261
Fizetős RTL klub januártól!
  • theone91
    Wiki Fuckin Pedia.
  • Reg5
    Statisztika alapján. X ezer budapesti háztartásban elhelyeznek egy készüléket amivel az ott élők jelezni tudják, hogy mit néznek. Hogy ebben ki mennyire bízik az lényegtelen, de eddig bevált.

Az pedig hogy te mit nézel kb senkit nem érdekel :)
  • st3ve
    Honnan az anyja picsájábol tudja hogy én nézem e a musórát vagy nem?Honnan a jó kurvaanyjábol?'100 000-et meg milliót én is tudok mondani XD.Idejön megnézni hogy nézem vagy nem nézem a retekllubot?
  • Inquisitor
    "Ha tehetném TÖRVÉNYBEN tiltanám meg a műsorok közti reklámok hangerejének megnövelését!!"

Nem a hangerőt növelik, hanem hangszin kiemeléseket csinálnak, de mindegy, mert a hatás ugyan az. Most volt hírben, hogy valahol azt hiszem USA-ban, betiltották ezt végre. Mivel a gyerekek nagyon érzékenyek az ilyesmire, egy csomó országban gyerekcsatornán, gyerekműsorok közben eleve tilos, illetve svédeknél egyáltalán nem lehet reklám ... remélem itthon is eljön ennek az ideje!
  • theone91
    "Én még semmi olyat nem vettem amit reklámoznak"

Ó, azt te csak hiszed.
  • Reg5
    "Fingom nincs hogy élnek meg a reklámból."

Úgy, hogy minél nagyobb a (várható) nézettség annál több pénzt kapnak a reklámcégektől egy-egy reklámblokknál. De az, hogy te nem veszel reklámozott cuccot az egy dolog, más meg igen.
  • st3ve
    A TV SHOP is hogy bir fennmaradni.Mi a picsának nem adják azt akkor egész nap??? Lenne Shop2 meg REklam klub.Aztán lehetne irni a számláikra sokmindent ,de inkább nem sorolom.
  • st3ve
    Fingom nincs hogy élnek meg a reklámból.Én még semmi olyat nem vettem amit reklámoznak.És biztos nem is veszek.Ha kell ha nem még is nyomják.Betelefonálos szarok agyba főbe.Ki a jó kurva annyjukat érdekel.?.De ugy látszik mégis van pár idióta na de mind1.
  • st3ve
    Még hogy reklám.De ott is mindig ugyanazok a Spotok.1 filmbe 5 reklám és ugyanaz.A reklámoknál a hangerős témát fel se hozzátok.
  • morcosqtya
    torrenten gondolom..
  • Ironman2
    A külföldi sorozatokat is megvágják,nem meglepő.Sőt a szinkron meg egy nagy szar.Eredeti hangokkal a legjobb nézni.Hol vannak már a régi sorozatok?
  • morcosqtya
    ezt észrevettem, esetenként nagyon durva.
    Con-air-ből min. 2 percet vágtak ki.
    The Rock (a szikla)-ból perceket vágtak ki.
    Star Wars-nak se nagyon tudták megvárni a végét...

annyira arcpirító, hogy minden a profitnak van alávetve..
    Elsősorban TV-T NÉZNÉK, leszarom a hüvelygombát meg a rájfájzen bankot milkacsokistól. 3 másodpercet lekevernek a film végéből, hogy beférjen egy fél reklám, amiért kapnak plusz 10 ezer forintot..

Lassan nem tv-t nézünk hanem reklámcsatornákat, amit néha megszakítanak egy kis filmmel/sorozattal/híradóval..
    Már nevetségesen kifordult ez a világ magából.
    Nehogymár a vakolat verje le a pánkgyereket!

• st3ve
    Hogy maradsz le egy filmrészletről?Mikor alapbol le se adják mert kivágják az egyes jeleneteket.

Jó sokat ismétlik ugyanazt a filmet és nem lehet nem észrevenni hogy hiányzik egy egy jelenet.

Pl:Sylvester Stallone pusztito film.Vig napot polgár vagy mikor kiprobálja eloszor az elektrobuzogányt.XD
  • st3ve
    Én meg a reklámot is betiltanám a filmek közt.Igy is a reteklub és a 2 -es szereti megröviditeni a filmeket is.A Film végek azok nem is léteznek.Csak ugy kivágják.Készitők stáblista stb.
  • morcosqtya
    Ha tehetném TÖRVÉNYBEN tiltanám meg a műsorok közti reklámok hangerejének megnövelését!!

