261
Fizetős RTL klub januártól!
  • Sir Quno Jedi
    Ezé nem köttetem be a kábeltévét, pedig a rohadék ott megy a kertemben egy oszlopon, mert anno rajtunk vezette át a rkaat szomszédnak a köcsög matáv, persze fizetni azt nem hajlandóak érte, pedig a kábeltévé cégük egy utolsó senkiházi kis magáncég. Mind1, nem kell. Van földi sugárzás, ha az sem lesz, akkor nem lesz. A műsor úgyis nézhetetlen, főleg az RTL-é! Tv2-n még lenne pár jó sorozat TALÁN, de össze-vissza adják, befejezgetik a közepén, meg kurva késői időpontban (én velük ellentétben dolgozok is) és úgyis szezonokkal előbre tart aki csak kicsit is fifikásabb.

Szóval részemről a végtelenségig emelhetik az árat, legalább mások is lemondanak róla és végre szabadok lesznek.

Vajon külföldön miért van az csomó helyen, hogy fizethetek azokért a csatornákért, amikért AKAROK és csak azokért, azok jönnek és más nem. Megmondom, mert kurvára sajnálják a pénzt fejleszteni. Megértem őket, jobb azt elverni boraborán...
  • autoszimulator
    csak akkor lesz gond, ha kötelező jelleggel lesz benne az alapcsomagban, ami épp pár száz forinttal drágább lesz... És akkor szinte kikerülhetetlen. Azonban aki meglépi, hogy kiveszi az alapcsomagból, ügyfeleket nyerhet akár.
  • DIESEL DOG #59
    Hát eddig se nagyon érdekelt az RTL, ezekután még úgy se fog érdekelni... Discovery, Nat.Geo., Spektrum, Animal Planet, Comedy Central, Film+, HirTV van a többit lesz@rom nagy ivben.
    A kereskedelmi csatornák nagy részétől hányingert kapok, utálom azt hogy pl. film közben a hangerő irdatlan halk ugyebár TV-n meg a házimozin kicsit tekerek, reklám alatt meg a fejemet leviszi az üvöltözés... nem beszélve a reklámok minőségéről, meg arról hogy lassan több a reklám mint a műsor... ergo velem nem b@sznak ki...
  • Atomreaktor
    én csak ennyit tudok mondani:
    Ámen!
  • a.carkey
    Ha ezt meglépik, akiknek nincs hitele, azokkal mi lesz? Kapnak egy lakást? :D
  • MuldR
    Ha lesz olyan szolgaltato, ahol egy webformon be tudom klikkelni a kert csatornakat, melyek a submit utan rogton foghatoak lesznek, es paypalal rogton fizethetem is, na akkor fogok tvzni.

Nyilvan meg 10 evig nem lesz ilyen. Addig nem TVzek.
  • [HUN]FaTaL
    Ki az anyám fog fizetni ezért a szarért? Eddig is elvoltam nélküle, ezután is elleszek:D
  • spy803
    Tükörtévé.

Amúgy akit érdekel egy mezei antennával nézheti digitálisan, és 2 évig még analógban is.
  • bakkerman
    mekkora tragédia xDDD eddig se néztem TV-t filmeken,és sporteseményeken,sorozatokon kívül,ezután se fogok :D elég nekem az 5 sportcsatorna,2-3 filmes,sorozatos,ennyi.
  • st3ve
    Ilyen sárga épületben leszijazva.Mert odavaló és a társai is!

Emberek hülyének nézéséért megtévesztéséért is lehetne valami büntetést kiszabni.Csalás büntett és hasonló.
  • BaliBoy
    Egészen biztos, hogy nem fog össze jönni az RTL klubnak. Egyszer a Tv2-nek is volt egy ilyen elképzelése. Az sem jött be...
  • karajjj
    rájöttem mire kell a lé, mostanában egyre többet lefagy percekre a kép az rtl-nél, tuti, hogy kezdi megadni magát a rendszerük :D
  • syberia2
    Tihanyi Tamást ha kirúgják, vajon hol fog munkát találni egy ilyen műsor után? :DD
  • DJ RX7
  • DJ RX7
    van olyan műholdas szolgáltató ahol lehet választani csatornákat egyenként?

