418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
gertitorpe #28634 davidbog: nem tudom mennyire vagy járatos számítógépbütykölésben, de érdemes lehet kicserélned a proci és a videókártya hűtőpasztáját. Én elég sokáig szenvedtem a laptopommal, úgy hogy átlagosan óránként fagyott ki teljesen rendszertelenül. A te gondod is túlmelegedésnek tűnik. Én végül vettem egy PC boltban 600 forintért valami ezüsttartalmú pasztát, kis fogkrémes tubusban és megbütyköltem otthon. Azóta hibátlanul működik a 3 éves asus noti. A gond az volt, hogy a régi paszta megöregedett, megkeményedett és már nem igazán vezette a hőt a chip és a hűtő között.
A gépet szétszedtem, a régi anyagot levakartam a bordáról és rányomattam az újat. Ha óvatosan tudsz csavarozni és megcsinálod magadnak, akkor sokkal jobb megoldás mint szervizbe rohangálni. Szerintem érdemes minél előbb javítanod, mert a túlmelegedés hosszú távon nem tesz jót a gépednek, az újraindulgatás pedig az ember idegeinek :) -
Iron Hawk #28633 Az utolsó patch- ben állítólag megoldott memóriahiba, nálam most még többször jelentkezik!
Tudtok erre valamit?
-
Adjunktus #28632 off.
Mostanában én is egyre többet gondolok rá,hogy visszarakom a NF-et.
EU.Bismarcon van accom.Egy kisebb anyahajó,egy tengeralattjáró meg egy nehézcirkáló büszke tulajdonosa vagyok.A Japán császári haditengerészetet "erősítem.:D
Csak a lassú fejlődés a gáz.Meg nagyon körülményes vagyok a manuális ágyúzásban.:(
Az anyahajó viszonylag jól megy.Bár valamiért sikeresebb vagyok a torpedóvető repülőkkel,mint a zuhanó bombázókkal,pedig elvileg az utóbbi könnyebbnek kellene,hogy legyen.
Viszont a tengeralattjáró nálam siker kategória!Azzal nagyon keményen nyomom.Igaz,hogy a Japó torpedók op-ok.:)
Lehet,hogy játszom vele pár kört.:) -
crossy104 #28631 Mentek privik. -
lammaer #28630 Ez a proci erdekes... nekem is AMDm van (2 magos), de az uzemi homerseklete 75 fok... nem zavarja mar ket eve :)
-
davidbog #28629 *Alig álltam le hátul, majdnem... -
davidbog #28628 Amíg otthon voltam, sikerült megszereznem az ISU-hoz a 122 mm BL-9S ágyút. Nagyon tetszik erős, gyors és olyan pontos mint a KT 10,5 cm L/68-asa. Maga az ISU nem rossz, jól gyorsul, de a fordulékonysága nem valami jó. Meg ugye papír. Összességében nekem tetszett az ISU 122 mm BL-9S párosítás. Viszonylag jó eredményeket értem el vele, annak ellenére, hogy a besorolásának megfelelően rohamlövegként használltam. Alig nem álltam le hátul, majdnem mindig az első vonalakban harcoltam vele.
Ami nagyon rontott az összképen, az a PC-m folyamatos leállása volt. Volt olyan, hogy egy csata alatt kétszer kapcsolt ki. Biztos örültek a csapattársak amikor leállat az IS-7-esem. :D
Megnéztem a RAM-okat, a helyükön vannak nem lazultak ki. A kondenzátorok teteje se púpos. Volt hogy 1 órán keresztül ment az Everest és folyamatosan nézegettem WoT-ozás közben a hőmérsékleteket, ha épp nem kellett mozognom, lövöldöznöm. Az AMD proci nem melegedett 50°C fölé és az ATI kártya se melegedett 70°C főlé. Videó kártyánál 70°C normális?
Gyanítom és remélem, hogy a táp lesz a ludas. Valami Power LC420H-12 a típúsa, ha jól emlékszem 6000 Ft körül volt, ami nekem gyanúsan kevés egy 420 W-os tápért. Nem sok véleményt találtam róla fórumokon.
