Fizetős RTL klub januártól!

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
Igen addig amíg át nem állunk.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Volt ami le lett adva.Pl egyszer láttam fõmüsoridõbe egy nekifutásbol hátbarugást a reteklubbon.Még a nézõk is potyogtak a székrõl.Majd 15 év mulva az ortt kitetet velük egy szokásos fekete háttérrel egy sablonszöveget hogy 1 órára felfuggesztve a müsor x y dolog miatt.

gergely1991
Ezt szerintem nem merték leadni.Ezen nincs piktogram a csúnya kifejezések nincsenek cenzúrázva.Amolyan "kimaradt jelenetek"

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Az az ORTT minek is van?Az is kifizetõhely?Mert ha normális hatoság lenne, az alábbi videó se lenne.Olyan ez mint a mesébe.

<#hehe>

Miért nem az RTL és a TV2 fizet a közvetítésért? Nem kötelezõ betenni õket a programválasztékba.

http://tisztabeszed.blog.hu/2010/11/04/a_mohosag_ara_avagy_a_ludak_disznot_gyozhetnenek

Majdnem be is jött a #252 -es ötlet.<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

akyyy
nekem

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Miért nem Való Roma Világ lesz a következõ rész.Bepillantást nyerhetne a nézõ nap mint nap hogy pusztitanak le a tezsvírek egy luxusvillát.

Ezzel csak egy baj van.Nem jöhetnek ki eladni a cuccokat.

Hát ja,elég gáz lenne ha ott osztaná az észt a játékosoknak.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Qrva anyjukat ha ezt meglépik.

Meg majd monika is visszatér és lesz majd Maunika só 2 mégveszélyesebb cigókkal<#hehe> Elõkerülnek a müsorban a szamurájkardok ásók kapák ........... kaszák............<#hehe>

Ki a rtáknak hiányzik megint a VV4 meg a Drogosthol?

http://index.hu/kultur/media/2010/10/15/stohl_andras_vezeti_a_valo_vilag_4-et/

http://index.hu/kultur/media/2010/10/14/ketszeresere_none_a_teveelofizetes/

Én azt mondom elég volt ezekbél a rohadékokbol és az iko és társai mocskaibol.

Nem fogom siratni ha lapátra kerulnek.Mert ha nem lesz egyesség.Akkor nem lesz aki nézze.Meg ki fogja a dupláját havonta kiperkálni?Igy is ugy huzza ki mindenki.

0Fritz0
A szórakoztatás magában még nem lenne olyan nagy baj, mert ma már szinte mindenre van külön csatorna.
A gond ott van, ahogy megcsinálják/elképzelik az emberek szórakoztatását.
Jellemzõen ezek mennek:
- Idegenek fikázása, kiröhögése
- Idegen emberek, családok életében való turkálás (utána fikázás, kiröhögés)
- Ki a nagyobb "bevállalós" barom és hajlandó jobban megaláztatni saját magát (a végén egy könnyed fikázás, kiröhögés)

Ezt hívhatjuk igénytelen fosnak és ízléstelen tömény szarnak, de nem szórakoztatásnak.
Ez a második óvoda, semmi több.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

theone91
Az még megy, nem úgy volt, hogy vége van már?

Már csak holnap és pénteken láthatjuk a reteklubon MAUNIKÁT.XD

gergely1991
Nekem mind1 de akkor perkáld nyugodtan a havi 3-10 ezret😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Attól tartok az intelligens televízió korából kifelé tartunk. Korábban volt olyan funkciója a tévének, mint például a népnevelés, az alapvetõ értékek átadása az emberek számára, de mára a szórakoztatás lett az egyetlen cél. Mert ezt nézik az emberek. Ahhoz, hogy jobb mûsorok legyenek az embereknek kéne megváltozniuk, mert amíg ezeket nézik, addig lehet fanyalogni, de nem lesz más. A digitális rendszerre viszont én is kíváncsi leszek, meg arra is, hogy mennyire fog megvalósulni, hiszen ahhoz az is kell, hogy mindenkinem meglegyen a cucc... Bár ugye ismerünk olyan helyeket, ahol a koszos, sáros utcában az omladozó házak falán mindenhol ott figyel a parabolaantenna, szóval lehet, hogy nem is lesz ez akkora probléma...
morleone
Mennyibe van egy olcsó dekóder amit melegen ajánlasz nekem? 😄 Mi kell még ehhez a dologhoz, ha csak egy tv-m van jelenleg? (meg van egy antennám, amivel a natúr dolgokat (rtl, tv2, m1) fogom)

gergely1991
Ehhez csak egy dekoder árát kell kifizetni tovább már ingyenes (most jelenleg) 7 db kódolatlan+ 3db rádióadás fogható,remélem tudod mit jelent ez?😊

Melyik szolgáltatónál vagy?