szemétért mi sem szeretnénk fizetni.
    engem ezek a fasságok nem igazán érdekelnek max discovery és társai.
  • Akey
    Én már hajlandó lettem volna a szavazatomat is azért beáldozni, hogy megszűnjenek a szánalmas kereskedelmi tévék. De látom megoldják maguktól.
  • st3ve
    De oda is csak ovatosan mert megszúrkálnak.
  • BenceYCE
    A Mauni-Ka sóban csak az igazság megy. Primitív cigók hétköznapjai. Ezzel csak egy a baj. Ehhez tök felesleges a Mauni-Ka meg a retekklubb, elég kimenni az utcára.
  • st3ve
    Most is hányan nézik a rosalindát az esmeráldát a vak angyalt meg a többi társait.Pedig egy kaptafa, lerágott csont.Tiszta kábitószer.Ami müsorokat is osszehadoválnak azt is külföldről koldulják el.

A mónika mehetett volna amerikai stilusba is.Szamurájkardokkal meg egyéb fegyókkal.
  • BenceYCE
    Csak az adását. De hidd el, h ha lenne rá kereslet, tolnák. De értsd meg, h az nem érte meg Nekik. Az a baj, h az emberek nem józan paraszti ésszel gondolkodnak. Nem teszik fel a két kérdést, h mi ez és mire való?! Az RTL egy szolgáltatást nyújt. Innentől kezdve üzlet. Márpedig egy üzletben legalább egy fél rosszul fog járni. Szórakozást veszel a pénzedért. Csak eddig nem fizettél érte, mert a reklámok megnézésével támogattad Őket. Innentől kezdve nézd meg, h mennyivel lett több a reklám az elmúlt évtizedben. Magyarán megmondva árat emeltek. Ezzel sincs gond. Csakhogy az a lap felállás az lenne, h a kereskedelmi tv azért etet Veled reklámot, h fedezze a köztévékhez mérten minőségibb szolgáltatást. Most akkor mondd meg őszintén mióta látsz Te az M1-hez képest minőségibb szolgáltatást akár csak egy kereskedelmi tévén is? Tényleg ennyi sz@rt meg kell enni két barátok közt között? Hány órán át kéne reklámot nézzek, h egy nyamvadt friss mozifilmet láthassak valamelyik sz@ron?
  • BenceYCE
    Szerintem alázni kéne ezzel a kérdéssel a fanokat, mert olyan fontos nekik, h tuti megfeledkeznek arról is, h vajon hányadig adagot nézik. Én csak Szomszédok 2-nek hívom. Ugyan az a "népnevelő" propaganda sz@r. Értékrendeket és szituációs játékokat másolnak le belőle maguknak az emberek. Persze csak azok akiknek tetszik, h egy árva agysejtjük se mozdul meg közben.
  • st3ve
    A songokut azt bezzeg beszüntették.
  • st3ve
    Tényleg ennek a barátok köztnek hány Ezredik Xd milliomodik része megy most??
  • BenceYCE
    Összefutott a nyál a számban, csak épp köphetnékem lett :)
  • BenceYCE
    És itt van a lényeg! Annak idején míg volt TV-m (2003-ig) is azt mondam, h a f@szé fizessek én a lógó mellű Anettkáért ha egyszer nem vagyok rá kíváncsi? Oldják meg, h ne fizessek szemétért és boldogan fizetek azért ami érdekel.
  • st3ve
    Kinek hiányzik ez?

És mindig egy időben öntik a fejünkre ugyanazt csak peppitába.És ,hogy kerüli ezt ki akinek csak az a 3 db csatornája van????
  • BenceYCE
    Miért, a Te szolgáltatód tud róla, h használod a szolgáltatásukat? :D Én még így se nézem, pedig ingyen van :)
  • BenceYCE
    Ezek szerint kevesebben reklámoznak a felületükön és éhesek a tulajdonosok. Ejj-ejj, de bánt a dolog. Nem is tudom, h hogyan fogok elaludni. Eddig is tolták az alacsony költségvetésű szarjaikat, meg a C és D kategóriás filmeket. Aki eddig is merőkanállal kanalazta a f0st, ez után is ezt fogja tenni, csak hogy megkapja a napi adagját. Én inkább kötelezném ezeket a szennyeket kivétel nélkül, h naponta 1x főműsoridőben le kelljen nyomniuk a Requiem for a Dream c. filmet. Akinek az sem elég tükör, az meg Taigetosz pozitív.