- értelmetlen

- szimplán parasztság

- zavaró állandóan halkítani majd hangosítani ha jön a film

- nem biztos hogy mindenki szemrebbenés nélkül elhivatott érdeklődéssel nézi tovább a kurva reklámot, így mivel nyilván addig kimegyek/rágyujtok/pakolok, stb nem veszem észre ha folytatódik a film, így lemaradhatok egy poénról, vagy jelenetről..

- amikor bejön ÜVÖLTVE a buzi RTL snitt és a logó, hülyét kapok a hangerőtől, epilepsziásokra ez fokozottan veszélyes. Mindenesetre terrorizálva érzem magam már ettől, félve hangosítok.

- A folyamatos hangerő le/fel váltáshoz gyakrabban kell használni a távkapcsolót, így sokkal több elem fogy, ami éves szinten szegényíti a családokat :DD, továbbá a megnövelt elemfogyasztás miatt a veszélyes hulladék szennyezi a környezetet, pusztulnak az esőerdők, jön a globális felmelegedés, fajok milliói pusztulnak ki naponta - mindez a ki...szott RTL miatt.

Szóval törvénybe iktatnám a tiltást.
    Megszegését 70 év letöltendővel büntetném.
  • kiskapucska
    Egyedül a TV2 van a kereskedelmi csatornák közül az RTL-en kívül, amelyik nem fizetős - ha jól tudom. A többiek kapnak kisebb-nagyobb díjakat a kábelszolgáltatóktól - tehát kvázi fizetősek. A reklámidő csökkenésére nem sok esélyt látok, mivel a reklám-nélküli üzleti modell alapján talán csak az HBO működik - meg lehet nézni, hogy milyen előfizetési díjakkal...

A reklámozás egyébként Amerikában még sokkal rosszabb, a Lost sorozatfinálét próbáltam megnézni netes streamen, de miután 10 percen belül a harmadik (!) reklámblokk jött, úgy döntöttem, letöltöm inkább másnap. Nem emlékszem pontosan, de a reklámokkal együtt a nettó 100 perc körüli utolsó duplarész több mint két és fél órára nyúlt...

Amennyire én látom - meg nyilván ők is így számolnak - az RTL elveszít ugyan pár nézőt, de csak a kábeltévével nem rendelkezők közül, akik jó része amúgy is alacsony vásárlóerővel rendelkezik, így a reklámozók számára kevésbé értékes - az emiatt kieső reklámbevételt viszont bőségesen pótolja az előfizetési díj.
  • etmanuk
    És ha nem lenne elég a töménytelen mennyiségű reklámblokk, számomra a műsorok színvonala és minősége is elkeserítő. Röhög a vakbelem , hogy ezért még képesek elkérni plusz összeget :) És szerintem ezzel nem vagyok egyedül...

Remélem a kereskedelmi tv-k Magyarországon lassan rá ébrednek ha ezt így folytatják nagyon nagy problémával kell szembenézniük.
  • Megtörhetetlen
    igen de nem a film közepén egy film alatt 3* vagy többször megszakítva ezzel azt... Az nem nagyon jellemző a többi fizetős csatornára sőt!
    Ha pénzt kér akkor ne a reklámokból tartsa fenn magát mert akkor mi miért fizetünk?
  • Ironman2
    Én inkább nem fizetek többet,maradjon így ahogy van az egész.A reklámokkal megtanultunk együtt élni,nekem semi bajom velük,sőt némelyik szórakoztat is.
  • Ironman2
    Fizetős csatornákban is vannak reklámok.Tök mindegy.
  • analfa
    Teljesen egyet értek veled!
    Felőlem nyugodtan fizetőssé tehetik, de akkor cserébe esetleg ki kéne iktatni a reklámidő felét...
  • Ironman2
    Ennyi erővel akkor a közszolgálati rádiók is kérhetnek majd pénzt a műsoraikért,meg a többi adó is.Biztos el fognak indítani egy láncreakciót,mert a többi csatorna nem fogja tétlenül nézni az RTL fizetőssé tételét.
  • Megtörhetetlen
    Jól elment a téma valami teljesen más témakörre serintem ne itt boncolgassátok a faji kérdéseiteket mert ez az RTL Klub fizetősségéről szól, egyáltalán hogy jött ide a bőrszín??? Eszméletlen...

