Fizetős RTL klub januártól!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
és akkor fizessek a reklámokért is?😄S😄?A
Megtörhetetlen
Tudjátok mi adja a nézettség 80%-t az a rohadt barátok közt!!! Na az azaz idiótaság amit csuklóból elégetnék... És az megy minden este abbol tanuljon a kis gyerek lássa milyen élete van a magyarnak, hogy élre vasalt hajjal fekszik meg kell, meg rázza a kis divatos hátsóját...
Tényleg az országot fejleszteni ugy is lehetne hogyha a beszûkült tévét nézõ nép elé egy kis igényesség is kerülne nem csak ez...

fry day fry day sálálálláláá

theone91
Hejjesírás és szóismétlés FTW!

theone91
Így olvasgatom a topikot, de gyerekek: Az RTL nem a "végfelhasználón" akarja behajtani a pénzt, hanem a szolgáltatón, a szolgáltató pedig a "végfelhasználón", így a szolgáltató nem veszi ki a programcsomagból, és nem lehet rá külön elõfizetni (min az HBO-kra), bennhagyja és emel a programcsomag elõfizetésí díján.

Nem opciónális lesz, ha igényes, vagy normálisabb tartalmat szeretnénk nézni a tévében, azt a nyomorék RTL-klub miatt fogjuk drágábban megtenni.

pont ezt beszéltük faterral, hogy milyen jó lenne ha pl, lenne egy csomagban M1, M2, Duna, sportcsatornák, Spektrum, Natgeo, Discoveryk, meg mondjuk még az ATV-HírTV páros, hogy legyen mindkét oldalról hírcsatorna és ennyi, a mostani 50-60 csatornából nem hogy elég lenne ennyi itthonra, hanem még sok is...
passatgt
valaki csinálhatna egy olyan tv szolgáltatót, ahol Én választom ki, hogy milyen csatornára van szükségem, és csak azért fizetek.

TV-be nézek kb 8 csatornát(sport, diszkóveri és hasonlók), és azért fizetnék én 3000 ft körül, de más csatornát én nem akarok nézni. Mennyivel egyszerûbb lenne

Sir Quno Jedi
Áh csak nem akarom megtéveszteni a kiscsókákat, ha nem muszáj. Tudniuk kell, hogy egy ilyen fos kereskedelmi csatorna mibõl él és mibe kerülne a fosát reklámok nélkül eladnia.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

asztem ennyire nagy az unalom 😄
Sir Quno Jedi
Nem, annak már hivatalosan lassan egy órja vége, csak még teszekveszek és megyek mingyá tovább melózni. Csak hajnalban kelek és hajnalban fexem az utóbbi héten (is).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ha esetleg nagyobb nézettségbõl indulnánk ki, akkor az annyival kevsebb mani havonta nyilván. Csakhogy nem számoltuk bele, hogy a mostani "ingyenes" nézõk hány szézaléka nem lenne hajlandó fizetni a sok pízet és pártolna el a csatornától. Mert ahogy csökken a potenciális elõfizetõk száma, úgy nõ a havidíj és ezzel újra csökken az elõfizetõszám és így tovább... 😄

kevés a meló?
Sir Quno Jedi
Nnna, Maunikasó nézettsége fénykorában volt 1,4 milliós szerintük! Ebbõl ki lehet indulni, ezt kell osztani 4-gyel (átlagos család, vizet is ezzel számolják).

Asszongya, az 350000 család (brutális mennyien nézik azt a szennyet).

Havi 2,967 milliárdos nettó árbevételt elosszuk 350000-rel, az közel 8749 HUF-os NETTÓ havidíjat ad ki. Ez tehát 11eHUF kb.

Azaz tévedtem majdnem egy nagyságrendet hasból, de most már legalább látjuk mennyit kéne fizetnünk reklámok nélkül, ha teljesen fizetõs csati lenne a retekklub.

Remélem nem számoltam el (bár már kicsit fáradt vagyok)...

Sir Quno Jedi
De legyünk pontosak, igazatok van:

2008-ban 35,614 milliárd forintos nettó árbevételt ért el, és kereskedelmi szempontból is megerõsítette piacvezetõ pozícióját az RTL Klub.

Ha ebbõl indulunk ki, ez bruttóban mennyi és leosszuk a nézettségi adataikkal, azt meg a családban átlagosas élõk számával és 12 hónappal, akkor meg is kapjuk a havidíjat! 😄DD

Most nincs kedvem utána számolni, valaki megtehetné, hogy pontosan tudjuk mennyit kéne fizetnünk érte.

