Fizetős RTL klub januártól!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval részemrõl a végtelenségig emelhetik az árat, legalább mások is lemondanak róla és végre szabadok lesznek.
Vajon külföldön miért van az csomó helyen, hogy fizethetek azokért a csatornákért, amikért AKAROK és csak azokért, azok jönnek és más nem. Megmondom, mert kurvára sajnálják a pénzt fejleszteni. Megértem õket, jobb azt elverni boraborán...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
.: mobilize.hu :.
A kereskedelmi csatornák nagy részétõl hányingert kapok, utálom azt hogy pl. film közben a hangerõ irdatlan halk ugyebár TV-n meg a házimozin kicsit tekerek, reklám alatt meg a fejemet leviszi az üvöltözés... nem beszélve a reklámok minõségérõl, meg arról hogy lassan több a reklám mint a mûsor... ergo velem nem b@sznak ki...
Nyilvan meg 10 evig nem lesz ilyen. Addig nem TVzek.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
http://goo.gl/gd6Zi5
Amúgy akit érdekel egy mezei antennával nézheti digitálisan, és 2 évig még analógban is.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Emberek hülyének nézéséért megtévesztéséért is lehetne valami büntetést kiszabni.Csalás büntett és hasonló.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
every damn day
szemétért mi sem szeretnénk fizetni.
engem ezek a fasságok nem igazán érdekelnek max discovery és társai.
:3
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
A mónika mehetett volna amerikai stilusba is.Szamurájkardokkal meg egyéb fegyókkal.<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
És mindig egy idõben öntik a fejünkre ugyanazt csak peppitába.És ,hogy kerüli ezt ki akinek csak az a 3 db csatornája van????
Indulatok nélkül meg elég lenne, ha opciós lenne mint az HBO. Kíváncsi lennék mennyire lenne sikeres ezek után.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
★ 汤姆 李
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Még ha egy filmes adó lenne vagy v.mi érdekes történne akkor oké de hát egy ilyen pusztulat csatornáért fizetni plusszba hihetetlen komolyan
★ 汤姆 李
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Az ország legszánalmasabb csatornái vagytok a 2-es számmal ellátott társaddal együtt. Én fizetek Spektrumért, Discoveryért meg a hasonló csatornákért, fizetek sportcsatornákért is, de azért nem fogok EGYETLEN SZAROS CENTET SEM FIZETNI, hogy fõmûsoridõben azt nézzem, h Kozsónak ki veri ki a faszát, Majkát hány csaj szopja le, milyen buta szépségkirálynõket basztok ki az argentín dzsungelbe, melyik gyökér celeb fõz a Fekete Lacinak pörköltet, melyik lefizetett statisztátok lesz xfaktor és hasonlók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ha túl vulgáris voltam, ám legyen kapjam érte ami jár, de hát ilyet bazdmeg....a pofám leszakad!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
★ 汤姆 李
F1-et megnézem neten aztán rohadjon meg az rtl klub remélem azért jól belebukik a sok zsidója..
★ 汤姆 李

Ez belõlem váltana ki felháborodást és szerintem ezzel nem lennék egyedül. Nem azért, hogy a másiknak ne legyen jó, de pl aki felvett olyan hitelt, amirõl tudta, hogy nem tudja majd fizetni, az csak úgy kapja meg a pénzt? Van olyan aki közben elvesztette az állását, van aki a devizát nyögi, de könyörgöm kicsit körül kéne nézni mielõtt az ember belevág egy ilyenbe. A forint hitelesek jogosan háborognak, hogy miért segítik a devizásokat. Annak idején a forint hitel törlesztés másfél kétszerese volt a deviza hitelének. Aki akkor nem kockáztatott és maradt a jól bevált forintnál az dögöljön éhen és fizesse továbbra is az akkori összeget, csak azért mert aki szart bele és felvette devizában és vállalta a kockázatot, az benézte? Most jóval magasabb a deviza törlesztése, no de akkoriban az volt a jó. Mindenki tudta, hogy kockázatos, ez nem most derült ki...
Amúgy meg rátérve erre az RTL Klub témára, elég felháborítónak tartom. Engem rohadtul nem érdekel az a szenny ami ott megy, itt haljak meg ha nem mondok igazat, de egyáltalán nem nézem. Ebbe az xFaktorba belepillantottam, mert zenélgetek és érdekeltek a fiatal tehetségek, de az a mûsor sem arról szól amirõl kéne, úgyhogy be is fejeztem. Ezt leszámítva évek óta nem néztem meg egy mûsort sem se ezen se a tv2-n. Egy a gond, hogy ez nem fog érdekelni senkit. Egyszerûen kiszámláz majd a szolgáltatóm egy ezressel többet, még ha oda se kapcsolok megint évekig. Olyan csomag meg nincs ami nekem kell, mert ezek a szennyek az alapban is benne vannak. Lehetne ilyen 100 iq feletti csomag, ami tartalmazhatná az összes ismeretterjesztõt és mellé mondjuk a sportcsatornákat és kész. Speciel én semmi mást nem nézek a tv-ben és szerintem ezzel sem vagyok egyedül.
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
ezekkel a jósokkal meg.. a vedd meg ezt vedd meg azt mert ilyen szuper porszivó, legujjab találmány stb... reklámokkal televan a tököm 😊
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Aki most fent van.Ajánom a figyelmében a tv2 musorát.Néhány perc mulva lesznek a jósok látok médiumhalálizék
Vagy az rtl en dél környékény az Asztro tévét.
"Köszönöm hogy itt volt velem.Küldöm az energiát telefonon.
Gyógyitás..Minden a rák van itt.
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>