a lényeg hogy, így valóban nem lesz jövője egyik kereskedelmi csatornának sem AMENNYIBEN nem kezdenek normális adásokat adni és nem ismételni, nem reklámokkal telenyomni a filmeket amik egyébként is ismétlések és nem bömböltetni azokat a reklámokat!!!
  • Ironman2
    Hasonló jókat neked is!
  • karikusz
    Nem rasszista vagyok, csak nézd meg menyi magyar és mennyi cigány van segélyen és a börtönökben. Én már rég bevezettem volna, hogy aki segélyen van, akkor menjen ki parkotrendezni, fákatültetni, sepregetni, és akkor nem lenne ilyen szemetes az egész országunk. Ha már ingyen kap pénzt akkor dolgozzon meg érte! Hidd el, ha ezt bevezetnék, akkor meggondolná mindegyik segélyes (aki direkt segélyen van) hogy 40-60 000FT-os segélyen él havonta, és dolgozik, vagy keres egy normális munkát, amiért több pénzt kap. Na ezt jól megfogalmaztam..de értsd jól. Szóval az egészből azt akartam kihozni, hogyha már úgy is meg kell dolgoznia a pénzért, akkor elmenne normális melót keresni. De így...él a nyakunkon a pénzünkből, és nevet rajtunk.

De ajánlanék egy kis olvasmányt ehhez a rasszizmus dologhoz:

Olvasmány1

Olvasmány 2

De anno kaptam egy levélben egy linket anno ahol a cigányok olyan szinten szapulták a myv...-en a magyarokat hogy az már....nem is mondok semmit. Védjed csak Őket, és azt kívánom neked amit BenceYCE írt, hogy vagy 2 hetet tölts el egy cigányok lakta területen .
    És ezennel nem nyilatkozom többet a témához mert csak szét offoljuk a topic-ot.(bocs st3ve)
  • st3ve
    Ha az RTL mondhatja azt, hogy elkér egy nagyon durva összeget, a szolgáltató ugyanilyen alapon dönthet úgy, hogy kiveszi a fizetős csatornát a kábeles csomagból – mondja a szakember.

És nem fogja nézni senki sem.Mert nem fogják terjeszteni a szart.
  • st3ve
    Járhatatlan utat választ a két nagy kereskedelmi csatorna azzal, ha pénzt kér a kábelszolgáltatóktól műsoruk továbbításáért – elemezte a helyzetet a TV2-re is utalva Kéry Ferenc. A szakember úgy látja: az RTL Klub és a TV2 lépése átformálná a teljes hazai terjesztési- és reklámpiacot, de még az eleve fizetős csatornák életét is, hiszen egy eddig elképzelhetetlen üzleti modellt villantana fel.
  • BenceYCE
    Előszeded egyedül is a rassz szó jelentése miatt a szótárt vagy segítsek? A kultúrális különbségek nem azonosak a fajon belüli örökletes genetikai sajátosságoknak, mint pl. a bőrszín. Ezért írtam, h nem rasszista, csak adott kultúrát nem akar fenntartani a befizetett adójából. A kanadaiak épp úgy szűrik az ingyenélőket, ezért is kilincselnek haza a cigányok, mert Kanadában dolgozni kell a segélyért, míg itt ahol állítólag fajüldözöttek, itt nem. Bár szeretném ha felemlítenéd, h hányszor hallottál olyat, h egy magyar fiatalokból álló csoport megtámadott egy cigányt, vagy egy roma fiatalokból álló csoport megtámadott egy magyart. A kettő közt azt hiszem érdemi különbség lesz, hacsak nem akarod ezt is elmaszatolni, mint a rassz kérdést.
  • BenceYCE
    A segélyen tengődők közül a segélyből JOGTALANUL tengődőket zárnám ki és akkor maradhat a segély. Egyébként már régen eltöröltem volna, hiszen akkor talán kimenne az utcára a nép és számon kérné, h miért nem élünk meg a fizetésünkből, amikor a fizetésekhez mérten az adók százalékos aránya már 2005-ben világelsőkké tett minket. Tudod tojnám én le nagy ívben, h mennyit harácsol össze ez a hatalom, ha megélnék segítség nélkül a fizetésemből. Nem kell ahhoz közgazdásznak lenni, h tudjam, h a kiadásokon kéne spórolni és/vagy a bevételeket kéne növelni.
  • Ironman2
    Szerintem rossz helyre címezted a választ.Olvasd el mégegyszer amit irtam.Bőrszínről egy szót se irtam.
  • BenceYCE
    A cigánykodás egy életforma, nem pedig a roma bőrszín jelzője. Hülyeségeket állítassz, h az a baja a cigányokkal, h barna a bőrük. Ki a lószart érdekel, h milyen színű a bőre? Felőlem lehet hupilila is. A tény ettől még tény, a Roma származásúak közt sokan azt az életformát válastják, h nem dolgoznak, inkább segélyekből élnek, a társadalomba nem akarnak beilleszkedni. Elhiheted, h azt tudom a legjobban sajnálni aki a bőrszíne miatt előítéleteket kell eltűrjön pedig kultúrember, hiszen nem lehet Neki egyszerű, hiába próbálja levetkőzni. De valljuk be, h azért a 4-es-6-osra felszálló csürhe miatt a táskáját magához szorító kisnyugdíjasnak jogosak az előítéletei. Én 20 évig éltem a 8. kerületben a Mátyás tér sarkán. Egy rózsadombinak talán be tudják magyarázni, h ez nem így van és nem jogos. Aki a gettóból jött, annak kéne megpróbálni. Tudom ajánlani, h Te is költözz be egy ilyen környékre, csak 1-2 hétre, aztán beszélünk, oks? Soroljam azon városokat ahol tárt karokkal várnak a szomszédok a putrisron? Szóval ismétlem: leszarom a bőre színét!
  • Mersant
    az adosok 98%-a azokbol a hulyekbol kerul ki akik 0Ft-ra vesznek autot, minden szart hitelre vesznek, ha szukseguk van ra ha nincs, "mert csak havi 5 ropit kell visszafizetni" arra nem gondol a hulye hogy azt 20 even keresztul es addigra a mosogatogepe amit vett kuka erett. en ismerek embert aki eladta a hazat vett 1 kisebbet, maradt penze, es abbol most -10 milla korul van, mert mindent hitelre vett, olyan dolgokat is amit a budos eletben nem hasznaltak, azta npersze joval olcsobban tuladott rajtuk, hogy tudjon fizetni a bankoknak.
  • Ironman2
    OFF:
    Talán először az állam felelősségét kellene megvizsgálni,és nem azokat kell bántani akik segélyen tengődnek,vagy kénytelen hitelhez nyúlni.Sokan nem tehetnek róla hogy idáig jutottak,mert kirekesztően bánnak velük,és sok helyen diszkriminálnak.Mindenki keresse önmagában a hibát,ne a másikéban.Sajnos ilyen a magyar mentalitás,ezzel nem sokra megyünk.
  • Ironman2
    Ennyire nem kéne rasszistának lenni.
  • karikusz
    OFF