(persze még a kábelszolgáltatónak is fizetnünk kéne ezenkívül amúgyis)

Sir Quno Jedi
Jah látom már te is 4 fõre számoltad...

Sir Quno Jedi
Nem nézi õket 10 millió lakos és háztartásonként kell számolni amúgyis.

Tigristank
Azért az durva lenne. 😄
80000 HUF 10 millió lakosra számolva havi 800 milliárd Ft bevételt jelentene. 4 fõs családokkal számolva még mindig 200 milliárd. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Sir Quno Jedi
Ha nem lennének reklámbevételeik, akkor mondjuk 80.000eHUF-ot kéne fizetned érte havonta, mivel másképpen nem térülne meg nekik. Ezé kereskedelmi adó, mert nem az állam fizeti õket az adózók pénzébõl.

MerlinW
Ennyi😊

[merlinw.org]

Én kifizetem az 500 ft-ot, oda se neki
viszont akkor nem szeretnék reklámot, meg tv shopot látni!!!

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

MerlinW
A nap híre😊 TV2 is legyen fizetõs!😊 MTV powa😊
Eddig is torrentrõl néztem a számomra érdekes(-nek tûnõ) mûsorokat, én csak örülnék, ha kevesebb butulást sugároznának az országra😊

Szerk: Ahogy olvasom, DVB/mûhold szinten ingyenes marad, csak a kábeles sugárzás lesz fizetõs.

[merlinw.org]

A TV6 is jó. Mióta bekötötték a digit, legtöbbet ezt nézem. Mellette AXN a Csillagkapu miatt.

Na ez az, nézném a Discovery-t, ha a szolgáltató nem vette volna el; a story, meg a többi okosság biztos nagyon kell, az olyan kaliberûbõl még lett is új. Szerencsére EZTV-n egy csomó Discovery-s cucc is van. Úgyhogy a tv-m már tényleg csak dísz. 😊 Még a Histoy, meg a Travel, ami nézhetõ a kínálatból (esetleg AXN), de havi 4-5 e Huf-ért marhára nem éri meg (mi le is mondtuk már jó ideje, csak a szolgáltató elfelejtette kikötni 😄). Az meg, hogy egy szennyek közé tartozó adó miatt még több legyen a havidíj, abszurdisztán...

[HUN]FaTaL
Így van, nekünk is két hitelünk van (kocsi, lakás) de mi vállaltuk. Egyelõre nincs nagy gond, de ha tovább emelkedik a frank akkor lehet

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
ennyi

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tinman
Nem látsz a dolgok mögé. Az, hogy te megdugnád az egy dolog...

Ördög Nórika ROSSZ példa, fõleg a gyerekek számára. Ráadásul butácska is szegényke... Buci állandóan szívta a vérét tehetségkutató mûsorban. Vicces volt látni, mennyire fingja nincs semmirõl. (eskü. torrentrõl töltöttem).

Muszáj olyan idoloknak lenni a tévében, akik buták, a magánéletükben csapodárok, ledérek és azt a példát mutatják a tini lányoknak, hogy pálcikavékonynak kell lenni, meg 40 ezres felsõkben kell villantani? NOT!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Pont Ordog Nori az egyetlen normalis arc az erteelnel.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Csirke4
NEEEEEEEEEEE

Mi lesz így a jóslással?<#idiota>
RaZoK
baszki, így nem lesz Télapu karácsonykor 😄

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

tommygear
mocsadék csatorna
Fenrir
Hála istennek, legalább ezt sem kell többet néznem mert ez 1 fillért sem ért eddig.

Köszönöm RTL Klub!

A halál csupán a kezdet...

Montanosz
én könnyen megoldottam 2 éve tv-m sincs, ott a net ha kell valami megnézem online.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

bakkerman
ördög "anorex" nórikának remélem annyi lesz így 😛 mehet az egész banda majd az ATV-re,meg a magyar egyre xD meg is érdemlik

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Meg is érdemli az a barom,aki ezért a hígfosért fizetni fog!

bolsevikot pusztít a fekete halál...

Az a csucspont a hét végefelé!!!!Minigunt nekik.A 7 reteknek is.

