261
Fizetős RTL klub januártól!
  • Sir Quno Jedi
    Ha esetleg nagyobb nézettségből indulnánk ki, akkor az annyival kevsebb mani havonta nyilván. Csakhogy nem számoltuk bele, hogy a mostani "ingyenes" nézők hány szézaléka nem lenne hajlandó fizetni a sok pízet és pártolna el a csatornától. Mert ahogy csökken a potenciális előfizetők száma, úgy nő a havidíj és ezzel újra csökken az előfizetőszám és így tovább... :D
  • karajjj
    kevés a meló?
  • Sir Quno Jedi
    Nnna, Maunikasó nézettsége fénykorában volt 1,4 milliós szerintük! Ebből ki lehet indulni, ezt kell osztani 4-gyel (átlagos család, vizet is ezzel számolják).

Asszongya, az 350000 család (brutális mennyien nézik azt a szennyet).

Havi 2,967 milliárdos nettó árbevételt elosszuk 350000-rel, az közel 8749 HUF-os NETTÓ havidíjat ad ki. Ez tehát 11eHUF kb.

Azaz tévedtem majdnem egy nagyságrendet hasból, de most már legalább látjuk mennyit kéne fizetnünk reklámok nélkül, ha teljesen fizetős csati lenne a retekklub.

Remélem nem számoltam el (bár már kicsit fáradt vagyok)...
  • Sir Quno Jedi
    De legyünk pontosak, igazatok van:

2008-ban 35,614 milliárd forintos nettó árbevételt ért el, és kereskedelmi szempontból is megerősítette piacvezető pozícióját az RTL Klub.

Ha ebből indulunk ki, ez bruttóban mennyi és leosszuk a nézettségi adataikkal, azt meg a családban átlagosas élők számával és 12 hónappal, akkor meg is kapjuk a havidíjat! :DDD

Most nincs kedvem utána számolni, valaki megtehetné, hogy pontosan tudjuk mennyit kéne fizetnünk érte.

(persze még a kábelszolgáltatónak is fizetnünk kéne ezenkívül amúgyis)
  • Sir Quno Jedi
    Jah látom már te is 4 főre számoltad...
  • Sir Quno Jedi
    Nem nézi őket 10 millió lakos és háztartásonként kell számolni amúgyis.
  • Tigristank
    Azért az durva lenne. :D
    80000 HUF 10 millió lakosra számolva havi 800 milliárd Ft bevételt jelentene. 4 fős családokkal számolva még mindig 200 milliárd. :D
  • Sir Quno Jedi
    Ha nem lennének reklámbevételeik, akkor mondjuk 80.000eHUF-ot kéne fizetned érte havonta, mivel másképpen nem térülne meg nekik. Ezé kereskedelmi adó, mert nem az állam fizeti őket az adózók pénzéből.
  • MerlinW
    Ennyi:)
  • FL Zoli
    Én kifizetem az 500 ft-ot, oda se neki
    viszont akkor nem szeretnék reklámot, meg tv shopot látni!!!
  • MerlinW
    A nap híre:) TV2 is legyen fizetős!:) MTV powa:)
    Eddig is torrentről néztem a számomra érdekes(-nek tűnő) műsorokat, én csak örülnék, ha kevesebb butulást sugároznának az országra:)

Szerk: Ahogy olvasom, DVB/műhold szinten ingyenes marad, csak a kábeles sugárzás lesz fizetős.
  • Reg5
    A TV6 is jó. Mióta bekötötték a digit, legtöbbet ezt nézem. Mellette AXN a Csillagkapu miatt.
  • gabesz012
    Na ez az, nézném a Discovery-t, ha a szolgáltató nem vette volna el; a story, meg a többi okosság biztos nagyon kell, az olyan kaliberűből még lett is új. Szerencsére EZTV-n egy csomó Discovery-s cucc is van. Úgyhogy a tv-m már tényleg csak dísz. :) Még a Histoy, meg a Travel, ami nézhető a kínálatból (esetleg AXN), de havi 4-5 e Huf-ért marhára nem éri meg (mi le is mondtuk már jó ideje, csak a szolgáltató elfelejtette kikötni :D). Az meg, hogy egy szennyek közé tartozó adó miatt még több legyen a havidíj, abszurdisztán...
  • [HUN]FaTaL
    Így van, nekünk is két hitelünk van (kocsi, lakás) de mi vállaltuk. Egyelőre nincs nagy gond, de ha tovább emelkedik a frank akkor lehet
  • bakkerman
    ennyi
  • Tinman #86
    Nem látsz a dolgok mögé. Az, hogy te megdugnád az egy dolog...

Ördög Nórika ROSSZ példa, főleg a gyerekek számára. Ráadásul butácska is szegényke... Buci állandóan szívta a vérét tehetségkutató műsorban. Vicces volt látni, mennyire fingja nincs semmiről. (eskü. torrentről töltöttem).

Muszáj olyan idoloknak lenni a tévében, akik buták, a magánéletükben csapodárok, ledérek és azt a példát mutatják a tini lányoknak, hogy pálcikavékonynak kell lenni, meg 40 ezres felsőkben kell villantani? NOT!
  • MuldR
    Pont Ordog Nori az egyetlen normalis arc az erteelnel.
  • Csirke4
    NEEEEEEEEEEE

Mi lesz így a jóslással?
  • RaZoK
    baszki, így nem lesz Télapu karácsonykor :D
  • tommygear
    mocsadék csatorna
  • Fenrir
    Hála istennek, legalább ezt sem kell többet néznem mert ez 1 fillért sem ért eddig.