Eltörölni az adósok hitelét??? Idióta! Senki nem tartott a hitelt felvevő fejéhez fegyvert, hogy a hitelt felvegye! Ha már eltörlik a hitelét akkor én is kérek annyi pénzt amit neki ad az állam. Nehogy már az én befizetett adómból éljen már mindenki! Nem elég a cigányok akik havi szinten több milliárdot vesznek fel segély révén. Kapj már az agyadhoz Apám!

ON
  • karikusz
    Na ez a kemény...:D:D
  • Ironman2
    Idáig se kérdeztek meg minket hogy melyik csatornát kérjük,ezután se fogják.A kábelesekre gondoltam.Áremelés meg mindig van januártól,legfeljebb ráfogják a retekklubra,miért emeltek megint az infláción felül.Már fizetett ezért büntetést a UPC ha jól tudom.
  • Forolto
    Fizetni fogsz,mert berakják az alap csomagba és anélkül nem kapsz se diszkoverit se spektrumot.Tehát olyan csatorna lesz amit eddig se néztél csak még fizetsz is érte.

Akinek kábele van az eddig se nézte az összes csatornát,mégis fizetett érte.Az nem ilyen?Dehogynem.Csak most az RTL-ről van szó,amit sima tyúkkábelen is lehetett fogni.Mostmár nem.Egy ok,hogy akinek nincs csak földi adója az vegyen tányéros UPC-t vagy kösse be a kábelt.Sokan meg is teszik.

Én mélységesen fel voltam háborodva,hogy a sport 1-2 ről eltüntek az olasz,angol,BL fociközvetitések és átmentek a digihez.Irtam levelet.Lesajnáltak.Itt is ez lesz.Kéred a xart vagy nem.S sokan kérni fogják...
  • Megtörhetetlen
    ÁÉS az a legszörnyűbb hogy igazad van.. ÉS tudod mit fognak nézni? A Barátok Közt-öt meg a szánalmas valóság Showkat, amikből szó szerint csak a borzalmas nemzetbutító tr***a folyik...
    De ha egyszer mi ezzel elégedettek vagyunk...
    Példáuk miért bnem tudnak néha egy-egy történelmi célzatú tanulságos filmet is levetíteni? Tudom ott a History Chanel, de egy kereskedelmi csatorna is lehetne azért kicsit közcélúbb...
  • Ironman2
    Privát Gold-ot adjanak helyette!