Magyarországon nagyon le vagyunk maradva a rendes tvézési kultúrától. Már a szlovákoknak is jobb tv adói vannak mint nekünk. A minõség förtelmes, az ára pedig drága. Nem tudom az RTL most jót húz-e ezzel, hogy nem lehet majd antennáról fogni. Viszont nekem biztosan jót tesznek, mivel nekem csak egy kis antennám van, amivel fogom a három alap csatornát, így még véletlenül sem fogok odakapcsolni, hogy nézzem azt a rengeteg f...-t.
Szóval én köszönöm.
morleone
Most ezzel nem akarok vitába szállni, de mivel megszûnik a föld-felszíni sugárzás 2012 január 1-tõl, senkinek sem lesz más választása, mint kábel-tv-re, vagy digitális sugárzásra állni.
Szólok: egyik sem lesz ingyen.

De ha nem jön be a terv, akkor még annyi nézõjük sem lesz, és így még kevesebb lesz a reklábevétel.

theone91
Én egy kérdezz felelek cikkben olvastam (talán az origón?), hogy még 2011-ben sem tervezik a HD sugárzást, ahogy feltehetõen a TV2-sem.

joki5
Szegény RTL😞 Talán ha színvonalas mûsort sugároztak volna és nem csak az agyatlan hülyeségekre koncentrálnának, akkor talán nem pártoltak volna el tõlük a fiatalok és nem lenne bevételcsökkenésük.

"Bocs, hogy nem sírok érted Argentína"

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

morleone
Olvastam egy cikket errõl: az RTL klubnak 20-30%-os bevétel csökkenése van, illetve még neki kell fizetni az Antenna Hungáriának azért, hogy sugározza adást. Ezen szeretnének változtatni, hogy visszanyerjék a bevétel kiesést.
Szóval ez nem plusz pénz, inkább úgy kell felfogni, hogy 5 évig keresel valamivel X-et, aztán 2 évig X*0,7-et. Biztos hallottátok, hogy az X-faktor miatt még egy komplett hírszerkesztõ osztályt is ki kellett rúgniuk, meg egy csomó sztártól is megszabadultak, a spórolás jegyében.

Megtörhetetlen
mondjuk ez pont téves mert tudtommal a HD adás bevezetését tervezik, de mondjuk kábelen az már nem egy húú de nagy újdonság sõt... Gondolom ami nem HD-ben van meg neki kannak egy kicsit emelnek a felbontásán és kész, mert ez a 640*480 ez nem egy nagy durranás, de mondjuk vezeték nélkül sima ingyenesen elérhetõen HD adást nem is nagyon látni, azért annak a sugárzásához is kell egy kisebb erõmû 😄

Mindenesetre kíváncsi vagyok hogy fenn fog-e tudni maradni, vagy egyszerûen cak eltûnik a süllyesztõbe és kész...

fry day fry day sálálálláláá

theone91
Mert pénzéhesek. Ebbõl az emelésbõl sem kreálnának semmi újat, pozitívat. (pl. átállás HD-ra, igényesebb tartalmak vásárlása bármilyen idõsávba stb.)

Én amúgy azt nem értem, hogy miért az RTL akar plusz pénzt kérni, mivel elvileg õk a vezetõ kertv. Ha valakinek oka lenni ilyet tenni az a tv2, de tõlük még csak hasonlót sem hallani.

Ha nem romlana folyamatosan a reklámok színvonala, még talán lehetne is õket élvezni...

