Jelenleg minden idők legnagyobb adósválsága van az országban, a kormány tehetetlen(a nevetségesen alacsony bankadóért is fel merték emelni a hangukat a bankok), az emberek tehetetlenek, és akkor még a TV is legyen drágább. Na ez már az utolsó csepp lenne a pohárba, úgyhogy ha van egy kis esze a szolgáltatóknak leveszik az RTL klubot, mert különben ők járnak rosszul, nem sok az az 500 forint, de ha arra még rámegy a szolgáltató haszna is, úgy lesz 1000 forint, az meg egy csatornáért sok, úgyhogy félmillióan biztos lejjebb váltanak egy csomaggal, vagy átmennek másik szolgáltatóhoz, vagy pedig full lemondják a tv-t(internet mellé felesleges teljesen már).

Azt ne mondjátok, hogy mindenki le fogja szarni az 1000 forintot, mert sok apró 1000 forint van már, és az emberek nagy része már átlépte a fizetőképességük határát hála a remek árfolyamoknak, és az emberbarát bankoknak, tehát eljött már az idő, amikor le kell mondani az 1000 forintok egy részéről, egy népbutító csatorna pedig a legkönyebben meghozható áldozat.

Magyarul ha a szolgáltatók belemennek, ők isszák meg a levét de nagyon, ha viszont ők ellenállnak, akkor az RTL Klub karriere ér véget.

De amúgy komolyan, nem lenne már egyszerűbb egy törvénnyel eltörölni a magánszemélyeknek kiadott hitelek fennmaradó adósságát, és pofánröhögni a bankokat? Ennyire fosunk tőlük? Jobb lesz majd, ha 1000000 éhező hajléktalan ostromolja a parlamentet, mert a bankok elvitték a lakást a fejük fölűl? Attól nem fosik senki? Nem hiszem...
  • st3ve
    Nem hogy örülnének hogy az A.Hungária / Kábelesek /.... terjesztik a szart.Hanem még fizessenek is érte ,hogy terjesszék.XD
  • st3ve
  • tomonor
    már mindegy, Magdi anyus már úgyis meghalt.
  • pxxl
    húú micsoda tragédia

• Vaxi
    óbazdmeg :D:DDD:D:DD:AS:D
  • NEOreg3
    jaj ne, hol fogom akkor nézni a valóvilágfaktorszéf 15-öt?
  • SötétBarom
    :DDDDDDDD
  • st3ve
    Fizetőssé válik az RTL Klub, januártól tartalmáért előfizetési díjat kér a kábelszolgáltatóktól és az Antenna Hungáriától, ellenkező esetben a műsor - eddig ingyenesen rendelkezésre bocsátott - sugárzását letiltják. A lépéssel egyúttal az IKO érdekeltségébe tartozó csatornákat is igyekeznek helyzetbe hozni.

folyt:http://hvg.hu/itthon/20100914_fizetos_rtl_klub_kabeltevek