Pénzt kérnek a kiadók a használt játékokért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eve online-t meg egyébként is hagyjuk már. Fõoldalán ott van hogy free 14 day trial, meg upgrade to paid subscription. Akkor õk se szeretetszolgálat, mégis pénzt kérnek? Jó, persze nem ismerem a pontos feltételeket, amivel játszani lehet, de ilyen ûrfosadékkal való játékra korbáccsal se lehetne kényszeríteni, szóval ez nem alternatívája nálam semminek se.
Mondanám hogy ha nem tetszik a rendszer akkor költözz kubába, de ott se jobb a helyzet, mert ott ha van ötleted + pénzed azt államosítják, szóval esélyed sincs arra, hogy kaszálj.
Ez úgy volna a legtisztább, ha az online játékért valami percdíjat, vagy havidíjat kellene fizetni, persze úgy, hogy egy alap mennyiség (mittomén 150 óra) eleve benne van a dobozos gáma árában. Onnan kezdve nem volna mirõl rinyálni sem vevõ, sem eladó oldalon. Ha továbbadnád a 80%-ban "elhasznált" játékodat, amin csak 30 óra van már, akkor aki megvette a 30 óra lejátszása után dönthetne arról, hogy feltölti-e vagy sem.
De amit írtál az nem egészen igaz, az alkotók (programozók, grafikusok...stb) minden eladott játék után részesedést kapnak (az már más dolog, h röhejes százalékot a valódi árból)így minél többen veszik meg az adott játékot annál többet keresnek a játékot fejlesztõk.
Abban vizont teljesen egyetértek, h egy sokkal korrektebb világban élnénk ha nem lennének kiadók.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
gondolom akkor neked bejön ez a gép😄
Lehet hogy ez a talicska sem igazán fejlett a konzolosoknak😄
ugyanez 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Igazából azt kellene elérni, hogy kiadókat meg lehessen kerülni és akkor a programozó többet kap, te olcsóbban kapod és muszály lesz újat is kitalálni. Véleményem szerint nem az a megoldás hogy 16 ezerért ( konzolon) megveszed a játékot amit 8 óra alatt végigviszel ( 2k/ óra ennél még az imax is olcsóbb 😄 )
Nem mondom, hogy minden szoftver megéri az árát. Vannak hulladékok nem is kevés. De a jó munkáért fizettség jár.
A cikkhez annyit, hogy ez már tényleg csak arról szól, hogy hogyan tudnak ugyanabból mégtöbb pénzt kifacsarni.
Mondjuk ez a másodkézbõl adás-vevés nem érint, sose vettem használt játékot és egyetlen játékom sem adtam el. Én gyûjtöm õket. 😄
De ha most bevezetik, hogy nekem aki újonnan veszi a játékot még fizetnem kell 10 dolcsit az online játékért, azzal csak azt fogják elérni, hogy még a Live Gold elõfizetésem is lemondom mert nem fogok multizni.
WoW(rossz) vs EVEonline(jó) szindróma.
Aki olyan játékokat vesz, mint pl a WoW (vagy pl konzolos játékok) az simán zavarodott, mert pontosan ezt a kiadói gondolkodást tartja fent.
Persze nekem végül is mindegy, úgyis letöltöm. 😊
https://twitter.com/foodlfg
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
----
Most jött el a pillanat, amikor elmondhatom h kezem törjön le, ha még 1 ubi és/vagy EA terméket veszek, akármilyen formában.
Tudjátok kedves kiadók, nem kéne hulladékot gyártani, és nem kéne attól félni, hogy eladjuk a már megvásárolt játékunkat (Mutassatok nekem 1 starcraft rajongót, aki megválna példányától, még akkor is ha x+1 éve játszott vele utoljára)
Szánalmas amit a kiadók mûvelnek, de érdekes módon, népsz*patásban csak ez a 2 kiadó az ami inkább szerepel, a többi elhanyagolható...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Lassan elérkezünk a perc alapú számlázáshoz.
Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.
Tök egyértelmû a lehúzás, csak jól csomagolták.
Tegye fel a kezét aki szerint a használt autó eladása és vétele illegális, vagy ilyenkor ÚJRA fizetni kellene a kocsi gyártójának ?!?!??? Senki?
Az egész nem más, mint a "hogy keressünk pénzt úgy, hogy SEMMIT nem kell tennünk érte". Magyarán: lopás és üzleti hatalommal visszaélés.
És mindezt a konzolok piacán? Nos, akkor a konzol játékoknak leáldozott, ugye?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ha ezt bevezetik az offline mód esetén is, akkor... móka és kacagás.