Ha tartják maguk a kitűzött dátumhoz a WoT-osok, akkor már csak HW után tudok játszani. Kiváncsi vagyok csúszik-e a megjelenés. Jó lenne ha a teljes játék megjelenéséig kezdenének valamit a láthatósággal. Ha marad ilyen vacak, akkor én is inkább hagyom a fenébe a WoT-ot és inkább a jól bevállt Navy Fieldet tolom helyette. -
davidbog #28627 Az oroszok a veszteségeik alapján valóban nem tolták valami jól még a háború végén se. Ha jól emlékszem (Asszem ideje lenni újra olvasni Számvéber könyveit. :D) a háború végén közel ugyanakkora volt a veszteségi arányuk mint 41-ben. Ettől függetlenül fejlődött a harcászatuk.
A veszteségi adatok, viszont tények. Amit leginkább az alkalmazott doktrínák és a vezetés minősége befolyásol, nem pedig az alkalmazott tecnológia. Ha főleg a tecnológián múlt volna, akkor a németek gyalulják le a nyugati szomszédaikat pár hónap alatt. A tecnikát viszont a műszaki hibák, ellátás is minősíti.
Viszont a háború végi szovjet gépek jobbak. Már a T-44, IS-2 is egyenrangú a Párduccal, Királytigrissel, ezek 1944-es gépek. 1945-ben már tesztelték a T-54, IS-3 harckocsikat. Vadászpáncélosokban nagyon jók voltak a németek, csak ezek támadásra nem alkalmasak. -
bornofakone #28626 én ugyanezt csinálom a-20-al :DDDDD
+ jó érzés száguldozni 70-el :) -
Renegade #28625 vettem újra egy KT-t, kiváncsi vagyok, hogy némi + rutinnal mit hozok ki belőle :-) -
stork13 #28624 Mivel még nincs Tigrisem muszáj lesz kipróbálnom a wipe-ig. VK 3601(H) vicces gép, mint egy kis DB. Ilyeneket csinált ma:
1. kép
2. kép
3. kép
4. kép
Holnap talán meglesz a Tigris. -
lammaer #28623 Ezé esetleg kaphat egy chatbannt is, ha telefosta a channelt :)
-
bornofakone #28622 ok:)
lehet viccesen hangzik, de picit elgondolkoztam, nem is azon h wh-val gyanúsít, mert az hülyeség:) hanem h elkezdett nekem szabálypontokat sorolni, paragrafusokat meg ilyesmi:) aztán gondolkoztam h végén még téll bannolnak:)
de azért annyira nem izgultam, mert bizonyíték nélkül csak nem:)
így meg külön öröm h őt bannolják ha sokáig sír még:) -
lammaer #28621 Lesz következménye... próbálja csak meg hivatalosan erportálni, ki fogják bannolni a picsába :)
Ugyanis konkrétan megirták a WOT hiv fórumon, hogy aki azt meri publikusan állítani hogy a játékban van hack, azt megbüntetik :) -
bornofakone #28620 ez tetszik:)
mentem előbb 1 menetet, 4 tank volt előttem 15-20 méterre, 2 t-34/85, 1 tiger, 1 stug3:) (t32-vel voltam)
na mondom ez könnyű lesz, annak módja és rendje szerint, 2 t-34-s 2-2 lövés és off, utána stug 1 lövés, utána tigris jött.
miután megöltem őket, 1 Niton nevezetű srác (első t-34-s akit kilőttem) elkezdett sírni, h wh-zom:)
majd tele flamel-te az egész chatet, h a szabályok szerint csaltam, bannoltat, blablabla mivel csaltam:)
mit várt? :D 15 méterről nem veszem észre?...