Indulatok nélkül meg elég lenne, ha opciós lenne mint az HBO. Kíváncsi lennék mennyire lenne sikeres ezek után.
  • Palinko
    szerintem kéne valami online adást találni, discoveryre, natgeora, meg a spektrumra, mert biztosan van. igaz körülményesebb úgy nézni mert néha változnak a címek, de hát valamit valamiért.
  • bosco05 #32
    Az lenne a megoldás, hogy ha a szolgáltatókat kötelezni lehetne arra, hogy az összes fizetős adót külön tegyék. Akkor az ember maga össze tudná válogatni, hogy mit szeretne nézni és azt fizetné. Az RTLKlubot is tegyék szépen külön, aztán akinek kell majd kifizeti érte azt az összeget, amit kérnek, akinek meg nincs rá szüksége azt hagyják békén vele.
  • sanyicks
    nekem is ez a bajom. Jó lenne olyan csomag hogy natgeo összes+discovery+spektrum+ comedy central, azt heló.
  • bosco05 #30
    Egyszerű a megoldás. Nekem úgy van, hogy 22-ig vannak az adók, egy csomó szennyet be se állítottam (Viva és hasonszőrű társai) és kb 35-36 oson van az RTLKlub meg ezek, szóval ha váltogatni van kedvem 22-nél vége és elindulok visszafelé :D
  • Tomy Lee
    Jövőhéten előfizetek 1 filmes csatornát és nem kell semmi más csomag ígydöntöttem,híreket látom melóhelyen,ennyi
  • bosco05 #28
    Én is azon agyalok, hogy le kéne mondani a TV-t ha alapba lesz, de akkor hol nézem a Discoveryt? :S Nekem az már annyira alap :)
  • Tyler1
    nem nehéz belebotlani, mikor az ember este kapcsolgatja a távirányítót :D
  • Tomy Lee
    Ki kellene rakni egy külön csomagba amin csak az van és nem kérné senki:DD

Még ha egy filmes adó lenne vagy v.mi érdekes történne akkor oké de hát egy ilyen pusztulat csatornáért fizetni plusszba hihetetlen komolyan
  • sanyicks
    Hát nem örülök, és nem azért mert eltűnhet az rtl, mert kell a halálnak... éppen az hogy nem fog eltűnni, mert olyan népszerű hogy SIMÁN beszúrják az ALAP kábeles csomagba és annak megemelik az árát. És ugye alapot kell előfizetned, vagy nincs egészben kábeltv-d... és rohadtul frusztrálna, hogy ennek a szar fos adónak fizetek akár 10 forintot is... úgyhogy akkor lehet hogy le lesz mondva az egész kábeltv...
  • bosco05 #24
    egyetértek, de rohadtul kened vágod a műsorokat amik mennek :D
  • Tyler1
    Kolosi nyald ki a seggem, a csatornádat meg úsztasd le a Dunán, mert pofátlan köcsögök vagytok ha a hugyszar kereskedelmi gyökér adótokért pénzt akartok kérni. legalább ha 1%-ban is lenne értelmes műsora a csatornának, de a népbutításért anyád fizessen.

Az ország legszánalmasabb csatornái vagytok a 2-es számmal ellátott társaddal együtt. Én fizetek Spektrumért, Discoveryért meg a hasonló csatornákért, fizetek sportcsatornákért is, de azért nem fogok EGYETLEN SZAROS CENTET SEM FIZETNI, hogy főműsoridőben azt nézzem, h Kozsónak ki veri ki a faszát, Majkát hány csaj szopja le, milyen buta szépségkirálynőket basztok ki az argentín dzsungelbe, melyik gyökér celeb főz a Fekete Lacinak pörköltet, melyik lefizetett statisztátok lesz xfaktor és hasonlók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ha túl vulgáris voltam, ám legyen kapjam érte ami jár, de hát ilyet bazdmeg....a pofám leszakad!
  • bosco05 #22
    Majd ha a szolgáltatód emeli a havi díjat, akkor érinteni fog. Attól, hogy te nem nézed, attól még fizetni fogod...