261
Fizetős RTL klub januártól!
-
#261 Igen addig amíg át nem állunk. -
Ironman2 #260 Itt a pont:
Nem lesz fizetős az RTL KLUB -
st3ve #259 Volt ami le lett adva.Pl egyszer láttam főmüsoridőbe egy nekifutásbol hátbarugást a reteklubbon.Még a nézők is potyogtak a székről.Majd 15 év mulva az ortt kitetet velük egy szokásos fekete háttérrel egy sablonszöveget hogy 1 órára felfuggesztve a müsor x y dolog miatt. -
#258 Ezt szerintem nem merték leadni.Ezen nincs piktogram a csúnya kifejezések nincsenek cenzúrázva.Amolyan "kimaradt jelenetek" -
st3ve #257 Az az ORTT minek is van?Az is kifizetőhely?Mert ha normális hatoság lenne, az alábbi videó se lenne.Olyan ez mint a mesébe.
-
st3ve #256 Miért nem az RTL és a TV2 fizet a közvetítésért? Nem kötelező betenni őket a programválasztékba.
http://tisztabeszed.blog.hu/2010/11/04/a_mohosag_ara_avagy_a_ludak_disznot_gyozhetnenek -
st3ve #255 Majdnem be is jött a #252 -es ötlet. -
st3ve #254 http://comment.blog.hu/2010/10/25/celebekkel_kezdodik_a_valo_vilag
DICSAK Visszatér egy hétre! -
#253 nekem -
st3ve #252 Miért nem Való Roma Világ lesz a következő rész.Bepillantást nyerhetne a néző nap mint nap hogy pusztitanak le a tezsvírek egy luxusvillát.
Ezzel csak egy baj van.Nem jöhetnek ki eladni a cuccokat. -
Ironman2 #251 Hát ja,elég gáz lenne ha ott osztaná az észt a játékosoknak. -
Reg5 #250 Qrva anyjukat ha ezt meglépik. -
st3ve #249 Meg majd monika is visszatér és lesz majd Maunika só 2 mégveszélyesebb cigókkal Előkerülnek a müsorban a szamurájkardok ásók kapák ........... kaszák............ -
st3ve #248 Ki a rtáknak hiányzik megint a VV4 meg a Drogosthol?
http://index.hu/kultur/media/2010/10/15/stohl_andras_vezeti_a_valo_vilag_4-et/
-
st3ve #247 http://index.hu/kultur/media/2010/10/14/ketszeresere_none_a_teveelofizetes/
Én azt mondom elég volt ezekbél a rohadékokbol és az iko és társai mocskaibol.
Nem fogom siratni ha lapátra kerulnek.Mert ha nem lesz egyesség.Akkor nem lesz aki nézze.Meg ki fogja a dupláját havonta kiperkálni?Igy is ugy huzza ki mindenki. -
#246 A szórakoztatás magában még nem lenne olyan nagy baj, mert ma már szinte mindenre van külön csatorna.
A gond ott van, ahogy megcsinálják/elképzelik az emberek szórakoztatását.
Jellemzően ezek mennek:
- Idegenek fikázása, kiröhögése
- Idegen emberek, családok életében való turkálás (utána fikázás, kiröhögés)
- Ki a nagyobb "bevállalós" barom és hajlandó jobban megaláztatni saját magát (a végén egy könnyed fikázás, kiröhögés)
Ezt hívhatjuk igénytelen fosnak és ízléstelen tömény szarnak, de nem szórakoztatásnak.
Ez a második óvoda, semmi több. -
st3ve #245 Maunika még ott bohockodik reggelente.Bővebben:http://www.hirado.hu/Hirek/2010/10/13/06/Repul_Erdelyi_Monika_es_Hujber_Ferenc.aspx -
#244 Az még megy, nem úgy volt, hogy vége van már? -
st3ve #243 Már csak holnap és pénteken láthatjuk a reteklubon MAUNIKÁT.XD -
#242 Nekem mind1 de akkor perkáld nyugodtan a havi 3-10 ezret:D -
kiskapucska #241 Attól tartok az intelligens televízió korából kifelé tartunk. Korábban volt olyan funkciója a tévének, mint például a népnevelés, az alapvető értékek átadása az emberek számára, de mára a szórakoztatás lett az egyetlen cél. Mert ezt nézik az emberek. Ahhoz, hogy jobb műsorok legyenek az embereknek kéne megváltozniuk, mert amíg ezeket nézik, addig lehet fanyalogni, de nem lesz más. A digitális rendszerre viszont én is kíváncsi leszek, meg arra is, hogy mennyire fog megvalósulni, hiszen ahhoz az is kell, hogy mindenkinem meglegyen a cucc... Bár ugye ismerünk olyan helyeket, ahol a koszos, sáros utcában az omladozó házak falán mindenhol ott figyel a parabolaantenna, szóval lehet, hogy nem is lesz ez akkora probléma... -
#240 Mennyibe van egy olcsó dekóder amit melegen ajánlasz nekem? :D Mi kell még ehhez a dologhoz, ha csak egy tv-m van jelenleg? (meg van egy antennám, amivel a natúr dolgokat (rtl, tv2, m1) fogom) -
#239 Ehhez csak egy dekoder árát kell kifizetni tovább már ingyenes (most jelenleg) 7 db kódolatlan+ 3db rádióadás fogható,remélem tudod mit jelent ez?:) -
Reg5 #238 Melyik szolgáltatónál vagy? -
blazsa #237 Magyarországon nagyon le vagyunk maradva a rendes tvézési kultúrától. Már a szlovákoknak is jobb tv adói vannak mint nekünk. A minőség förtelmes, az ára pedig drága. Nem tudom az RTL most jót húz-e ezzel, hogy nem lehet majd antennáról fogni. Viszont nekem biztosan jót tesznek, mivel nekem csak egy kis antennám van, amivel fogom a három alap csatornát, így még véletlenül sem fogok odakapcsolni, hogy nézzem azt a rengeteg f...-t.