Megtörhetetlen
Mégis mit vársz? Mit mondd neked az a szó hogy KERESKEDELMI csatorna? olyan dolgok miatt háborodsz fel ami miatt nem kell ez elsõsorban a pénzrõl szól, hanem a pénzrõl, ha szórakozni vágysz vagy érdeke la stáblista akkor menj moziba, például én sem vagyok kíváncsi a stáblistára csak kiváltságos esetekben általában a fontosabb személyeket színész/ rendezõ producer azt a film elõtt már szeretem tudni, de a tv az nem ez a mûfaj és soha nem is lesz ez, egyébként meg minek menjen a 10 perces stáblista hogy átkapcsoljanak másik csatornára és ott ragadjanak. Engem egy valami zavar, az hogy az a szar reklám sokkal hangosabb mint a film vagy bármi...

fry day fry day sálálálláláá

Aquir
Egyedül a heti hetest nézem, 1 héten egyszer bekapcsolom :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

hékásébredj
nem értem mire fel ekkora a pofája az RTL-nek mikor a legaljasabb és legsurmóbb kereskedelmi csatorna az összes közül!!!
Állandóan manipulálják az embert,hogy minél többet ott üljenek a picsájukon mikor õk a reklámokat nyomatják. Ilyen ocsmány módszerekkel:

- Pénteki fókuszban egy sokak által érdekesnek vélt témáról beszélnek..mûsör végén bevágják,hogy erre hétfõn kerül sor...majd hétfõn megint eljátsszák ezt és végül kedden adják le. (ezalatt a nézõ meg lesi állandóan,hogy mikor jön és akár a reklámot is kivárja)

- A sorozatok,filmek végén (igen azok a színvonalas mûsorok) nem adják semmi jelét annak,hogy vége van..ne nézd mert a reklám után nem folytatódik! A stáb listát sose mutatják.... eddig 1 dolog volt számukra a szent...az pedig a Barátok Közt. Annak régebben mutatták a stáb listáját (persze gyorsítva) ma már azt is kivágták belõle.

Szóval egy undorítóan profit orientált csatornáról van szó aki már rég nem a szórakoztatás mellett áll hanem zsebeit tömi inkább.
Pedig könnyedén megférne egymás mellett a színvonal és a profit. Csak hát nem normálisak!

Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Ha Digi nem adja, majd jön antennával, de jó hogy nem lett leszerelve. /Jelenleg is be van kötve, mert ha a beltéri megbolondul, akkor legalább 3 adást lehet nézni/.

Guer
Hála a jó égnek!
Legalább kevesebb ember agyát fogják mosni...

TurboX
valaki még nézi az ertéelt?
Mersant
en is 1000x lattam mar oket, de DVDrol eszembe nem jutna hogy megnezzem, viszont igy ha kapcsolgatok kellemes feludules talalkozni veluk valamelyik adon.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Sir Quno Jedi
Így van, aki devhitelt vett fel, az hazardírozott és akkor mikor a felét fizette évekig mint én, akkor nem panaszkodott, hanem csendben zsebre vágta a "nyereséget" és felélte. Most, hogy bedõlt a buli, meg rinyálnak, mint a fürdõskurva (faszé nem tartalékoltak abból, amit ezzel megspóroltak, tudjuk miért nem). Nekem is van barátom aki NAGYON szar helyzetbe került a családjával emiatt, de még õ is belátja, hogy ez az õ hibája IS (banknak dolgozik, érti). A frankárfolyamról viszont mások tehetnek és tudjuk miért! Na azokat kéne felakasztani!

Sir Quno Jedi
Szinte az összes jobb filmjük megvan gyári DVD-n, eredeti régi szinkronnal. Filléresek. Minek is nézném a tvben?!

TreDoR
Kár, hogy nincs kábeltévém, szívás, hogy mindent le lehet szedni netrõl :S

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Tinman
Amikor pár éve még a teszkós pizzához is az járt?
Így 456x-ra már kissé unalmas... fõleg, hogy az elõbb említett teszkós pizzát én is rendszeresen kajáltam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

[HUN]FaTaL
Ha ezt meglépik összeomlik az ország gazdasága, ugyanis ilyet nem lehet, az egész ország elvesztené a hitelét mindennel szemben, szóval a kutya nem szállítana ide semmit.

http://goo.gl/gd6Zi5

Rage47
Sajnos nem fognak lemondani róla, az átlagember fizetni fog érte, mert érdekli a retekklub.
Mersant
nanana, alljon meg a menet! Budal es Terence-el semmi baj, ok johetnek minden mennyisegben 😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Tinman
Nekik kéne NEKEM fizetni, hogy nézzem ezt a raklap szart...

- Bud Spencer 456x
- Barátok közt ötezer nemtom hányszáz résznél!!!!
- Asylum filmek
- foscelebek

Egyedüli plusz a Showder klub... azt meg torrentrõl eddig is.