komolyan mondom néha nem értem az emberek miért játszanak, inkább törölné le v nem tom:)
kíváncsi leszek azért h mi lesz ennek a következménye, sokszor pattogtak nekem, de wh-val még sohase gyanúsítottak, remélem nem úgy működik a bannolás h "xy csalt, wh-zott, én tudom, mert láttam és nekem van igazam" ...:)
vkinek hasonló élmény?:) -
lammaer #28619 Én inkább a tényekre szoktam, jók azok a statok amiket nyílvántart a rendszer :) -
Nazarov77 #28618 Azt még hozzá tenném hogy nekem skillem van azokra a tankokra amiket szidnak. KV-1s sokan szidják: nálam rekord tartó killben (8kill :D)
Tiger: szintén szidják, én szerettem, 2100 körüli xp rekordott tartott amíg nem jött az 5xös szorzó ami miatt most ISU vezet majdnem 10k xpvel. -
Nazarov77 #28617 Én a saját tapasztalataimra és emlékeimre alapozok. Másnak lehet más véleménye és tapasztalata azt én nem tudhatom miket alakít. -
Szakesz #28616 Pontosabbnak és gazdaságosabbnak nyilván a német ágyú. :) -
Szakesz #28615 Elképzelhető, hogy a ruszki ágyú többször pattan le a célról. Emiatt lehet, hogy Nazarov77 pontosabbnak és gazdaságosabbnak érzi.
(A lepattanót a játék találatnak veszi.) -
Nazarov77 #28614 Auto aimot én nem szoktam használni. P1 ágyúját nagyon szerettem ( volt olyan köröm hogy max sebességgel repesztek lőttem egyet egy 100 éterre lévő hummellre, telibe kaptam meghalt, utána stug menet közben lövök talál ) ellenben az orosz D10T már nagyon bosszantott, lassan céloz rá, pontatlan,nem üt túl nagyot át.( ennél is volt köröm hogy menet közben lőttem, előttem volt egy arty tornyom mihelyst ráfordult lőttem egyet gondoltam úgyse találom el de próba szerencse lőttem, erre kiírja hogy eltaláltam a társam mondom wtf?? és a mellettem lévő tigert találtam el XD valószínű lag volt de akkor is néztem, mert ez az ágyú állóhelyből is elég pontatlan néha ).
P2re visszatérve nem a pontosságát firtattam hogy amiatt hű de jó csak megjegyeztem hogy jól lehet vele keresni. -
lammaer #28613 Hát, azt a +70 (390 vs 320) sebzést amit a P2 ágyú okoz nem tekinteném olyan hatalmas különbségnek, hogy emiatt kelljen olyan sokkal többet belelőni T54-el egy célpontba...
Mondjuk egy 1500 HPs IS4 kivégzéséhez a P2-nek kell 4 lövés, a T-54-nek meg 5... ez konkrétan 1200 credit különbség.
Ettől nem fog a P2 jobban "tejelni".
Ide a rozsdás bökőt, hogy ezt bőven kompenzálja a T54 reward szorzója (amit nem tudunk hogy mennyi :) ) -
lammaer #28612 Csak poénból: megnéztem a P1 és T54 statjaimat (azért a P1-et, mert hát abban van nagyobb mennyiségű csatám, nem a P2ben), mit mondanak:
P2 - 71%
T54 - 74%
Igaz, a P1 ágyúja 2 centivel pontatlanabb mint a P2-é (csak 0.3-as), de látványos.
Megint, P1et manual aimmal, gondosan célozva, sokszor állásból használom, T-54et meg AUTO aimmal (!!!), pörögve forogva robogva. -
Nazarov77 #28611 Na itt mondtad a lényeget 54el menet közben is lőni szokás én nem azt mondom hogy P2 jobb meg a T-54 egy szar csak azt hogy nekem több pénzt hozott a P2 mivel kevesebbet lövök vele és többet sebez.