Szóval én köszönöm. -
#236 Most ezzel nem akarok vitába szállni, de mivel megszűnik a föld-felszíni sugárzás 2012 január 1-től, senkinek sem lesz más választása, mint kábel-tv-re, vagy digitális sugárzásra állni.
Szólok: egyik sem lesz ingyen. -
Inquisitor #235 De ha nem jön be a terv, akkor még annyi nézőjük sem lesz, és így még kevesebb lesz a reklábevétel. -
#234 Én egy kérdezz felelek cikkben olvastam (talán az origón?), hogy még 2011-ben sem tervezik a HD sugárzást, ahogy feltehetően a TV2-sem. -
#233 Szegény RTL:( Talán ha színvonalas műsort sugároztak volna és nem csak az agyatlan hülyeségekre koncentrálnának, akkor talán nem pártoltak volna el tőlük a fiatalok és nem lenne bevételcsökkenésük. -
FL Zoli #232 "Bocs, hogy nem sírok érted Argentína" -
#231 Olvastam egy cikket erről: az RTL klubnak 20-30%-os bevétel csökkenése van, illetve még neki kell fizetni az Antenna Hungáriának azért, hogy sugározza adást. Ezen szeretnének változtatni, hogy visszanyerjék a bevétel kiesést.
Szóval ez nem plusz pénz, inkább úgy kell felfogni, hogy 5 évig keresel valamivel X-et, aztán 2 évig X*0,7-et. Biztos hallottátok, hogy az X-faktor miatt még egy komplett hírszerkesztő osztályt is ki kellett rúgniuk, meg egy csomó sztártól is megszabadultak, a spórolás jegyében. -
#230 mondjuk ez pont téves mert tudtommal a HD adás bevezetését tervezik, de mondjuk kábelen az már nem egy húú de nagy újdonság sőt... Gondolom ami nem HD-ben van meg neki kannak egy kicsit emelnek a felbontásán és kész, mert ez a 640*480 ez nem egy nagy durranás, de mondjuk vezeték nélkül sima ingyenesen elérhetően HD adást nem is nagyon látni, azért annak a sugárzásához is kell egy kisebb erőmű :D
Mindenesetre kíváncsi vagyok hogy fenn fog-e tudni maradni, vagy egyszerűen cak eltűnik a süllyesztőbe és kész...
-
#229 Mert pénzéhesek. Ebből az emelésből sem kreálnának semmi újat, pozitívat. (pl. átállás HD-ra, igényesebb tartalmak vásárlása bármilyen idősávba stb.) -
Reg5 #228 Én amúgy azt nem értem, hogy miért az RTL akar plusz pénzt kérni, mivel elvileg ők a vezető kertv. Ha valakinek oka lenni ilyet tenni az a tv2, de tőlük még csak hasonlót sem hallani. -
Daza500 #227 Ha nem romlana folyamatosan a reklámok színvonala, még talán lehetne is őket élvezni... -
ribot #226 Jól látod, pénz beszél kutya ugat. Valóban drágák ezek a reklámok, a különböző magánszemélyek és cégek súlyos pénzeket tesznek az RTL zsebébe. Azonban a kereskedelmi televíziózás erről szól. Reklámok, ajánlók, hirdetések. A ker.tvk ebből tartják fenn magukat, nem lenne pl. X-faktor, ha nem lenne annyi reklámbevétel, mert ugye abból a pénzből fedezik az új műsorokat. Például az X-faktor ugyebár angol licencel jött be hazánkba, és nem kevés pénzért. Tehát ha nem lenne annyi reklám és hirdetés, nem lehetnének ilyen műsorok. Akit pedig nem érdekelnek a reklámok, az vagy átkapcsol addig máshová, vagy közszolgálati televíziót néz, ahol korlátoltabb a reklámok és hirdetések száma! :) -
#225 Ohh rengeteg ember reklámoz ott és kb percenként elkérnek vagy 50 ezret, akkor ezt fel is szorozhatod napi szinte az mennyit jelent... Azt hiszem abból nem nehéz megélni, plusz a rengeteg betelefonálós műsor a sok sms-es chat felületük az xfaktor és az összes többi mind mind a haszonról szól, mindenből pénzt csinálnak ez a lényeg!
Ez a reklámhangerő, vagy konkrét reklám betiltás ez nagyon jól hangzik, szerintem simán kivitelezhető lenne, a baj csak az hogy idehaza mindenki megvehető kilóra tehát az beszél akinek van lóvéja, és ő mondja meg mit lehet és mit nem! -
#224 Fuckin, fucking. -
#223 "Ennek annyi valóságos tartalma van mintha köpök egyet."
Azt a kurva. No fucking comment. -
st3ve #222 Ennek annyi valóságos tartalma van mintha köpök egyet.XD
Legtöbben mikor reklám van elkapcsolnak. XD
Azért azt probálják hogy nagyjábol a reklám is egy időben legyen(Kapcsolsz a másikra mire ott is reklám megy mész tovább). XD