Köszönöm RTL Klub!
  • Montanosz
    én könnyen megoldottam 2 éve tv-m sincs, ott a net ha kell valami megnézem online.
  • bakkerman
    ördög "anorex" nórikának remélem annyi lesz így :P mehet az egész banda majd az ATV-re,meg a magyar egyre xD meg is érdemlik
  • pz6
    Meg is érdemli az a barom,aki ezért a hígfosért fizetni fog!
  • st3ve
    Az a csucspont a hét végefelé!!!!Minigunt nekik.A 7 reteknek is.
  • Megtörhetetlen
    Mégis mit vársz? Mit mondd neked az a szó hogy KERESKEDELMI csatorna? olyan dolgok miatt háborodsz fel ami miatt nem kell ez elsősorban a pénzről szól, hanem a pénzről, ha szórakozni vágysz vagy érdeke la stáblista akkor menj moziba, például én sem vagyok kíváncsi a stáblistára csak kiváltságos esetekben általában a fontosabb személyeket színész/ rendező producer azt a film előtt már szeretem tudni, de a tv az nem ez a műfaj és soha nem is lesz ez, egyébként meg minek menjen a 10 perces stáblista hogy átkapcsoljanak másik csatornára és ott ragadjanak. Engem egy valami zavar, az hogy az a szar reklám sokkal hangosabb mint a film vagy bármi...
  • Aquir
    Egyedül a heti hetest nézem, 1 héten egyszer bekapcsolom :p
  • hékásébredj
    nem értem mire fel ekkora a pofája az RTL-nek mikor a legaljasabb és legsurmóbb kereskedelmi csatorna az összes közül!!!
    Állandóan manipulálják az embert,hogy minél többet ott üljenek a picsájukon mikor ők a reklámokat nyomatják. Ilyen ocsmány módszerekkel:

- Pénteki fókuszban egy sokak által érdekesnek vélt témáról beszélnek..műsör végén bevágják,hogy erre hétfőn kerül sor...majd hétfőn megint eljátsszák ezt és végül kedden adják le. (ezalatt a néző meg lesi állandóan,hogy mikor jön és akár a reklámot is kivárja)

- A sorozatok,filmek végén (igen azok a színvonalas műsorok) nem adják semmi jelét annak,hogy vége van..ne nézd mert a reklám után nem folytatódik! A stáb listát sose mutatják.... eddig 1 dolog volt számukra a szent...az pedig a Barátok Közt. Annak régebben mutatták a stáb listáját (persze gyorsítva) ma már azt is kivágták belőle.

Szóval egy undorítóan profit orientált csatornáról van szó aki már rég nem a szórakoztatás mellett áll hanem zsebeit tömi inkább.
    Pedig könnyedén megférne egymás mellett a színvonal és a profit. Csak hát nem normálisak!
  • tmisi
    Ha Digi nem adja, majd jön antennával, de jó hogy nem lett leszerelve. /Jelenleg is be van kötve, mert ha a beltéri megbolondul, akkor legalább 3 adást lehet nézni/.
  • Guer
    Hála a jó égnek!
    Legalább kevesebb ember agyát fogják mosni...
  • TurboX
    valaki még nézi az ertéelt?
  • Mersant
    en is 1000x lattam mar oket, de DVDrol eszembe nem jutna hogy megnezzem, viszont igy ha kapcsolgatok kellemes feludules talalkozni veluk valamelyik adon.
  • Sir Quno Jedi
    Így van, aki devhitelt vett fel, az hazardírozott és akkor mikor a felét fizette évekig mint én, akkor nem panaszkodott, hanem csendben zsebre vágta a "nyereséget" és felélte. Most, hogy bedőlt a buli, meg rinyálnak, mint a fürdőskurva (faszé nem tartalékoltak abból, amit ezzel megspóroltak, tudjuk miért nem). Nekem is van barátom aki NAGYON szar helyzetbe került a családjával emiatt, de még ő is belátja, hogy ez az ő hibája IS (banknak dolgozik, érti). A frankárfolyamról viszont mások tehetnek és tudjuk miért! Na azokat kéne felakasztani!
  • Sir Quno Jedi
    Szinte az összes jobb filmjük megvan gyári DVD-n, eredeti régi szinkronnal. Filléresek. Minek is nézném a tvben?!
  • TreDoR
    Kár, hogy nincs kábeltévém, szívás, hogy mindent le lehet szedni netről :S
  • Tinman #66
    Amikor pár éve még a teszkós pizzához is az járt?
    Így 456x-ra már kissé unalmas... főleg, hogy az előbb említett teszkós pizzát én is rendszeresen kajáltam.
  • [HUN]FaTaL
    Ha ezt meglépik összeomlik az ország gazdasága, ugyanis ilyet nem lehet, az egész ország elvesztené a hitelét mindennel szemben, szóval a kutya nem szállítana ide semmit.
  • Rage47
    Sajnos nem fognak lemondani róla, az átlagember fizetni fog érte, mert érdekli a retekklub.
  • Mersant
    nanana, alljon meg a menet! Budal es Terence-el semmi baj, ok johetnek minden mennyisegben :)
  • Tinman #62
    Nekik kéne NEKEM fizetni, hogy nézzem ezt a raklap szart...

- Bud Spencer 456x
    - Barátok közt ötezer nemtom hányszáz résznél!!!!
    - Asylum filmek
    - foscelebek

Egyedüli plusz a Showder klub... azt meg torrentről eddig is.