Mind a 2 jó tank 54 már kicsit lehet túl jó. De a P2 se szar csak más stílus kell hozzá. -
lammaer #28610 ja: pszichológiai eset alatt semmi sértőt nem szándékoztam írni. Láttad hogy pontosabb az ágyú, egyből úgy érezted hogy tényleg mennyivel pontosabb vagy vele... -
lammaer #28609 Hát, az egész leírásod egy pszichológiai eset. Nézd meg a statjaid:
T54 pontosság - 76%
P2 pontosság - 78%
Valóban, szignifikánsan pontosabb vagy P2-vel mind T54-el :)
Tegyük hozzá, hogy - ha úgy használod a T54-et ahogy kell (és miért ne úgy tennéd), T-54ből valószinüleg rengeteg lövést adsz le menetből, mig a P2-ből (tekintve hogy kerülnöd kell a sebződést) inkább fedezékek használatát tudom elképzelni. Akkor pedig, ha a t54 pontosságod olyan mint a P2-é... :)
-
Nazarov77 #28608 Megvan mind a 2 azt szűrtem le hogy a P2vel nagyon ritkán hibázok, T-54 is pontos de az szokott mellé menni. Teljesen más játékstílus kell a 2 tankhoz, míg a T-54el nyugodtan nyomulhatsz mert elölről úgyis gyakran pattognak a lövések addíg P2vel messzebbről kell lövöldözni de közelharcban ha ügyes vagy ez is megállja a helyét heavyk ellen. Meg mivel én legjobban a medeket szeretem már hozzászoktam hogy mindenki átlő úgyhogy úgy is játszok hogy elkerüljem a találatokat.
A pénzszerzés meg személyes tapasztalatom, hogy T-54el többet kell lőni és mivel ugyanannyi a lőszerár szinte ezért kevesebb a profit. P2nek a legjobb az ágyúja T9 medek közül meg ott van az 510es HE sebzés amivel elég szépen lehet szedegetni IS-4,7 páros hpját ha AP nem vinné. ( IS-7ből 7-10%ot is levesz egy HE ) -
Nazarov77 #28607 Ja én is a releaset várom most wot nálam takarék lángon megy, csak az xpt váltogatom át freere ( volt 60k átváltásra várva ) még 5k-t kiváltok és meglesz a T23 azt még kipróbálom aztán tényleg jöjjön a béta vége. -
lammaer #28606 P2 vs T54 tejelés:
-1-
A T54 pontossága 0.34, a P2-é 0.28. Ez konkrétan ugye 100 méterenként 6 centi. Hát ha te ebből azt szűrted le hogy a P2 hűűűű de pontos a T54-hez képest... :)
-2-
A P2-t minden, de szinte minden átlövi, mozgékonysága hagy némi kivánnivalót maga után, láthatósága pedig mint a világítotoronyé. Ezek tehát azt eredményezik, hogy ezzel a tankkal frontvonalba te nem mész, ergó csak supportálni tudod hátulról a csapatot.
A T54 mindenben az ellentéte.
Mérföldekkel több lóvét lehet szerezni a T54-el mint a P2-vel.
-
Jöhetne már a végleges. Unom már a heavyket, de a betaban már nem akarok medekre gyúrni, mert úgyse jönne már össze. -
Nazarov77 #28604 Sőt P2 jobban tejel mint a T-54 mivel kevesebbet lősz vele 0,28as pontossággal nem megy mellé és sokat sebez, míg az 54 gyorsan betölt tehát többet is lősz vele, kevesebbet sebez tehát több kell az ellenbe hogy meghaljon. P2vel többször is volt hogy szinte egymás után 50-60k-t kaptam. -
Renegade #28603 egyébként miért fontos? P2 is jól tejel, ha az ember ért hozzá, bele gondolni sem merek, hogy mennyi pénzt hozhatnak a szovjet-amcsi kütyük, ha az öszzes német tank is plusszos... -
Tehát akkor kb tök ugyanannyi, mint a heavyknek... -
Nazarov77 #28601 Ja várjál totálkár akkor ha jól emlékszek panther 13k p2 meg akár 21 is lehet -
Nazarov77 #28600 Ugyan annyi mint a többi T8,9 mednek panther: 10-11k, panther 2: 18-20k -
körülbelül... nyilván... -
Renegade #28598 az új pályán óvatosan az épületek között, fel lehet akadni -
wyx #28597 az mindig változó :D nincs két ugyanakkora költség :D -
Panther II-nek és a Panther I-nek mi a szerelési költsége totálkár után? -
Szakesz #28595 T23 akcióban. :)
Ami vicces ebben a képben, hogy egy T20-as pilóta pont a csata elején kérdezte meg, mit gondolok a T23-ról..., azt mondtam neki, gyenge.