Jól látod, pénz beszél kutya ugat. Valóban drágák ezek a reklámok, a különbözõ magánszemélyek és cégek súlyos pénzeket tesznek az RTL zsebébe. Azonban a kereskedelmi televíziózás errõl szól. Reklámok, ajánlók, hirdetések. A ker.tvk ebbõl tartják fenn magukat, nem lenne pl. X-faktor, ha nem lenne annyi reklámbevétel, mert ugye abból a pénzbõl fedezik az új mûsorokat. Például az X-faktor ugyebár angol licencel jött be hazánkba, és nem kevés pénzért. Tehát ha nem lenne annyi reklám és hirdetés, nem lehetnének ilyen mûsorok. Akit pedig nem érdekelnek a reklámok, az vagy átkapcsol addig máshová, vagy közszolgálati televíziót néz, ahol korlátoltabb a reklámok és hirdetések száma! 😊
Megtörhetetlen
Ohh rengeteg ember reklámoz ott és kb percenként elkérnek vagy 50 ezret, akkor ezt fel is szorozhatod napi szinte az mennyit jelent... Azt hiszem abból nem nehéz megélni, plusz a rengeteg betelefonálós mûsor a sok sms-es chat felületük az xfaktor és az összes többi mind mind a haszonról szól, mindenbõl pénzt csinálnak ez a lényeg!

Ez a reklámhangerõ, vagy konkrét reklám betiltás ez nagyon jól hangzik, szerintem simán kivitelezhetõ lenne, a baj csak az hogy idehaza mindenki megvehetõ kilóra tehát az beszél akinek van lóvéja, és õ mondja meg mit lehet és mit nem!

fry day fry day sálálálláláá

theone91
Fuckin, fucking.

theone91
"Ennek annyi valóságos tartalma van mintha köpök egyet."

Azt a kurva. No fucking comment.

Ennek annyi valóságos tartalma van mintha köpök egyet.XD

Legtöbben mikor reklám van elkapcsolnak. XD

Azért azt probálják hogy nagyjábol a reklám is egy idõben legyen(Kapcsolsz a másikra mire ott is reklám megy mész tovább). XD

theone91
Statisztika alapján. X ezer budapesti háztartásban elhelyeznek egy készüléket amivel az ott élõk jelezni tudják, hogy mit néznek. Hogy ebben ki mennyire bízik az lényegtelen, de eddig bevált.

Az pedig hogy te mit nézel kb senkit nem érdekel 😊

Honnan az anyja picsájábol tudja hogy én nézem e a musórát vagy nem?Honnan a jó kurvaanyjábol?'100 000-et meg milliót én is tudok mondani XD.Idejön megnézni hogy nézem vagy nem nézem a retekllubot?

"Ha tehetném TÖRVÉNYBEN tiltanám meg a mûsorok közti reklámok hangerejének megnövelését!!"

Nem a hangerõt növelik, hanem hangszin kiemeléseket csinálnak, de mindegy, mert a hatás ugyan az. Most volt hírben, hogy valahol azt hiszem USA-ban, betiltották ezt végre. Mivel a gyerekek nagyon érzékenyek az ilyesmire, egy csomó országban gyerekcsatornán, gyerekmûsorok közben eleve tilos, illetve svédeknél egyáltalán nem lehet reklám ... remélem itthon is eljön ennek az ideje!

theone91
"Én még semmi olyat nem vettem amit reklámoznak"

Ó, azt te csak hiszed.

"Fingom nincs hogy élnek meg a reklámból."

Úgy, hogy minél nagyobb a (várható) nézettség annál több pénzt kapnak a reklámcégektõl egy-egy reklámblokknál. De az, hogy te nem veszel reklámozott cuccot az egy dolog, más meg igen.

A TV SHOP is hogy bir fennmaradni.Mi a picsának nem adják azt akkor egész nap??? Lenne Shop2 meg REklam klub.Aztán lehetne irni a számláikra sokmindent ,de inkább nem sorolom.

Fingom nincs hogy élnek meg a reklámból.Én még semmi olyat nem vettem amit reklámoznak.És biztos nem is veszek.Ha kell ha nem még is nyomják.Betelefonálos szarok agyba fõbe.Ki a jó kurva annyjukat érdekel.?.De ugy látszik mégis van pár idióta na de mind1.

Még hogy reklám.De ott is mindig ugyanazok a Spotok.1 filmbe 5 reklám és ugyanaz.A reklámoknál a hangerõs témát fel se hozzátok.

morcosqtya
torrenten gondolom.. <#nevetes1>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Oldal 1 / 6Következő →